Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Befogadni azt, ami nem tőlünk, hanem Istentől jön!
  2019-07-15 08:11:50, hétfő
 
  A 42 éves, hétgyermekes Melissa Villalobos férje 2011-ben hozott haza néhány szentképet Newman bíborosról, melyeket az asszony kirakott itt-ott a lakásban, és amikor elment a képek előtt, mondott egy-egy fohászt: a gyerekeiért, a férjéért, magáért. Így idővel szinte folyamatos dialógust folytatott a boldoggal.
2013-ban, egyik terhessége első trimeszterében vérezni kezdett. Akkor már négy gyermeket szült; az előző terhessége viszont spontán vetéléssel végződött. Elment az orvoshoz, aki az ultrahangos vizsgálat után közölte, hogy a méhlepény részben levált a méhfalról, és a placentán lévő lyukból szivárog a vér. Ezenkívül egy, a magzatnál kétszerte nagyobb hematóma (vérömleny) is keletkezett; mindezek miatt az orvos ágynyugalmat javasolt.

Newman bíboros
2013. május 10-én Melissa bement a sürgősségire, mert a vérzés súlyosbodott; megint ágynyugalmat írtak elő neki, amit nehezen tudott betartani négy kicsi gyerekkel (6, 5, 3 és 1 évesek voltak), miközben a férje munkába járt.
A szülész-nőgyógyász valószínűnek tartotta az újabb vetélést, illetve úgy vélte, ha életben is marad a magzat, akkor jó eséllyel koraszülött lesz. Mindehhez a stresszhez hozzájárult az is, hogy az asszony férje nem tudta lemondani küszöbön álló üzleti útját. Így pár nap múlva, mikor Melissa hatalmas vértócsában ébredt reggel, férje már a repülőgépen ült Atlanta felé...
Nem akarta rögtön a 911-et, a segély hívószámot tárcsázni, mert nem tudta, kire tudná rábízni a gyerekeket, ha őt kórházba viszik; reggelit készített nekik, majd azt mondta nekik, maradjanak ott, ahol vannak, és fölment az emeletre. A vérzés egyre súlyosbodott, a lépcsőzéstől különösen, ő pedig összeesett a fürdőszobában a gyengeségtől és a kétségbeeséstől. Ott fekve már hívta volna a 911-et, de nem volt nála a mobiltelefonja; és nem mert kiabálni a gyerekeinek, félve attól, hogy az erőkifejtéstől még súlyosabbá válik a vérzés. Abban reménykedett, hogy valamelyik gyerek fölmegy, és megkérheti, hogy hozza oda neki a telefonját, a gyerekek azonban néma csöndben voltak, és ez a csönd még inkább aggódással töltötte el... A magzatáért és a gyerekeiért való aggódás, és a félelem hatására, hogy talán meg is halhat, kitört belőle egy fohász Newman bíboroshoz: ,,Kérlek, Newman bíboros, segíts, hogy elálljon a vérzés." - Mihelyt kimondta, elállt a vérzés. Felkelt a padlóról, látta, hogy valóban nem vérzik már, és azt mondta: ,,Köszönöm, Newman bíboros. Köszönöm."
- És a fürdőszobát betöltötte a rózsaillat, ,,a legerősebb rózsaillat, amit valaha éreztem" - emlékezett vissza. ,,Azt gondoltam abban a pillanatban: »Istenem! A kisbabám rendben van. Én is rendben vagyok. A négy gyerekem is. Mind rendben vagyunk. Köszönöm, Newman bíboros.
Aznap délután ultrahang vizsgálatra ment, amely megerősítette, hogy minden rendben, a méhlepény helyreállt, ő pedig folytatta az aktív hétköznapokat. A kicsi Gemma 2013. december 27-én született, a várandósság további része rendben zajlott, nem lett koraszülött a kisbaba.
- A Vatikán elfogadta a csodát, s így megnyílt az út John Henry Newman szentté avatása előtt
*
- John Henry Newman: Az ima hatalma
Nincs a földön olyan tékozló bűnös, akinek ne lenne üdvös az égiek szoros barátsága.
Bár gyenge még hite s lankad az imája, némileg a bűntől már ez is elvágja, s úgy élvezi a bocsánat gyümölcseit, hogy kegyelmet kap, mely az üdvre segít.
Mindenki magát menti meg, csak kutassa elméje az eget.
S hatalmat is kap, ha keres; olyat, mely könyörületes, és ajándékát a világra önti, - nem egyszerre, hanem - böjti lelkülettel, mely tűrt és sokat szenvedett el.
Tiszta és igaz tettek áldozatával lész állhatatos, s minden tiéd lehet - Istened által!

- Merjen kérni!
Merjük kérni az Úr gondviselő segítségét! Merjük kérni a Szentlélek megvilágosító kegyelmét! Merjük kérni a Szűz Anya közbenjárását!
Merjük kérni védőszentünk támogatását az életünkre!
Ha kérünk, akkor nyitottá válunk, mert "beismerjük", hogy nem tudunk egyedül mindent megoldani. Ha nyitottá válunk, akkor képesek leszünk befogadni is. Befogadni azt, ami nem tőlünk, hanem Istentől jön! Merjen kérni!


Forrás: Laudetur Kiadó Vereb István
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Címkék: kétségbeeséstől, erőkifejtéstől, mobiltelefonja, trimeszterében, fürdőszobában, közbenjárását, megvilágosító, megerősítette, hétköznapokat, hétgyermekes, súlyosbodott, védőszentünk, valószínűnek, ágynyugalmat, sürgősségire, gyengeségtől, lépcsőzéstől, könyörületes, reménykedett, lelkülettel, áldozatával, fürdőszobát, pillanatban, ultrahangos, koraszülött, keletkezett, vértócsában, gyerekeinek, vizsgálatra, gyerekeiért, támogatását, várandósság, repülőgépen, hozzájárult, gyümölcseit, magzatáért, asszony kirakott, képek előtt, előző terhessége, ultrahangos vizsgálat, méhlepény részben, placentán lévő, magzatnál kétszerte, orvos ágynyugalmat, vérzés súlyosbodott, férje munkába, újabb vetélést, stresszhez hozzájárult, asszony férje, segély hívószámot, vérzés egyre, lépcsőzéstől különösen, Melissa Villalobos, John Henry Newman, Szűz Anya, Laudetur Kiadó, Vereb István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Png telefon  Facebookon kaptam Krisztinától  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  Png kutya  Albert Einstein gondolata  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Hiányzik  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Akik bántanak téged  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 21  Mi lenne ha  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Nevem  Szívem tiéd  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogy lehet megtartani  Szép álmokat!  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Szép estét  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png csokor  Szép álmokat!  Lóhere  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Németh László tollából  Reménység és erő Krisztustól e...  Png csokor  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png rózsa csokor  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bounty krémes  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Zilahy Lajos gondolata  Nagyon különös  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Mindig jusson idő nevetni  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
asszony kirakott, képek előtt, előző terhessége, ultrahangos vizsgálat, méhlepény részben, placentán lévő, magzatnál kétszerte, orvos ágynyugalmat, vérzés súlyosbodott, férje munkába, újabb vetélést, stresszhez hozzájárult, asszony férje, segély hívószámot, vérzés egyre, lépcsőzéstől különösen, gyerekek azonban, gyerekeiért való, félelem hatására, fohász Newman, fürdőszobát betöltötte, legerősebb rózsaillat, kisbabám rendben, négy gyerekem, méhlepény helyreállt, aktív hétköznapokat, kicsi Gemma, várandósság további, földön olyan, égiek szoros, bocsánat gyümölcseit, üdvre segít, világra önti, kétségbeeséstől, erőkifejtéstől, mobiltelefonja, trimeszterében, fürdőszobában, közbenjárását, megvilágosító, megerősítette, hétköznapokat, hétgyermekes, súlyosbodott, védőszentünk, valószínűnek, ágynyugalmat, sürgősségire, gyengeségtől, lépcsőzéstől, könyörületes, reménykedett, lelkülettel, áldozatával, fürdőszobát, pillanatban, ultrahangos, koraszülött, keletkezett, vértócsában, gyerekeinek, vizsgálatra, gyerekeiért, támogatását, várandósság, repülőgépen, hozzájárult, gyümölcseit, magzatáért, emlékezett, stresszhez, rózsaillat, hívószámot, aggódással, vetéléssel, állhatatos, nőgyógyász, szenvedett, bíboroshoz, bíborosról, szentképet, terhessége, betöltötte, legerősebb, beismerjük, szentlélek, gondviselő, súlyosabbá, összeesett, folyamatos, folytatott, maradjanak, villalobos, segítségét, megkérheti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2873
  • e Hét: 8674
  • e Hónap: 41828
  • e Év: 275575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.