Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
De nincs senki, aki visszakérdezhetne: ezt így mégis hogy?
  2018-05-23 21:08:29, szerda
 
   
  De nincs senki, aki visszakérdezhetne: ezt így mégis hogy?

Molnár Bálint | Ma | 8:03

Tiszteletem, jóreggelt, csókolom, pacsi! Szerda van és telik-múlik a május, ami április után van. Amint látható, nem döglöttünk bele a traumáinkba, mert mindent is meg lehet szokni. Úgyhogy a legszebb idejét láttam elérkezni annak, hogy beszélgessünk egy kicsit az utóbbi napokban méltatlanul alultárgyalt ellenzékről.

Egyelőre a Toroczkai-féle akcióról, aminek keretében a radikális, mozgalmi Jobbik szellemiségét (bárcsak tudnám feledni) életre kelteni igyekvő szélsőséges arc rendkívüli módon bejelentette, hogy plagizálni ő is tud, nem csak Schmitt Pali bácsi meg Mészáros Lölö. Már amennyiben az eredeti ötleteiről ismert migránsverő-határvédő polgármester már évekkel ezelőtt is csinált egy Mi magunk nevű önképzőkört, és a sikereken felbuzdulva most megint. (Az IRA terrorszervezet azonos nevű - Sinn Féin - politikai szárnyát most nem keverem ide, mert elég súlyos ez már önmagában is.)

Tehát most az lesz, hogy Mi magunk néven (korrektebb lenne a Mi magunk 2.0) platformot kíván létrehozni a párton belül. Amely platform az ő zászlaját június 23-án fogja kibontani - szimbolikusan - Ásotthalmon, ahol majd kiderül, hogy mennyien vannak, akik szerint a Jobbik szélsőségességben jócskán lemaradt a Fidesztől, és ezt sürgősen orvosolni kéne. Tök vicces volt hallgatni (jó, kurvára nem volt vicces), hogy a Vona Gábor oldalán a parlamentben évekig szende szűzként mosolygó Dúró NovákElődfelesége Dóra máris jelezte: segédkezet nyújt ő a süllyedő hajó elsüllyesztésében. Igaz, egyelőre a 26 fős Jobbik-frakcióból ő az egyedüli, aki kapható erre, de ami késik, az jön.

Azt is tudjuk, hogy a Vona-féle/Sneider-féle vonulat nem díjazta maradéktalanul Toroczkai és zenekara megmozdulását, és világossá tette: a platform létrehozásának nincs létjogosultsága. Mondjuk ez így nekem elég fideszül hangzik és bassza is rendesen a fülemet, de nem ez a lényeg. Hanem hogy remélhetőleg senki nem kételkedik abban, hogy ez az előre borítékolható pártszakítási kísérlet első felvonása volt, amit megpróbáltak ilyen demokratikus mázba forgatni, hogy majd a kongresszus és az alapszabályzat és az elnökség és készek figyelembe venni és tárgyalni. Hát nem sikerült túl meggyőzőre a produkció. Szegény Morvai Krisztina meg dőlhet szépen bele az ő kardjába, hogy éppen mostanság lengette be jövőre esedékes távozását a politikai életből. Éppen pont mire Toroczkai és bandája megleli majd a Jobbik elveszettnek hitt lelkét, ami soha nem hozható közös nevezőre - hogy az EP-képviselő asszony kedvenc szófordulatával éljek - a szemkilővető Gyurcsánnyal, ugye. Pedig szerintem ha ennek a platformnak, úgy értem leendő pártnak valakire szüksége van, az mindenképpen hazánk brüsszeli védőszentje, Morvai asszonyság. Naszóval, szép lesz ez, akárki meglássa. Az meg még szebb lesz, amikor a Jobbik hulláján betyár jelmezben csürdöngölőt járó Toroczkai becsatlakoztatja a formációját a Fideszbe. Nemzetet védeni, hergelni, uszítani. Na, akkor szerintem kiütöm magam vagy 48 órára.

Addig is a másik kedvencem, Schmidt Mária, a ballibsik és sorosista újságírók védőszentje mesélt hosszasan a Mandiner nevű pártfaliújságnak arról, hogy mekkora Európa-párti szurkoló ő valójában. Igaz, hogy ezt egészen jól palástolja valamennyi történészi, médiatulajdonosi, Orbán-rajongói, NER-ideológusi megszólalásában, de semmi para, neki bármi ráfér az arcára. És milyen jó, hogy nincs ezzel egyedül. A kedvenc passzusaimat azért ideteszem, remélem könyv formájában, CD-n és DVD-n is kiadják ezt az irgalmatlan szófosást (zum Beispiel: a németek önző pénztárca-soviniszta politikája), mert annyira menő, hogy sírni tudnék:

Mandiner: Megvan-e nálunk a lemaradás előnye? És nem semlegesítik-e ezt azok a demográfiai és mentális problémák, amelyektől a magyar nép szenved?

S. M.: Arra gondol, hogy Franciaországban egyre több muszlim születik? Azt nem tudom, hogy hol több az alkoholista, Magyarországon vagy Hollandiában; lehet, hogy ott nem isznak alkoholt, mert ott annyi a kábítószer, hogy nincs alkoholra szükség. A lemaradás előnye megvan nálunk, mert a kontinens nagyobbik fele rossz fele megy, így mi, akik nem tartunk velük, tudunk korrigálni.

(...)

Nyugat-Európából olyan javaslat, amit érdemes komolyan venni, még nem hangzott el. Macron víziója annyi, hogy Napóleon szeretne lenni, de ezen kívül más alapja nincs az elképzeléseinek. A többiek ragaszkodnak Brüsszelhez és a fizetésükhöz.

(...)

Itt van egy büszke, határozott magyarságtudat, amihez lehet igazodni, integrálódni. Ha itt valaki megtanul szépen magyarul, akkor mi őt megszeretjük és azt mondjuk, hogy maradjon. Mi sosem úgy beszéltünk azokról az emberekről, akik idejöttek tanulni és itt maradtak, hogy ,,vendégmunkás". Nem hagyta volna el egy magyarnak a száját ez a szó.

Mandiner: Nem lehet, hogy azért nem neveztük őket vendégmunkásnak, mert nem is voltak azok?

S.M.: Nem. Azért nem neveztük őket vendégmunkásnak, mert nem csak a munkájuk volt a fontos, hanem az is, hogy mit hoznak magukkal a kultúrájukból, a tradícióikból. És ha elfogadtak minket és akartak velünk, a mi szabályaink szerint együtt élni, megtartva és nekünk megmutatva a hagyományaikat, akkor örömmel fogadtuk be a nemzetünkbe őket. A vendégmunkásnak csak a munkája fontos, maga az ember nem: és akkor ő is így fog ehhez viszonyulni.

Mandiner: 2010 óta van kormányon a Fidesz, újra kétharmada van a parlamentben a harmadik ciklusra. Nem aránytévesztés a baloldalt, a baloldali véleményformálókat, médiát úgy támadni, mint 2010-ben?

S. M.: Miért, meg voltak támadva? Volt ilyen?

(...) Lehet, hogy nekünk nem is lesz annyira extra Milo, mint nyugaton. Ott sokkal kevesebbet engednek ma már meg, mint mi, ott már nincs szólásszabadság.

Mondja ezt Mária, aki szinte a komplett magyar sajtót (a pártmédia nem média!) kizárta a rendezvényéről. És akkor még mindig hátravan a lényeg: az alt-right-os, féknyúzgyáros, Breitbart-alapító Steve Bannon seggének nyalása közben azt állítja, hogy ma már a konzervatív a szexi. Melyik konzervatív, Mária? Mi köze a konzervatívnak az alt-right-hoz, amivel ön közelebbről meg szeretne ismerkedni Bannon professzor életművén keresztül? A világ egyik tragédiája, hogy a konzervatív már egyáltalán nem szexi, ehelyett az ún. alternatív jobb a menő. A kettőnek baszottul semmi köze egymáshoz, már amennyiben ez utóbbi elutasítja a hagyományos jobboldali konzervativizmust. És ez történész, és nincs senki, aki visszakérdezzen, hogy ezt így mégis hogy, Mária? Irigylem Edgart, aki ennyivel letörte a vergődésemet: én őt nem tudom minősíteni, annyira minden alatt van, hogy még utálni se tudom. Hát én se utálom, de kegyetlenül irritál, hogy mekkora arca és hatalma van ennek a - szellemi értelemben - fapados trollokat megszégyenítő mélységben és sötétségben dagonyázó arrogáns, ostoba oligarcha naccságának.

Kicsit túlcsordítottam ezt a posztot Mária okán, úgyhogy csak címszavakban az egyebekről:

- a 168 órát a Bálnába sem engedik be Milo Yiannopoulos előadására, ott is szűk a hely;

- Orbán odaviszi a segítséget: amennyiben a biztonsági körülmények adottak lesznek, Magyarország 5 millió euró (mintegy 1,5 milliárd forint) értékben kórházat fog építeni Szíriában;

- ,,Egyszerűen nem volt válasz, amiben ne lettek volna legalább súlyos csúsztatások, vagy tudatos mellébeszélés, és több esetben sajnos egészen konkrét hazugságok. Egy ilyen súlyú ügyben ez a magatartás elképesztő" - erre a következtetésre jutott két társadalomtudós, aki pontról pontra kielemezte a magyar kormány válaszát a LIBE-jelentésre.

- Imádják a csehek Orbán Viktort. A csehek is. Legalábbis valamiért ezzel a hülye dumával nyomatta a pöcegödörmédia annak a közvélemény-kutatásnak az eredményeit, amelyben mintegy tucatnyi, a cseh, a közép-európai, illetve a világpolitikában fontos szerepet játszó személyiségről kérdeztek cseh állampolgárokat. Orbán Viktor a negyedik lett. A magyar miniszterelnökben a csehek 25 százaléka bízik, míg 26 százaléka nem. És akkor mi van? Ja, semmi.

- Mark Zuckerberget (akinél még Lölö is okosabb, ugye) mintegy másfél órán keresztül faggatták az Európai Parlamentben anélkül, hogy fontos kérdésekben érdemi válaszokat sikerült volna kihúzni belőle. Ha valakit megnyugtat, a Facebook atyja bocsánatot kért, amiért korábban nem tettek meg mindent a visszaélések megelőzése érdekében. Akkor minden fasza.


https://kolozsvaros.com/rovidek/de-nincs-senki-aki-visszakerdezhetne-ezt-igy-megi s-hogy/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világpolitikában, becsatlakoztatja, franciaországban, médiatulajdonosi, pártfaliújságnak, szólásszabadság, létjogosultsága, társadalomtudós, visszakérdezzen, túlcsordítottam, következtetésre, terrorszervezet, vendégmunkásnak, szófordulatával, állampolgárokat, elképzeléseinek, megszólalásában, magyarságtudat, magyarországon, pöcegödörmédia, maradéktalanul, személyiségről, aránytévesztés, rendezvényéről, hagyományaikat, konzervatívnak, alapszabályzat, létrehozásának, szellemiségét, borítékolható, pártszakítási, tradícióikból, kultúrájukból, beszélgessünk, féknyúzgyáros, szimbolikusan, legszebb idejét, utóbbi napokban, eredeti ötleteiről, sikereken felbuzdulva, párton belül, parlamentben évekig, süllyedő hajó, platform létrehozásának, előre borítékolható, politikai életből, szemkilővető Gyurcsánnyal, mindenképpen hazánk, másik kedvencem, kedvenc passzusaimat, irgalmatlan szófosást, németek önző, Molnár Bálint, Schmitt Pali, Mészáros Lölö, Sinn Féin, Vona Gábor, Dúró NovákElődfelesége Dóra, Szegény Morvai Krisztina, Schmidt Mária, Breitbart-alapító Steve Bannon, Irigylem Edgart, Milo Yiannopoulos, Orbán Viktort, Orbán Viktor, Mark Zuckerberget, Európai Parlamentben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.14. 11:51 Női kézilabda-vb - A hollandok számára is meglepetés a döntőbe jutásuk
12.14. 11:51 Néhány centiméter mélyen víz lehet a Marson
12.14. 10:51 December 18-áig több mint 30 ezer vasutas részesül többletjuttatásban
12.14. 10:31 Szakértő: Magyarországnak jó hír, hogy Nagy-Britannia akár 2022-ig is fizet...
12.14. 10:31 MNB: ingyenes a bankjegyfelismerő applikáció
12.14. 10:21 ITM: malőrmentes volt a likőrök fogyasztóvédelmi vizsgálata
12.14. 10:11 Rövidülhet a kereskedési idő a londoni értéktőzsdén
12.14. 10:01 Januárban folytatódik a Szent Efrém Férfikar Orientale lumen sorozata
12.14. 09:41 Három új ősmaradványfajt tártak fel a Mecsekben
12.14. 09:21 Conclude: nőtt az ezüst népszerűsége az idén
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Meditáció  Karácsony  Hó lepte csipkebogyó  Áldott Adventi várakozást!  Adj magadból maradandót!  December 13, péntek: Szent Luc...  Gyertyagyújtás  Roráte a Sziklatemplomból R...  Téli kép  Téli kép  Decemberben kívánom  Facebookon kaptam  Téli este  Szèp estét kedves látogat...  December 13, péntek: Szent Luc...  A tündöklő tó partján . . .  Kellemes hétvégét  Vasárnap Aranypor  Rövid pályás úszás Országos Ba...  Konstelláció  Sok ember üresnek érzi az élet...  Menjünk!  Luca-napi jóslás  Png rózsa  Facebookon kaptam  1. Advent  Facebookon kaptam  Karácsony  Kellemes délutánt!  Téli kép  Akkor gyújtsunk mind egy gyert...  Luca napi mondóka  Téli este  Kávé  Kellemes hétvégét  Szeret korcsolyázni  Nő kendőben  A D-vitaminról  Virág kompozició  Nők téli öltözékben  Png nő  Luca ma megmondja, hogy 2019-b...  Roráte a Sziklatemplomból R...  Karácsonyi keret  Roráte a Sziklatemplomból R...  Kék ruhás  Facebookon kaptam  Esőben  Lesz ezer csillag, meg fény  Lorettói szenthely  Nő kendőben  Hangulatos szép estét  Gif macik  Ünnepekre hangolva Szívvel, - ...  Boldogság  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Lorettói szenthely  Angyalka  Gyújtsunk gyertyát  Bor  Szavakon túli csend  Jó reggelt , szép napot  Díszes fenyő ág  Karácsonyi keret  Immánuel  Hogy ne legyen  Meditáció  Kellemes, szép napot!  Áldott készülődést  Kellemes hétvégét  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Téli este  Kellemes hétvégét  Meditáció  Szilágyi Anita: Karácsony felé...  Boldogság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyertyagyújtás  Karácsony  Remek délutánt  Luca nap - Vikipédia alapján  Karácsonyi gömb  Kellemes hétvégét  Kislány olvas  Kellemes, szép napot!  Jó reggelt kedves látogatóimna...  20 illemszabály  Péntek 13.?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tündöklő tó partján . . .  Téli kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Konstelláció  Rövid pályás úszás Országos Ba...  Facebookon kaptam  20 illemszabály 
Bejegyzés Címkék
legszebb idejét, utóbbi napokban, eredeti ötleteiről, sikereken felbuzdulva, párton belül, parlamentben évekig, süllyedő hajó, platform létrehozásának, előre borítékolható, politikai életből, szemkilővető Gyurcsánnyal, mindenképpen hazánk, másik kedvencem, kedvenc passzusaimat, irgalmatlan szófosást, németek önző, lemaradás előnye, kontinens nagyobbik, többiek ragaszkodnak, munkájuk volt, nemzetünkbe őket, vendégmunkásnak csak, munkája fontos, harmadik ciklusra, komplett magyar, világ egyik, kettőnek baszottul, hagyományos jobboldali, posztot Mária, biztonsági körülmények, ilyen súlyú, magatartás elképesztő&#8221, következtetésre jutott, magyar kormány, csehek Orbán, hülye dumával, pöcegödörmédia annak, világpolitikában fontos, negyedik lett, magyar miniszterelnökben, visszaélések megelőzése, világpolitikában, becsatlakoztatja, franciaországban, médiatulajdonosi, pártfaliújságnak, szólásszabadság, létjogosultsága, társadalomtudós, visszakérdezzen, túlcsordítottam, következtetésre, terrorszervezet, vendégmunkásnak, szófordulatával, állampolgárokat, elképzeléseinek, megszólalásában, magyarságtudat, magyarországon, pöcegödörmédia, maradéktalanul, személyiségről, aránytévesztés, rendezvényéről, hagyományaikat, konzervatívnak, alapszabályzat, létrehozásának, szellemiségét, borítékolható, pártszakítási, tradícióikból, kultúrájukból, beszélgessünk, féknyúzgyáros, szimbolikusan, megszégyenítő, mellébeszélés, megmozdulását, zuckerberget, gyurcsánnyal, polgármester, demokratikus, mindenképpen, vendégmunkás, szemkilővető, csúsztatások, bejelentette, remélhetőleg, elveszettnek, yiannopoulos, hollandiában, címszavakban, parlamentben, alultárgyalt, vergődésemet, passzusaimat, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 670
  • e Hét: 8836
  • e Hónap: 21677
  • e Év: 468925
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.