|
1/1 oldal
|
Bejegyzések száma: 8
|
|
|
|
2020-12-31 15:37:55, csütörtök
|
|
|
Aranyosi Ervin
Töltsünk pár csepp jó lét az ünnepi pohárba,
költözzön a jólét kies kis hazánkba.
Szívünk csordulásig teljen szeretettel,
legyen a világon boldog minden ember!
Legyen a Mennyország, már itt lenn a Földön,
szellem és a lélek fényben tündököljön.
Mit annyian várunk, jöjjön el az óra,
minden kedves álmunk váljon hát valóra.
Én csak ezt kívánom magamnak és néked:
éljünk meg egy csodás, boldogabb új évet!
|
|
|
0 komment
, kategória: Versek 3. |
|
|
|
|
|
2020-12-31 08:02:14, csütörtök
|
|
|
Nem a ruha teszi az embert
azt mondják mindig annyian.
Dehogynem! Koldussal ki áll szóba?
Mért ül ott mindig egymaga?
Hisz egykor lehetett ő is
okos, vagy erős, férfias,
ki tudja mi történt véle?
Talán egy szörnyű tragédia!
Ne ítélj előre senkit!
Nem tudod mi vitte reá!
Ma mindened van, de ki tudja holnap
lesz- e még aki hazavár?
Ma drága ruhákban villogsz,
s talán a szíved jéghideg,
mégis, most körül hízelegnek
hisz tudják! Teli a zsebed!
Tedd le a drága ruhákat
s öltözz rongyokba csendesen,
vegyülj a gazdagok közé,
lesz-e ki szóba áll veled?
S akkor fogod csak észrevenni
hány ember van , ki észrevesz
ki áll melletted jóban-rosszban,
s ki az ki pénzedért szeret!
Meggyesi Éva
|
|
|
0 komment
, kategória: Versek 4. |
|
|
|
|
|
2020-12-31 07:41:20, csütörtök
|
|
|
Kolbásszal töltött egybesült vagdalt,
pulyka húsból, libazsírban sütve.
1/2 kg darált pulykahús
1 tojás
Pici főtt rizs,
Só,
bors
paprika,
kömény
1 fej hagyma
Fokhagyma
Libazsír
Kolbász
Elkészítés:
A hozzávalókat összedolgozzuk, bele töltjük a kolbászt,
formára igazítjuk és tálba téve megsütjük, tetejére
szalonna darabokat lehet tenni.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
|
|
|
|
1/1 oldal
|
Bejegyzések száma: 8
|
|
|
|
2020. December
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
231 db bejegyzés |
e év: |
3092 db bejegyzés |
Összes: |
34589 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 525
- e Hét: 4603
- e Hónap: 26870
- e Év: 159424
|
|
|