Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
mindenki nyomott????
  2018-05-17 19:13:29, csütörtök
 
  Ez az idő, szerintem mindenkit kicsinál! Eltereztem mennyi mindent fogok ma csinálni, aztán nagyon nem is lett belőle semmi. Megnéztünk együtt egy filmet, és annyi. Persze a házimunka főzés, rendrakás, kutyuskáim , nincsenek elfeledve. Sőt! Még a kocsit is elvittem és lemostam, bár lóg az eső lába, de már ideje volt a mosásnak. Szeretem az OMW-nél azt a kési mosót, csak hüllye helyre álltam be és túl hosszú volt a cső, morogtam is rendesen!
olyan semmilyen idő van... DE! Kaptam egy részletet a videból, és elkezdődött bennem valami, gondolatok, mit , hogy?! Remélem szuper lesz és mehet a tv-be :-D Izgulhatok..... Persze az én kis elégedetlen mivoltom mindig a hibákat keresi magában, azaz bennem.....valaki azt mondta engedjem lejjebb a mércét, de biztosan úgy kellene? Vagy csak lazábban kellene néznem a dolgokat? Na majd kiderül, mindenesetre most ez a következő lépés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi történt mostanában?
  2018-05-16 19:46:36, szerda
 
  Csak úgy pörögnek körülöttem az események.A forgatás minden percét élveztem, bár nem mondhatom, hogy nem volt fárasztó a 30 fokban felöltözve és az eső után a búzatáblában vigyorogva énekelni :-D De imádtam! És nagyon várom a teljes verziót. Nem nagyon tudom elfogadni magam mostanában a sok sok megpróbáltatás miatt, de nagyon igyekszem, így talán nem leszek majd annyira szigorú magamhoz.Csodás helyeken jártunk, és vettük fel újra és újra a legújabb dalomat, ami remélem nem fog csak úgy elhalkulni, hanem nagyot fog szólni mindenhol! Egy kis népies hangulat egy kis mulatozás és egy kis ritmus, na meg én :-) Hétvégére befejeztük a forgatást, és kezdődhetett a hétvégi hajtós munka, amit nagyon szeretek! Vasárnap este pedig egy tv felvételre mentem a muzsika tv egyik műsorába. Hazafelé már nagyon elfáradtam, vártam, hogy hazaérjek, hiszen az egész hét a munkáról szólt. Nem hiszem, hogy jól sikerült a felvétel, már nagyon fáradt voltam, de feledhetetlen volt a hangulat pedig már el el fogytak akkora a fellépők és a közönség is, hiszen én talán 9, fél 10-re kerültem sorra. De türelmes voltam, legalább pihentem egy kicsit :-) A két új dalom került most sorra, így érdemes lesz nézni Jessy tuti buliját, mert bizony ott illetve majd a youtube-on is látható lesz., de addig is hétfőn és azt hiszem szombaton is ismétlik Jessy tuti buli című műsort.
Tudtam a főnökkel is beszélni :-) Bár nem voltam nagyon társasági hangulatban.....hosszú volt a hét, és néha olyan jó magamban elmélkedni az élet nagy dolgairól vagy a soron következő feladataimról :-D
És kezdődött az újabb hét. Hétfőn egy elég erős karedzés után alig bírtam megmozdulni, de rohangálás és fűnyírás, főzés és minden utolérése volt....a többire már nem is emlékszem....mert jött a kedd és munka és esett is, és azt hiszem sikerült aludnom délután egy órát,ami feltöltött ismét. Ja igen, vettem epret és a drágám megmosta és becukrozta , most rám vár a szörpi és a lekvár elkészítése ....de előtte még néhány dolgot elintézek. Mint például itt a kis blogomat. Ó tegnap sikerült csodás labdarózsákat vennem, vagy hogy hívják...imádom az illatát, de sajnos ebben a kellemes melegben szerintem holnapra már elnyílnak.
És az idő is olyan szomorkásra váltott....most például esik.Jó a természetnek, és kell is, de a lelkem a napsütést várja megint. Kicsit összekuszálódott megint az étkezésem és ez meg is érződik bennem, nem vagyok olyan összeszedett, hiszen ilyenkor megborul az összhang és az egyensúly bennem. DE a mai edzés is megborított rendesen,hiszen Ádám egy csöppet sem kímélt ma bennünket. Voltunk egy páran és hát.....mit mondjak...a karom olyan ,mintha ...óóóó.... :-D
De imádom az edzéseket. Sajnos a jövő héten nem fogok tudni menni sokkal több lesz a munkám, és a saját fellépéseimmel is szeretnék kicsit törődni, hiszen már a következő dalon gondolkodom, bár
ennek a kettőnek is ki kell még forrnia magát :-) Na szaladok szörpit csinálni! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forgatás
  2018-05-09 21:45:21, szerda
 
  Érdekes időjárás tombol most országszerte. Megérkeztem a forgatás helyszínére és perceken belül leszakadt az ég. Megvártuk, míg eláll, és nosza. Gyönyörű táj, fantasztikus színek, a naplemente, a zöld korsóm....hegedű....és a táj. Persze nem sok idő maradt csak talán két óra, és holnap újra forgatunk egy másik helyszínen. Nagyon jó! De tényleg nagyon jó lesz. Egy tó partra megyünk és ....nem árulok el többet. A facebook-kon, az instagram-on kitettem egy picuri részletet a dalból. Kíváncsi vagyok a fogadtatásra és azt sem szabad elfelejteni, hogy vasárnap tv felvétel. Mindjárt leszedem a sminket, a ruhát és miután összeraktam a holnapi ruhámat, hogy csak indulni kelljen amikor idő van....nos, még igyekszem kicsit szépülni :-) Vannak dolgok, amire a nőknek oda kell figyelniük :-D például a mosolyukra :-D
Na de tényleg. Nemrég értem haza, de már késő van...hamarosan jelentkezem! Szép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hamarosan új dalokkal jelentkezem
  2018-05-07 10:41:41, hétfő
 
  Igen, egyszerre kettővel is, hiszen a tequilla sem került még ki a médiákba és a világhálóra, de ami késik nem múlik! Igyekszem összeszedni magam és koncentrálni mindenre :-D Ami sosem megy :-D
De a legújabb dalom, A Távozz tőlem búbánat eddigi legjobban sikerült dal. ár apukám első megjegyzésére kicsit meglepődtem, de ha ő így halja, hát legyen :-) Ez igazi magyar dal lesz népi motívummal,sírva mulat a magyar , igaz :-) persze a mai ritmus ,disco , pop stílusjegyek is belekerültek, és a minket körülvevő, keveredő efektek, és hát a hegedűszó sem hiányozhat belőle!
Ezt a dalt én már meghallgattam vagy 1000-szer és még mindig találok rajta változtatni valót, olyat,ami másnak fel sem tűnne zeneileg, de nekem fontos ! Minden apróságra figyelek <3
Ha ilyen dal tud születni bennem, akkor ott van több is, mint amit majd hallhattok, hiszen a tequila volt az első próbálkozás ezen az úton. Keresem a saját stílusomat, amit én élek át, én érzek és dalaimban át tudom adni ezeket az érzéseket . Van egy hatalmas lelki támogatóm, aki most rengeteget segít nekem ,mikor megingok, hiszen honnan tudhatnám, hogy biztosan jó lesz-e. Ő pedig ebben a világ ban él, és nem szakad ki belőle egy percre sem! <3
De az is nagyon fontos, hogy a családom is teljes mértékben támogat, hiszen ez az év nem egyszerűen kezdődött,és most beleugrottam ebbe a feneketlen lehetőségbe, mert folyton azt kaptam, hogy érződik, látszódik, mérhető a tétovaságom valamiben. Én tudtam miről van szó, de nem akartam felszínre hozni, de azt hiszem itt az ideje, hogy szabad utat adjak a lehetőségek kibontakozására :-) Mindenkinek van az életében olyan dolog amit megbánt, hogy nem élt vele. Én már lassan egy éve gondolkodtam ezen, és most belevágtam. Felkértek egy album megalkotására, mert látnak bennem valamit, olyat amit más nem csinál. Igen tudom, de én annyi minden mást csinálok ezen kívül, biztosan nekem való? ALig jut időm erre arra. És a barátok mellém álltak hogy hagyjam alább néhány dolgomat és kezdjek azzal is foglalkozni, ami az életem minden pillanatát kitölti. Zene, ének, alkotás, tánc....
Persze itt jöttek az ingások. Nem vagyok szép, se vékony, se fiatal, se ez se az....se se se...és sorolhatnám. Mindig volt annyi önbizalmam, hogy tovább tudjak haladni, de a szívem, lelkem visszatartott bizonyos utaktól. "Nézzünk szét! ki az igazi szépség? " Mindenki akinek tiszta és érző a szíve és e lelke. Ugye? Na de a tükör!!!! Akkor azt hallottam nincs csúnya nő, csak lusta....Hát igen Ez sem utolsó szempont! Akkor álljunk neki magunkkal foglalkozni.És nem utolsó sorban az egészségem is fontos. De mindenki aki ismer , szeret és támogat <3 amit köszönök. Ismeritek az előadók feszült életét? Nos, nem kevés terhelést élek át minden napon, hiszen mindennel saját magamnak kell foglalkoznia, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Ha sikeres akarsz lenni, ne adj ki a kezedből semmit , vagy ha mégis, akkor ellenőrizd le mindig, hogy úgy csinálta, mint ha te csináltad volna. És ilyen támogató mondatok nagyon megtudják tolni az ember önbizalmát!
Nos ezért van akkora energiám nekiállni ennek a munkának! Gyertek velem ezen az úton! Kapcsolódjatok fel a facebook oldalamra : a youtube csatornámat is most fogom újra kézbe venni és új arculatot tervezni neki, már elkezdtük a kisfiammal, hiszen ő ebben nagyon jó /lesz / ? mert ezt tanulja :-D És segít nekem <3 a kis szívem :-)
Nos még a kezeletlen felület van, de igérem hamarosan alakulnak ám itt a dolgok. Addigid érdemes feliratkozni a csatornára, gyertek kukkantsatok be :
A weboldalam is tárva nyitva :-) Ha szeretnétek jobban megismerni :-)
Link

Így most kiadom a kis tikaimat, de úgyis, csak az a 300-500 ember nézi meg,akik visszajárnak, és lehet köztük már vannak ismerőseim is ;-)
Nos csodálatos nyári napot kívánok nektek így a tavasz derekán!
Én most bűnbe estem egy hatalmas paradicsommal és a szalámival, amit egy csomag bio Gm ropival csitítottam, így ideje nekilátni a nem üldögélő dolgaimnak is!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nekem nagyon tetszik!
  2018-05-06 00:12:23, vasárnap
 
  Izgatott vagyok nagyon! Tegnap felénekeltem a dalomat, és holnap megyek még ha kell igazítás, ötlet, az mindig van :-D Nagyon jól éreztem magamat tegnap Peti annyira édes volt, próbált kizökkenteni a hétköznapokból. És annyira jó hangzása lett a dalnak. Imádom ezt az embert. Kisgyermek korom óta ismerem őt és az egész családját. Ragaszkodó típus vagyok :-) EZ van!
Miről szól az új dal? Hát miről másról, mint a szerelemről,a szívemről..... <3 Kis népies vonal, valahogy ez motoszkált bennem oly rég már. A gyerekműsorokban is a népi vonal valahogy mindig fel felbukkant!
Nem csoda, hiszen egész tanulmányaim alapja a népdalok, népzene és a komolyzene , ami nem kicsit befolyásolja az életemet. Elgondolkodtam a minap azon, hogy hány népdalt ismerek mennyire emlékszem még. Jó lenne nekiugrani az ált. isk . és a középiskolai énekkönyveknek. Biztosan nagyon sok visszajönne, csak félek akkor nem tudnék elvonatkoztatni a megtanultaktól :-D Hiszen még most is emlékszem, hogyan elemeztük a népdalokat : Sorszerkezet, dallamvonal, ütemszám, stílus, lezárás, hangterjedelem. Jaj ezt nagyon szerettem, a kisujjamban volt az egész. Tényleg érdemes lenne feleleveníteni de az összhangzattannal is így vagyok. És pl. Nagyon szerettem szolmizálni. Ez a mai napig így van, ha egy ismeretlen dallamot kel eldudorászni, először elkezdem szolmizálni , csak néhány ütemet, mert úgy rááll a hangnemre és a hangzásra az agyam és máris le tudom blattolni a dalt.
Persze ez akkor is működik, ha az orgonához ülök és éppen nem vagyok a legfelkészültebb :-D
De ott sok más is segít, az előjegyzés többek között, a zárás, így a hangnem egyből kiderül...és még a többi. De rohanok aludni egyet, holnap is nap lesz! Ez a szombat pedig szuper volt.
Igaz elég feszülten kezdődött a napom, de csak feloldódtam. A kedvesem olyan rendes, és kitartó és persze szeret, ami nem hátrány. Elmentünk az IKEA-ba megnézni az ágyat Moncsiknak, megebédeltünk, bevásároltunk, tankoltunk...szóval a szokásos, és itthon már készültem is a vendégvárásra.
Jól éreztük magunkat, Gabikáékat annyira szeretem! Ő orvos, és olyan jó dolgokat mond!!! Imádom! És olyan "finom" nő! Tényleg fel lehet rá nézni, nem csak a tudása, a tartása, szerénysége és női mivolta mind annyira összhangban van. <3
Ó szalad az idő, már megint lekéstem az alvási időmet. Muszáj aludni! Jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már készülőben
  2018-05-02 22:41:48, szerda
 
  Reggel ahogy elkészültem mindennel szaladtam Timihez, ma új körmeim lettek. Kis cukorfalatkák. Nekem nagyon tetszik, de a vélemények megoszlanak :-)
Az edzés sem maradhatott ki, így egész nap csak ettem, ettem...borzasztó!
Hihetetlen nyári meleget kaptunk az éjszakai vihar után. Egy icurka pihenés is belefért , persze el is aludtam arra a 20 percre.
Ma este már én voltam a családi fodrász, a lányok vágatni akartak a hajukból néhány centit, hihetetlenül szép, hosszú hajuk van.
Intéztem a kutyákat, és mindenki készen van, csaaaak én nyomom itt a kanapét. Hajat is kellene mosnom....jaaaaajjjj. Most kezdenek a lábaim fájni a mai edzés nagyon kemény volt. Csurgott rólam a víz. Viszont ma jutott idő elővenni a hegedűmet is, már itt volt az ideje, főleg, hogy az új dalomba is be kellett játszanom magam. Aztán jöttek az elmaradhatatlan nagy klasszikusok. Nagyon szeretek hegedülni, és egyre szebben szól a kezemben <3 Holnap is vár a munka, meg a doki. És főznöm is kell! Jó lenne egy kicsit kijutni napozni, hogy barnuljak valamennyit jövő hétre és jónéhány telefont el kell intéznem holnap.
Izgulok az új dal miatt is. Egyből két új dal megy a képernyőre, nem véletlenül vagyok felpörögve :-)
Megyek aludni. Muszáj legalább 7 órát aludnom. Még így sem pótolom a hiányt. És hajszárításra már ígysem maradt idő. Na puszi! Jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Május elseje és a sallang :-)
  2018-05-01 23:02:07, kedd
 
  Hosszú hétvége? Nekem mindig az jut az eszembe, hogy a maradék időben ,ami talán lesz a 4 nap alatt :-) Érdekesen és idegeskedéssel kezdődött a szombat, majd egy szülinap, és egy szuper egészség napon vettünk részt, a gyerekek fantasztikusak voltak, imádtam őket, Szuper volt velük játszani! Hazafelé kettesben jöttünk a kedvesemmel, és megálltunk Balatonalmádiban egy sétára,ahol nagyon finom mentes fagyi si volt. Kis séta, kis fagyi, kis romantika, beugrottunk bevásárolni egy Aldiba és go haza. Vasárnap sűrű vot nagyon, hiszen már reggel korán keltünk, lementünk a szülőkhöz. Elfelejtetem elvinni a szemüvegemet a templomba. Vaksiztam is rendesen :-D
Fincsi ebéd, és go studio. Egy új gyerekdal,és egy új dal nekem. Próbálom tartani a tempót,csak anyagilag lassultam le vele :-) Kicsit begyorsítottunk az elmúlt két hónapban :-D Beszereztünk egy fantasztikus fekete mosógépet. Imádom! Aztán kétszer nagyobb lett a konyhabútorunk <3 Majd jöttek a glamur kupon napok :-D Azután pedig két szuper bicót vettünk a csajoknak, a dokikról nem is beszélve. És ez még nem a sor vége, mert jön a ballagás és az egyik kislányomnak hamarosan névnapja lesz. Szóval a dalkészítés kicsit tolódik mindig. DE! Május 13-án egy újabb tv felvételre megyek, így összeszedtem magam és nekiálltam a daloknak és a sok langyos dallam között lett egy jó, amit érdemesnek tartottam stúdióba vinni. Petivel szuper mindig együtt dolgozni és a hangulat mindig vidám.
Ahogy elkezdtem énekelni, jöttek a harmóniák , megszólalt a ritmus, és a párom odáig lett a daltól. Érdekes, hogy ez a stílus születik most belőlem, de érdemes mindig mindent kipróbálni...Jaj jut eszembe, vár rám valaki egy duettben, nos akkor azt is megtanuljuk, nem hagyom sokáig üresben ezt a témát. Azután Szlovákiába mentünk ki a barátnőmhöz, annyira hiányzott már. jó volt beszélgetni kicsit. Hazafelé a párom szüleihez ugrottunk be, és go haza. Hű de későn értünk haza,de olyan jó volt otthon lenni <3 Hétfő, munka volt, majd indulás Ceglédre Évához. Jaj nagyon bírom azt a csajt! mindig annyit röhögünk :-) ÉS annyira jó vele beszélgetni,nagyon fáradt volt, így megállapítottuk, hogy valószínű az idő nyuvaszt ki minket. Szülinapja volt, így egy fincsi bonbon,és a kedvenc pezsgőbor került a szatyorba, neki muszáj ennie, olyan vékony, hogy van, hogy együtt pizzáztunk, csak egyen, mert aznap még nem evett. Van még ilyen barátom, aki a munka mellett elfelejt enni. De Toncsiékat is fel kell hívni, hogy vannak, régen láttam őket is.
nincs mindig mindenre időm :-(
Hétfőn mire hazaértünk mindenki ki-volt már, de akkor még nekiugrottunk a kertnek, mert a fű már kívánta a fűnyírást, a növények a törődést....rendbe vágtuk, hogy ma csak pihi és ...... :-D Reggel már a teraszon reggeliztünk, tényleg fantasztikus volt az idő. Hami után előkészítettem az ebédet, feltettem a hús levest, bepácoltam a husikat estére, és bekevertem két adag gofrit. Ki akartam menni a szabadba és volt még két május fa, amit megszerette volna metszeni, kicsit alakítani. Robi segített és egy kis gömböcskét varázsoltunk az egyik fának. Persze, hogy nem bírtuk ki és még kicsit kertészkedtünk <3
Ebéd, természetesen a teraszon. A gyerekek még vízi-lufiztak, tollasoztak....olyan jól elvoltak most hármasban, hogy csak lestünk :-) Délután kis majálisos meló, a picurkák dzuperek voltak.Balázsékkal is találkoztunk :-)
A gyerekek főtt kukit ettek, bár kaptunk ital és kajajegyeket, de okosak voltak és körül néztem máshol is, így jutottak el a főtt kukihoz. Hazafelé beugrottunk a Sisi fagyizóba. JAaaj annyira fincsi ott a fagyi és persze rengeteg mentes is van.
Itthon nekiláttunk a grillezéshez. A gyerekek tollasoztak, megöntöztem és vacsi. Annyira éhes voltak, hogy nem figyeltem ma a kajálásra, és túlettem magam. Ritkán eszek húst és ez most nem kicsit betett nekem, Nagyon ég a gyomrom, és ...inkább nem részletezném . Holnap kicsit szigorúbban odafigyelek a kajámra.
Holnap szépülős nap lesz. Edzés, és lenne masszőr is, de nem tudom meg tudom-e oldani , mert edzés előtt nem lehet masszírozásra menni. De majd reggel átgondolom, lehet a kedvesem megy masszőrhöz. Na majd kiderül. Izgatott vagyok!
Tegnap befeküdtem a szoliba, mert Ádám le sárga-kínaizott az önbarnító miatt. Pedig ez teljesen természetes összetevőkből van, s odáig voltam, hogy ez így milyen szuper és egyszerű....aztán a kedves edzőm kicsinál egy ilyen beszólással. :-D
kicsit oda kell figyelnem magamra, hogy a tv felvételre a legjobb formámat hozzam.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 86 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 956
  • e Év: 956
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.