Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 200 
Nagyon szép.......
  2020-11-30 17:20:05, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép új hetet !......
  2020-11-30 16:45:13, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétfő......
  2020-11-30 16:43:58, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Advent első vasárnapja......
  2020-11-30 16:35:41, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-11-30 16:27:18, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-11-30)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Munkálkodás hatja át.

Pók - Árulás, csapda, megtévesztés

A pók, bár elsőre szorgalmas hálót szövögető takácsnak tűnhet, bizony veszélyes. Hálójában vergődni rossz, ez függőségre, szenvedélybetegségre utal. Itt lehet az idő arra, hogy megszabadulj valamilyen káros szenvedélyedtől! A néphagyomány szerint ugyanis a pók szerencsét hoz! Ragadozó, ízeltábú, hálója a legerősebb anyagok egyike a világon, titkát máig próbálták megfejteni. Lunáris (holdarcú) állat, az anyaistennő negatív aspektusa. Általában feminin jelkép, a szövő-fonó nőkre utal. Hálója a kozmosz jelképe. Sok népi mitológia kiszámíthatatlannak és ravasznak tartja. Az ókori Kínában is szerencsét jelentett. Óceánia pár szigetén maga a Teremtő Isten. Az amerikai indiánoknál a vihar és a szél előidézője. Egyiptomban a világ és sors szövőinek attribútuma.

Szerelmi üzenete: A kapcsolat eljutott arra a pontra, mikor az igazi kommunikáció teljes hiánya vagy nehézsége jellemzi. Ne mára tedd a nagy beszélgetéseket! Rosszindulatú pletyka kelhet útjára - ne ülj fel ennek! Párkeresőknek viszont jó nap a kiszemelt fél "behálózására". Szexuálisan fűtött hangulatot hozhat!

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az illuzórikus világ csupán rövid életű örömökkel kecsegtet. Gondolkodj el azon, hogy mennyire vagy képes saját sorsodat irányítani, vagy éppen valaki hálójában szinte mozdulatlanul szorongsz. Képes vagy-e önerőből javítani saját helyzeteden?
Üzeni, hogy a gonosztevők tettei ugyanolyan rövid életűek, mivel sérülékenyek, mint a pók hálója.
Ma játssz valamilyen szerencsejátékot, vegyél részt nyereményjátékon, tedd próbára a szerencsédet - jó esélyed van a nyerésre. Ha függő vagy, akkor a kártya az ellenkezőjét jelenti: szakíts függőségeiddel!
Erre is gondolj: A világháló szövevényével analóg. Devecseri Gábor Állatkerti útmutatójának versszaka jól kifejezi a szerelmi üzenetet: Édes párom, adj egy csókot - kéri Pókné a zord Pókot. - Elkapott a méreg sodra, nem szomjazom a csókodra. inkább egy jó korsó serre. Készülök a válóperre.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutáni pihenést! .......
  2020-11-30 16:13:12, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot kedves barátaim ! .......
  2020-11-30 16:06:13, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-11-30 15:57:13, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-11-29)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Lelepleződés hatja át.

Templom - Isteni hajlék, testünk, irányjelzés

Isten megnyugvása benned. Isten hív. Ha nem vagy hívő, a lap akkor is elgondolkodtat az élet legmélyebb kérdéseiről. Jelentése védelem, menedék, szorult helyzetben érkező segítség. A templom az áldozat bemutatásának helye. Ha képes vagy lemondani valamilyen szükségletedről, áldozatot ajánlasz fel valamiért, visszahúzódhatsz lelked templomába. A templom az épület, melyben a Szent lélek lakozik, vagyis tested, mely körülöleli lelkedet. Ezért jelölhet testi tüneteket, esetleg betegséget. Minden testi tünetnek lelki háttere van, s fordítva: minden lelki változás testi tüneteket hoz létre. Üzeni, hogy meg kell erősíteni a hitedet, főleg önmagadban. A templomtorony iránymutatás, a helyes út kijelölése. Jelzi, hogy jó úton jársz: ,,Haladj tovább torony iránt."

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek, ha még nem házasok, jelölhet templomi házaságkötést. Házasoknak pecsétet kapcsolatukra, vagy szakítópróbát, melyben az egymásba vetett hit lehet a megtartó erő. Párkeresőknek azt üzeni, hogy olyan társat válassz, akinek hitrendszere azonos a tieddel.

Ezt mondja neked:

Mélyedj magadba, keresd a belső forrást - Hiszel valamiben? Ha igen, mi a te hited?
Menj gyülekezetbe, ezoterikus körbe, vagy filozofálj a fórumon olyan barátokkal, akik hasonló kérdésekkel foglalkoznak, mit te magad.
A templom közösségi ház, nem rekeszt ki senkit, de csak annak van helye, aki képes alázattal részt venni a szertartásban, vagy karizmatikusan tudja vezetni azt.
Erre is gondolj: A cigánykártya Pap lapja. Menj ma egy olyan templomba, vagy imahelyre, mely vallás tanításit nem ismered, vagy mellyel eddig nem értettél egyet. Csöndesedj el ott, esetleg beszélj egy pappal, vagy hívővel, ha találkoztok. Olvasd Petőfi Bolond Istók című versét: ,,Amidőn a templomból mint / Feleség s férj jöttenek, / E szavaknál egyebet / Nem mondhatott az öreg: / Gyermekeim, legyetek / Mindig ilyen boldogok ... / Már én is tudom, mi a / Boldogság, meghalhatok." Olvasd Túrmezei Erzsébet megható keresztény verseit.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2020-11-30 15:55:14, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2020-11-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Világosság hatja át.
Tégla - Védelem és korlát, szabály, mérték, egység

Földből és vízből, levegőn szárítva, tűz által kiégetve, magasra építve az egekig tör a téglafal. Minden őselem beavatásának birtokában van. Biztonságunkat, melegünket, házunkat alkotja. Testünk és lelkünk épülését szimbolizálja. Vigyázat, a fal néha nem védelem, hanem akadály is lehet! Ha akadály, akkor le lehet bontani, ám ha védelemre van szükségünk, akkor ez a kártya azt jelzi, hogy biztonságban vagyunk, a téglafal védelmében, vagyis a jelenlegi környezetünkkel egységben. Az ember letelepült életmódjának jelképe. A házhoz kötött emberre utal, aki falvakban, városokban él, állandó kultikus helyet alakít ki magának. Védelmet is biztosít, de egyben korlátot is jelent. A zárt társadalomra utal, szemben a nyitott, nomád társadalommal.

Szerelmi üzenete: Tartós viszonyban szilárd alapokon nyugvó, de hatalmas kompromisszumot követelő kapcsolat. Párkeresőknek stabil, bár kissé unalmas emberrel való ismerkedés esélye. Lassan felmelegedő, barátságból átalakuló szerelem.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a teljes biztonság kialakítása és fenntartása hatalmas áldozatokat követel.
Gondolkodj el azon, hogy körbevetted-e magad valamilyen fallal azért, hogy ne lehess sebezhető. Ha igen, kinek nem nyílsz ki és miért?
Üzeni, hogy ami első látásra védelemnek látszik, gyakran akadály is lehet a szabadság útjában.
Erre is gondolj: A ház kártyája a cigánykártyában. Arra az emberre mondják, hogy "tégla", aki azért épül be valahová, hogy másokat besúgjon. Találkoztál már ilyen "téglákkal"? Voltál magad is ilyen helyzetben?
,,Nem szólhatok, fiam, mert a kőfal szorít,/ Erős kövek közé vagyok bérakva itt." (Székely népballada)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áldott, jó éjszakát mindenkinek ! .....
  2020-11-27 17:41:09, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 200 
2020.10 2020. November 2020.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 200 db bejegyzés
e év: 1869 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 765
  • e Hét: 2589
  • e Hónap: 4723
  • e Év: 57281
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.