Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ferencváros - Dinamo Kijev 0:1 - B.L.
  2020-12-09 16:43:06, szerda
 
  Szerhij Rebrov vezetőedző szerint annak ellenére a keddi volt a Ferencváros egyik legjobb mérkőzése a Bajnokok Ligájában, hogy végül 1-0-ra kikapott a Dinamo Kijev vendégeként.
A Juventus és a mostani Dinamo Kijev elleni idegenbeli meccsre vagyok a legbüszkébb, ezeken kimagaslóan jól játszott a csapat - válaszolta az MTI kérdésére az ukrán szakember a találkozót követő sajtótájékoztatón. - Az öltözőben azt mondtam a játékosoknak: büszkék lehetnek magukra, mert jó játékot mutattak. Nemcsak ezen a meccsen, hanem az egész sorozatban jól szerepeltek. Eddig senkinek se volt BL-tapasztalata, egyszerűen felnőttek a játékosok".
Rebrov szerint a BL-sorozat legnagyobb tanulsága a futballistái számára, hogy nem szabad gyermeteg hibákat elkövetni. Hozzátette, csapata sokkal jobban játszott csapatként, mint a sorozat elején.
“Az időjárás annyiban befolyásolta az összecsapást, hogy ha jobb lett volna a pálya talaja, az nekünk kedvezett volna, mert ilyen fagyott talajon nehéz sok helyzetet teremteni, de a Ferencvárosnak még így is volt három-négy. A Dinamo nagyon jól védekezett, a kombinatív játék hiányzott, hogy ezt feltörjük, de ezt gátolta a fagyos talaj" - mondta Rebrov, aki annyit megemlített, hogy visszanézte az első félidei büntetőgyanús szituációt - kezezés volt, és szerinte együttese nem kapott meg egy 11-est.
Rebrov kifejezetten dicsérte a csapatát a tekintetben, hogy a Dinamo nem azért védekezett, mert az volt a célja, hanem a Ferencváros kényszerítette erre a szerepre. Úgy vélte, jól működött a letámadás, és nagy érdemnek tartja, hogy a hazaiak először csak az 57. percben veszélyeztettek.
Rebrov egykori klubjának, a Dinamónak sok szerencsét és jó sorsolást kívánt, a jelenlegi együttesével kapcsolatban azt mondta, újra BL-be szeretne jutni a Ferencvárossal.
“Ilyen fagyos talajon az eredmény tartása volt a cél és abból ellentámadásokat végrehajtani. Szünetben nagyobb aktivitást kértem a játékosoktól, és ez sikerült. A szerzett góllal eldőlt a továbbjutás, így elégedett vagyok" - fogalmazott Mircea Lucescu, a Dinamo Kijev trénere.
A Ferencváros egygólos vereségével sereghajtó maradt a négyesében, így búcsúzott a folytatástól. A zöld-fehérek 25 év után szerepeltek ismét a BL főtábláján, s végül egy ponttal búcsúztak a Juventus, az FC Barcelona és a Dinamo Kijev mögött.

*
- Szabó József, a Dinamo Kijev legendás labdarúgója és vezetőedzője kedd este korábbi tanítványa, Szerhij Rebrov miatt a Ferencvárosnak szurkol majd egykori csapata ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában.
,,Az irányításom alatt nőtt fel. Nagyszerű srác, szorítok neki, hogy trénerként is sikeres legyen. Miatta fogok a Ferencvárosnak drukkolni, azt szeretném, hogy az ő csapata jusson tovább" - jelentette ki a közmédiának adott interjúban a 80 éves sportember, aki hozzátette, ugyanígy szurkol az 1990-es évek nagyszerű Dinamo Kijevében szerepelt másik klasszis csatárának, Andrij Sevcsenkónak, aki jelenleg az ukrán válogatottat irányítja.
A szovjet válogatott tagjaként vb-bronzérmes kijevi klublegenda elárulta, Rebrov rendkívül precíz játékos volt, mindig elvégezte a kiszabott feladatokat, soha nem késett, a labdarúgás mellett pedig a rádiózás foglalkoztatta.


Forrás: M4 sport hírek.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Címkék: ellentámadásokat, veszélyeztettek, ferencvárossal, foglalkoztatta, csoportkörének, ferencvárosnak, kényszerítette, büntetőgyanús, befolyásolta, futballistái, összecsapást, együttesével, folytatástól, játékosoktól, sevcsenkónak, végrehajtani, kapcsolatban, játékosoknak, válogatottat, kifejezetten, tapasztalata, fordulójában, vezetőedzője, feladatokat, klublegenda, kimagaslóan, továbbjutás, ferencváros, szerepeltek, közmédiának, legbüszkébb, irányításom, visszanézte, megemlített, fogalmazott, tekintetben, keddi volt, mostani Dinamo, csapat –, ukrán szakember, találkozót követő, egész sorozatban, futballistái számára, sorozat elején, időjárás annyiban, pálya talaja, nekünk kedvezett, kombinatív játék, fagyos talaj”, hazaiak először, jelenlegi együttesével, eredmény tartása, Dinamo Kijev, Szerhij Rebrov, Bajnokok Ligájában, Mircea Lucescu, Szabó József, Bajnokok Ligája, Dinamo Kijevében, Andrij Sevcsenkónak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az idegen országok éghajlata  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Havasi gyopár  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Facebookon kaptam  Szeretettel !  Ködvirágok  Maci az északi fény alatt  Szép estét kedves látogatóimna...  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Szeretettel !  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Sokszor  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Talppontok közérthetően  Márciuzs 24.  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Várnai Zseni - Éveim  Könyvek  Facebookon kaptam  képre írva  Egy hét kihagyás  képre írva  Virág lány  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Szép álmokat!  A Víz Világnapja.  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Szép estét  képre írva  A tavasz nem csak önmagában sz...  Válaszok a halál után  Nárcisz  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  képre írva  2004-es kivégzés után  Havazás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Havasi gyopár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Most - segíts meg Mária ,  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Aki belekortyol  Kinyílni egy beteg világban: v...  Facebookon kaptam  Virág vasárnap  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Kinyílni egy beteg világban: v...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Harang ( gif )  képre írva  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,... 
Bejegyzés Címkék
keddi volt, mostani Dinamo, csapat &#8211, ukrán szakember, találkozót követő, egész sorozatban, futballistái számára, sorozat elején, időjárás annyiban, pálya talaja, nekünk kedvezett, kombinatív játék, fagyos talaj&#8221, hazaiak először, jelenlegi együttesével, eredmény tartása, szerzett góllal, ponttal búcsúztak, irányításom alatt, közmédiának adott, 1990-es évek, ukrán válogatottat, szovjet válogatott, kiszabott feladatokat, labdarúgás mellett, rádiózás foglalkoztatta, ellentámadásokat, veszélyeztettek, ferencvárossal, foglalkoztatta, csoportkörének, ferencvárosnak, kényszerítette, büntetőgyanús, befolyásolta, futballistái, összecsapást, együttesével, folytatástól, játékosoktól, sevcsenkónak, végrehajtani, kapcsolatban, játékosoknak, válogatottat, kifejezetten, tapasztalata, fordulójában, vezetőedzője, feladatokat, klublegenda, kimagaslóan, továbbjutás, ferencváros, szerepeltek, közmédiának, legbüszkébb, irányításom, visszanézte, megemlített, fogalmazott, tekintetben, vendégeként, vereségével, labdarúgója, főtábláján, jelentette, legnagyobb, egyszerűen, védekezett, válogatott, szerencsét, sorozatban, csatárának, tanítványa, aktivitást, interjúban, sportember, trénerként, négyesében, bronzérmes, szituációt, hozzátette, csapatként, kombinatív, sereghajtó, válaszolta, idegenbeli, vezetőedző, labdarúgás, találkozót, kedvezett, szünetben, helyzetet, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1715
  • e Hét: 5305
  • e Hónap: 25988
  • e Év: 228901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.