Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Szandi anyósszerepben is sikeres
  2020-10-06 20:00:16, kedd
 
 








SZANDI ANYÓSSZEREPBEN IS SIKERES




Link



Nemcsak színpadon arat sikereket, hanem két nagyobb gyermeke szerelme is kedveli Szandit. A háromgyermekes édesanya családtagként szereti gyermekei, Blanka és Domonkos választottját.







Alig egy hét leforgása alatt lett aranylemez Szandi 20. jubileumi albuma, amelyen az énekesnő lánya is megcsillogtatta a tehetségét. Az örökifjú édesanya rendkívül büszke Blankára.

- Blanka egyáltalán nem vágyik sztárságra, ő egyszerűen csak szeret énekelni, és boldogan vesz részt egy-egy zenei meglepetésben - újságolja a Borsnak Szandi, aki már többször is duettezett Blankával, de a huszadik jubileumi albumára megszületett az első saját közös daluk.







- Ez az első közös, saját magyar nyelvű dalunk, Csabi és Tabár István írta nekünk. Néhányszor elénekeltük már nyilvánosan, nem is gondoltam, hogy a közönség ennyire szeretni fogja. Éppen ezért a napokban a Nincs más a földön című dalunk videóklipje is elkészült. Blanka is nagyon élvezte a közös munkát, bár tény, hogy őt inkább csak ,,másodállásban" érdekli az éneklés. Például egy hajón, egy bárban szívesen szórakoztatná a közönséget, de a telt házas, nagy bulik és a reflektorfény egyáltalán nem érdekli. Ő inkább a média felé kacsingat, teljesen elvarázsolta a háttérben folyó munka, amikor elkísért valamelyik show forgatására. Most egyetemre jár és babysitterként dolgozik hét családnál. Egy biztos: mindenben támogatni fogjuk, mert nekünk az a fontos, hogy boldog legyen.

Szandi tavaly ünnepelte zenei pályafutásának harmincadik évfordulóját.

- Úgy elrepült az idő! Tizenhárom éves voltam, amikor megjelent az első lemezem, most pedig itt vagyok feleségként, három nagy gyerekkel, akik lassan kirepülnek a családi fészekből. Blanka húszéves, Domonkos tizennyolc, Csabi pedig tizennégy. Bár a két nagyobbik gyermekem már több éve komoly párkapcsolatban él, egyelőre nincs napirenden az összeköltözés. Mindannyian együtt lakunk, és a lányom, meg a nagyfiam párja gyakran alszik nálunk. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, úgy szeretem őket, mintha a sajátjaim lennének. Nagyon jól kijövök velük, teljesen baráti a viszonyunk, s ők nem az énekesnő Szandit látják bennem, hanem egy olyan ,,anyóst", akivel lehet együtt hülyéskedni, edzeni és nagyokat beszélgetni. Mindkét páros nagy összhangban van, szeretik egymást. Édesanyaként jó ezt látni. Persze lesz sírás-rívás, ha kirepülnek a fészekből, de ez az élet rendje. Én csak egyet szeretnék: mindig, minden körülmények között legyünk ott egymásnak, és rendszeresen találkozzunk, beszéljünk, hisz a családnál nincs fontosabb!







Nézd meg Szandi és lánya, Bogdán Blanka produkcióját:
Nagyon szép dal! Szívszorítóan megható, szívet melengető gyönyörű dal, kiváló csodás hang, gyönyörű videó!







Szandi-Bogdán Blanka: Nincs más a földön /Official Music Video/

Link















 
 
0 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 276 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1331
  • e Hét: 12409
  • e Hónap: 34897
  • e Év: 212772
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.