Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elhunyt L.L. 3 éves kisfia
  2019-09-06 15:43:14, péntek
 
  L.L. Junior kisfia, Dávidka az édesanyja, Csilla barátnőjének kezéből szabadította ki magát.
Úgy tudni, a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához akart odafutni. Az eleven kisfiúra ezért a baleset előtti pillanatokban a barátnő rászólt, így ekkor még sikerült megakadályozni a tragédiát.
Dávidka azonban másodjára is kiszabadította magát a nő kezéből, ekkor futott be az autó elé, ami a halálát okozta. Tizenöt métert repült a gázolás következtében és olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a mentősök már nem tudták megmenteni az életét.
*
Augusztus 31-én kora este egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát. A helyszínre siető mentők már nem tudták megmenteni a kicsi életét. Az édesanya összeomlott, szemtanúk mesélték el, mit láttak a tragédiát követően.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, L.L. Junior 3 éves kisfia egy tragikus autó balesetben vesztette életét
"Én azt láttam, hogy egy kisfiú kirántotta a kezét az édesanyja szorításából, és át akart szaladni a zebrán, a piroson. Az első autó, azt hiszem egy Opel. Egy idősebb házaspár ült a szabályosan közlekedő autóban, ők tehetetlenül nézték végig a tragédiát" - mondta megrendülten az egyik szemtanú.
"Nagyon szeretem LL Juniort, és a családját, úgyhogy Csillát már az első pillanatban felismertem.
Teljesen összeomlott, az út melletti padkán rogyott össze, és magát hibáztatta a történtekért.
Azt mondogatta, hogy ,,milyen anya ő, hogy történhetett ez meg." Szerencsétlen még ,,elbúcsúzni" sem tudott a fiától, mert nem engedték oda hozzá. Három férfi fogta le, amikor az élettelen gyermekéhez akart szaladni. Bár nem ismerem őket személyesen, de a szívem szakad meg értük" - mesélte egy másik helyszínen tartózkodó.

- Kiderült, ki gázolta halálra Junior kisfiát: a sofőr összeomlott.
2019. augusztus 31-én szörnyű tragédia történt: egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidkát. A kicsit hiába próbálták a helyszínre siető mentősök újraéleszteni, már nem adott életjelet. A rapper és volt felesége teljesen össze omlottak, a fél ország gyászolja a kisfiút. Kiderült, ki vezette az autót.
Egy 76 éves férfi ült a volán mögött, akinek több unokája is van. Az idős sofőr teljesen összeomlott a baleset után, felesége is sokkos állapotba került, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű balesetet. A férfi vétlen volt a balesetben, állapította meg a rendőrség. A Bors megkereste F. Tamást, aki otthonában fogadta az újságírót, ám nem tudott megszólalni sem. Annyit elárult, hogy bár minden szabályt betartva közlekedett, sosem fogja tudni megbocsátani magának a történteket.

- L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.
"Felszállt a mennybe a kis angyalom... Nem tudok megszólalni... Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait, hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is barátom, dr. Mester Csaba látja el, és természetesen megtesszük a jogi lépéseket.
Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem, mert fel kell neveljem Lacikámat... Nincsenek szavak!!!" - írta a közös fotóhoz, amin Dávidkával szerepel.
A kisfiú földi életének utolsó útja
.......


L.L. Junior hétvégén elhunyt kisfiát a család és a barátok kísérték utolsó útjára. Sírjára csak fehér virágok kerültek.
Fehér ruhában kísérték L.L. Junior kisfiát az utolsó útjára, ugyanis a család erre kérte a megjelenőket. A 3 évesen elhunyt Dávidka temetését pénteken, déli 12 órától tartották a Fiumei úti temetőben. Rengeteg sztár rótta le kegyeletét, a fájdalomtól zokogó édesanyát L.L. Junior vigasztalta.
Mága Zoltán hegedűszóval búcsúzott a kisfiútól, akinek fehér koporsóját hintó vitte a sírhelyhez, amit szinte kizárólag fehér virágokkal borítottak be.
......



- Mai valóság oldalon: Búcsúzunk! A kis fiú temetéséről sok kép .Link
*

Az én mécsesem is örökké fog égni Nyugodjon BÉKÉBEN az Angyalok közt a mennyek országában.
...... ..........

 
 
0 komment , kategória:  Katasztrófa  
Címkék: képviseletemet, kiszabadította, megakadályozni, pillanatokban, természetesen, együttérzését, következtében, újraéleszteni, szerencsétlen, megrendülten, tehetetlenül, szorításából, munkatársait, történhetett, megbocsátani, jelentkezett, anyósülésről, történtekért, hegedűszóval, megjelenőket, szabadította, barátnőjének, fejsérülést, elköltözött, összeomlott, közlekedett, megszólalni, fájdalomtól, szabályosan, temetéséről, szívszorító, gyermekéhez, mindenkinek, pillanatban, személyesen, felismertem, zebra túloldalán, eleven kisfiúra, baleset előtti, barátnő rászólt, halálát okozta, gázolás következtében, autó gázolta, helyszínre siető, kicsi életét, édesanya összeomlott, tragédiát követően, tragikus autó, kisfiú kirántotta, édesanyja szorításából, első autó, idősebb házaspár, Elhunyt, Mester Csaba, Mága Zoltán, Nyugodjon BÉKÉBEN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hibáztam már  Egy hét kihagyás  Graffiti bölcsesség  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Nárcisz  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam Krisztinától  2004-es kivégzés után  Agárdi Gábor gondolata  Nem látom őket  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Alvó baby  Nem hazudnak  Odaadja  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Alvó baby  Alvó cica  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  képre írva  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cica  Heltai Jenő: Március  Jó éjszakát  Esti kép  Nem hazudnak  Apu  Az út  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Válaszok a halál után  A máj egészségének javítása te...  Óraállítás  Szép estét  Levél lány  Paul David Tripp Március 27  Virágvasárnap: az élet és a re...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Az út  Az út  Szívet megérintő . . .  Jó éjszakát  Az út  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Játékos kis cicák  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Mire jók ?  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Virágvasárnap: az élet és a re...  Óraállítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Inkább ad  Sonka vásár  Soli Deo gloria  A haj állapotának javítása egy... 
Bejegyzés Címkék
zebra túloldalán, eleven kisfiúra, baleset előtti, barátnő rászólt, halálát okozta, gázolás következtében, autó gázolta, helyszínre siető, kicsi életét, édesanya összeomlott, tragédiát követően, tragikus autó, kisfiú kirántotta, édesanyja szorításából, első autó, idősebb házaspár, szabályosan közlekedő, egyik szemtanú, első pillanatban, élettelen gyermekéhez, szívem szakad, másik helyszínen, sofőr összeomlott, kicsit hiába, volán mögött, idős sofőr, baleset után, anyósülésről nézte, szörnyű balesetet, férfi vétlen, sajtó munkatársait, jogi lépéseket, közös fotóhoz, kisfiú földi, barátok kísérték, utolsó útjára, család erre, fájdalomtól zokogó, mennyek országában, képviseletemet, kiszabadította, megakadályozni, pillanatokban, természetesen, együttérzését, következtében, újraéleszteni, szerencsétlen, megrendülten, tehetetlenül, szorításából, munkatársait, történhetett, megbocsátani, jelentkezett, anyósülésről, történtekért, hegedűszóval, megjelenőket, szabadította, barátnőjének, fejsérülést, elköltözött, összeomlott, közlekedett, megszólalni, fájdalomtól, szabályosan, temetéséről, szívszorító, gyermekéhez, mindenkinek, pillanatban, személyesen, felismertem, állapította, vigasztalta, történteket, megkereste, koporsóját, megmenteni, hibáztatta, balesetben, szenvedett, otthonában, mondogatta, sírhelyhez, dávidkával, kegyeletét, kirántotta, helyszínen, virágokkal, országában, megtesszük, túloldalán, tartózkodó, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1624
  • e Hét: 7315
  • e Hónap: 27998
  • e Év: 230911
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.