Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Párt elnökök értékelése
  2014-04-07 19:40:31, hétfő
 
  - Orbán: Új és nagyszerű korszak kapujában állunk
...... .....


Orbán Viktor, a Fidesz elnökének szavai szerint a magyarok - jól hallhatóan - kimondták, olyan hely újra az ország, ahol érdemes élni, dolgozni, családot alapítani, és az elmúlt négy év vitáit a választók most egyértelműen lezárták
Bővebben Link


- Baloldal: nincs okunk gratulálni
Tudomásul veszi a választási eredményt, de nem gratulál ahhoz a Fidesznek - mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. Amit lehetett "megtettük, kiálltunk az elveink és a politikánk mellett" - jelentette ki. Bajnai súlyos kudarcról, Gyurcsány pedig arról beszélt, hogy a kormány talán nem tölti ki a következő ciklust. Fodor szerint az ország nem jár jól, Szabó Tímea szerint az ellenzéki politizálás a parlamenten kívülre tevődik.
........


........


Bővebben Link


- Vona: a célunkat nem tudtuk elérni
A célját nem tudta elérni a Jobbik, mert az elmúlt 24 évet nem tudta lezárni, ugyanakkor folyamatosan növekszik a támogatása - mondta Vona Gábor pártelnök.
...... ........... ...........


Bővebben Link


- Schiffer: átmentünk a tű fokán
Ha minden igaz, az LMP megőrizte a parlamenti tagságát - mondta Schiffer András, a Lehet Más a Politika társelnöke, Az ökopolitikának továbbra is van parlamenti képviselete Magyarországon és úgy tűnik, hogy sikerül megakadályozniuk a fideszes kétharmadot - mondta
Schiffer András (b) és Szél Bernadett (k), a Lehet Más a Politika (LMP) társelnökei, valamint Róna Péter közgazdász, a párt programtanácsának elnöke (j) a párt eredményváróján (Fotó: MTI)
...... ........... ...........


Bővebben Link



- Külföldi sajtóvisszhangok a választásról Link


- Államfők és kormányfők gratulálnak Orbán Viktornak.
Folyamatosan érkeznek Orbán Viktor hivatalába az állam- és kormányfők valamint a legnagyobb cégek vezetőinek gratulációi.
Traian Basescu román államfő gratulált Orbán Viktor miniszterelnöknek az országgyűlési választáson aratott győzelméhez, és sikert kívánt számára újabb mandátuma célkitűzéseinek megvalósításához - közölte hétfőn a román elnöki hivatal.
A magyar népnek gratulált Basescu
Kihasználom ezt az alkalmat, hogy őszintén gratuláljak a magyar népnek. Kifejezem mély meggyőződésemet, hogy a népeink közötti hagyományos barátságra alapuló kétoldalú kapcsolataink minden szinten megerősödnek, a román és a magyar polgárok javát szolgálva" - írta a román államfő Orbán Viktorhoz intézett üzenetében.
- A román sajtó folyamatosan tudósított arról, hogy idén első ízben romániai magyarok tízezrei szavaztak a magyarországi parlamenti választáson, miután a budapesti kormány könnyített eljárással lehetővé tette számukra a magyar állampolgárság megszerzését. A szavazás napján Zákonyi Botond, Magyarország bukaresti nagykövete elmondta: a választási procedúrát a román hatóságok semmiben sem akadályozták, mindössze információt kértek arról, hogyan szervezte meg Magyarország a levélben való szavazást a Romániában élő magyar állampolgárok számára. Zsigmond Barna csíkszeredai magyar főkonzul kiemelte: a román hatóságok példásan viszonyultak a külképviseleten zajló választáshoz, amiért köszönet illeti őket.
- Az olasz és a japán kormányfő is gratulált
Ismertetése szerint a Fidesz elnökének, Magyarország kormányfőjének írt levelében Abe Sindzó japán miniszterelnök szívből gratulált a választási győzelemhez, egyben örömét fejezte ki, hogy tovább mélyült a két ország barátsága, és erősödnek a gazdasági kapcsolatok is.
Matteo Renzi olasz miniszterelnök azt írta: "a legőszintébben gratulálok a tegnapi országgyűlési választásokon elért nagyarányú győzelmedhez, amely tanúsítja, hogy a magyar állampolgárok határozottan támogatják a növekedés ösztönzése érdekében és a munkanélküliség ellen folytatott politikád".
Telefonon gratulált Orbán Viktornak a moldáv miniszterelnök, a kazah kormányfő, levelet írt Azerbajdzsán elnöke, illetve Aleksandar Vucic, a Szerb Haladó Párt elnöke, I. Bartolomaiosz konstantinápolyi ökumenikus pátriárka, valamint Rudolf Schuster volt szlovák államfő is.
Gratulációját fejezte ki Orbán Viktornak Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke, Joseph Daul az Európai Néppárt elnöke, valamint Hans-Gert Pöttering, az EP volt elnöke, a Konrad Adenauer Alapítvány elnöke is, akik külön kiemelte, hogy a Fidesz győzelme az Európai Néppárt tagpártjai számára "erős hátszelet" jelent a közeledő májusi európai választásokon.
Havasi Bertalan tájékoztatása szerint gratulált a választási győzelemhez és az ismételt kormányalakításhoz több multinacionális cég - így az RWE, az Audi és a GE - vezetősége is.
 
 
0 komment , kategória:  Választások  
Címkék: megakadályozniuk, sajtóvisszhangok, megvalósításához, konstantinápolyi, munkanélküliség, meggyőződésemet, célkitűzéseinek, eredményváróján, külképviseleten, multinacionális, magyarországon, miniszterelnök, állampolgárság, kormányfőjének, ökopolitikának, legőszintébben, bartolomaiosz, tájékoztatása, állampolgárok, országgyűlési, választásokon, gratulációját, magyarországi, kapcsolataink, választásról, győzelmedhez, határozottan, azerbajdzsán, megerősödnek, folyamatosan, magyarország, akadályozták, viszonyultak, választáshoz, megszerzését, csíkszeredai, elmúlt négy, választók most, választási eredményt, politikánk mellett, kormány talán, következő ciklust, ellenzéki politizálás, parlamenten kívülre, parlamenti tagságát, ökopolitikának továbbra, fideszes kétharmadot, párt programtanácsának, párt eredményváróján, legnagyobb cégek, országgyűlési választáson, román elnöki, Orbán Viktor, Mesterházy Attila, Szabó Tímea, Vona Gábor, Schiffer András, Lehet Más, Szél Bernadett, Róna Péter, Orbán Viktornak, Traian Basescu, Orbán Viktorhoz, Zákonyi Botond, Zsigmond Barna, Matteo Renzi, Aleksandar Vucic, Szerb Haladó Párt, Rudolf Schuster, Orbán Viktornak Martin Schulz, Európai Parlament, Joseph Daul, Európai Néppárt, Hans-Gert Pöttering, Konrad Adenauer Alapítvány, Havasi Bertalan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Neked tudnod kell  Png csokor  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Julian Brass gondolata  Akik bántanak téged  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szívem  Ami embereknek lehetetlen, az...  Albert Einstein gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 19  Csak a fogyatkozás látható  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  képre írva  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kellemes délutánt kívánok  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem számIt  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  A Megváltó szolgálatában  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hazára minden embernek szükség...  Nem számIt  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy maradéktalanul uralt világ  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png rózsa csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Éretlen vers  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Popper Péter szavai  Ágai Ágnes – Csendélet  Még csak most kezdődik a nap  Erdőn  Makszim Gorkij gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Mai harmónia kártyám  Akarat  Irgalom és ítélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reggel van  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
elmúlt négy, választók most, választási eredményt, politikánk mellett, kormány talán, következő ciklust, ellenzéki politizálás, parlamenten kívülre, parlamenti tagságát, ökopolitikának továbbra, fideszes kétharmadot, párt programtanácsának, párt eredményváróján, legnagyobb cégek, országgyűlési választáson, román elnöki, magyar népnek, népeink közötti, magyar polgárok, román államfő, román sajtó, magyarországi parlamenti, budapesti kormány, magyar állampolgárság, szavazás napján, választási procedúrát, román hatóságok, levélben való, külképviseleten zajló, japán kormányfő, választási győzelemhez, gazdasági kapcsolatok, legőszintébben gratulálok, tegnapi országgyűlési, magyar állampolgárok, növekedés ösztönzése, munkanélküliség ellen, moldáv miniszterelnök, kazah kormányfő, közeledő májusi, megakadályozniuk, sajtóvisszhangok, megvalósításához, konstantinápolyi, munkanélküliség, meggyőződésemet, célkitűzéseinek, eredményváróján, külképviseleten, multinacionális, magyarországon, miniszterelnök, állampolgárság, kormányfőjének, ökopolitikának, legőszintébben, bartolomaiosz, tájékoztatása, állampolgárok, országgyűlési, választásokon, gratulációját, magyarországi, kapcsolataink, választásról, győzelmedhez, határozottan, azerbajdzsán, megerősödnek, folyamatosan, magyarország, akadályozták, viszonyultak, választáshoz, megszerzését, csíkszeredai, egyértelműen, kapcsolatok, győzelemhez, hagyományos, gratuláljak, gratulálnak, választáson, kétharmadot, ismertetése, információt, képviselete, parlamenten, politizálás, kihasználom, társelnökei, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10329
  • e Hét: 21959
  • e Hónap: 55113
  • e Év: 288860
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.