Belépés
eposz.blog.xfree.hu
Enneagram: 1-es 2-es 3-as 4-es 5-ös (Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) 6-os 7-es 8-as (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) 9-es Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 106 
Maldek pusztulása
  2018-07-31 21:45:57, kedd
 
  A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL - A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

4. rész - Maldek pusztulása

Sal Rachele/Selacián keresztül

közreadja:www.foldicsillagok.hu

Szeretett Mesterek!!!

Nem a Föld az egyetlen bolygó a Naprendszerben, amely felkeltette az ET-k figyelmét. 10 millió évvel ezelőtt a Naprendszer 3 bolygójára kerültek életformák, ezek a Föld, Mars és a Maldek voltak, azaz a 3.,4.,5. bolygók a Naptól számítva. Ezek közül a Mars és a Maldek hidegebb bolygó volt és kevésbé barátságosabb, mint a Föld, de még így sem lehetett megakadályozni, hogy az ET életformák gyarmatosítsák ezeket a világokat.

Akik a Marsra és Maldekre jöttek kalandvágyból, képesek voltak elviselni a kopár tájakat, és a zord teleket, mely jellemezte ezeket a bolygókat, bár voltak erdők és növényi élet is az egyenlítői övezetekben, és számottevő víz és jég a poláris, sarki környezetekben.

Sokan, a Nagy Árvízben elpusztult lelkek közül a Marson és a Maldeken reinkarnálódtak. Itt már fejlődő civilizációk voltak ezeken a világokban, akik különböző csillagrendszerekből érkeztek, és a plejádi gyökérfaj is csatlakozott ehhez a keveredéshez. Az itt élők a 4. sűrűségbe ereszkedve tartózkodtak. Az ide született lelkek a 4.sűrűségű világban, már nincsenek olyan szerető kedvességgel és figyelemmel egymás iránt, mint azok a lelkek, akik a 7. sűrűségben élnek. Ezeken a külső bolygókon bizarr gondolatformák sorba állításával teremtettek, mely eredményeként, egy gazdag fantáziadús és változatos asztrál birodalom jött létre gondolatokkal, képzelettel és álmokkal teremtés állapotával. Ezekben az időkben galaxisszerte lények sokasága vette észre a földi kísérletet, és az ezzel kapcsolatos szomszéd bolygókon történteket.

40 millió évvel ezelőtt a Draco csillagképből egy csoport érkezett, egy felderítő csillaghajóval a Földre, majd egy másikkal, úgy 12 millió évvel ezelőtt, nagyjából a Nagy Árvíz előtt 1-2 millió évvel azt megelőzően. Nem tömeges érkezés volt még ekkor, hanem felderítő művelet, és jelentéseket küldtek vissza a Draco Tanácsnak, feltérképezve a Földet, Marsot, Maldeket, előkészítve egy lehetséges hódítás terveit.

Egy másik csoport az Orion csillagrendszeréből, szintén felfigyelt a fiatal földi lelkekre és a marsi, maldeki honfitársaikra. Az Alapítók a 7 és 12 sűrűség közötti tartományokból folyamatosan figyelemmel kísérték a földi kísérleteket, és így a kevésbé kívánatos civilizációk, mint az orioni és a drakonidák nem tudtak bejutni a Földre a gondoskodásuknak köszönhetően. Volt egy védelmi rendszer felállítva a Föld körül, ugyanakkor ez a védelem nem állt fenn a Marsra és Maldekra vonatkozóan, mert ezek nem voltak a kísérlet terepei. Az utóbbi bolygók mindenki számára szabad bejárással bírtak. Így az orioniak és drakonidák először csak kismértékben küldték el telepeseiket a már meglévő civilizációk közé. És amikor megkezdődtek az orioni és drakonida kereszteződések, hibridjeik megérkezhettek már a Földre. A drakonida hüllők formájukkal nehezen alkalmazkodtak a Mars és a Maldek hidegebb környezetéhez, így reinkarnációs módszerekkel (ottani alakfelvételekkel), költöztették be magukat ezekbe a világokba.

Mind az orioniak, mind a drokonidáknak egészen más, különböző adottságú lények voltak, és felfedezőik, akik letelepedtek, mind a Marson, vagy a Maldeken, vagy mindkettőn, rendkívül agresszív, harcos mentalitással megáldott beállítottságúak voltak. Fő céljuk az volt, hogy meghódítsák a Naprendszert és benne a Földet, hogy bányászati és természeti kincseket és erőforrásokat szerezzenek meg saját céljukra. Bármit amit hódítással szereztek meg, az tekintélyt és erőt adott nekik. Ezek a lelkek már régen elfelejtették kapcsolatukat a Forrással.

Nemsokkal később hódító háborúk kezdődtek, törtek ki a Marson és a Maldeken. A Föld marsi közelsége miatt az orioniak és a drakonidák már kevésbé voltak hajlandók tömegesen reinkarnálódni a Marson, de mivel a Föld védelem alatt volt az Alapítók által, így a relatívan távolabbi Maldeken kezdtek megjelenni hatalmas, többmilliós lélekszámmal a maldeki civilizációban. Nagy városokat építettek kőből, amely a tudatosságukat tükrözte, mert ezek a városok egyben tornyokkal megerősített erődítmények is voltak, és védelmet biztosítottak a támadókkal szemben.

Egy bizonyos időpontban a maldeki civilizáció felfedezte a neutron technológiát, és elkezdett ezen alapuló fegyvereket, bombákat gyártani, háborús célokra. Abban az időben, több millió évvel ezelőtt nem voltak biztonsági intézkedések, melyekkel megelőzhették volna ezek használatát és az elszabadulásokkal járó következményeket. A 10 millió éves maldeki civilizáció lakosai között folyamatos háborúskodás tört ki, mely felkeltette, mind a jóindulatú, és kevésbé olyan ET- csoportok figyelmét a különböző csillagrendszerekben, de keveset tehettek, mert a bolygó, a Maldek, a szabad akarat törvénye alatt állt, és nem volt közös megegyezés, egyezmény vele kapcsolatban.

3 millió 200 ezer évvel ezelőtt a háború a neutron fegyverek bevetésének használatára is kiterjedt. Addig a maldekiek azt hitték, hogy hagyományos és korlátozott nukleáris mentes háborúk lesznek betartva, minden résztvevő féltől. Ezeknek a lelkeknek, akiknek a DNS-ük mind drakonida és mind orioni szálakat tartalmazott, agresszív génekkel voltak megáldva. Mindegyik résztvevő, mindegyik oldalon a konfliktusban hasonló agresszív génekkel, DNS-sel rendelkezett, és mindegyik felül akarta múlni a másikat, egyre durvább és erősebb fegyverek bevetésével. Az első összecsapásokban csak néhány ezer ember pusztult el. (tehát ezek a humonaid formában inkarnálódott drakonida és orioni népek voltak, egy humanoidok alapította bolygón) De ezt követően mindegyik oldalon egyre többen, mert egyre nagyobb volt a pusztítás.

A kutatók, akik kifejlesztették a neutronbombákat, nem ismerték fel annak az elemi katalizátor hatását a robbanások során. Egy ilyen bomba robbant fel a föld alatt, ahol még 200 másik bomba volt elrejtve egy silóban. A katalizációs robbanás, a neutron bombájával mérhetetlenül felerősítette a másik 200 hagyományos nukleáris töltettel ellátott bomba robbanását, és ez egy hatalmas földrengést eredményezett, és ez széttépte a Maldek bolygót, több száz darabra, amely aszteroida öv lett ezután a Mars és a Jupiter között.

Több mint 10 millió lélek vesztett oda a robbanásban, és ezek a lelkek később a Marson inkarnálódtak. Az Alapítók és a jóindulatú ET csoportok elszörnyűködtek a látottakon és petíciót nyújtottak be az Istenséghez, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő, és az ilyen helyzetekre megengedhető legyen a szabad akarat ellenére is egy magasabb szintű beavatkozás. A bolygó pusztulásából eredő robbanás megváltoztatta a Mars és a Föld pályáját és megzavarta a Jupiter és Szaturnusz éterikus alaprendszerét. Elektromágneses zavarok hullámai mentek ki a Naprendszeren keresztül, melyre az egész galaxis lényei felfigyeltek. Összehívták ezután az Alcyone (Plejádok főcsillaga, és a helyi Központi Nap) csillagrendszerében a Galaktikus Nagytanácsot, amely egyben a Nagy Fehér Testvériség otthona is, és elhatározták, hogy a galaxisban soha többé nem megengedett egy egész bolygó elpusztítása.


Mi Vagyunk az Alapítók a Tizenkettek Nagytanácsától

Ezzel ért véget a 4. rész
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccCcc
  2018-07-31 20:59:01, kedd
 
 


Nazareth - Just To Get Into It
Danzig - Soul On Fire
Whitesnake - Here I Go Again
Airbourne - Animalize
Gotthard - Standing In The Light
Tesla - Shine Away
Quiet Riot - Condition Critical
The Devil's Blood - The Madness Of Serpents
Link

Hard Rock
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccCcc
  2018-07-31 20:09:48, kedd
 
  Blasphemy - Ross Bay Intro / Blasphemous Attack
Warpvomit - Splintered Cruczfix
Beherit - Six Days With Sadistic Slayer
Black Witchery - Holocaust Summoning
Morbosidad - Escupe La Maldita Cruz
Impiety - As Judea Burns
Angelcorpse - Wolflust
Proclamation - Regurgitated Bibles
Link
Necrovore - Unreleased Evil

Label: New Braunfels Records - none
Format: CD, [Demos] Compilation, Unofficial Release
Released: 2008
Style: Black/Death Thrash Metal

Necrovore - Mutilated Death
Necrovore - Slaughtered Remains
Necrovore - Divus De Mortuus
Necrovore - Toxic Decay
Necrovore - Demented Evil
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
coOoc
  2018-07-31 19:35:31, kedd
 
  Maeror Tri - Administrator 2
Maeror Tri - Take My Hope To Fertile Fields
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooCoo
  2018-07-31 19:27:51, kedd
 
  Troum - Outer Brain Outsourcing
Brume - The Sun
Brume - Xeros
Brume - Red Shift Infiltration
Brume - Emmanations
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccOcc
  2018-07-31 18:59:55, kedd
 
  Brume & De Fabriek - Untitled
Brume & De Fabriek - Untitled (Demo)
Link
Brume - No Title
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyetlen igazság létezik, a szeretet
  2018-07-31 18:19:00, kedd
 
 

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ooOoo
  2018-07-30 00:32:15, hétfő
 
  The Lurking Fear - Winged Death [2017]
The Lurking Fear - Out Of The Voiceless Grave [2017]
The Lurking Fear - The Starving Gods Of Old [2017]
The Lurking Fear - Upon Black Winds [2017]
Link

Country: Sweden
Formed in: 2016
Genre: Gothenburg Metal (2016-)

Crimson Death - Technology
Link

Country: Peru
Formed in: 1994
Genre: Gothenburg Metal (1994-)

Yorblind - You're Blind
Link

Country: France
Formed in: 2002
Genre: Gothenburg Metal (2002-)

The Bereaved - Soaked Mud Remain
The Bereaved - Vital Organ Theft
The Bereaved - My Dying Pride
The Bereaved - Pathetic
Link

Country: Sweden
Formed in: 1998
Genre: Gothenburg Metal (1998-)

Sight Of Emptiness - Trust Is A Disease
Sight Of Emptiness - Predictable Tragedy
Sight Of Emptiness - Burning Silence
Link

Country: Costa Rica
Formed in: 2005
Genre: Gothenburg Metal (2005-) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ccCcc
  2018-07-29 16:30:26, vasárnap
 
  Country: Sweden
Location: Gothenburg
Status: Active

Formed in: 1990

Genre: Melodic Death Metal (early), Melodic Groove Metal/Alternative Rock/Metalcore (later)

Gothenburg Metal (1990-2011)
Alternative Metal (2000-)

In Flames - Behind Space
In Flames - Clad In Shadows
In Flames - Dead Eternity [remastered edition bonus] (vocals by Jocke Göthberg)
Link

Néhány korai "tradicionális" Gothenburg metal stílusú In Flames track, azelőtt míg később nem "fajzott" el...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
German Melodic Death Metal
  2018-07-29 16:13:46, vasárnap
 
 


Behind The Scenery - Apostle Of Greed
Behind The Scenery - Blinded By Abnormity
Behind The Scenery - Lost Love
Behind The Scenery - Nocturnal Beauty
Behind The Scenery - Towards The Edge Of Degeneration
Behind The Scenery - Emotional Obscurity
Link
Location: Göppingen, Baden-Württemberg
Formed in: 1994
Status: Active
Style: Gothenburg Metal
Years active: 1994-2007, 2011-present
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 106 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 106 db bejegyzés
e év: 366 db bejegyzés
Összes: 368 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 1884
  • e Hónap: 5066
  • e Év: 55504
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.