Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A kormányszóvivő apja: "Példak
  2008-03-24 09:51:13, hétfő
 
   
  A kormányszóvivő apja: "Példaképem a legnagyobb cigány tolvaj"
2008-03-13. 19:06 Kuruc.info

A fajvédő horda jelesei a bírósági folyosón a hímtagját elővenni akaró vén oláhcigánytól a Gyurcsány-csicska Daróczi Dávidig. Jellemzően közpénzből, az adónkból élnek, lopnak, csalnak, sikkasztanak, hazudnak. Hazánk jelen kulturális és erkölcsi állapotát tekintve nem haszontalan a klán tagjainak bemutatása.

Hallhattunk már a gengszterváltást megelőzően is az író "Choli" Daróczi Józsefről, majd a rendszerváltás táján az SZDSZ körül nyüzsgő - s a tisztességes magyar embereket máig folyamatosan irritáló, rágalmazó - Daróczi Ágnesről. Majd feltűnt a Magyar Televízió Roma Magazinjának szerkesztőjeként bizonyos "Joka" Daróczi János, és mára, amikor minden idők legmocskosabb magyar kormánya regnál, Daróczi Dávidnak hívják az egyik kormányszóvivőt...

Kapcsolódó: Nőt zaklatott, nemiszervét akarta mutogatni a kormányszóvivő apja a Gárda-per tárgyalása alatt

Kik ők? Honnan és milyen utakon jöttek? Kinek van még köze hozzájuk? E kérdésekről szól jelen íráskezdemény.

"Choli" Daróczi József (1939. május 26.-)
A család jelenlegi fejének tekinthető "Choli" Daróczi József a hetvenes években hívta fel magára a figyelmet, amikor cigányra fordította a Kommunista Kiáltványt, s ezzel a kiemelkedő kulturális teljesítménnyel a Magyar Szocialista Munkáspárt díszcigányává küzdötte fel magát. 1975-ben tagja lett a Magyar Írószövetségnek és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. Érdemei elismeréseként rövidesen cigány lapot indíthatott, majd a nyolcvanas évek közepén a Hazafias Népfront felügyelete alatt működő Országos Cigánytanács vezetője lett. Túlélési ösztönére jellemző, hogy a rendszerváltás óta rendíthetetlen buzgalommal fordítja cigányra a Bibliát. Szellemi képességeire pedig az, hogy a már megjelent Máté-evangéliumban minden idők egyik legostobább félrefordítását követte el, amikor a "Dávid nemzette Salamont Uriás feleségétől" (ti. Bethsabétól) mondatot úgy fordította cigányra, mintha Uriás, Dávid hettita zsoldosa, a megcsalt és meggyilkolt férj lett volna a boldog anya.

Családjáról, őseiről e kiváló ember a következőket mesélte pár évvel ezelőtt egy talpnyalójának: "Anyai ágról a nagybátyámnak a gyerekei, akiket ismertem - bár nem sokat ismertem közülük -, Magyarország legnagyobb tolvajai közé tartoztak. (...) Az unokabátyám például, anyám nővérének a fia Magyarország legnagyobb lótolvaja volt. (...) Jó pár rokonom kötélen végezte. (...) Az unokabátyámnak Ukrajnától Szerbiáig mindenhol volt felesége, a legnagyobb hős volt. Ahányszor átjött hozzánk Bedőbe, mindig új, csinos, jól öltözött felesége volt. Ő tudott a legjobban énekelni és táncolni. Ki lehet egy cigány gyerek számára példakép? Nekem ő az volt. Kegyetlenül jól tudott cigányul táncolni, kegyetlenül jól tudott ugratni, mindig volt pénze, mindig jól öltözött volt és mindig csinos felesége volt. Hát képzelj el egy cigánygyereket, ki a példaképe? Mint ahogy nektek II. Rákóczi Ferenc, az aradi vértanúk... Ő úgy élt, amit mindannyian csodáltunk, mindannyian olyanok akartunk lenni, mint ő. Példakép. Példaképeket kell állítani a cigánygyerekek elé."

Magáról pedig szerényen ennyit: "volt 14 feleségem legalább, van három gyerekem..."

Ezek egyike ifj. Daróczi József, vagy ahogy mindannyian ismerjük, Daróczi Dávid, kormányszóvivő...

Daróczi Dávid (1972. április 29.-) (Eredeti neve: Daróczi József)
"Choli" fia; a politikai "mutyizás" esküdt ellensége.

1994-től újságíró, többek közt a Népszava, a Színes Vasárnap és a Világgazdaság című lapoknál. 2001-től 2004-ig a Rádió C felügyelő bizottságának elnöke, 2002-2004 között a Magyar Televízió szerkesztő-riportere, felelős szerkesztője. 2004-től a Magyar Hírlap rovatvezetője, 2005-től a a miniszterelnök szövegírója.

2007-től unokatestvére, Debre Krisztina férjének, Batiz Andrásnak utóda a kormányszóvivői poszton...

Daróczi Ágnes (1954. november 18.-)
"Choli" nagyszámú testvéreinek egyike; számos forrásunk szerint csak apjuk közös.

Daróczi Ágnes a hivatalos verzió szerint az 1972-es Ki mit tud? műsorban tűnt fel, majd rövidesen a Vitányi Iván (MSZMP->MSZP) által vezetett Népművelési Intézetnél kapott állást. Itt ismerkedett meg olyan - később hírhedt SZDSZ-esekkel -, mint Havas Gábor és Bársony János. (Utóbbihoz feleségül is ment.) (Kuruc.info: plusz infó Bársonyról és pofátlan hazudozásáról, fehérellenes uszításáról ITT)

A rendszerváltás a SZDSZ körül találta, de ekkor még meg kellett elégednie a második vonallal. 1992 őszén, amikor elindult a "Patrin" (Üzenet) című heti közéleti-kulturális magazinműsor, a Roma Magazin elődje, Daróczi Ágnes lett a felelős szerkesztő.

1998-ban az SZDSZ országos listáján 41. helyén indították, de nem jutott be a Parlamentbe. Mindeközben fájdalomdíjként számos szaftos pozíciót - és nem kevés pénzt - szerezhetett meg férjével, Bársony Jánossal, valamint közös barátjukkal, Horváth Aladárral. Mára, férjével közösen a magyarországi "roma holokauszt" egyik legfőbb szakértőjeként söpri be a közpénzeket. (Kuruc.info: kapcsolódó: Erőszak elleni mozgalmat indítottak a cigány & zsidórasszista "értelmiségiek")

Bársony Katalin (1982. december 31.-)
Daróczi Ágnes és Bársony János lánya.

Táncos, forgatókönyvíró, televíziós műsorvezető. Az anyja, Daróczi Ágnes által szerkesztett Roma Magazinban már középiskolás korában képernyőre került. Jelenleg az Európai Parlamentben - a szintén rokon - Mohácsi Viktória képviselőasszony mellett gyakornokoskodik."Joka" Daróczi János (1962. május 2.-)
"Choli" és Daróczi Ágnes testvére.

A hivatalos életrajz szerint "1980 óta rendszeresen szervez roma gyerekek számára hagyományőrző és filmes klubokat, nyári táborokat Budapest két kerületében." 1992-ben - a nővére által vezetett - Patrin Magazin indításakor került a televízióhoz, ekkor lett "újságíró"; 1993 óta a Magyar Televízió főállású munkatársa. 1998-ban a Soros Alapítvány szakértője, illetve Daróczi Ágnes távozásával a Roma Magazin főszerkesztője lett. Számos egyéb jólfizető munkája mellett még ma is az...

Daróczi Irma, Debre Istvánné (?-)
"Choli", Daróczi Ágnes és "Joka" testvére; Batiz András korábbi kormányszóvivő anyósa.

Pedagógus. 1993 óta az ország első cigány nemzetiségi óvodájának, a csepeli Kovács Zoltán Alapítványi Óvodának vezetője.Mohácsi Viktória, Bernáth Gáborné (1975. április 1.-)
"Choli" Mohácsi József nevű unokatestvérének lánya; Európai Parlamenti képviselő.

1992-ben Daróczi Ágnessel és Jokával együtt került a Patrin Magazinhoz, melynek riportere, egyik műsorvezetője, majd szerkesztője lett. 1997-ig volt az MTV-nél, közben az Amaro Drom című cigány lapba is írt, illetve a Múzsa című kulturális műsort vezette. 1997 és 2002 között a European Roma Rights Center kutató volt; feleségül ment az intézmény - "SZDSZ-közeli" igazgatójához -, Bernáth Gáborhoz.

1999-től a Soros Alapítvány Roma Jogvédelem és Média Kuratóriumának tagja, 2000-től világbanki roma programok kutatója, konzulense, 2002-2004-ben az Oktatási Minisztériumban hátrányos helyzetű és roma gyermekek integrációjáért felelős miniszteri biztosa volt.

2004-ben, miután a Fideszes Járóka Lívia lett az Európai Parlament első cigány képviselője, az SZDSZ ügyvivői testülete észbekapott, és Demszky Gábor helyére Mohácsi Viktóriát küldte ki "saját első cigányként".

Mohácsi Erzsébet (1973. december 11.-)
Számos - egyelőre meg nem erősített - forrás szerint Mohácsi Viktória nővére. (Kuruc.info / Arppi S.: Kapcsolódó: Cigányfajvédő Mohácsi kényszer-deszegregációjának eredménye: felszámolnak egy nagyon jól működő iskolát + videó; Folytatódik a Debreczeni-botrány: megint cigány ajvékol a Néphaziban; Így törték le a cigányfajvédők a kerepesi önvédelmi kezdeményezést - egy szennylap tálalásában; Pofátlanul hazudik és perel a cigányfajvédő; Debreczeni visszavág a cigányfajvédőknek)

Daróczi Gábor (1974. szeptember 11.-)

A hivatalos közlések szerint "egy ötgyermekes roma család legkisebb gyermekeként született 1974-ben a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfalun." A többi Daróczival való pontos rokonsági foka még tisztázatlan, azonban Daróczi Dávid kormányszóvivő, Choli fia, egy a Magyar Narancsban megjelent interjúban ("Úgy történt, mint a filmekben") maga is elismerte, hogy Mohácsi Viktóriával együtt Daróczi Gábor is a rokonai közé tartozik. (Ami különösen annak fényében érdekes, hogy a hivatalos álláspont szerint "Daróczi Gábor, aki korábban az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal, majd az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Miniszterim PHARE-program projektmenedzsere volt, pályázat útján lett az OM miniszteri biztosi székében Mohácsi Viktória utóda.")

2006-ig tartó miniszteri biztosi ténykedésének "legismertebb" aktusa az volt, amikor a Magyar Rádió Cigányfélóra című műsorában cigánynak nevezte Gábor Áront. Ezen hazugságával a neves ágyúöntő családjának ma élő tagjait és a teljes jóérzésű magyarságot felháborította. Incze László, a kézdivásárhelyi múzeum egykori igazgatója ekkor nyilvánosan annak nevezte, ami: "magasfokúan tudatlannak".

Daróczi Gábor jelenleg a Soros-féle Open Society Institute (OSI) munkatársa.

Debre Krisztina (1977. november 22.-)
Daróczi Irma lánya; Batiz András korábbi kormányszóvivő felesége, Daróczi Dávid jelenlegi kormányszóvivő unokatestvére.

Igazmondásához, s a valósághoz való viszonyához érdekes adalékként álljon itt egy részlet egy vele készült interjúból:
"Hogyan nyílt meg számodra a média kapuja?
Teljesen véletlenül. Korábban egy csepeli, alapítványi óvodában dolgoztam, ahol halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkoztunk. [Ez a Kovács Zoltán Alapítványi Óvoda, melynek igazgatója Debre Istvánné, született Daróczi Irma, Debre Krisztina anyja.] A létszámot kb. 80%-ban roma gyerekek alkotják, velük foglalkoztam több éven át. Ezt követően Párizsban baby-sitterkedtem egy évig, majd miután hazajöttem, egyáltalán nem találtam munkát. Ezután, abszolút spontán, az akkor még MTV-s Roma magazin környékére vetődtem, ahol a barátnőm dolgozott.
Egyszerűen csak besétáltál?
Pontosan. Bementem, körbenéztem, majd ott ragadtam. [A Roma Magazin alapítója Daróczi Ágnes, Daróczi Irma testvére, Debre Krisztina nagynénje. A műsor felelős szerkesztője 1998-ig szintén Daróczi Ágnes volt, utóda - a mai napig - "Joka" Daróczi János, aki szintén testvér. Azaz Debre Krisztina egészen véletlenül(!) "bement, körbenézett, majd ott ragadt" - nagynénje és nagybátyja közpénzből készülő(!) műsoránál."]"

Sztojka Katalin (1966-)
Már a nyolcvanas években játszott filmekben; felfedezésének pontos története ismeretlen. 1993-ben Jancsó Miklós mellett tűnt fel, előbb a "Cigányhúsvét Hodászon" című rövidfilm riportereként, majd a következő évben a "Megöltétek ártatlan családom..." című alkotás egyik szakértőjeként, melynek másik szakértője - nem túl meglepő módon - Darcózi Ágnes volt. Ugyanez a kettős 1997-ben is "szakértett" egy Jancsó-filmet ("Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is, megy is...").

Többször töltötte be a kalocsai cigány kisebbségi önkormányzat elnöke posztját. Legismertebb kalocsai botránya az volt, amikor még a kilencvenes években rajtakapták, hogy - a nagymérvű hazai cigányellenességet bizonyítandó - rasszista feliratokat fest a cigány önkormányzat épületére.

Az osztrák Megbékélési Alap (OMA) által felkínált kárpótlási pénzek nemzetközi botránnyá terebélyesedő elsikkasztásának ügyében (2005) hosszabb ideig előzetes letartóztatásban volt; a Bács-Kiskun megyei cigány kárpótlási ügyekkel kapcsolatban indult bírósági eljárásnak jelenleg is ő a fővádlottja. 2006-ban ordenáré stílusával liberális körökben is többeknél kiverte a biztosítékot, amikor egy vitában vele szembehelyezkedni merészelő egyetemista lánytól - szintén még a vita részeként - vizet kért, s amikor kapott, a nagy nyilvánosság előtt azt mondta: "Jól fog esni egy kis rasszista víz!"

Jelenleg, a kerepesi szarkeverésével hírhedtté vált Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány közösségi koordinátora.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: esélyegyenlőségi, szerkesztőjeként, gengszterváltást, képviselőasszony, gyakornokoskodik, elsikkasztásának, unokatestvérének, letartóztatásban, szarkeverésével, teljesítménnyel, kormányszóvivői, írószövetségnek, kézdivásárhelyi, berettyóújfalun, integrációjáért, félrefordítását, kormányszóvivőt, fájdalomdíjként, minisztériumban, forgatókönyvíró, igazmondásához, kormányszóvivő, cigányfajvédők, kormányhivatal, rendszerváltás, zsidórasszista, főszerkesztője, kuratóriumának, felháborította, talpnyalójának, unokabátyámnak, cigánygyereket, cigánygyerekek, rendíthetetlen, nemzetihirhalo, elismeréseként, kormányszóvivő apja, legnagyobb cigány, fajvédő horda, bírósági folyosón, hímtagját elővenni, adónkból élnek, klán tagjainak, gengszterváltást megelőzően, rendszerváltás táján, tisztességes magyar, egyik kormányszóvivőt, család jelenlegi, hetvenes években, kiemelkedő kulturális, nyolcvanas évek, boldog anya, Gyurcsány-csicska Daróczi Dávidig, Daróczi Józsefről, Daróczi Ágnesről, Magyar Televízió Roma Magazinjának, Daróczi János, Daróczi Dávidnak, Daróczi József, Kommunista Kiáltványt, Magyar Szocialista Munkáspárt, Magyar Írószövetségnek, Magyar Újságírók Országos Szövetségének, Hazafias Népfront, Országos Cigánytanács, Salamont Uriás, Ukrajnától Szerbiáig, Rákóczi Ferenc, Daróczi Dávid, Színes Vasárnap, Rádió, Magyar Televízió, Magyar Hírlap, Debre Krisztina, Batiz Andrásnak, Daróczi Ágnes, Vitányi Iván, Népművelési Intézetnél, Havas Gábor, Bársony János, Roma Magazin, Bársony Jánossal, Horváth Aladárral, Bársony Katalin, Roma Magazinban, Európai Parlamentben, Mohácsi Viktória, Patrin Magazin, Soros Alapítvány, Daróczi Irma, Debre Istvánné, Batiz András, Kovács Zoltán Alapítványi Óvodának, Bernáth Gáborné, Mohácsi József, Európai Parlamenti, Daróczi Ágnessel, Patrin Magazinhoz, Amaro Drom, European Roma Rights Center, Bernáth Gáborhoz, Soros Alapítvány Roma Jogvédelem, Média Kuratóriumának, Oktatási Minisztériumban, Fideszes Járóka Lívia, Európai Parlament, Demszky Gábor, Mohácsi Viktóriát, Mohácsi Erzsébet, Arppi, Cigányfajvédő Mohácsi, Daróczi Gábor, Magyar Narancsban, Mohácsi Viktóriával, Esélyegyenlőségi Kormányhivatal, Esélyegyenlőségi Miniszterim PHARE-program, Magyar Rádió Cigányfélóra, Gábor Áront, Incze László, Soros-féle Open Society Institute, Kovács Zoltán Alapítványi Óvoda, MTV-s Roma, Azaz Debre Krisztina, Sztojka Katalin, Jancsó Miklós, Cigányhúsvét Hodászon, Darcózi Ágnes, Megbékélési Alap, Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány,
Veress Mihály (#1)   2009-03-10 22:24:56
József Attila "Tiszta szívvel" lovári nyelvre a \'90-es években valamelyik Dcz fordította,nyilván követendő békés mentalitásként ajánlva.Jól számított az etnikai gyújtogatásra uszító szadesz.A "megélhetési bűnözés"kiegészítése a"tiszta szívvel betörök,ha kell embert is ölök"-önfelmentés-önigazolás.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
A természet = Terápia  Facebookon kaptam  Az almáskertben  Facebookon kaptam  Férfi tenisz  Áprily  Köszönet!  Szent II. János Pál: Önéletraj...  Áprily  A csodás szantálfa-illóolaj  Kellemes hétvégét!  Facebookon kaptam  A kutyáknak kivételes  Kellemes hétvégét!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Áprily  Facebookon kaptam  A te nagymamád  Ólálkodik  Szevasz tavasz!  Nem igaz  Kvarckristály  A zöldellő mező csendjére vágy...  TVN.hu  Facebookon kaptam  Útravaló – 2021. március...  Bujdosni kezd  Facebookon kaptam  2. nagyböjti hét hétfő 03.01  Facebookon kaptam  Cinkkarbonát ásvány  Sötétkék opál  Huszonnyolc évesen  Facebookon kaptam  Ólálkodik  Sötéték arbatit kristály  Facebookon kaptam  TVN.hu  Új kezdet Istennel  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Goethite ásvány  Március Sárga kis virág virít ...  A polifenolok segítenek az egé...  Jó éjt !  Kellemes teázást  Orchidea  Jó éjt !  Mai harmónia kártyám  Újra itt a tavasz  Nagyon szép.......  Szép estét kedves látogatóimna...  204 éve született Arany jános  A kutyáknak kivételes  Szép estét, jó éjt!  Kaledonit kristályok  Facebookon kaptam  Az ego nem szereti a dolgok e...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Végig  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Csokor vázában  Folytassuk utunkat, bízzunk  Kellemes délutánt!  Kálcit hematittal  Facebookon kaptam  Az almáskertben  Megállították a „templom...  Szevasz tavasz!  Fehér zászló  Rási András - Nem mindegy Nem ...  Facebookon kaptam  Az almáskertben  Krokoita ásvány  Boldog Valentin napot!  Fosztofilit ásvány  Facebookon kaptam  Nincs Cím  Mit csináljak  Kellemes teázást  Szép estét, jó éjt!  Romantikus, szép estét!  Szevasz tavasz!  Alvó baby  Szép estét  Naplemente  A csodás szantálfa-illóolaj  Mélyül az út  Hello mácius.....  A te nagymamád  Képes idézet !  A dal, amellyel az ötszáz éves...  Romantikus, szép estét!  A természet = Terápia  Itt a tavasz  Tulipán csokor  Kalcit ásvány 
Bejegyzés Címkék
kormányszóvivő apja, legnagyobb cigány, fajvédő horda, bírósági folyosón, hímtagját elővenni, adónkból élnek, klán tagjainak, gengszterváltást megelőzően, rendszerváltás táján, tisztességes magyar, egyik kormányszóvivőt, család jelenlegi, hetvenes években, kiemelkedő kulturális, nyolcvanas évek, boldog anya, következőket mesélte, unokabátyám például, unokabátyámnak Ukrajnától, legjobban énekelni, cigány gyerek, aradi vértanúk, kormányszóvivői poszton, hivatalos verzió, második vonallal, felelős szerkesztő, szintén rokon, hivatalos életrajz, nővére által, ország első, csepeli Kovács, kerepesi önvédelmi, szennylap tálalásában, hivatalos közlések, ötgyermekes roma, többi Daróczival, rokonai közé, hivatalos álláspont, neves ágyúöntő, teljes jóérzésű, kézdivásárhelyi múzeum, valósághoz való, vele készült, média kapuja, barátnőm dolgozott, műsor felelős, nyolcvanas években, következő évben, kettős 1997-ben, kalocsai cigány, kilencvenes években, nagymérvű hazai, cigány önkormányzat, osztrák Megbékélési, vitában vele, vita részeként, nagy nyilvánosság, kerepesi szarkeverésével, esélyegyenlőségi, szerkesztőjeként, gengszterváltást, képviselőasszony, gyakornokoskodik, elsikkasztásának, unokatestvérének, letartóztatásban, szarkeverésével, teljesítménnyel, kormányszóvivői, írószövetségnek, kézdivásárhelyi, berettyóújfalun, integrációjáért, félrefordítását, kormányszóvivőt, fájdalomdíjként, minisztériumban, forgatókönyvíró, igazmondásához, kormányszóvivő, cigányfajvédők, kormányhivatal, rendszerváltás, zsidórasszista, főszerkesztője, kuratóriumának, felháborította, talpnyalójának, unokabátyámnak, cigánygyereket, cigánygyerekek, rendíthetetlen, nemzetihirhalo, elismeréseként, , ,
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 58
  • e Hét: 1785
  • e Hónap: 1219
  • e Év: 162535
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.