Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teljesen ledobta a demokrácia ékszíját a fideszes elnök
  2018-01-29 08:27:45, hétfő
 
  röviden arról, hogy miért is kellenének független tudósítók. régóta nem az oknyomozás itt a tét, hanem a nyilvánosság léte...



Teljesen ledobta a demokrácia ékszíját a fideszes elnök


pecsistop.hu 2018.01.22.08:04

A Tolna megyei közgyűlés fideszes elnöke teljesen kiakadt, amikor ellenzéki ellenlábasa javaslatokkal mert élni. Láthatóan nem értette, hogy miért van valakinek ilyenje, amikor nem is nyert választást. Illiberális tanmese a karácsony szellemében.

A lenti pengeváltás a Tolna megyei közgyűlés utolsó 2017-es ülésén történt. A poént, hogy miért csak most foglalkozunk vele, csak a cikk végén lőjük le.

Szabó Loránd dombóvári polgármester, a megyei közgyűlés DK-s képviselője három javaslattal állt elő a decemberi ülésen. Azt kérte, a közgyűlés tárgyaljon a megye természeti állapotáról, mert két éve nem foglalkoztak behatóan ezekkel az ügyekkel és azzal: mindebben milyen szerepet szán magának a közgyűlés.

Orbán Viktor a közelmúltban beszélt az ipari parkok szerepéről, ezért Szabó azt javasolta: vizsgálja meg a közgyűlés a megye iparosodását is, különösen annak fényében, hogy a tervezett paksi bővítés nem borítja-e fel még jobban a megye gazdaságát, nem okoz-e az erőműtől távolabbi területeken például munkaerőhiányt. Ideje lenne a képviselő szerint azt is hálózatosan megvizsgálni: hogy állnak Tolna ipari parkjai, melyik milyen fejlesztésre készül. Azt is kérte a képviselő, hogy tárgyaljanak a megyei kerékpárutakról, köztük arról a tervről, amely Siófokot kötné össze Eszékkel.

A felvetésekre Fehérvári Tamás egészen megdöbbentő módon reagált. A megyei közgyűlés fideszes elnöke felhívta a figyelmét Szabónak, hogy hozhat ugyan nekik javaslatokat, de egyben azt kérte, szó szerint, hogy hagyja meg nekik ,,ezt a lehetőséget, hiszen, ha jól számolom, szál magában képviseli az MSZP-t, a DK-t, a Természetesen Dombóvárt, nem tudom melyik csapatot. De mind a hármat is képviselheti, azt gondolom, személy szerint, lehet, hogy helytelenül, de ezt bízza ránk, ... hogy mikor szeretnénk tárgyalni különböző dolgokról, és amikor majd ideül az én helyemre, megnyeri a választást, Ön döntheti el, mit szeretne napirendre venni."

Fehérvári leszögezte: nem kekeckedésből mondja, de szeretné, ha ,,helyén kezelnének bizonyos dolgokat", és hogy ,,akinek van lehetősége, az döntsön".

Szabó Loránd utólag bevallotta: mélységesen megdöbbent a közgyűlési elnök válaszán. Ott azt mondta, rendkívül unintelligens válasznak tartja Fehérvári megszólalását, aki szerinte elfelejthette bevenni a szokásos gyógyszerét. Beszélt arról is: Fehérvári a leggyengébb elnöke a megyei önkormányzatnak a választások óta, aki pozícióját afféle politikai jutalomként kapta, miután parlamenti képviselőként, de a 2014-es önkormányzati választásokon mint a Fidesz dombóvári arca sem tudott sikereket elérni.

A dombóvári polgármester a Pécsi STOP-nak elmondta: Fehérvári kirohanása érthetetlen azért is, mert a megyei közgyűlés honlapján és SZMSZ-ében is arra bíztatja a képviselőket: személyesen vagy írásban adják be javaslataikat. Sehol nem szerepel olyan kitétel, hogy ellenzéki képviselőknek ez ellenjavallt lenne.

Amitől igazán pikáns lesz ez a kis illeberális karácsonyi történet, az, hogy a fenti pengeváltást igen elegánsan kifelejtették a közgyűlés jegyzőkönyvéből. Nem kötelező szó szerinti jegyzőkönyv készítése a megyei közgyűlés ülésein, de erről még csak nagy vonalakban sem emlékeztek meg. Cikkünk is csak most, az ott készült hangfelvétel kézhezvétele után tudott elkészülni.

https://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/492110_teljesen_ledobta_a_demokracia_ekszi jat_a_fideszes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: önkormányzatnak, jegyzőkönyvéből, kerékpárutakról, munkaerőhiányt, képviselőként, önkormányzati, elfelejthette, természetesen, javaslatokkal, választásokon, kekeckedésből, megszólalását, unintelligens, képviselőknek, javaslataikat, kifelejtették, megvizsgálni, hangfelvétel, tárgyaljanak, felvetésekre, fejlesztésre, kézhezvétele, polgármester, foglalkozunk, foglalkoztak, közelmúltban, iparosodását, képviselheti, javaslatokat, képviselőket, ellenjavallt, nyilvánosság, pengeváltást, állapotáról, személyesen, jutalomként, nyilvánosság léte…, demokrácia ékszíját, fideszes elnök, karácsony szellemében, lenti pengeváltás, cikk végén, megyei közgyűlés, decemberi ülésen, közgyűlés tárgyaljon, megye természeti, közelmúltban beszélt, ipari parkok, megye iparosodását, tervezett paksi, megye gazdaságát, erőműtől távolabbi, Szabó Loránd, Orbán Viktor, Fehérvári Tamás, Természetesen Dombóvárt, Pécsi STOP-nak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Paul David Tripp Április 19  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét  Akarat  Gonosz démon-álarc  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Hiányzik  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Akarat  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Nevem  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png fotel  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Ne kapaszkodj magasabbra,  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png telefon  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Adakozás  Nevem  A kételkedés kezelése  Egy bizonyos határt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Bertolt Brecht -től idézet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szép estét  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Lóhere  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Akik bántanak téged  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Adakozás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png kislány  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  képre írva  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png kutya 
Bejegyzés Címkék
nyilvánosság léte&#8230, demokrácia ékszíját, fideszes elnök, karácsony szellemében, lenti pengeváltás, cikk végén, megyei közgyűlés, decemberi ülésen, közgyűlés tárgyaljon, megye természeti, közelmúltban beszélt, ipari parkok, megye iparosodását, tervezett paksi, megye gazdaságát, erőműtől távolabbi, képviselő szerint, megyei kerékpárutakról, felvetésekre Fehérvári, figyelmét Szabónak, közgyűlési elnök, szokásos gyógyszerét, leggyengébb elnöke, megyei önkormányzatnak, 2014-es önkormányzati, dombóvári polgármester, fenti pengeváltást, közgyűlés jegyzőkönyvéből, önkormányzatnak, jegyzőkönyvéből, kerékpárutakról, munkaerőhiányt, képviselőként, önkormányzati, elfelejthette, természetesen, javaslatokkal, választásokon, kekeckedésből, megszólalását, unintelligens, képviselőknek, javaslataikat, kifelejtették, megvizsgálni, hangfelvétel, tárgyaljanak, felvetésekre, fejlesztésre, kézhezvétele, polgármester, foglalkozunk, foglalkoztak, közelmúltban, iparosodását, képviselheti, javaslatokat, képviselőket, ellenjavallt, nyilvánosság, pengeváltást, állapotáról, személyesen, jutalomként, képviselője, szellemében, pengeváltás, területeken, javaslattal, leggyengébb, illiberális, megdöbbentő, érthetetlen, mélységesen, jegyzőkönyv, illeberális, helytelenül, hálózatosan, gyógyszerét, választások, lehetőséget, ellenlábasa, közgyűlési, megdöbbent, választást, emlékeztek, kirohanása, elkészülni, bevallotta, karácsonyi, szerepéről, tárgyaljon, lehetősége, kezelnének, leszögezte, gazdaságát, demokracia, demokrácia, szeretnénk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.