Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Kiokosított bombák (Vilma-Béla párbeszéd)
  2018-09-26 13:14:35, szerda
 
   
  H.Kohut Katalin: Kiokosított bombák (Vilma-Béla párbeszéd)

- Béééla, tudtad azt, hogy mennyire veszélyes a falusiaknak tanulni?
- Miért, drága Vilma, honnan jutott ez eszedbe?
- Csak emlékeztem arra, mikor egyszer a pártbizottságon dolgoztam, mielőtt megismertelek téged, hogy nem engedtek engem főiskolára és egyetemre azzal, hogy csak a falusiakat iskolázzák be káderként, én nem vagyok a káderutánképzés részese.
- Igen, Vilmán, így lehetett a kommunista időben, de ez csak egyszer volt.
- Tévedsz, Bélám, mert a gonoszok a világ-könyvtárát egykori történelmeknek folyamatosan ismétlik az összes izmussal, mint szocializmussal, kommunizmussal, radikalizmussal, liberalizmussal, okkultizmussal, nácizmussal, fasizmussal, minden vallási ébredő játszótér egyházával, együtt ahogyan vannak Borsod megyében berendezve.
- Vagyis állandó a falusiak szándékos kitermelése, Vilmám?
- Igen, erre akartam mutatni, hogy az analfabétákat, amelyeket a római egyház egykor a falvakba telepített, mint reformátusokat főleg, sátán bibliai szereplőiként folyamatosan, szándékosan termelik ki párttitkároknak, papoknak azzal a szándékkal, hogy megalázzák velük a városi embereket kezdetben, míg voltak emberek.
- Miért voltak?
- Mert Bélám már száz éve csak polgárok maradtak a városokban, őket akadályozták meg a tanulásban.
- A polgárok honnan vannak, Vilmám?
- A polgárok borsodi Polgár község berendezése mellett az apokalipszis részt képezték mindig. 130 éve robogott be Miskolcra a miskolci névtárú világot szétdaraboló, kommunikációsan leépítő, értelmiség legyőző, nemi gyalázók, mészárosok hadserege miskolci Rákóczi tér néven.
- Honnan van a Rákóczi tér elnevezés, drága Vilma, hiszen az csak egy terét jelenti, egy kerületét Budapestnek?
- A pesti XIII. kerületi Rákóczi teret a Hunnia börtön rendezte be kocsisoros lányaival, Ibolya presszóval, szándékosan, hogy elterelje a népet Miskolcról, míg a város tisztul és emelkedik utolsó magyarok lekaszabolásával. A Rákóczi tér nevét a románai Rákócziról vette, az ő idejében váltak ki kezdetben nemi gyalázókkal a fekete mágikusokkal.
- Iszonyat ez, drága Vilma!
- Lázadoznak sokan, amikor egykori Magdika utolsóként kért segítséget, leírta, hogy valamennyi Halak szülött, református szőrös kezdetével egykori Mohamed támadóinak, minden Ildikó, Erika, Ágnes, Anna, Marianna, János, Ferenc, Pál, Gábor, Gabriella, Veronika, Annamária, Rózsa, Babi, minden szőke gondolkozás nélküli nemi csapás, minden kettős keresztnevű és helységnevű,foglalkozás, város és országnevű belőle él, saját szerepét, sorsát végrehajtva együtt a Farkas nevű halálvilág építőjével Müllernek, Sziámi kivégzőjével az ózdi fenevad mágikus erejével a menhelyiekkel együtt, 81 éve rendezik meg saját kivégzésüket, azóta hosszabbítanak egykori Vénusz kaszabolással, utolsó ember, egykori Kohut család kommunikációs bénításával, kezdve a dadogósak miatti csonkítással, folytatva a Kecskések, Farkasok sorsát, mert nyomorultak voltak, Vona gábor és Ádám és Éva népe arc, mint személyiség nélkülisége miatti arc áthúzását, megszüntetése végett az utolsó embereknek.
- Miért Vénusz az áldozat, történelme nem hiteles, drágám...
- Ne idegesítsél, Bélám, nem hallottad, hogy Szabó István lyukas szíve miért van, mint világ-könyvtárosnak állandóan, amelyik saját könyveit, szerepeit a szereplők helyett mindig isteneken, istennőkön hajtja végre, elsőként a görög Zeusz ellen támadott, akkor támadta meg Vénuszt, Illés megvédte, ekkor lyukas lett a szíve.
- Honnan tudod, drága Vilmám ezeket?
- Magdika megírta azt a világ-történelmet, amit rajta végrehajtottak kezdve a szív küldi szívesen slágerekkel az egykori történelmet, ott maradt nála második kórházban történő legyilkolása után Bandi, a Medúza, a hatalmas zeneszerző, aki megírta valamennyi világfeszülete, sorsa dalát és szövegét, átadva őket a mindenkori lírai apokalipszis szájába, tudták, hogy nem maguktól írnak, akár a költők sem, meg a festők sem maguktól alkotnak, ezt akarta Presser Gábor bebizonyítani, ki hogyan alkot.
- Tehát Magdikával a hatalmas Vízi táncsor zeneszerzője írta meg az apokaliptikus történelmet?
- Igen, a festője egykori világnak pedig megrajzolta a Magdika által megírt versekben, dalokban foglalt szimbólumait az egykori világnak.
- Mi történt, miután Magdika rájött, mit jelentenek az írásai?
- Bezúzták mindenét, majd ismételten kivégezték a Hunnia elmeosztályával az országnak közösen, hogy eltüntessék a bizonyítékokat is. Ezt követően a világ-könyvtár egyik végrehajtója, Zé ott maradt nála, mint óriás szellemvilág együtt Müller Péter sátánistájával, ők vigyáztak rá, míg rengett mindene, kínozták éjjel-nappal érthetetlen módon sátán feleségeként, amit még a saját népe sem értett meg, mikor megérkezett, hogyan lehet egykori Vénusz sátán felesége, míg le vették melleiről, alóla, nyakából, fejéből, bal füléből, mellbimbójáról a kígyóit a sátánnak, így járt 18 éven keresztül, homloka közepe megbénítva, hangszálai leszakítva, tüdeje és méhe űrpókkal hemzsegett tele, méhében az órája egykori törvénynek, a sötét nap, atlantiszi vágykeltő folyadék-halmaz.
- Felfogni nem is lehet, el lehet képzelni, milyen volt megértetni másokkal Magdikának, mi történt vele, milyen szerepeket kellett kijárnia egyedül, saját tetteik, csonkításaik, bénításaik végrehajtásával Magdikán.
- Nem értette senki sem, csak a kékek, mint egykori felmentő serege, amikor megjöttek, felvették filmre, ahogyan szedték ki belőle egymás után az eleven, mozgó csapásokat.
- Mindezt, ha jól sejtem, a beiskolázott gonoszok, fekete mágusok népe találta ki, hozta a világra, ezért veszélyes az, amikor a gonoszok kiiskolázzák magukat, ahogyan régen a római egyház nem engedte őket tanulni, meghagyta mindet igavonó baromként, mert hatalmas erővel bírnak, nagyon veszélyesek, bombák a világ, emberiség ellen.

2017. március 20
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: lekaszabolásával, szocializmussal, kommunikációsan, radikalizmussal, liberalizmussal, pártbizottságon, elmeosztályával, párttitkároknak, káderutánképzés, végrehajtásával, mellbimbójáról, bizonyítékokat, történelmeknek, világfeszülete, okkultizmussal, hosszabbítanak, kommunizmussal, reformátusokat, végrehajtottak, sátánistájával, könyvtárosnak, megismertelek, szereplőiként, apokaliptikus, analfabétákat, megszüntetése, kaszabolással, menhelyiekkel, bebizonyítani, kommunikációs, csonkításaik, akadályozták, folyamatosan, kivégzésüket, kivégzőjével, feleségeként, falusiaknak tanulni, pártbizottságon dolgoztam, falusiakat iskolázzák, káderutánképzés részese, kommunista időben, világ-könyvtárát egykori, összes izmussal, falusiak szándékos, római egyház, falvakba telepített, városi embereket, polgárok honnan, polgárok borsodi, apokalipszis részt, miskolci névtárú, terét jelenti, Kohut Katalin, Mert Bélám, Miért Vénusz, Szabó István, Presser Gábor, Tehát Magdikával, Müller Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Az engedelmesség miért nem vál...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Leonardo da Vinci gondolata  Elköszönt  Adakozás  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png fotel  Julian Brass gondolata  Szép napot kívánok  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Garai Gábor - Takarítás  Szívem  Facebookon kaptam  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyi telefonál  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Png csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hiányzik  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogy lehet megtartani  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete-erdő desszert  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  A Megváltó szolgálatában  Alvó cicák  Fehér virág  Tanuld meg ezt a versemet  Még csak most kezdődik a nap  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Egy hatékony szolga  Idő  Egy maradéktalanul uralt világ  A kételkedés kezelése  Boldog születésnapot a ma ünne...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
falusiaknak tanulni, pártbizottságon dolgoztam, falusiakat iskolázzák, káderutánképzés részese, kommunista időben, világ-könyvtárát egykori, összes izmussal, falusiak szándékos, római egyház, falvakba telepített, városi embereket, polgárok honnan, polgárok borsodi, apokalipszis részt, miskolci névtárú, terét jelenti, kerületét Budapestnek, pesti XIII, népet Miskolcról, város tisztul, románai Rákócziról, fekete mágikusokkal, ózdi fenevad, menhelyiekkel együtt, dadogósak miatti, utolsó embereknek, szereplők helyett, görög Zeusz, szív küldi, egykori történelmet, hatalmas zeneszerző, mindenkori lírai, hatalmas Vízi, apokaliptikus történelmet, festője egykori, egykori világnak, országnak közösen, világ-könyvtár egyik, saját népe, órája egykori, beiskolázott gonoszok, gonoszok kiiskolázzák, lekaszabolásával, szocializmussal, kommunikációsan, radikalizmussal, liberalizmussal, pártbizottságon, elmeosztályával, párttitkároknak, káderutánképzés, végrehajtásával, mellbimbójáról, bizonyítékokat, történelmeknek, világfeszülete, okkultizmussal, hosszabbítanak, kommunizmussal, reformátusokat, végrehajtottak, sátánistájával, könyvtárosnak, megismertelek, szereplőiként, apokaliptikus, analfabétákat, megszüntetése, kaszabolással, menhelyiekkel, bebizonyítani, kommunikációs, csonkításaik, akadályozták, folyamatosan, kivégzésüket, kivégzőjével, feleségeként, végrehajtója, kiiskolázzák, apokalipszis, legyilkolása, beiskolázott, szellemvilág, csonkítással, szétdaraboló, szimbólumait, mágikusokkal, zeneszerzője, fasizmussal, történelmet, keresztnevű, bénításával, nácizmussal, gyalázókkal, veszélyesek, szándékosan, megrajzolta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 1036
  • e Hónap: 7277
  • e Év: 59543
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.