Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Álmodozz nyugodtan
  2020-11-23 18:07:22, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Ezért küldött a földre az Ég
  2020-11-23 07:51:25, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Építs egy életet
  2020-11-23 07:49:36, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK,Mondák  
Új év, - új remény, - Egészség!
  2020-11-23 07:45:30, hétfő
 
 



LinkVESZÉLYES-E az mRNS oltás? Hírek a távoli Ausztriából....
Professzor Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiólógus, járványügyi szakértő, saját elmondása szerint oltás-párti, aki maga is sok éven át oltás-kutatásban is dolgozott, meghívást kapott az osztrák televízióba és NYÍLTAN mutathatott rá az mRNS oltás mechanizmusára és potenciális, közismert veszélyeire.
Igaz, szegfűszeggel kivert narancsot, mint korona-vírust imitáló kelléket nem mutogatott Bhakdi Professzor, ahogy tette azt Dr. Rékassy Balázs, tegnap Sváby András, Heti Napló című műsorában, de talán enélkül is sikerült fejen talánia a (szegfű)-szeget. Itthon az orvosok lennének az elsők között, akik kapnák a szóban forgó egyik mRNS oltást. Hát lássuk sikerült-e a Professzornak valamit felfirrsítenie abból, amit egyokron tanulhattak az egyetemen a ma gyakorló medikusok.
Halkan, de büszkén jegyezzük meg, hogy az idén ősszel Budapesten rendezett orvos-szakmai konferenciára külön videót készített Professzor Bhakdi amiben a vírusról, a már jelenlévő rész-immunitásról, valamint a vakcina-típusokról is részletesen, érthetően beszélt.
https://orvosokatisztanlatasert.hu/prof-dr-sucharit.../
Az osztrák FPÖ Párt vezetője, a korábbi belügyminiszter, Herbert Kickl még tegnap posztolta saját facebook-oldalán a Professzor interjúját, figyelem-felhívásként.
Hahó fészbukosok! Ti értitek ezt? Egy parlamenti politikus, aki felismerte az újfajta oltás veszélyét és posztolja a TV-műsort!? Lehet, hogy neki fontosak még az emberéletek, hogy ezt egyáltalán szóba meri hozni?
Lehet, hogy a drága sogoróknál van még politikus, akinek megmaradt a józani paraszti esze? Hát itthun HUN vannak?
A video megtalálható Herbert Kickl oldalán is: https://www.facebook.com/herbertkickl/posts/2813302885614670
Vajon Professzor Bhakdi, ha szép hazánkban élne most és elmondaná azt amit itt állít, akkor ugyanúgy hajnali 6-kor bekopogtatnának nála a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, mint történt az itthon négy doktorral múlt hét pénteken? Illetve korábban az 50-es években az osztály-elleneségeknél. Majd foglalnák le számítógépét és mobiltelefonját. Mondván fenn áll a gyanú, hogy rémhírt terjeszt és akadályozza a védekezést. Mert jelen esetben mondjuk az oltási hajlandóságot akadályozza.
Mivel itthon, sem drága kis boldogtalan saláta-biólógusunk, sem mentős-celebünk nem beszél az oltás veszélyeiről, ezért halgassuk Bhakdi Professzort, ahogyan Ausztriában, a számunkra "minta értékű laboratorium" egyik közismert televízióműsorában elmondja a veszélyeket.

Apaszív Egyesület
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Mindenkinek van egy csomagja, amit magával hozott
  2020-11-23 07:39:40, hétfő
 
  "Mindenkinek van egy csomagja, amit magával hozott. Benne van a neveltetése, a gyerekkora, az emlékei, a szerelmei, a boldogsága és a szomorúsága. Az álmai, a reményei, a csalódásai a sikerei, a kudarcai. Jó nagy csomagot cipelünk mindannyian. Egyszer ki kellene nyitni azt a csomagot, és át kéne válogatni. Kidobni semmit sem szabad, csak ha már megforgattunk a kezünkben mindent ami szép volt és azt is ami nem, szembenéztünk mindennel, és elgondolkodtunk rajta, akkor az egyik lezárható zsebbe el kéne tenni mindent ami feleslegessé vált. De kidobni nem szabad. Csak egy új csomagot kell belőle összerakni. Egy kevésbé káoszosat és egy sokkal őszintébbet. Hogy amikor eljön az idő és újra átválogatjuk, minden rendben legyen a fejünkben, a bőröndünkben. Egy új életbe egy könnyebb csomaggal kell megérkezni, ahol nem nézegetjük naponta a zsebbe elzárt fájdalmakat, hanem gyűjtögetjük az új élményeket a csomagunkba. Kell a hely az újnak, a szépnek, a jónak."
(Forrás: A Vaslady szupertitkos naplója facebook oldal)


 
 
0 komment , kategória:  FÓKUSZBAN "A NŐ"  
Egy ehető rózsa... A hétvégi desszertem a naspolya volt
  2020-11-23 07:17:55, hétfő
 
 

Egy ehető rózsa...

A hétvégi desszertem a naspolya volt.
Nem egy divatos gyümölcs, főleg, ha a zöldséges tele van egzotikus, tengeren érlelt gyümölcsökkel.
Megettem fél kilót 3 nap alatt...
Nem szoktam megpucolni, hanem a csúcsát letépve kinyomom a számba, mint a tömlős sajtot, s leszopogatom a magjait.

A naspolya (Mespilus germanica) a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozik, az alma, a körte, a birs rokona. A naspolyafa terméséből és leveléből előállított készítmények a szájüreg és a garat gyulladásainak csökkentésére használhatók. (pont foghúzás után voltam)
Bélbetegségek kezelésében is szerepet kapott. A naspolyafa kérgének főzetét a népi gyógyászatban vérzések csillapítására alkalmazták. A naspolyamagból készített teának vesekő elleni gyógyhatást tulajdonítanak.
Mintegy 12 százalék szénhidrátot és az almafélék közül is kiemelkedő mennyiségű, 12 mg C-vitamint tartalmaz száz grammonként. Tartalmaz még vasat és kalciumot, emellett jelentős mennyiségű cserzőanyagot is. A vastartalma miatt fogyasztása vérzékenyeknek kifejezetten ajánlott és ezen kívül még csonterősítő hatása is van. Gyulladáscsökkentő hatású növényként ismeri a természetgyógyászat. Energiatartalma 55 kcal, 236 kJ/100 gramm.


 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2020.10 2020. November 2020.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 4200 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1793
  • e Hét: 4513
  • e Hónap: 23486
  • e Év: 252423
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.