Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem sül le a bőr a pofátokról, amikor felveszitek a fizetést
  2016-09-23 19:56:42, péntek
 
 
Swan Edgar 2016-09-23

Nem sül le a bőr a pofátokról, amikor felveszitek a fizetést, a költségtérítéseket?


Márpedig ilyen ország egyáltalán nincs is. Hasonló talán, valahol, távoli banánköztársaságokban, de Európában nincs. Emberek! Hát normálisak vagyunk mi? Velünk mindent, bármit meg lehet csinálni?

Roma Sajtóközpont. Mond ez valakinek valamit? Bontsuk szét a fogalmat. Roma. Így nevezzük a cigány embereket. Én bevallom, nem kedvelem a roma szót, a cigány számomra kedvesebb, de ha ők így szeretnék, legyen roma. Nagyjából egymillió honfitársunkról van szó. Van köztük bűnöző és van humanista, dologkerülő és keményen dolgozó, jó és rossz ember. A többségük a lét peremén egyensúlyoz. Nem mindegyikük a saját hibájából.

A sajtó az a valami, amit a kormány tűzzel-vassal igyekszik kiirtani. A sajtó - a valódi sajtó, nem a lakájmédia - egy hatalmi ág. A mindenkori kormány mindenkori ellenzéke.

Ha van valami, ami nagyon fontos és aminek működnie kell, az a Roma Sajtóközpont. Ami most - talán átmenetileg - felfüggeszti a tevékenységét. Rohadtul nem azért, mert már minden nagyszerű és nincs miről írjanak-beszéljenek, hanem azért, mert egy büdös vasat nem szán rá a Farkas Flóriánt foggal-körömmel védő korrupt, képmutató kormány.

A Roma Sajtóközpont évi - ÉVI, b*meg - 15 millió forintból működött. Nem milliárd, nem heti, havi, napi. Évente mindössze 15 rohadt millió kellene ahhoz, hogy tovább dolgozhassanak, hogy ne némuljon el a cigány emberek hangja. Rohadt 15 millió forint.

Merem állítani, hogy az élősködőink - élen Balog Zoltán képmutatóval - riói bohóckodása több éven át fedezte volna az RS működését. De figyelj, honfitársam! Figyelj, keményen átvert, megalázott, kirabolt, béketűrő kisember!

Az Orbán-kormány a kvótanépszavazás gyűlöletkampányára tudod mennyit költött? A te pénzedből, az én pénzemből, a romák pénzéből, a rokkantak, nincstelenek, kórházi dolgozók, könyvtárosok pénzéből. TÖBB, MINT 10 MILLIÁRD FORINTOT!

Andy Vajnától Liszkay Gáborig, Habony Árpádtól Csetényi Csabáig gennyesre keresték magukat a jó elvtársak. A lakájmédia fossá kereste magát a reklámkampányon.

origo.hu: 132,7 millió forint
888.hu és lokal.hu: 132,5 millió
magyaridok.hu, pestisracok.hu, mandiner.hu: 40,2 millió forint
nyomtatott Magyar Idők: 126,5 millió forint
nyomtatott Lokál: 93,3 millió forint
Blikk: 39,6 millió forint
TV2-csoport: 1,655 milliárd forint
Közszolgálati csatornák: 290,4 millió forint
Kossuth + Petőfi: 227,8 millió

Ezek csak kiragadott példák, kilométer hosszú a lista. 10 milliárd forintnyi hosszú a lista.

A Roma Sajtóközpontnak egy rohadt fillér nem jut. Egy tetves vasat nem nyertek el, minden pályázatukat visszadobták. A magyar és nem magyar vállalkozásoknak, cégeknek sem fontos a romák ügye. Sokkal fontosabb Orbán Viktor kegyelmesúr szájbatekert felcsúti fociakadémiája, a kurva fűtött gyep, a milliárdos kazánház, az üresen csühögő kisvasút. Arra jut pénz, jut támogatás. Oda vannak szponzorok.

Ott lihegnek habzó szájjal, hogy meghívást nyerjenek az önjelölt Napóleon királyi páholyába és együtt köpködhessék a szotyolahéjat a falu végi középszerből soha ki nem vergődött vezérrel. Amelyik cég adna pénzt a működésre, az sem ad, mert nem mer. Mert a pitiáner, cinikus bagázs bosszút áll, jönnek a hatósági vizsgálatok, bírságok, vegzálások, elbukott pályázatok.

Ma, ebben az országban az maradhat életben akár egyénenként, de főleg gazdasági társaságként, aki a meleg szarig benyal őfőméltóságának. Senki más nem is remélheti, hogy engedik élni.

Magára maradt a társadalom, a civil szervezetek, a polgárok és magára maradt a roma közösség, halálra van ítélve a Roma Sajtóközpont. A romák csak ne politizáljanak, ne nyilvánítsanak véleményt, általában is ne pofázzanak. Kussoljanak és dögöljenek éhen. Ha tegnap nem, akkor ma.

A civil társadalom egyre szegényebb, a keveset kell beosztani sok embernek. Ezernyi olyan helyre adakozunk, ahol a kormánynak, az államnak lenne tennivalója, de központilag köpnek az egészre.

Balog! A Dóri Háznak sikerült tavasz óta átutalni azt a rohadt öt millió forintot? A társadalom támogatta őket egész nyáron. Nyugdíjasok, minimálbéresek, kisgyermekes családok adták össze a pénzt a gyógyíthatatlan gyermekek ápolásához. Miközben a Dóri Házat működtető alapítvány a belét kidolgozza, hogy bevételre tegyen szert, nem a csodát várják.

Balog! Orbán! Lázár! Kivétel nélkül mindenki, aki a parlamentben mereszti a valagát! Kormányon éppen úgy, mint ellenzékben. Nem sül le a bőr a pofátokról, amikor felveszitek a fizetést, a költségtérítéseket?

Hány ilyet soroljak még? Mennyi vegetáló, vagy éppen tönkremenő civil kezdeményezést, amelyek egy buznyákot nem kapnak, miközben a maffiakormány két marokkal szórja a pénzt az önreklámra, tömi a lakájmédiát, kilopja a szemünket is.

Az Igazgyöngy Alapítványtól kezdve a különféle roma szervezetekig minden haldoklik. Nekünk, civileknek nincs több pénzünk. Az ország egyik fele tartja életben az ország másik felét. Nincs több. Nincs elég.

Mozduljanak meg a cégek, vállalkozások! Ez nekik semmi, kávépénz. Mozduljanak a közpénzből fizetett politikusok! Vona is, Gyurcsány is, Kövér is, mindegyik! Ha minimális becsület szorult még beléjük, dobják össze a Roma Sajtóközpont megmaradásához szükséges 15 milliót! Vagy ennek a többszörösét, hogy dolgozhassanak.

Ők már nem tudják megvédeni magukat. Ha mi sem teszünk értük semmit, akkor itt van vége ennek az országnak. Akkor eljött a G. Fodorok, Bayerek, Vajnák, Vajnánék, Habonyok ideje. Most és mindörökké.adomany


http://kolozsvaros.com/2016/09/23/nem-sul-le-a-bor-a-pofatokrol-amikor-felveszite k-a-fizetest-a-koltsegteriteseket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozásoknak, kvótanépszavazás, honfitársunkról, reklámkampányon, őfőméltóságának, gyógyíthatatlan, sajtóközpontnak, dolgozhassanak, nyilvánítsanak, kezdeményezést, fociakadémiája, minimálbéresek, politizáljanak, megmaradásához, vállalkozások, alapítványtól, szervezetekig, szotyolahéjat, tevékenységét, közszolgálati, maffiakormány, visszadobták, kisgyermekes, nincstelenek, könyvtárosok, többszörösét, sajtóközpont, szájbatekert, parlamentben, felfüggeszti, társaságként, középszerből, köpködhessék, képmutatóval, pályázatukat, kegyelmesúr, cigány embereket, roma szót, cigány számomra, saját hibájából, kormány tűzzel-vassal, sajtó –, valódi sajtó, lakájmédia –, mindenkori kormány, büdös vasat, cigány emberek, élősködőink –, romák pénzéből, lakájmédia fossá, rohadt fillér, tetves vasat, Swan Edgar, Roma Sajtóközpont, Farkas Flóriánt, Balog Zoltán, MILLIÁRD FORINTOT, Andy Vajnától Liszkay Gáborig, Habony Árpádtól Csetényi Csabáig, Magyar Idők, Roma Sajtóközpontnak, Orbán Viktor, Dóri Háznak, Dóri Házat, Igazgyöngy Alapítványtól,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzet csak akkor...  Keresd azt a valakit,...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Ne feledjük: a föld jóval több...  képre írva Március 15 -re emlé...  mindent a népért...  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Síró nő  Atyám !  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Csendes éjszakán  mindent a népért...  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Imádkozás Krisztus értelméért  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Hernádkak  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Dóró Sándor: Tétova lét  Hernádkak  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szeretettel  Atyám !  Paul David Tripp Március 16  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Müller Péter tollából  Cicus virággal  Mi a különbség  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Por  Március 15 emlékére virágba bo...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Könnyáztatta asszonysorsok  A Mindenható Istenben bízva  Jó éjszakát  Nem kellett volna!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyász  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Alvó baby  Fújjad márciusi szél . . .  Egyet értesz?  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Ez a miénk!  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Minden jónak végeszakad egysze...  Szent Pio atya!  Ne engedd el kezem! 
Bejegyzés Címkék
cigány embereket, roma szót, cigány számomra, saját hibájából, kormány tűzzel-vassal, sajtó &#8211, valódi sajtó, lakájmédia &#8211, mindenkori kormány, büdös vasat, cigány emberek, élősködőink &#8211, romák pénzéből, lakájmédia fossá, rohadt fillér, tetves vasat, romák ügye, kurva fűtött, milliárdos kazánház, üresen csühögő, önjelölt Napóleon, falu végi, hatósági vizsgálatok, maradhat életben, meleg szarig, civil szervezetek, roma közösség, romák csak, civil társadalom, keveset kell, államnak lenne, társadalom támogatta, gyógyíthatatlan gyermekek, belét kidolgozza, csodát várják, parlamentben mereszti, különféle roma, ország egyik, ország másik, közpénzből fizetett, vállalkozásoknak, kvótanépszavazás, honfitársunkról, reklámkampányon, őfőméltóságának, gyógyíthatatlan, sajtóközpontnak, dolgozhassanak, nyilvánítsanak, kezdeményezést, fociakadémiája, minimálbéresek, politizáljanak, megmaradásához, vállalkozások, alapítványtól, szervezetekig, szotyolahéjat, tevékenységét, közszolgálati, maffiakormány, visszadobták, kisgyermekes, nincstelenek, könyvtárosok, többszörösét, sajtóközpont, szájbatekert, parlamentben, felfüggeszti, társaságként, középszerből, köpködhessék, képmutatóval, pályázatukat, kegyelmesúr, dologkerülő, beszéljenek, átmenetileg, egyensúlyoz, mindegyikük, felveszitek, élősködőink, kolozsvaros, honfitársam, bohóckodása, pestisracok, vizsgálatok, ellenzékben, kussoljanak, tennivalója, mozduljanak, nyugdíjasok, központilag, politikusok, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 1768
  • e Hónap: 18561
  • e Év: 151478
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.