Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar vér fog folyni? Bizony-könnyen lehet!
  2015-09-01 22:18:49, kedd
 
  Ami vár a fideszre a jövőben, azt csak magának és gazdáinak köszönheti!

A déli határt mielőbb le kell zárni, ha Fabiusnek nem tetszik, menjen Görögországba és tartóztassa fel a migráncs áramlást. Aki valahogy mégis átjut, a lehető legsimábban tovább kell utaztatni az általuk óhajtott célországba. /Ahogy a szerbek is teszik és ezért érdekes, őket senki sem háborgatja/. Minél kevesebb lépjen be és minél hamarabb távozzon szerencsétlen tranzit országunkból. Bécsben 20 000-en tüntettek a migráncsokkal szimpatizálók. Minek álljunk akkor a bevándorlók utjába? Hadd örüljenek a sógorok!

************************

Magyar vér fog folyni? Bizony-könnyen lehet!


Posted on 2015/09/01 Szerző: Admin

Lázár elszólása: mire gondolt a katonai hírszerzés?

Lázár János a múlt heti kormányinfón katonai hírszerzési információkra hivatkozva megemlítette, hogy a röszkei menekülttáborban pár nappal korábban megakadályozott zendülésről az afgán köztévé úgy számolt be, mint amelynek során a magyar rendőrök rálőttek az afgán bevándorlókra.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szavai szerint a dezinformálás komoly nemzetbiztonsági kockázatot keletkeztetett, a Honvédelmi Minisztérium azonban nem kívánta kommentálni lapunknak, vajon az afganisztáni magyar misszió katonáira gondolt-e a tárcavezető.
A miniszter annak illusztrálására, hogy a bevándorlási probléma felfokozott hangulatában, milyen nüánsznyi momentumokból kerekedhetnek nagyon komoly nemzetbiztonsági kockázatok, megemlítette, hogy a múlt heti röszkei konfliktus is egy sajtóhír hatására robbant ki. Lázár arra a hivatalos bejelentésre utalt, amely garantálta, hogy a szír állampolgárokat nem toloncolják ki az Németországból.
,,Ez egy nagyon apró részlet volt, ami azonnali eszkalációhoz vezetett. Tegnap az afgán televízió ezt úgy mondta be - a katonai titkosszolgálataink jelentése alapján -, hogy a magyar rendőrök rálőttek az afgán menekültekre. Tehát egy ilyen lépésnek a mai világban milyen következményei és hatásai vannak"- magyarázta a miniszter.

magyarok
Hogy a katonai hírszerzés pontosan milyen kockázatokat észlelt az események nyomán, konkrétan hogy az afgán tévé propagandisztikus ferdítésének Magyarország vonatkozásában, illetve az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonákra nézve, azt a Honvédelmi Minisztériumtól szerettük volna megtudni. Konkrétan a következőket kérdeztük:
- Szükséges-e megerősíteni az afganisztáni magyar katonai misszió bázisainak, személyi állományának védelmét? Milyen mértékben?
- Melyek az ilyenkor használatos protokoll egyes lépései?
- Kell-e számolni bármilyen biztonsági kockázattal itthon, ha a torzított hír eljut a magyarországi menekülttáborokban tartózkodó afgán migránsokhoz?
- Hogyan működik együtt a honvédség egy ilyen helyzetben a rendőrséggel és a határrendészettel?
A honvédelmi tárca sajtóosztály az alábbi nyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkbe:
,,Tájékoztatjuk, hogy a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség minden ilyen esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. A kérdésben további információval nem tudunk szolgálni".
A 2014 végével lezárult NATO-misszió, az ISAF lezárultát követően a Magyar Honvédség jelenleg a NATO január elsejével indult új, Eltökélt Támogatás (Resolute Support Mission) elnevezésű missziójában valósítja meg afganisztáni szerepvállalását. E küldetés az afgán biztonsági erők kiképzésére és mentorálására, illetve a kormányzati szervek tanácsadására fókuszál. Hazánk a Különleges Műveleti Kontingenssel, Mi-17 szállító helikopter légi kiképzés-támogató csoporttal, Nemzeti Támogató Elemmel, egy Biztosító Szakasszal, valamint a különböző szintű parancsnokságokra delegált tisztekkel, összesen mintegy 100 katonával járul hozzá a nemzetközi összefogás sikeréhez.
(atv)
Bal-Rad komm: A felelőtlen és kalandor “magyar" kül és katonapolitika az “... Eltökélt Támogatás (Resolute Support Mission) elnevezésű missziójában..." feltétel nélkül kiszolgálja az USA és a NATO érdekeit, Magyarországtól sokezer kilométerre is.
Még ha hamis hírek alapján korbácsolják is fel az Afganisztánban vagy bárhol másutt a világban a magyarok ellen a hangulatot, előbb-utóbb magyar áldozatai lesznek ennek a teljességgel felelőtlen qrmányzati politikának.
Magyarországnak az égvilágon semmi résztvennivalója nincs a Magyarországtól távoli eseményekben. A Magyar Honvédségnek SEMMI KERESNIVALÓJA NINCS, ÉS NEM IS LEHET idegen, távoli országok területén.
BÁRMINEMŰ MAGYAR ÁLDOZAT A QRMÁNY FELELŐSSÉGE!

https://balrad.wordpress.com/2015/09/01/magyar-ver-fog-folyni-bizony-konnyen-lehe t/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, résztvennivalója, szerepvállalását, menekülttáborban, illusztrálására, állampolgárokat, magyarországtól, minisztériumtól, magyarországnak, megakadályozott, keletkeztetett, vonatkozásában, katonapolitika, intézkedéseket, afganisztánban, következményei, németországból, szerencsétlen, mentorálására, kontingenssel, bevándorlókra, eszkalációhoz, görögországba, migráncsokkal, szimpatizálók, információkra, magyarországi, nyilatkozatot, tájékoztatjuk, információval, dezinformálás, tanácsadására, momentumokból, keresnivalója, kerekedhetnek, ferdítésének, déli határt, migráncs áramlást, lehető legsimábban, általuk óhajtott, migráncsokkal szimpatizálók, bevándorlók utjába, katonai hírszerzés, múlt heti, röszkei menekülttáborban, afgán köztévé, magyar rendőrök, afgán bevándorlókra, dezinformálás komoly, afganisztáni magyar, miniszter annak, bevándorlási probléma, Lázár János, Honvédelmi Minisztérium, Honvédelmi Minisztériumtól, Magyar Honvédség, Eltökélt Támogatás, Resolute Support Mission, Különleges Műveleti Kontingenssel, Nemzeti Támogató Elemmel, Biztosító Szakasszal, Magyar Honvédségnek SEMMI KERESNIVALÓJA NINCS, BÁRMINEMŰ MAGYAR ÁLDOZAT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Esterházy Péterre emlékezünk  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem kell hozzá fürdőruhás  Tanmese  Robert Merle tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Önmaga ellenére  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Erdei gyöngyvirág  különleges  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Kertem  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Paul David Tripp Április 12  Zilahy Lajos gondolata  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  Ott van  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Egy gondolat  Ismeretlen: Ikarusz monda  Különleges  Kertem  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  képre írva  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Csend  Jó éjszakát  Müller Péter tollából  Paul David Tripp Április 15  Vannak emberek  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Pitypang szökőkút  Erdei gyöngyvirág  Előnyök, amelyeket a meditáció...  39 ígéret  Tanmese  Esterházy Péter: Harmonia c...  Gebhardt Nóra versei II. 
Bejegyzés Címkék
déli határt, migráncs áramlást, lehető legsimábban, általuk óhajtott, migráncsokkal szimpatizálók, bevándorlók utjába, katonai hírszerzés, múlt heti, röszkei menekülttáborban, afgán köztévé, magyar rendőrök, afgán bevándorlókra, dezinformálás komoly, afganisztáni magyar, miniszter annak, bevándorlási probléma, sajtóhír hatására, hivatalos bejelentésre, szír állampolgárokat, nagyon apró, afgán televízió, afgán menekültekre, ilyen lépésnek, események nyomán, afgán tévé, következőket kérdeztük, ilyenkor használatos, ilyen helyzetben, honvédelmi tárca, alábbi nyilatkozatot, szükséges intézkedéseket, kérdésben további, 2014 végével, afgán biztonsági, kormányzati szervek, különböző szintű, nemzetközi összefogás, magyarok ellen, teljességgel felelőtlen, égvilágon semmi, QRMÁNY FELELŐSSÉGE, nemzetbiztonsági, résztvennivalója, szerepvállalását, menekülttáborban, illusztrálására, állampolgárokat, magyarországtól, minisztériumtól, magyarországnak, megakadályozott, keletkeztetett, vonatkozásában, katonapolitika, intézkedéseket, afganisztánban, következményei, németországból, szerencsétlen, mentorálására, kontingenssel, bevándorlókra, eszkalációhoz, görögországba, migráncsokkal, szimpatizálók, információkra, magyarországi, nyilatkozatot, tájékoztatjuk, információval, dezinformálás, tanácsadására, momentumokból, keresnivalója, kerekedhetnek, ferdítésének, missziójában, kormányinfón, magyarország, honvédségnek, minisztérium, hangulatában, kockázatokat, afganisztáni, következőket, megerősíteni, megemlítette, sajtóosztály, rendőrséggel, állományának, bevándorlási, országunkból, migránsokhoz, eseményekben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.