Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Belső kristálypalota meditáció
  2012-03-06 12:29:20, kedd
 
   
  A Belső kristálypalota meditáció: http://tomkenyon.com/the-crystal-palace
(Fordítás: hamarosan )Tom gondolatai és megfigyelései


A Hathorok Energia Mágnes létrehozási módszere az üzenet lényege. Sokszor és többféle helyzetben használva őszintén kijelenthetem hogy teszi a dolgát. Mindenképpen érdemes azoknak a figyelmére, akik a felemelkedési energetikával kívánnak foglakozni, főleg ilyen, gyorsított evolúció elérésére optimális időszakban ( napszél módjára ).


Az egyszerű, mégis elegáns módszer egyik szépsége, hogy a KA-t nagyon gyorsan építi, és mindenféle hókusz-pókusz nélkül gyakorolható, értve ezalatt, hogy pár percet bármikor rá lehet szánni és nincs hozzá szükség előkészületekre. Van azonban a módszernél néhány kritikus átalakulási szakasz, aminek tisztázása szerintem segítségül szolgálhat.


Javallt némi óvatosság


Mielőtt folytatnánk, úgy érzem helyes közbeiktatni egy figyelmeztetést. Ez a módszer nem kíváncsi keresők módszere. A KA többlet energiával való feltöltése hatékony és alapos vállalkozás, amibe nem jó (véleményem szerint) könnyelműen belekezdeni.


Az egyik ok, hogy amikor a KA magas energia állapotba kerül, megnő a valószínűsége, hogy a fizikai világot illúziónak fogod tekinteni. Például, a módszer erős használata után ( vagyis Energia Mágnes létrehozásakor ) gyakran, ( bár nem mindig ), azt tapasztalom, hogy a KA-m ugyanolyan valóságos, mint a fizikai testem. Ilyen esetekben is tudatában vagyok a fizikai környezetemet, ahogy szoktam, (az öt érzékszerven keresztül), mégis kap egy szürreális színezetű minőséget. Néha pedig az az érzésem, mintha egy időben két testben lennék, a fizikai testemben és a KA-mban.


Tulajdonképpen ez az első változások egyike, amikor a KA-val dolgozunk. Azt gondolom, hogy ennek a lehetőségnek nagyon a tudatában kell lenni. Így ha/amikor ez bekövetkezik, nem fogod azt gondolni, hogy elvesztetted a józan eszed. az eszed. Ezért foglalkozom ennyit ezzel a résszel.


El kell mondanom, hogy ha használod a Módszert, a fizikai valóságot új módon fogod érzékelni, főleg, ha a KA-d eléri a kritikus tömeget. Kritikus tömeg alatt azokat a pillanatokat értem, amikor a KA-d annyira feltöltődött, hogy befolyásolja a valóság érzékelését.


Ilyen alkalmakkor, (akár folytathatod is és valószínűleg folytatni is fogod), az öt érzékszerveden keresztül fogod tapasztalni a világot, de lehet, hogy átláthatsz a Maya játékán (az érzékelt világ és az érzékek illúzióján). Ez szórakoztató, vidám és boldog is lehet, ám őszintén mondva elég zűrzavaros is.


Tehát a KA töltése -ahogy azt korábban említettem - azt a képzetet is előidézheti, hogy két testünk van egyszerre - egy fizikai és egy energia. Habár ez a KA értelmében véve a fejlődés jele, mentálisan nagy kihívás, ha nem vagy felkészülve rá.


A világ illúziójának meglátása által előállt zavarodottságot nem szabad alábecsülni, főleg akkor nem, ha nem vagy intellektuálisan, filozófiailag felkészülve ilyen érzékelésre.


Ez pedig természetesen filozófiai rejtvényhez vezet minket: a világ valódi, vagy pedig egy, a kvantumbirodalom szubatomi részecskéi, quirkjei és quark-jai tánca által elkövetett illúzió? Nekem ez (a világ) valós és nem valós egyszerre. És az határozza meg az érzékelésünket, hogy mi játszódik le az agyunkban, így ebben az esetben is így van, a KA, az éteri ikrünk esetén is.


Az erkölcsi korlát szabálya (niyama)


Úgy érzem, hogy ha valaki úgy dönt, hogy a KA-ját felemelkedési energiával feltölti, szükséges számára, hogy saját erkölcsiségét bizonyos filozófiai megfontolásokkal erősítse meg. Vagyis mit enged, és mit nem enged meg magának.


Ennek az oka, hogy amikor a KA feltöltött energetikai állapotba kerül, bizonyos mentális/spirituális képességek jelennek meg. Azt is létfontosságú megérteni (véleményem szerint), hogy a tudatod élet-ellenes jelenségi is megjelenhetnek. Ez a természeténél fogva kellemetlen helyzet (alázatos beismerése, hogy van benned valami negatív) tulajdonképpen kedvező alkalom egy mélyebb ön-megismerésre (feltéve, hogy az öntudatot részesíted előnyben az öntudatlanság helyett).


Nagyon leegyszerűsítve az erkölcsi korlátozás szabálya segít a viselkedés korlátainak meghatározásában, mind a külső, (értve ezalatt a külső világot), mind a finom, (értve ezalatt a belső világot), tekintetében.


Tőled függ, milyen erkölcsiséget választasz. De azoknak, akik még nem gondolkodtak el ezekről, ajánlok egy egyszerű, mégis hatékony szabályt:


,,Igyekszem, hogy ne ártsak magamnak, sem másoknak".


Amikor igyekszünk nem ártani magunknak, vagy másoknak, mentális támaszt teremtünk önmagunknak és másoknak, a saját tudatosság létráján való, a létezés magasabb állapotai felé tartó mászás közben.


De, ha nem akarod, vagy nem tudod elfogadni ezt az egyszerű korlátot, vagy egy másik saját választású viselkedési szabályt, akkor erősen javasolom, hogy tartsd távol magad a KA ilyetén fejlesztésétől.


Gyakorlati javaslatok


A Hathorok szerint minden élőre hatással lesz a napszél, akár hívja az energiákat, akár nem. Egyeseket ez az energia meg fog őrjíteni és nehéz lesz vele megküzdeniük. Mások pedig ugyanezt az energiát fogják felhasználni, hogy az emelkedett tudatosság hangskáláján felfelé haladjanak.


A felemelkedési folyamat sok fajta fokú és meredekségű lehet, és amennyiben nem olvastad a korábbi ,,Az idővonal választás művészete" c. Hathor üzenetet, akkor javaslom, hogy vedd fontolóra. Elmagyarázza a felemelkedés alapvető módját, és hogy hogyan lehet megvalósítani. Megtalálod a weboldal korábbi üzenetei között.


Amennyiben felkészültél a tudatod gyors kiterjesztésére és a KA-d ezzel a módszerrel történő aktiválására, íme, néhány gyakorlati javaslat.


Legelőször találd meg az egyensúlyi pontodat. Miközben használod a Módszert, meg fogod találni a komfortzónád, úgy értve, hogy mennyi emelkedett energiát vagy képes elviselni a KA-dban. Ahogy tovább haladsz a Módszer használatában, képes leszel egyre több energiát kezelni. De ne erőltesd. Légy elnéző önmagaddal, és légy mértéktartó.


Azt sem javaslom, hogy alvás előtt csináld, mert lehet, hogy nem fogsz aludni! Ismétlem: mindegyikünk más, így lehet, hogy számodra ez lesz a legjobb altató. Nekem nem az.


A módszer szakaszai


Ennek a technikának 3 alapvető szakasza van.


Első szakasz


Irányítsd a figyelmedet a KA testedre, a spirituális ikerpárodra, az éteri másodra, ahogy ezt (a KA-t) helyenként nevezik. Mivel a KA ugyanolyan méretű és alakú, mint a fizikai test, így a teljes fizikai tested is bevonod.


Második szakasz


Ahogy figyelmedet tetőtől talpig a teljes KA-n tartod, váltsd át érzelmeid az öröm, vagy a hála harmóniájára. Elég emlékezni az öröm, vagy a hála érzésére. Ez megteremti az Energia Mágnes létrehozásához szükséges rezgésállapotot. Az érzelem hangja alapvető fontosságú az Energia Mágnes létrehozásához, ahogy azt a Hathorok is elmondták az üzenetükben.


Harmadik szakasz


Miközben figyelmedet a KA-n tartod és őrzöd az öröm vagy a hála rezgését, felfogod, hogy a foton- és mágneses energia tengerében vagy. Belemerülsz a napszélbe, anélkül, hogy bármi mást tenned kéne. Ha sikerrel képes vagy figyelmedet a KA-n tartani, megtartva a hála, vagy az öröm érzetét, a KA-d automatikusan elkezdi vonzani a napszél emelkedést segítő energiáit.


Ez kezdőknek elég bonyolult lehet, mivel a napszél foton- és mágneses energiái nem mutatkoznak meg az öt érzékszervvel érzékelhető formában. Ezek az energiák túl finomak az érzékszervekkel történő érzékeléshez. Mindazonáltal a KA test képes rá és fel is fogja valamint magához is vonzza - biológiai hasonlattal élve - ahogy a növények érzékelik a víz jelenlétét és felszívják ami szükséges.


Ismétlem: minden személy egyedi módon érzékeli a fizikai világot és a tudat finom birodalmát. Az Energia Mágnes létrehozásával létrejövő felfedezési folyamat része, hogy megtaláljuk, hogyan mutatkoznak meg számunkra a foton- és mágneses energiák. Ahogy folytatod a munkát a Módszerrel, egyre ismerősebb és kellemesebb lesz az ilyen sajátos finom energiák személyes észlelése.


Tudatossági és gyógyítási kísérlet


A KA finom energiával való töltésének egyik izgalmas tulajdonsága, hogy képes vagy gyógyító és átalakító energiát küldeni a fizikai testbe is.


Mivel a KA áthatja a fizikai test teljes terét, nincs olyan szövet, szerv, vagy rendszer, ami a KA-n kívül lenne, aminek eredményeképpen lehetőség van a (napszélben levő) felemelkedési energiákat nem csak a KA-ba, hanem a fizikai testbe is irányítani. Természetesen ez mindössze egy elméleti állítás, amit közvetlen tapasztalattal (a saját tapasztalatoddal) igazolnod kell, hogy helyes-e vagy sem.


A Módszer ilyen használatát (Energia Mágnes létrehozását) Tudatossági és gyógyítási kísérletnek hívom, mert mindegyikünknek meg kell találnia, hogy milyen saját, egyedileg jellemző módon dolgozik a gyógyító lehetőségekkel. Talán az önmagamon végzett munka közben tett jegyzeteim segíteni fognak másoknak.


Saját tapasztalatom, hogy amikor a napszél energiáit a saját KA-m felé irányítom, és töltöm a KA testem egy ideig, majd a figyelmemet e testem gyógyítást igénylő részei felé fordítom, - mivel ez energia követi a figyelmet - a finom energiák a KA-ból a megfigyelt területre áramlanak.


Ez nem koncentrálás, ismétlem, nem koncentrálás. Annyira könnyű, mint levegőt venni, vagy felemelni egy tollpihét. A KA-ban a finom energiák könnyedén áramlanak bárhova a testedben, ahová a figyelmed fordítod, feltéve, hogy megengeded ezt nekik.


Amikor a KA-ból a finom energia arra a részre áramlik, amelyik ,,segítséget", vagy ,,gyógyítást" igényel, úgy érzem, hogy az adott terület szövetei is feltöltődnek, bár sokkal kisebb mértékben, mint ahogy azt a KA teszi a napszél ( az Energia Mágnes ) hatására. Számomra a sejtek energetizálása a megfigyelt területen érzett megnyugtatás és/vagy feltöltődés fizikai érzetének formájában mutatkozik meg. Néha ehhez különböző interdimenzionális érzések is kapcsolódnak, fény, vagy (látnoki) hang formájában.


Ha úgy döntesz, hogy belső lehetőségeid birodalmát szeretnéd felfedezni, kétségtelenül ki fogod tapasztalni, hogy hogyan tapasztalod meg a gyógyítás finom energiáit, amint a KA-ból a fizikai testedbe áramlanak.


Figyelembe kell venni azt is, hogy a KA-ból származó gyógyító és átalakító energiák magasabb rezgésűek (a fizikai testhez képest). Így azt tapasztalhatod, hogy pszicho-spirituális méregtelenítés történik, ha túl sok energia torlódik a test adott, megfigyelt szervében, vagy területén.


Természetesen van lehetőség a KA-ból a fizikai testbe gyógyító és átalakító energiák küldésére kellemetlen reakciók nélkül is. Mindazonáltal, amennyiben kellemetlenségeket tapasztalsz, kiváltképp, ha szellemi/érzelmi jellegűeket, fontold meg egy korábban írt cikkemet, a ,,Pszicho-spirituális méregtelenítés: megfigyelések és gondolatok" címmel, amelyet megtalálsz a honlapon a cikkek rovatban.


Javaslom továbbá, hogy igyál vizet, ha a fizikai tested kiváltképp erős válaszát tapasztalod a Kísérlet (Tudatossági és gyógyítási kísérlet) gyakorlása után.


Végső gondolatok


Azt javaslom, a Módszerrel való kísérletezésed során a Hathorok által leírt Energia Mágnest kezdetben csak rövid időkre hozd létre. Keress egy olyan helyet és időpontot, ahol nem szakíthatnak félbe. Öt-tíz perc bőven elég még ilyenkor. A KA feltöltése után pár percig figyeld a KA-dat, a fizikai testedet és közvetlen környezetedet, hogy miként mutatkozik meg az öt érzékszerveden keresztül. A KA, fizikai tested és a környezeted érzékelésének figyelése segíteni fog a töltött energiák még jobb befogadásában. Emlékezz rá, hogy a KA valósága nem hiúsítja meg a fizikai világ, vagy fizikai tested világát. Kiegészíti a fizikait és tény, hogy a tudatod egy másik dimenziója.


Teljesen tőled függ, hogy milyen gyakran és mennyi ideig dolgozol a Módszerrel. Miközben kíváncsian elkezded a munkát, azt gondolom, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy örömteli légy, amikor megteremted az Energia Mágnest. Végül is, teremtőként, ugye szeretnél örülni, hogy részesülsz a teremtésedből?


©Tom Kenyon 2011. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com .

Fordító: © 2011 Bagi Ákos www.lelekmod.hu

Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

További Információ:


Animáció: a 2012.03.05-ös napkitörés várható lefolyása

Mindenkinek ajánlom. Nem csak azoknak, akik a napszél jelenség iránt mélyebben érdeklődnek. Az animáció a naprendszerben áramló energiákat mutatja három nézőpontból. Látványos és tanulságos.

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Címkék: intellektuálisan, kvantumbirodalom, megfontolásokkal, tapasztalatoddal, meghatározásában, figyelmeztetést, érzékszervekkel, előkészületekre, mindegyikünknek, nyilatkozatokat, eredményeképpen, rezgésállapotot, zavarodottságot, leegyszerűsítve, kiterjesztésére, energetizálása, tulajdonképpen, érzékszerveden, létrehozásához, tapasztalhatod, lehetőségekkel, méregtelenítés, fejlesztésétől, másolásvédelmi, kísérletezésed, létrehozásakor, kristálypalota, tapasztalattal, érzékelésünket, megjelenhetnek, létrehozásával, naprendszerben, létfontosságú, felemelkedési, megfigyelések, automatikusan, üzenet lényege, felemelkedési energetikával, módszernél néhány, fizikai világot, módszer erős, fizikai testem, fizikai környezetemet, szürreális színezetű, fizikai testemben, első változások, lehetőségnek nagyon, tudatában kell, józan eszed, fizikai valóságot, kritikus tömeget, pillanatokat értem, Hathorok Energia Mágnes, Energia Mágnes, Energia Mágnest, Bagi Ákos, További Információ,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.19. 13:41 Maratoni kajak-kenu vb - Aranyérem a normál távon is
10.19. 13:41 Megkezdődött a 12. Nemzeti Vágta
10.19. 13:31 Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: az MSZP készen áll az újabb rendszervált...
10.19. 13:31 Jövő csütörtökön kezdődik a 23. Csabai Kolbászfesztivál
10.19. 12:51 Önkormányzat 2019 - Gyurcsány: csak becsületes politikus tudja szolgálni a ...
10.19. 12:51 Először tartja Erdélyben közgyűlését a magyarországi Hallgatói Önkormányzat...
10.19. 12:51 Triatlon világkupa - Bragmayer Zsanett lett a legjobb magyar Tongjeongban
10.19. 12:51 Meghalt egy motoros balesetben Nyíregyházán
10.19. 12:41 Párbeszéd a művészetkritikáról címmel rendez konferenciát az MMA
10.19. 12:21 Kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el három férfit
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Napraforgó csokor  Dió gyógyhatásairól      Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt  Stoffán György: Önvizsgálat, v...    Aranyosi Ervin: Megélés    Őszi kép        Elfogadom az örökös mosolyt  Lila rózsa    Őszi csendélet  Napraforgó csokor        Érdekes előadás - az egészségr...      Ünnepelünk    28. évközi hét csütörtök 10.17    Érdekes előadás - az egészségr...  Elfogadom az örökös mosolyt        Facebookon kaptam            Szép őszi napot  Érdekes előadás - az egészségr...    Buda Ferenc - Pesten esik a hó  Antiochiai Szent Ignác püspök ...    Dió gyógyhatásairól                  Csak lelki nemessége meglegyen...    Png rózsa  Boldogság...  Facebookon kaptam  Lila rózsa  Őszi kép    A birs ősrégi idők óta használ...    Aranyosi Ervin: Megélés  Földes Gábor özvegye      Boldogság...      Akinek rendben van az élete és...  Facebookon kaptam          Jó reggelt    Komárom  A nő nem attól lesz csoda szép  Facebookon kaptam  Karinthy Gábor - Köd  Zelk Zoltán: Feltámadás        Karinthy Gábor - Köd      Őszi kép      Reviczky Gyula: Imakönyvem.. ...         
Bejegyzés Címkék
üzenet lényege, felemelkedési energetikával, módszernél néhány, fizikai világot, módszer erős, fizikai testem, fizikai környezetemet, szürreális színezetű, fizikai testemben, első változások, lehetőségnek nagyon, tudatában kell, józan eszed, fizikai valóságot, kritikus tömeget, pillanatokat értem, valóság érzékelését, érzékelt világ, érzékek illúzióján, fejlődés jele, világ illúziójának, világ valódi, kvantumbirodalom szubatomi, éteri ikrünk, erkölcsi korlát, tudatod élet-ellenes, természeténél fogva, mélyebb ön-megismerésre, öntudatot részesíted, öntudatlanság helyett, erkölcsi korlátozás, viselkedés korlátainak, külső világot, belső világot, saját tudatosság, létezés magasabb, egyszerű korlátot, másik saját, energiát fogják, emelkedett tudatosság, felemelkedési folyamat, korábbi &#8222, idővonal választás, felemelkedés alapvető, weboldal korábbi, tudatod gyors, módszerrel történő, egyensúlyi pontodat, legjobb altató, módszer szakaszai, spirituális ikerpárodra, éteri másodra, fizikai test, teljes fizikai, teljes KA-n, hála harmóniájára, hála érzésére, érzelem hangja, öröm vagy, hála rezgését, öröm érzetét, napszél emelkedést, napszél foton-, érzékszervekkel történő, növények érzékelik, tudat finom, ilyen sajátos, fizikai testbe, elméleti állítás, saját tapasztalatoddal, gyógyító lehetőségekkel, önmagamon végzett, napszél energiáit, saját KA-m, figyelmet &#8211, finom energiák, megfigyelt területre, figyelmed fordítod, finom energia, részre áramlik, adott terület, sejtek energetizálása, megfigyelt területen, gyógyítás finom, fizikai testedbe, fizikai testhez, test adott, cikkek rovatban, fizikai tested, olyan helyet, fizikai testedet, környezeted érzékelésének, töltött energiák, fizikai világ, másik dimenziója, egyik legfontosabb, üzenetet bármilyen, másolásvédelmi nyilatkozatokat, fordító webcímét, napszél jelenség, naprendszerben áramló, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 309 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 6681
  • e Hónap: 23083
  • e Év: 332202
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.