Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jelzők és jellemzések
  2013-12-23 20:51:46, hétfő
 
  2013.12.22. 16:53

Jelzők és jellemzések

deutsch.jpg

Azzal kezdem, hogy töredelmesen bevallom, nem ismerem közelebbről se Deutsch Tamást, se Horváth Andrást. Igaz, éppen ezért eleddig nem is aggattam jelzőket egyikükre sem.

Viszont Deutsch Tamás úgy látszik közeli ismerőse lehet Horváth Andrásnak (de legalábbis a tevékenységét jól ismeri), mivel nagyon határozott jelzőket aggatott rá. Magát a személyiségét is igen alaposan véli ismerni, és ezt le is írta:

,,Ez a Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond.

Aki volt már életében akár csak egyetlen napot társasházi közös képviselő, bármilyen ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs, pláne ha volt önkormányzati vagy parlamenti képviselő, jól ismeri a Horváth András-féle közéleti paranoiásokat.
A közéleti paranoiást mindig üldözik. A szomszéd, a csalók, a korruptak, a főnöke, a hatóságok, a titkosszolgálatok, a földönkívüliek. Zaklatják, tönkre akarják tenni vagy már tönkre is tették, a fűtőtesten keresztül sugározzák, lehallgatják, követik.
A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond."



Nos, én nem ismerem Horváth Andrást, ezért nem is jellemezném így ismeretlenül. A tevékenységét sem ítélném meg addig, amíg ki nem derül, hogy tényleg paranoiás-e vagy valóban vannak bizonyítékai.

Ellentétben Deutsch Tamással én nem ironizálnék az üldöztetésével sem, hisz csütörtökön nem a szellemek jártak nála, nem kis zöld emberkék tartottak házkutatást otthonában, és nem a Loch Nessi-i szörny vitte el a számítógépe merevlemezét és számos iratot.

A poszt elején bevallottam, hogy Deutsch Tamást sem ismerem személyesen. Viszont a memóriámban kutatva azért néhány dolgot elő tudtam bányászni róla. Az embert a tevékenysége, megnyilvánulása jellemzi, ezért lássuk mit találtam a fejemben róla:

1. Beléptető kapu

A stadionrekonstrukciós program eredeti tervezete szerint 1,7 milliárd forintot szántak a beléptető rendszerre. Ezzel szemben a tárca korábbi vezetése már 3,2 milliárd forintot irányzott rá elő, s a Sportfolió Kht. végül 5,2 milliárdért vásárolta meg, aminek következtében 4 milliárdos hiány keletkezett az egész program költségvetésében.

(Ezzel a mai napig nem számolt el! Javaslok egy házkutatást Tompikánál és természetesen az előzetes letartóztatását, mindaddig, amíg vagy vissza nem fizeti a kárt, vagy le nem dolgozza pl. zacskóragasztással.)

2. Ugróiskola

A Fidesz EP-képviselője szombaton délben kislánya színes krétáival egy Mansfeld Pétert ábrázoló pólóban rajzolta meg az ugróiskolát. Deutsch az újságíróknak a pólóját azzal indokolta, hogy az 1956-os forradalmár "nem azért adta életét a magyar szabadságért, hogy utána bárki, következmény nélkül, mindannyiunk közös szabadságát fenyegethesse". Azt mondta, őt a sajtószabadság szeretete vitte szombaton az MTVA épülete elé, szerinte "idióta eljárás", szakmai hiba volt Lomnici kitakarása, az ugróiskolával pedig segíteni akart, hogy a felelősök elhagyhassák a szakmát. (Az MTVA egyre egyoldalúbb, egyre több benne a csúsztatás, és már látszatra sem szabad, tehát javaslom, hogy Tompika annyi ugróiskolát rajzoljon a székház köré, ahányan dolgoznak ebben a műintézményben)

3. Nyilatkozatok

"Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?" - írta a Twitteren Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti-képviselője.

(Szerintem egy politikus, főleg ha külföldön képviseli kis hazánkat felnőtt emberként kell, hogy gondolkodjon, és nyilatkozzon. Ezért javaslom, hogy Tompikát hívják vissza Brüsszelből, végeztessenek el vele egy tanfolyamot, ahol megtanítják neki a legelemibb dolgokat. Írassák be, mondjuk egy közmunkás tanfolyamra, ahol felhőket, hópihéket rajzolgathat, és talán megtanítják a normális beszédre. Bár tudtommal a közmunkás tanfolyamokon nem a normális beszédet tanítják, hanem a behódolást, de bármilyen tanfolyam csak segíteni tud Tompikán.)

Végül, felbátorodva Deutsch Tamás példáján, én is jellemezném őt így ismeretlenül is, mint ahogy Ő tette Horváth Andrással.

Ez a Deutsch Márnemfür Beléptetőkapus Tamás egy tehetségtelen ingyenélő, 50-es IQ-jú bohóc. Aki életében találkozott már fideszes pártpolitikussal, jól ismeri a Deutsch Tamás-féle politikai bohócokat. Tudja jól, hogy a politikai karrierjüket (semmi másban nem sikeresek) is csak a seggnyalással érik el (igaz ahhoz is kell egy fajta tehetség). Soha semmilyen valódi munkát nem végeztek, csakis a köz pénzén élősködnek. Mindig nekik van igazuk, még akkor is, ha nyilvánvaló baromságot állítanak. A fideszes pártpolitikus, tehetségtelen ingyenélő, 50-es IQ-jú bohóc.

Mielőtt Tisztelt Deutsch Tamás úr megorrolna a jellemzésén és esetleg feljelentene, közlöm, hogy a fenti jellemzés ugyanolyan alapokon nyugszik, mint az ő jellemzése Horváth Andrásról. Ugyanannyi felelősséget vállalok az én jellemzésemért, amennyit ő a sajátjáért. Magyarul, ez vélemény-nyilvánítás és nem tényekkel alátámasztott kijelentés :-)



Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!



Ps: Ki a fasz az a Deutsch Tamás? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?

http://okos-tojas.blog.hu/2013/12/22/jelzok_es_jellemzesek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: költségvetésében, pártpolitikussal, letartóztatását, megnyilvánulása, műintézményben, üldöztetésével, jellemzésemért, földönkívüliek, beléptetőkapus, sajtószabadság, szerencsétlen, pártpolitikus, önkormányzati, paranoiásokat, tehetségtelen, személyiségét, tanfolyamokon, természetesen, seggnyalással, alátámasztott, következtében, tevékenységét, nyilatkozatok, ugróiskolával, fenyegethesse, végeztessenek, felelősséget, magyarország, ismeretlenül, felbátorodva, karrierjüket, merevlemezét, tevékenysége, bizonyítékai, lehallgatják, következmény, közéleti paranoiást, fűtőtesten keresztül, közéleti paranoiás, szellemek jártak, számítógépe merevlemezét, poszt elején, memóriámban kutatva, fejemben róla, beléptető rendszerre, tárca korábbi, egész program, házkutatást Tompikánál, előzetes letartóztatását, pólóját azzal, 1956-os forradalmár, magyar szabadságért, Deutsch Tamást, Horváth Andrást, Viszont Deutsch Tamás, Horváth Andrásnak, Horváth András-féle, Ellentétben Deutsch Tamással, Loch Nessi-i, Sportfolió Kht, Fidesz EP-képviselője, Mansfeld Pétert, Thomas Melia, Twitteren Deutsch Tamás, Deutsch Tamás, Horváth Andrással, Deutsch Márnemfür Beléptetőkapus Tamás, Deutsch Tamás-féle, Mielőtt Tisztelt Deutsch Tamás, Horváth Andrásról, Hajrá Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png férfi  Akarat  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Kerüld el az evangélium örömén...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Png kislány  Lóhere  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 21  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép napot kívánok  Németh László tollából  Png lepke  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép napot kívánok  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Idő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Régi emberek, akikre máig büsz...  Gonosz démon-álarc  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Png ház  Egy maradéktalanul uralt világ  Tavaszi kép  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Szívem  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 21  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Jó éjszakát  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Png virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mindig jusson idő nevetni 
Bejegyzés Címkék
közéleti paranoiást, fűtőtesten keresztül, közéleti paranoiás, szellemek jártak, számítógépe merevlemezét, poszt elején, memóriámban kutatva, fejemben róla, beléptető rendszerre, tárca korábbi, egész program, házkutatást Tompikánál, előzetes letartóztatását, pólóját azzal, 1956-os forradalmár, magyar szabadságért, sajtószabadság szeretete, ugróiskolával pedig, felelősök elhagyhassák, székház köré, legelemibb dolgokat, közmunkás tanfolyamra, normális beszédre, közmunkás tanfolyamokon, normális beszédet, tehetségtelen ingyenélő, politikai karrierjüket, seggnyalással érik, fajta tehetség, fideszes pártpolitikus, fenti jellemzés, költségvetésében, pártpolitikussal, letartóztatását, megnyilvánulása, műintézményben, üldöztetésével, jellemzésemért, földönkívüliek, beléptetőkapus, sajtószabadság, szerencsétlen, pártpolitikus, önkormányzati, paranoiásokat, tehetségtelen, személyiségét, tanfolyamokon, természetesen, seggnyalással, alátámasztott, következtében, tevékenységét, nyilatkozatok, ugróiskolával, fenyegethesse, végeztessenek, felelősséget, magyarország, ismeretlenül, felbátorodva, karrierjüket, merevlemezét, tevékenysége, bizonyítékai, lehallgatják, következmény, szabadságért, feljelentene, rajzolgathat, mindannyiunk, újságíróknak, töredelmesen, elhagyhassák, nyilatkozzon, gondolkodjon, memóriámban, milliárdért, bevallottam, jellemezném, csütörtökön, forradalmár, személyesen, egyoldalúbb, tanfolyamra, szabadságát, keletkezett, képviselője, házkutatást, ironizálnék, ellentétben, nyilvánvaló, közelebbről, megtanítják, ugróiskolát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.