Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
A nép szórakozásai 83 éve
  2019-04-28 22:24:07, vasárnap
 
  A falvakat 83 éve űrapokalipszis keretén belül termelték ki állandó kommunista főszereplőkként, értelmiségnek. Nem engedtek mást beiskolázni, csak a két utcai világapokalipszishez tartozókat, az embereket egyáltalán nem. Születésem óta én voltam Kátyi főszereplője Tolnay Klári Rózsa feszületemnek, ami azt jelentette, hogy az összes paraszt és tanyasi helyett engem áldoztak meg, így vitték őket a városokba, ahogyan Kovács Zsuzsa egyszer be is mondta a médiában, amikor éppen ismétlésben emelték őket kivégzésem közben nevetve azon, amit tettek a média elmeosztályával, egész Zsuzsa vonatot választottak ki a Zsuzsák elmebetegei miatt. Nem értettem, hogy a sátoraljaújhelyi első kommunista titkára a pártbizottságnak,a lukai Vavrek miatt miért nevetnek rajtam a gépíró munkatársai és titkárnői, amikor mentem hozzá bemutatkozni. Ők lettek a káderek Sztálin vaskommunista kezdete óta a munkásosztály után, náluk Cate voltam főszereplőként Munkáspárt ismétlésében, amit később Thürmer Gyula képviselt.

Szovjetúnió sok országból tevődött össze, melyek ide tartoznak a NagyPán népének utcájába, mint állandó apokalipszis tagjai, akár az örmények, tatárok, kozákok, csuvasok, litvánok....Lenin a magyar vasmédia tagjaként Sztálinnal együtt képviselte a vaskommunizmust. Ők akkor hozták be az orosz csapatokat, amikor akarták, vagy éppen vasfüggönyt emeltek, lezárták az ország határait Habsburgokkal, mint állandő bibliai apokalipszis Őrházas végrehajtóival. Nem titok, hogy a vasfüggönyt emelők miatt 1998-ban a feketemágusai az apokalipszisüknek kikötötték eleven csapásokkal a csípőcsontomat a vasak helyett, annak ellenére, hogy nekem kellett volna egyedül elhagynom az országot az osztrák sorompót felengedve számomra, nem nekik járni a világot, mint világapokalipszis tagjainak és állandó végrehajtóinak.
A szocializmus hitében hívőket feltételezés szerint felszámolták, mire a Rákóczi tér Sztálin képviseletében odatette az áldozásommal emelt Putyinját ismétlésben az orosz nemi csapások, mint állandó felszabadító hadsereg felé. Oroszország így vas lett, narancs Rákóczi terével Borsodnak, cigánytelepével a térieknek. Medve, akinek üzentek az erdő népét jelentette, azóta van, amióta a halál a világra jött Kata néven. Ezt jelenti az erdő népe, hogy meghalnak. Neki üzentek a csernobili sátán általi legyőzésemkor, majd ismétlésben médiájukkal kiabálva, hogy roncs a medve,mészárolva engem helyette, mivel berendezték a kormányukkal a kisvasútját, Mészáros Kata néven az elmeosztályról tett gázszerelővel ünnepelték kivégzésem után torünnepként a sátán általi legyőzésemet együtt a meggyalázásommal.

Mint kiderült Hofi Géza, aki 1960-ban kezdett még és tisztában volt a család áldozásával a vasmédiát képviselte minden időben, a rendszerváltásnak nevezett nyugati perverz bibliai vallások emelésekor is Emmanuel kezdetükkel gergelyjárásként, állandó miisszióival a bibliai végnek. Bibliai végnek, mint az ózdi 666 népének, sátánnak, halálnépeknek kétezer éve a felszámolásuk volt megírva, mivel gyilkosok és véráldozók nem tekintendők bocsánatos bűnösöknek a római egyház törvényei szerint sem, akár az irigység Fábry, akit nemesítettek Magyarország temetési ünnepsége közben, vagy akár a spanyol hazugság, amelyik tetteit és szerepét rajtam hajtották végre a spanyol sárga halállal együtt. A sátán népe, amelyik vonul szappantiszító sorozatokban az én áldozásommal születésem óta, a lírai karámja az apokalipszis lovasainak, mint szentháromsága a három bibliájuknak minden egyes tagja, mint állandó világapokalipszis kivégző kíséretükkel, akár a skizopren világkönyvttár tulajdonosok világfeszületére tettek engem Székesfehérvárnak, saját bűneik és tetteik elhordoztatásával.

A diplomások valamennyien kiválasztásos alapon kerültek beiskolázásra, akár a népművelők, művelődési vezetők, mivel ők voltak a beavatói az országnak a lírai karámtagokkal együtt.

Hofi Géza és Sas József a többi humoristával együtt, melyeket végig kacagott az ország a népet képviselte, azt a népet, amelyik sátán világmagyarországának részeként az én áldozásomból élt, melynek tagjait egyesével nemesítették emberré tettei végrehajtásával az egykori emberek lakta világrészeken ismétlésben. Tudták, hogy Staller Ilona és az összes nemi csapás miatt engem meggyaláztak, megáldoztak. Hatvan éven keresztül bohóckodtak a színpadon az összes humoristájukkal együtt, melyek bizonyítéknak örökké fennmaradnak, hogy Vénusz áldozással hajtottak mindent végre az elmeosztályaikkal.

Visszajöttek Müllerék cigányai által emelten a vasnemesek vasbirodalom építéséhez Babilon néven, visszajöttek az 56-os világkönyvtár tulajdonosok szabadságharcosokként, az áldozóim árvaságikat, közgyógyót vesznek fel a vasfüggönyös tolókocsisokkal együtt, sőt paraolimpiákat rendeznek a nemi csapásainak a parabrutális vasszarvval, mint Horn szarvval rendelkező szörnyetegnek.
Másság lett a kezdeti szépek és tökéletesek megcsonkítása és megyalázása, megölése után a nyomorékság, minden születései rendellenessége a nemi csapásoknak együtt az értelmiség legyőzőkkel. Másság lett a vasnép összes fajtalankodója a világon, az összes leszbijével a 61 éve emelkedő utcanépnek, amiért kiabálják nekik, hogy ki az ágyból a kezekkel. Másság lett a buzisága a börtönnek, mint az összes perverze a világnak. Elfogadtatták apokaliptikus csapásformájukat emberi külsőben, jogaikat hangoztatva az egész világon.

A vas elméleteit az egész világ berendezte vastrágyaként az összes vallásukkal együtt, fesztivál ünnepeket rendeztek a barakkos zsidókkal, amik a hatágú csillagos felszámolt varjú népe helyébe léptek.

Felvonulásokkal, kívánságműsorokkal, mulatós ünnepségekkel a vasnép népviseletbe öltözött parasztjaival tort ülnek az általuk felszámolt Magyarország felett az én temetési ünnepségemen.

A római egyház, amelyik népe ezekkel együtt ezt tette a világgal, halálnépeknek és zsidóknak ad bűnbocsánatot a migránsaival együtt a patológiáknak, felfoghatatlan és értelmetlen módon, holott a római egyház elméletei tökéletesek voltak, ahogyan én is jártam hittanra, ahol a történelmi egyház papjai képviselték magukat. Áldozásommal ismételték, hogyan számolták fel feketemágiával az egyházakat.

Brazília népe itt dobált az ágyon Liptai bemutatója szerint, tort ült olimpia megrendezésével a narancsokkal, sőt az egész világgal, ugyanis valamennyi sportoló ellenem, aki egyedül képviselte a szocialista iskolát áldozásommal került kiválasztásra a többi tantárgy ellen létrehozott csapással együtt. Ez a szocializmus, ami ezer éves elmélete a báboknak mindig, akikkel berendezik, ahogyan történt ez 1848-ban.

Fertelmesek, kivégzők, mészárosok, nemi gyalázók és a világ gazdagait és értelmiségét jelentik undorító filmjeikkel és mindennel, amit jelentenek, mint saját tettük, amiket filmeken ábrázolnak.

Nem értem a humoristákat, miért nem mondták ki születésemkor egyből Hócípő indítása helyett, hogy az utolsó ég seregét áldozzák.

Míg itt kínoztak Király Linda sorsaként melleimnél fogva 19 évig, gyalázva a nemi szervemet az angyalok sorsaként, akiket addig a cigánysággal megöltek, szépülve a vértől, amiből nemesednek emberré a véráldozással tisztuló országok, másik világban lévő pusztítók és média vasembere és valamennyi képviselője a látható világnak filmjeiből az áldozóim a világ gazdagai közé emelkedtek, hatalmas pénzeket tékozolva, akár a narancs pokol népeivel kezdett Rákóczi tere Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz?
  2019-04-28 14:02:01, vasárnap
 
  Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek?
Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek. Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz.
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
A világ hét csodája
  2019-04-24 15:20:51, szerda
 
  Arra kérte a tanítónéni a kisfiút nevezze meg a világ csodáit. Nem fogod elhinni, hogy milyen választ adott!

Az élet szépségeit azok az apró villanások, történések, érzések adják, amelyek mellett nap mint nap elmegyünk, de mégsem vesszük észre. Ha meglátnánk, meghallanánk, megéreznénk, boldogabbak lehetnénk.

A következő történetben a tanulókat arra kéri a tanítójuk, hogy sorolják fel a világ hét csodáját. A legtöbb nebuló ezeket írta le a füzetébe: az egyiptomi piramisok, az indiai Tádzs Mahal, a Grand Canyon, a Panama-csatorna, a római Szent Péter-bazilika, a kínai Nagy Fal.

A tanító elkezdte beszedni a füzeteket, de az egyik tanonc még nem fejezte be.

- Nehéz volt megalkotnod a listát? - kérdezte a tanító.

- Igen, kissé az volt, mert nem tudtam nagyon eldönteni, hogy melyek a legfontosabb csodák, hiszen annyi van, hogy alig lehet leírni. - válaszolta a kisfiú.

- Sorold fel, mi is segítünk, ha elakadnál. - mondta a tanár.

- Rendben, sorolom: a világ csodái közé tartozik a látás, a hallás, az érintés, az ízlelés, a szaglás, a nevetés, és a szeretet."

Ekkor az osztályon néma csend lett úrrá, nem lehetett egy tűt sem leejteni...

A tanulság: Az élet szépségeit azok az apró villanások, történések, érzések adják, amelyek mellett nap mint nap elmegyünk, de mégsem vesszük észre. Érted/érzed már, hogy mik a csodák?

 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
H.Kohut Katalin: Linzer
  2019-04-18 07:20:33, csütörtök
 
  H.Kohut Katalin: Linzer

Hozzávalók:

30 dkg liszt
10 dkg porcukor
20 dkg vaj
1 reszelt citrom héja
1 tojás
sárgabarack lekvár

Egy tálba öntöm a kimért lisztet, melyet összemorzsolok a hűtött vajjal. Hozzáteszem a porcukrot, a reszelt citromhéjat, a tojásnak a sárgáját, azzal is összegyúrom a tésztát, majd alufóliában a hűtőbe teszem 1-2 óráig pihenni.

Lehűlés után kiveszem a tésztát, kivágok a tepsik aljára sütőpapírt, előmelegítem a sütőt 170 fokra. A gyúródeszka felét belisztezem, ahol nyújtani akarok. Késsel szeleteket vágok a tésztából, mindegyik szeletet egyesével meglisztezem, kinyújtom. Kiszaggatok belőlük egyforma mennyiségű köröket, ugyanannyit a lyukas tetejének való körből, mint az alapból. Egymás mellé helyezem őket sorokban a tepsibe. A lyukasak tetejét a felvert tojásfehérjével megkenem. Kb. 20 db lesz ebből a mennyiségből. Vigyázni kell a sütéssel, hamar odaégnek, ezért ha már kicsit kezd pirulni a szélük, ki kell venni a sütőből őket.

Lehűlése után a tésztáknak megkenem az alsó kör részüket vastagon sárgabaracklekvárral. Kicsit folyós, de nem kell sajnálni a lekvárt, majd állás közben a levet a tészta beissza. Tehát lekvárral összeragasztom az alsó részüket a lyukas tetejével. Lehetőleg zárható dobozba helyezem a süteményeket, tetejüket szita segítségével megszórom porcukorral.

Nagyon omlós sütemény, kellemes ízvilágú és hamar elkészül. Jó étvágyat kívánok!

 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
H.Kohut Katalin: Egyszer majd...
  2019-04-12 18:06:30, péntek
 
  H.Kohut Katalin: Egyszer majd...

Az ember dolga a szépségnek gyönyöre,
a tökéletestől nem lehet csömöre,
csodája ez a Földnek, a mennybéli égnek,
ahol a hű szívek kedves lángban égnek.

Mégis akad mindig újabb felismerés,
a szürke nappal is annyira szép, mesés,
mint érték naggyá lőn a meghitt pillanat,
villanó gondolat, mely jutalmat arat.

A játék lényege a tanító eszme,
kérdésre felelve mindig ismerkedve
egyre újabb választ, bélyegre az igazt,
így törve fel régmúlt pecsétről a viaszt.

Már mostan figyelem a karcos ábrákat,
leplezem sorban a kvízes álcákat,
kitágult a világ, a filatelia,
gyűjtőnek hobbija, vágya reália.

Remélem, hogy egyszer, mire megöregszem
annyi kincs gyűlik majd bélyeg-kötetemben,
akár a királyi kincstárban az arany,
mutogatom őket mindig boldogan.

2019. április 12.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Túlélés egyetlen módja
  2019-04-09 14:09:07, kedd
 
  "Egy rózsa éjjel-nappal a méhekkel álmodott, de a valóságban egy sem pihent meg a szirmain.
A virág azonban tovább álmodozott.
Hosszú éjszakáin elképzelte, hogy az eget ellepik a méhek, és sorra leszállnak, hogy megcsókolják őt.
Így tudta kibírni másnapig, amikor a napsütésben újra kinyílt. Egyik este megszólalt a hold, aki ismerte a rózsa magányát:
- Nem unod a várakozást?
- Talán. De folytatnom kell a küzdelmet.
- Miért?
- Mert ha nem nyílok ki, elhervadok.
Amikor úgy érezzük, hogy a magány minden szépséget elpusztít, a túlélés egyetlen módja az, ha nyitottak maradunk."
Paulo Coelho
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Annyi minden nem történik
  2019-04-07 03:14:34, vasárnap
 
  Nem vallja be soha a Rákóczi tér, amelyik állandóan elölről kezdi a születésemmel a történteket, járva a saját förtelme torünnepén, hogy mit művelt narancs színében a politikával aszkéta ünnepi cirkusz néven, Csepregi Éva egyetlen utcanépük főszereplése helyett az áldozásommal.

Egyetlenként Sas József volt, amelyik bemutatta hosszú éveken keresztül Sasfészek néven a csernobili kezdetüket szörnyűségeikről, hogy én voltam Staller Ilona és az összes kurvája az állandó világapokalipszisnek, hogy ezt jelenti a narancs politika, de a nevem kimondása nélkül, torünnep részeként.

A Hit gyülekezete a többi állandó apokaliptikus szereplőivel a vallásoknak arról prédikál, hogy el kell jönni az apokalipszisnek, miután rajtam a két utcai berendezéssel megváltották a tagjai magukat, világfeszületre tettek saját bűneik elhordoztatásával. Sánta vezetőjük születésem óta kiválasztottja az állandó Hunnia börtön apokalipszis végrehajtóinak.

Ínnyezetem szájpadlás közepéig lebombott, szerintem nem áll el a bomlása a szájpadlásomnak a két hatalmas csapásától a Hunnia börtönnek, mivel az állandó angyal áldozataik sorsát hajtották végre Benkő sorsként. Már a nevemet is rengetegen felvették, Kittik élnek belőlem csodálatos életet, két Katalint is felfedeztem. Egyik még a Hegyvidéki kisvárosban kezdetű medve korszakról íródott versem alapján nyitott Hegyvidéki szolgáltatónál dolgozik, másik Pesten lakik. Azelőtt a neveinket csak zsidók vették fel, mert tartottak a régi nácitól.

Nem titok, hogy a halálnépek végig gyilkoltak minket, hogy minden részemet tönkretették, mint az állatvédők, melyek anyámat önkívületben kiabáltatták, amikor apa csirkét, vagy nyulat vágott, hogy gyilkos. 1997-es kivégzésem után a világ ura miatt, valamennyi Halak szülött sorsát és szerepét ismételve Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdettel születésem óta, amik Halat ünnepelnek az ünnepi tortán azóta temetésemre, elengedtek leinjekciózásom és legyógyszerezésem után Sátoraljaújhelybe anyámhoz, aki hosszú idő után először fogadott. Ismét elölről kezdődőtt Simon Éva , karmikus lett volna beteg sorsát, hogy engem mindenkinek le kell nézni és meg kell alázni. Éva ekkor már az állatvédők általi rózsakeresztes rend húselhagyója volt. Vagyis a rózsakeresztes rend, amelyik Istene legyőzött 1986-ban is halálnép része angol központban. Egyetlen tagja Merion volt, aki nem ártott nekem és az emberiségnek. Az állatvédők két éve tönkre tették a nagyobbik lányomat a Szabó családdal, amelyik a világkönyvtár áldozata lett volna a sötétkapus dögjeivel, mint állandó kíséretével. Mai napig nagy szerepet játszanak az apokalipszisben, húsról szokatva le a saját népüket. Így is tisztítanak, állatokat helyeznek el azoknál, akiket tisztítanak, emberré nemesítve őket.
A II-es elmeosztálya a világapokalipszisnek férjhez adta Mohamed egykori növényvédő népének Isteneként engem vezetni megszületni hozott Istent a Szabó család tompalátásához, amelyik miatt a bal szemem majdnem vak az első görög Isten megtámadása óta, folyamatosan emberré emelték sorsa és tettei végrehajtásával születésem óta. Így hosszabbítanak 1998. óta a médiájukkal a Kiss Tábornok utcai Lázár népe kommunistáival áldozásával teljes kiborítással és kihasználással. Hiába kértem a nőgyógyászt, abban a hiszemben, hogy mi vagyunk az utolsó emberek, ne változtassa meg a lányom genetikáját, hogy megkínozzák teherbe eséssel.

A halál a másik világ része, láthatatlan világban van jelen az otthonokban, mindegyikkel együtt, akár a hét halál népe a vatikánnak, amelyet Farkas néven átcserélt országokban építenek Isten színjáték végrehajtásához sárga rózsás főszereplésemmel Máriaként születésem óta.

Az egész világot idehozták, mint Emmanueljét Franciaországnak Gergelyjárás címen kezdett bibliai perverz vallások emelésével 1990-es kezdetükkel. Mindegyik főszereplő én voltam, akár Ízisz, aki minden szerepet kijár annak ellenére, hoy Ízisz szereplőjük volt az egyetlen, aki jelentkezett 1995-ben mágikus erővel, hogy vonatot álltott le, engem áldoztak Földanyaként változatlanul, meg végeztek ki a megyei kórházban 1997-ben. De én voltam Írisz iszonyatos sorssal, valamennyi szocialista embereszmény, akit közösen tettek meg áldozatnak a szocialista iskola tantárgyai ellen létrehozott állandó világapokalipszisnek. Én voltam az utolsó német árja a családommal, ahogyan a média be is állította apa haláláig a Benkő utolsó magyar és Kohut, utolsó német családot. Én voltam az utolsó magyar főszereplő Zalatnay Sarolta Rákóczi téri vasfüggönyös sorsaként, amelyiket Presser Gábor légy Vénusz áldozó emelte, mint a többi sztárját a kivégzőimnek, mint Király Lindát, Rúzsa Magdit már nyomorultként. Oláh Ibolyát Müller menhelyével, mint az értelmiség legyőző mészárosokat Kern András légy Ki Mit Tud-on kitermelt emelte Kati néven fajtalankodójaként a romániai elmeosztálynak, amit ismételtek közösen a népével a fogam megcsonkításával 2004-ben, amikor a hajamat tépték, az ágyban dobáltak Liptai démon bemutatója alapján a brazil kommunistákkal ismétlésében már a születésem kezdetének szappantisztító sorozataik elkezdezdésével, mint világapokalipszisét a két utcának. Én voltam Toni Curtis, az Antológia Humana csillaga, akit rázott nagyfeszültsében a cseremisz pusztítója a Humanának, míg ők álfeszültséget míveltek, mint résztvevői a világapokalipszisnek. Én voltam Molnár Csilla csillag karmikus főszereplője a vaskommunizmusnak, a Vörös Oroszlán határozatlan Halak Medveczky megváltója, felsorolhatatlan szereposztásában a vaskommunistáknak, mint a nyanya Máté Krisztina, akinek előző életét is végrehajtották a többiekével, mint Ádám család sorsával együtt pácini kezdettel, amik nemi csapások voltak, Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunista főszereplő állandó apokalipszis végrehajtója sorsával és Mészáros Kata medve kommunista főszereplésével kezdtek, ezt jelenti Mészáros a kisvonatával a medvének, csernobili kezdetével annak, hogy vége az erkölcsnek, utcanépével győztek le sátánjuk Kex együttesével történő beállítása mellett a feketemágusoknak angyal Mary Zsuzsa, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Andó Mariann, mint sátán Évája, Soma mamagésa és Szabó család helyetti lemészároltként és meggyalázottként. Átszúrták a szívemet a világkönyvtáros miatt, mert lyukas szívvel született az egykori Vénusz támadóm, vagyis tudták, hogy ki vagyok.
Én voltam G. Maczó Ágnes helyett az ébredő vallási játszótér magyar kislánya, Baratta Ágnes helyett a cigányság és keleti népek Pszichografológiai megváltója, Margittai Ágnes helyett a Zöld Medeia is.
De én vagyok születésem óta az állatok és nácik Talmudjának Bárány-Krisztusa, ahogyan az Észak-Magyarországban versem mellé megrajzolták, feketemágia kezdetével áldozásuknak. Ez vonatkozik a csillag jutalmakat adó Heves megye teljes egészére, Heveseivel beállítva értelmiség legyőzőkre, amelyek vasbirodalmat jelentenek, ugyanis Heves megye elpuszult, amit áldozásommal ismételtek. Úgy látszik, a Talmud és a vatikáni miskolci Duna tévé ájtatosságnak tűnő véráldozásáak soha nem lesz vége, annak ellenére, hogy a lengyel történelem valamennyi Jézusának sorsát rajtam hajtották végre angyal-fenyő szárnyaimmal, ahogyan megrajzoltak engem az ő egyházuk Feketevonat legyőzőivel.

Gáspár Győzője a narancs Rákóczi terének Miskolc berendezésével Balla Bea nemi szervével az apokalipszisnek árja német utolsó család lemészárlását ünnepelte Feketevonatja kezdetével az Észak-Magyarországban megjelent rajzoknak. Még az aszkéta ünnepi cirkuszát is a csernobili események óta tudták fokozni, Busta leírt verse miatt a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népével, azzal, hogy mit nekik a versek, amiket Cseh Károlyék összeírtak azzal, hogy majd én, mint Földanya, akit megáldoztak közösen, egyszer rájövök, miket írogatott az ózdiak feketemágus lírai karámjával, miközben saját sorsukat rajtam végrehajtották könyörtelenül, így emelkedtek valamennyien.

Azt hiszem, mivel semmi sem történt, s az igazat egyikük sem mondta ki soha, hogy segítsenek nekem abban, hogy ez valóban megtörtént, Kuruc Linák erkölcstelensége miatt engem támadtak meg folyamatosan, hogy ez a politikája Magyarországnak, amit Fábryékkal 1995. óta temetnek az én egyetlen nagy közös áldozásommal, csak folytatva tovább azt, hogy van Magyarország, semmit sem értem el ezzel a sok értelmetlenséggel, ahogyan kezdtem rájönni, mi is történt velünk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
H.Kohut Katalin: Állatkert
  2019-04-05 20:37:38, péntek
 
  H. Kohut Katalin: Állatkert

Fura egy hely, bizton mondom
kerek erdő otthon,
a világnak öt tájéka,
tüstént el is mondom.

Emlősöknek tömkelege
mutat barna utat,
történelmük megismerjük,
zebra irányt mutat.

Mackó koma boldog nagyon,
nagyobb lett a börtön,
adok neki egy nyers almát,
utána kap rögtön.

Aranysakál tekintete
engem el is csábít,
a szarvasok koronája
királyt választ ma itt.

Fáradt lehet már a tigris,
csíkosba öltözött,
a majmoknak a járása
emberformát öltött.

Vörös róka füllent megint
szép tavaszi napot,
lovagolni hívnak engem
szép póni lovagok.

Mosómedve, jó barátom,
eszembe jut sorsom,
talán ő is kézzel mos még,
mondom neki gondom.

Meghallottam az énekét
Kacagójancsinak,
madárhonba invitálnak
kelep hangú fiak.

Marabu és papagájok,
kakaduk és récék,
hát itt éter magasságba
helyezték a mércét.

Holló postás tolla ragyog,
integet a sasszárny,
talán tudják már maguktól,
mily látvány vár még rám.

Megismerem a tiszta víz
kis gőte vendégét,
hüllő sereg itten éli
örökös békéjét.

Megborzong a szív is hamar,
sikló, kígyó nyelvel,
meg is marna, ha tehetné
azon nyomban engem.

Ahány állat, annyi ország
állat barátsága
mutatja, hogy gondozója
mindig vigyáz rája.

2019. április 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2019.03 2019. április 2019.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 29 db bejegyzés
Összes: 6900 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 1019
  • e Hónap: 8871
  • e Év: 59871
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.