Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A hivatalos agymosás...
  2018-02-15 00:45:30, csütörtök
 
  A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét.Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:




1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a “fehér" propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a “szürkét" (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a “feketét" (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet (“majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk") évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.

Forrás: iflgazdasag.blog.hu

Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brindza András·2018. február 10.
  2018-02-11 00:22:27, vasárnap
 
  A DIKTATÓRIKUS FACEBOOK JOGTALANUL LEBLOKKOLTA A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUST LEVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVÜNKET..!
Brindza András·2018. február 10.
EZT ÍRTAM MA -- Mark Zuckerberg ÉS A FACEBOOK BŰNÖS CENZORAI RÉSZÉRE !
ELÉG VOLT -- HA NAPOKON BELÜL NEM OLDJÁTOK FEL SZÁMOS ÍRÁSOM JOGTALAN BLOKKOLÁSÁT PL. EZÉT -- A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS 😇
-- AKKOR A VILÁG NAGY RÉSZÉRE KITERJESZTETT BOJKOTTOT FOGUNK MEGHIRDETNI TÖBB NYELVEN A DIKTATÓRIKUS, MAGYAR- ÉS EMBERELLENES, A SAJÁT KÖZÖSSÉGI ELVEIT MEGGYALÁZÓ FACEBOOK ELLEN !!!
( Ebben az anyagunkban a magyarság és az emberiség legkiválóbb koponyáinak a többségének a szellemisége és lelkisége is benne van, ebből nagy botrány lesz lásd lejjebb..! )
NYILVÁNOSSÁGRA FOGJUK HOZNI A FACEBOOK ALJAS MÓDSZEREIT, BEPERELJÜK A FACEBOOKOT, KEZDEMÉNYEZNI FOGUNK TÖRVÉNYJAVASLATOT AZ ALAPVETŐ EMBERI JOGAINK BŰNÖS KORLÁTOZÁSA MIATT !!!
Mark Zuckerberget nemkívánatos személynek fogjuk nyilvánítani Magyarországon..!
MEGYÜNK ÁT A DEMOKRATIKUS OROSZ KÖZÖSSÉGI LAPRA --https://vk.com/kriptadomb
/

ÜZENTÜNK A DIKTATÓRIKUS FACEBOOKNAK! / + A KIÚT! We have sent a message to Facebook ! Ennek az írásomnak a facebookos linkjét is blokkolták..! Ezt az üzenetünket is jogtalanul blokkolják..!
Azt írták, hogy az alábbi link miatt blokkolták le... undorítóak !
RÓZSA PÉTER BIOGAZDA BAJTÁRSAMMAL A MAGYAR KARÁCSONY NEVŰ RENDEZVÉNYEN. ( A kép a borítóképeimnél látható ! )
----------------------------------
Rózsa Péter is A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom lelki, szellemi, erkölcsi támogatói közé tartozik, a mozgalmat lásd: ........ A facebook bűnös cenzúrája miatt kivettem a borítóképeim között lévő kép linkjét.
Virágoskút Biogazdaság
https://www.youtube.com/watch?v=lHXvhpVxYSw
------------------------------------
Rózsa Péter: A valósàg 20 percben -- https://www.youtube.com/watch?v=xQkkEivsdeo ,
------------------------------------
Gasztroangyal 2012.06.09..avi
https://www.youtube.com/watch?v=ANLSuLbe4xc
------------------------------------
Virágzó bio-birodalom a semmiből -- https://www.youtube.com/watch?v=JYkyPQ8vkD8 ,
-------------------------------------
Virágoskút Kertészet - Biogazdaság ( több mint 500 féle szívvel-lélekkel készült, természetes, egészséges, finom termékük van, Budapesten pl. szombat de. lehet vásárolni belőlük a Biopiacon.
ÜZENTÜNK A DIKTATÓRIKUS FACEBOOKNAK! / + A KIÚT! We have sent a message to Facebook ! Ennek az írásomnak a facebookos linkjét is blokkolták..!
Megírom a Facebooknak, ha nem oldják fel a blokkolást és a kéretlen tartalomos ok nélküli cenzúrájukat -- a hozzászólásaim nagy többségét kéretlen tartalomnak jelzik 1-2 másodperc alatt ), akkor diktatórikus, terrorisztikus, magyar- és emberellenes közösségi lapnak fogjuk nyilvánítani a facebookot..!
------------------------------------
A Facebook közösségi elveinek első része: https://www.facebook.com/communitystandards/
“Küldetésünk, hogy az embereknek lehetőséget adjunk a megosztásra, valamint hogy a világot nyitottabbá és a kapcsolatokat gazdagabbá tegyük. Nap mint nap újabb tagok csatlakoznak a Facebookhoz, hogy megoszthassák a történeteiket, mások szemével láthassák a világot, kapcsolatba léphessenek az ismerőseikkel, és kövessék a számukra fontos ügyeket. A Facebookon zajló beszélgetések egy több mint egymilliárd főből álló közösség sokszínűségét tükrözik.
Azt szeretnénk, hogy az emberek biztonságban érezhessék magukat a Facebook használata során. Ennek érdekében dolgoztuk ki az alábbiakban ismertetett közösségi alapelveket. Ezekből a szabályokból megtudhatod, milyen jellegű megosztás engedélyezett a Facebookon, és mely tartalmaknál történhet meg, hogy bejelentés alapján eltávolítjuk őket a Facebookról. Globális közösségünk sokszínűsége miatt előfordulhat, hogy valamely általad kifogásolhatónak vagy zavarónak tartott tartalom nem sérti közösségünk alapelveit."
------------------------------------
EZT ÍRTAM 2018. II. 10-ÉN 22:50 KÖRÜL A FACEBOOKNAK A TILTÁSOK MIATT --
KB. 3 HETE VIZSGÁLTÁK A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS CÍMŰ JEGYZETEMET, AKKOR AZT ÍRTÁK, hogy elnézést, a fenti c. jegyzetem ( LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA -- Egy zöld fordulat programja A pénzuralmi rendszer alternatívája ) megfelel a közösségi elveknek -- ez a magyarság és az emberiség egyik legkiválóbb programja -- ezzel a diktatórikus, aljas blokkolással nagy bűnt követnek el a magyarság és az emberiség ellen, ha nem fejezik be 2 napon belül, akkor gondoskodni fogunk róla, hogy több száz millió emberhez eljuttassuk a cenzoraik bűnös, becstelen cselekedeteit..!
----------------------------------
Ha nem oldják fel a JOGTALAN blokkolásokat, és a kéretlen tartalomos valódi okok nélküli cenzúrájukat -- a hozzászólásaim nagy többségét kéretlen tartalomnak jelzik 1-2 másodperc alatt ), akkor diktatórikus, terrorisztikus, magyar- és emberellenes közösségi lapnak fogjuk nyilvánítani a facebookot..!
-----------------------------------
" EZT ÍRTAM 2018. II. 10-ÉN 22:50 KÖRÜL A FACEBOOKNAK A TILTÁSOK MIATT --
KB. 3 HETE VIZSGÁLTÁK A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS CÍMŰ JEGYZETEMET, AKKOR AZT ÍRTÁK, hogy elnézést, a fenti c. jegyzetem ( LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA -- Egy zöld fordulat programja A pénzuralmi rendszer alternatívája ) megfelel a közösségi elveknek -- ez a magyarság és az emberiség egyik legkiválóbb programja -- ezzel a diktatórikus, aljas blokkolással nagy bűnt követnek el a magyarság és az emberiség ellen, ha nem fejezik be 2 napon belül, akkor gondoskodni fogunk róla ( a világban 56 országában van magyar szervezetünk), hogy több száz millió emberhez eljuttassuk a cenzoraik bűnös, becstelen cselekedeteit..!!
----------------------------------
Ha nem oldják fel a JOGTALAN blokkolásokat, és a kéretlen tartalomos ok nélküli cenzúrájukat -- a hozzászólásaim nagy többségét kéretlen tartalomnak jelzik 1-2 másodperc alatt ), akkor diktatórikus, terrorisztikus, magyar- és emberellenes közösségi lapnak fogjuk nyilvánítani a facebookot..!
A rendszerváltó cselekvési tervünkben ez van a facebookról:
Megjegyzem, hogy kb. 10 fontos írásom és képem linkjének az osztását jogtalanul blokkolja a facebook ! A magyar állam segítségével egy közös tulajdonban lévő magyar demokratikus közösségi oldalt kell sürgősen elindítani ! A közösségi oldalak működésére törvényt kell hozni pl. szigorúan büntetni kell a Facebook, YouTube sok esetben jogtalan, diktatórikus, bűnös cenzúráját, facebookos, You Tube lapok diktatórikus megszüntetését ! “
------------------------------------------
“EGY ÚJABB TILTÁS MIATT AZ ALÁBBIT ÍRTAM 2018. II. 10-én 23:30 körül a facebooknak -- TÉVES -- JOGTALAN, ALJAS, BŰNÖS A FACEBOOK ELLENEM POLITIKAI OKOK MIATT CSELEKEDETT BLOKKOLÁSA ÉS CENZÚRÁJA..!!
KÖVETELJÜK A 2 NAPON BELÜLI FELOLDÁSÁT !! A FACEBOOK A BUTASÁGA MIATT ELFŰRÉSZELI MAGA ALATT A FÁT -- RENGETEG EMBER MEGY ÁT A KONKURENS KÖZÖSSÉGI LAPOKHOZ, MI IS ÁTMEGYÜNK A VK-RA IS..!!
NE MERÉSZELJÉTEK TÖRÖLNI A SOK ÉRTÉKET TARTALMAZÓ LAPOMAT, HA TÖRLI A FACEBOOK, AKKOR KB. 50 MILLIÓ FORINTOS KÁROKOZÁSRA FOGJUK BEPERELNI A FACEBOOKOT..!!
Üdv.: Brindza András közíró"
-------------------------------------
Brindza András közíró
Kelt: 2018. II. 10-én.
Kapcsolódó
Az alábbiak és a nevek blokkolt anyagunk első részében olvashatók..!
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS !

BRINDZA ANDRÁS·2017. JÚLIUS 21.
TISZTELT HONFITÁRSUNK !
Szeretettel köszöntjük !
Ön a főáramú média által bűnös módon agyonhallgatott 3.UTAS NEMZETI ( a valódi, köz- és Soros Gy. féle pénzeket nem használó ) CIVILEK elmúlt 27 évről szóló tömörített tényállását, az értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltás sarokpontjait, cselekvési tervét ( 21 könyvből és füzetből álló programja van ), a magyarság legfontosabb szent küldetéseit és az azokkal egyetértő, a magyarságért, az emberiségért, az állatokért és a környezetért sok jót tevő kitűnő ember névsorát tartalmazó anyagunkat olvassa..! Ez képezi az alapját a 2018-as országgyűlési választáson induló NEMZETI ZÖLD KOALÍCIÓ cselekvési tervének is. Szomjúzni kell az igazságra és magunkhoz kell venni a bölcsesség kenyerét ! A bölcsesség elhozza a megvilágosodást és receptet ad az élethez.
Az elmúlt több mint 100 év, de leginkább az elmúlt 20 év társadalomtudósainak kutatási eredményei, előrelátó gondolkodóinak írásai, program könyvei nyomán ( pl. Silvio Gesell, Mahatma Gandhi, Alexandr Szolzsenyicin, Lee Kuan Yew, Noam Chomsky, David C. Korten, Síklaky István, Brindza András, Dr.Drábik János, dr.Halász József, Éliás Ádám, Prof.Dr.Kindler József, Dr.Mándoki Andor, Dr.Zacsek Gyula, Dr.György Lajos, Prof.Dr.Samu Mihály, Prof.Dr.Ángyán József, Prof.Dr.Tanka Endre, David Icke, Prof.Dr.Carroll Quigley, Samuel P. Huntington, Thomas Piketty, G. Edward Griffin, Lester R. Brown, Prof. Dr.William Ripple ökológus stb.) kialakult egy gazdasági-társadalmi cselekvési terv ( az élet útja ), amely fenntartható lehetősége az összeomlóban lévő, leginkább a Rothschildok által vezérelt neoliberális -- pénzuralmi globalistás válságokozó rendszernek -- a romlás és pusztulás útjának !
A jelenlegi szociális, társadalmi, környezeti-természeti, politikai, pénzügyi és gazdasági katasztrófa felé menetelő emberiség és magyar nép csak akkor tudja megváltoztatni a rossz, igazságtalan, hazugságokra épülő neoliberális rendszert, ha jelentős mértékben megnöveljük azoknak az embereknek ( a társadalom többségének ) a tudati szintjét, akik valójában nem tudják, hogy az általuk választott, a nemzetközi háttérhatalom kiszolgálói, "a bal- és jobboldali böllérek", vagyis, a pénzuralmi globalistások mit tettek és tesznek velük..!
2002-ben a röplap 1-ben a következőket írtuk Síklakyval:
,,A magyar társadalom béklyóban vergődik, nincs választási lehetősége. Az elmúlt 12 ( mára már 27 ) év politikai fejleményei azt eredményezték, hogy a hatalomban lévő politikusok, míg látszatra torzsalkodnak -- együtt árusítják ki az országot, teszik pénzgyarmattá. A gyárak, a kereskedelem, a bankok, a közművek után most már a földvagyont, a kórházakat, az energiaszektort, az ingatlanok megmaradt részét is át akarják játszani idegen érdekeknek. Ezt alapvetően az teszi lehetővé, hogy jelenleg a képviselőket a választók nem ellenőrizhetik, nem kérhetik számon ígéreteiket és nem hívhatják őket vissza..! (Kossuth mondta: Ahol a választók a képviselőket nem hívhatják vissza, ott nem demokrácia, hanem uralom van. ) A média segítségével 4 éven át azt csinálhatnak, amit csak akarnak. A kör bezárult."
A FELÜLRŐL SZERVEZETT, MEGOSZTÓ, KOMMUNISTA, MAJD PÉNZURALMI GLOBALISTÁS, VÁLSÁGOKOZÓ, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYES, SZÉLSŐSÉGES PÁRTOK, sok esetben a nemzetközi pénz, média, politikai, gazdasági- és katonai háttérhatalom és a saját érdekeiket szolgáló MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ, KDNP ( lásd pl. az amerikai hasonlatot a youtubon videón magyarul -- David Icke: Az elefánt a nappaliban -- https://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw&t=135s , Új Világrend -- A láthatatlan birodalom -- https://www.youtube.com/watch?v=5KbaE_otSOs&t=3447s ) 1989-ben szabadságot, demokráciát, függetlenséget, alkotmányos jogállamiságot, sajtószabadságot, szociális piacgazdaságot és jólétet ígértek. Ezek közül lényegében semmi nem valósult meg. Megvalósult viszont Magyarország eladósítása, kiárusítása, kifosztása, gyarmatosítása és az önkényuralom fenntartása. A módszerváltók, a régi állammonopolista diktatúra helyett nem demokráciát és jólétet teremtettek, hanem létrehoztak egy magánpénzrendszerre ( kamatra-kizsákmányolásra ), média- és párturalomra épülő neoliberális, demokráciának hazudott magánmonopolista diktatúrát..!
A szovjet csapatok 1991. évi kivonulása után lehetőség nyílt az alkotmányosság helyreállítására, ezt azonban a hatalmát megőrző, továbbra is önző, sokszor idegen érdekeket szolgáló “politikai elit" mindezideig nem teljesítette. A 3.utas nemzeti civilek és az általuk támogatottak törvénytelennek ( illegitimnek ) tartják az 1944 október 15. óta ( csak eddig nézve ) uralmon lévő kormányokat. Törvénytelennek és érvénytelennek tartják az 1949-es sztálinista, az 1989-es módszerváltó alkotmányt és a mostani Fidesz-KDNP alkotmány-alaptörvényt, valamint a stratégiai ágazatok privatizációját is !
Ajánlott videók és anyag: Háború a Nemzet ellen 1-4. - https://www.youtube.com/playlist?list=PL1EAFB7B8B75C0075 !!!!
MAGYARORSZÁGOT KIRABOLTÁK (Itt vannak a tények, John Christensen) Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. https://www.facebook.com/notes/brin... !

Magyarországon, a régóta törvénytelen és érvénytelen alkotmány, az országgyűlésben lévő bűnös pártok és a velük összefonódott főáramú média maffia miatt alkotmányjogi, politikai, pénzügyi, gazdasági, erkölcsi és társadalmi válság van. A magyar nemzet nem tagadhatja meg a történelmi magyar alkotmányt, nem tagadhatja meg saját múltját. Az alkotmányos jogfolytonosság és a törvényes rend helyreállítása a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek legidőszerűbb és legfontosabb dolgává vált ! A magyar történelmi alkotmányt el nem ismerő, abba ütköző, vagy azt megkerülő, de az ország, a nemzet sorsát lényegében érintő döntéseket és azok következményeit a magyar nép soha nem fogja törvényesnek tekinteni, magára nézve kötelezően elfogadni. Ha az első tétel ( az alkotmány ) hamis, akkor lényegében minden hamis. Alkotmánysértéssel jog nem létesíthető ! Elfogadhatatlannak és tarthatatlannak tartjuk az elmúlt 27 évben uralmon lévő rendszer diktatúráját -- a megromlott “bal-jobb oldal" méltatatlanná és alkalmatlanná vált az ország vezetésére !

"Mátyás király óta nem lehettünk hatalmon, mert mindig idegen uralkodók, vagy egyszerűen nagyhatalmaknak az ügynökei uralkodtak rajtunk, itt a politikusaink nem kerülhettek fel, a forradalmak kivételével, olyan pozícióba, hogy irányíthassák a nemzetnek a sorsát. Mások sérelme nélkül, de a nemzet hasznára." ( Sánta Ferenc )
"A történelem az élet tanítómestere." ( Hérodotosz ) "Történelmünk folyamán nem volt arra példa, hogy a külső hatalmakhoz való igazodás ( az általuk és a hazaárulók által történő magyarság elnyomása, Magyarország bűnös gyarmatosítása, kifosztása, kiárusítása, eladósítása pl. a török, az osztrák, a szovjet, a mostani neoliberális -- pénzuralmi globalistás rendszer, a diktatórikus EU, a terrorisztikus NATO ), hosszú távon szolgálta volna Magyarország boldogulását." ( Brindza András )

forrás: Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 82
  • e Hét: 335
  • e Hónap: 516
  • e Év: 6532
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.