Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vastag bőr, rezzenéstelen pofa, betanult habonyi szólamok
  2018-06-12 22:21:39, kedd
 
  Vastag bőr, rezzenéstelen pofa, betanult habonyi szólamok

Molnár Bálint | Ma | 8:06

Hahó, jó reggelt, itt a kávépótlószer! Mivel a kolléga nem volt hajlandó elrontani a jóéjt posztot valami degenerált honi megélhetési ügyes-bajos vergődésével (pacsi, Edgar), majd én magamra vállalom az ódiumokat. Lehet engem utálni, majd jól lepergetem magamról. Kedd van, ebből egyenesen következik, hogy tegnap hétfő volt.

Bevallom, egyéb bokros teendőim mellett elég türelmesen és álhatatosan követtem a parlamenti kérdések és válaszok nevű sokszereplős népi szórakoztatóipari mutatványt, amit az egyik portál a kormány számára kínos kérdések napjának nevezett. Ennek ellenére nem vagyok képes a Rétvári Bencék, Dömötör Csabák, Németh Szilárdok, Kocsis Máték és egyéb beszélő öltönyök előre leírt szövegeket a papírról felolvasó, messzire bűzlő arroganciájáról érdemben megemlékezni. És nagyon nincs is értelme. Egyszerűen hihetetlen, ami ott megy. Hogy tökmindegy miről van szó, a magyar emberek megvédésénél beakadt a lemez, ezen kívül nincs semmi. Ja, de. Gyurcsány is lopott. Szóval, ha egy mód van rá, ne játsszuk már a naivat: a kormány számára nincsenek kínos kérdések, vastag bőr, rezzenéstelen pofa van és a betanult szólamok. Ennyi. Mert a kétharmaddal a háromharmadot.

Erről jutott eszembe, mert nem ide tartozik, hogy kurva nagy bajban van az a világ, ahol Kim Dzsong Un és Donald Trump kézfogása történelminek számít, amire mindenki évtizedek óta vár. Igen, nagy bajban van a világ. Nem, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy tegnap reggeli posztomban Angela Merkel német kancellár Orbánt és a kerítését simogató kijelentésének árnyaltabb interpreptációját elmulasztottam. Szóval azt állítottam, hogy a nem remélt, váratlan vállveregetés annak a bizonyítéka, hogy a német összeszerelőipar meghajol a kelet-európai kisember nem létező nagysága előtt. Ámazonban egy kérdést elmulasztottam feltenni, amit mások feltettek: mi lesz Orbánnal, ha menekültügyben Brüsszel és az EU az ő szája íze szerint cselekszik? Vagyis akkor majd mit fog kitalálni, hogy miért nem lehet együttműködni azzal az Európával, amelyik európai határvédelmi rendőrségben, közös menekültügyi hivatalban gondolkodik? Jó, én nem aggódom amiatt, hogy elfogynak a démonai, viszont egyre nehezebb lesz azt a látszatot kelteni, hogy ő akár egyetlen percig is érdekelt a bevándorlási helyzet megoldásában.

Mindenesetre Hadházy Ákos - aki nem tudom, mit keres még az LMP-ben - úgy látja (a szerkesztőség fele is így látja, én nem tartozom közéjük), hogy Orbán Magyarország kilépését készíti elő az EU-ból, erre utal a bíróságok függetlenségének felszámolása. Hadházy szerint a felcsúti sufnijogász ki akarja provokálni az ország kilépését a közösségből, hogy ne kelljen az Európai Ügyészség elé állnia. Ebben rengeteg sok ráció van, sőt, szerintem ez az ország évtizedes jövőjét illetően legalább annyira fontos kérdés, mint a globális menekültválság. És bár feltételezhetném én is Hadházyhoz hasonlóan, hogy a közigazgatási bíróságok felállítása szakmailag megalapozott, nagy valószínűséggel egyáltalán nem erről van szó. Mert a szakmai szempontok a Fidesz esetében még soha nem írták felül a legfőbb politikájukat, ami a korrupció, ugye. Tehát valóban a bíróságok függetlenségének megtartása lehetne a politikai visszaélések elleni, valamint az EU-tagság mellett harc utolsó védőbástyái, de szinte kizártnak tartom, hogy a kétharmad bűvöletében észhez térnek a fiúk.

Pedig a független bíróságoknak köszönhető, hogy az egyik legundorítóbb kormánypárti lejáratógépezettel összefüggésben médiatörténeti ítélet született. Konkrétan Spéder Zoltán (Lázár János cimborája) ügyében, akit két évvel ezelőtt klasszikus paparazzófotókkal és manipulált beállításokkal végeztek ki Vajna András szennykanálisán. A bíróság privát szférában való gennyes vájkálásért rekord összegű sérelemdíjat, négy és fél millió forintot állapított meg (Spéder ügyvédje szerint a pénzt jótékony célokra fordítják). Ezen túlmenően több mint jelzésértékű, azaz jelentősen előremutató fejlemény, hogy ebben a pillanatban a bíróságokon (még) számítanak a személyiségi jogokat garantáló törvények. Akkor is, ha a közpénzből Vajna András offshore-oligarchához került csatorna veszi ezeket semmibe.

Ameddig ez kiderül, örömmel állapítom meg, hogy a pénteken benyögött alkotmányrevíziójának a Kövér nevű házelnök elvtárs nem látja szükségét. Jól van akkor, majd beszéljék meg ezt a dolgot, mert nem szeretném, ha a portás úrnak baja származna abból, hogy kibeszél a narancsos mátrixból. Ezért már mások is megütötték a bokájukat, nem árt óvatosnak lenni. Másfelől kormányzati források arra intenek:

nem kell többet belelátni a miniszterelnök kijelentésébe, mint ami benne van, senki nem akar elnöki rendszert vagy más, a jelenlegi közjogi berendezkedést érintő változtatást.

Jó. Pedig én beleláttam, de akkor örülök, hogy tetszenek olvasgatni az ellenséget. Abból baj nem lehet. Mármint az ellenségnek igen, de az meg leszarja.

A fent említett szakmaisághoz visszakapcsolódva: Kásler Miklós professzor és minden irányból pallérozott humánerőforrás kirúgta menesztette az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatóját, így aztán annak általános helyettese és korábbi üzlettársa, Bayerné Matusovits Andrea felel pillanatnyilag az intézmény vezetéséért. Vagyis végre hites urához hasonlóan Bayer Zsolt neje is felért karrierje csúcsára. Ideiglenesen. Tudom, ez nem hírérték, majd jön egy Bencsik András és a fejünkhöz vágja, hogy irigykedünk, mert senkik vagyunk. Csakhogy bennem azért felmerül a kérdés, hogy tényleg senki nem maradhat ki a sorból? Hogy nem lehetne, hogy legalább a kibaszott látszat kedvéért néha olyanokat ültessenek különböző székekbe, akik senkinek sem rokonai, sem ismerősei, sem ivócimborái, csak egyszerűen értenek valamihez? Vagy addig nem bírnak megnyugodni, ameddig minden valamirevaló pozícióban nem fideszes kapcsolatokkal rendelkező illető pöffeszkedik? Faszért nem íratják a nevükre az országot, még az is tisztességesebb lenne, mint ez itt.

Najó, nem leszek igazságtalan foglalkozom az ellenzékkel is. Két visszalépés után már csak hárman küzdenek az MSZP vezetéséért. már csak vasárnapig kell kibírni és kiderül, hogy Kunhalmi Ágnes, Mesterházy Attila, vagy Tóth Bertalan fogja Kovács László álmait beteljesíteni, és felkészíteni a pártot a kettőezervalahányas kormányváltásra. Szanyi Tibor EP-képviselő és Bródy Gábor választmányi tag feladta a küzdelmet. Jól van akkor, én rettenetesen izgulok, hogy vajon mi lesz, de azért megjegyezném: Puch László, az MSZP egykori pénztárnoka, a Népszava tulajdonosa nyolc hónapon keresztül ad gazdasági tanácsokat ad a szocialistáknak. Puch Hungaroholding Zrt. nevű cégével május 9-én kötötték a szerződést, amit a párt részéről Tóth Bertalan írt alá. Vagyis az MSZP fizet az MSZP-nek 6 millió forintot, hogy tanácsokat adjanak saját maguknak. Szép.

A Dúró-Novák házaspár Jobbikot szétverő, közpénzmédiás és egyéb haknijára már nem jut idő, ellenben forrón és melegen ajánlom olvasásra mindenkinek, aki elmulasztotta az Index Ungár Péterről készített, tegnap megjelent portréját. Sok mindent megmagyaráz, és még annál is többet. Akkor én most szépen eltűnök, szép napot, később folytatjuk!

https://kolozsvaros.com/rovidek/vastag-bor-rezzenestelen-pofa-betanult-habonyi-sz olamok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: függetlenségének, feltételezhetném, összeszerelőipar, arroganciájáról, szennykanálisán, szocialistáknak, kormányváltásra, tisztességesebb, valószínűséggel, miniszterelnök, elmulasztottam, menekültválság, beállításokkal, menekültügyben, berendezkedést, médiatörténeti, pillanatnyilag, összefüggésben, kijelentésének, humánerőforrás, kapcsolatokkal, hungaroholding, kijelentésébe, rezzenéstelen, együttműködni, politikájukat, történelminek, közpénzmédiás, legundorítóbb, vállveregetés, közigazgatási, kávépótlószer, szakmaisághoz, elmulasztotta, beteljesíteni, rezzenestelen, jóéjt posztot, parlamenti kérdések, egyik portál, kormány számára, papírról felolvasó, magyar emberek, betanult szólamok, kerítését simogató, német összeszerelőipar, kelet-európai kisember, kérdést elmulasztottam, látszatot kelteni, bevándorlási helyzet, szerkesztőség fele, bíróságok függetlenségének, felcsúti sufnijogász, Molnár Bálint, Rétvári Bencék, Dömötör Csabák, Németh Szilárdok, Kocsis Máték, Dzsong Un, Donald Trump, Angela Merkel, Mindenesetre Hadházy Ákos, Orbán Magyarország, Európai Ügyészség, Konkrétan Spéder Zoltán, Lázár János, Vajna András, Kásler Miklós, Országos Vérellátó Szolgálat, Bayerné Matusovits Andrea, Bayer Zsolt, Bencsik András, Kunhalmi Ágnes, Mesterházy Attila, Tóth Bertalan, Kovács László, Szanyi Tibor EP-képviselő, Bródy Gábor, Puch László, Puch Hungaroholding Zrt, Index Ungár Péterről,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  J. Donald Walters  Nem azt látja  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Paul David Tripp Március 27  Alvó cica  J. Donald Walters  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Ratkós beszületései a szereplő...  Mi van, ha?  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Apu  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Nem hazudnak  Benedek Elek - Virágvasárnap  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Jó éjszakát  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét  Az erdőterápia egészségre gyak...  Paul David Tripp Március 27  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Nagy Feró megmondta?  Óraállítás  Jó éjszakát  Idővel az ember megérti, hogy ...  virágvasárnap  Facebookon kaptam Krisztinától  Táplálékok a máj egészségének ...  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét kedves látogatóimna...  Öröknek hinni . . .  képre írva  Az időszakos böjt és a vérnyom...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Táplálékok a máj egészségének ...  Színház az egész világ,  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Öröknek hinni . . .  Alvó baby  A máj egészségét biztosító és ...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Maci az északi fény alatt  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Odaadja  Ha nyitott vagy  Nem azt látja  Az erdőterápia egészségre gyak...  Válaszok a halál után  Táplálékok a máj egészségének ...  Táplálékok a máj egészségének ...  Öröknek hinni . . .  Az eper flavonoidjainak gyógyh... 
Bejegyzés Címkék
jóéjt posztot, parlamenti kérdések, egyik portál, kormány számára, papírról felolvasó, magyar emberek, betanult szólamok, kerítését simogató, német összeszerelőipar, kelet-európai kisember, kérdést elmulasztottam, látszatot kelteni, bevándorlási helyzet, szerkesztőség fele, bíróságok függetlenségének, felcsúti sufnijogász, ország kilépését, ország évtizedes, globális menekültválság, közigazgatási bíróságok, szakmai szempontok, legfőbb politikájukat, politikai visszaélések, kétharmad bűvöletében, független bíróságoknak, egyik legundorítóbb, bíróság privát, pénzt jótékony, személyiségi jogokat, közpénzből Vajna, pénteken benyögött, portás úrnak, narancsos mátrixból, miniszterelnök kijelentésébe, jelenlegi közjogi, ellenségnek igen, fent említett, intézmény vezetéséért, fejünkhöz vágja, kibaszott látszat, párt részéről, függetlenségének, feltételezhetném, összeszerelőipar, arroganciájáról, szennykanálisán, szocialistáknak, kormányváltásra, tisztességesebb, valószínűséggel, miniszterelnök, elmulasztottam, menekültválság, beállításokkal, menekültügyben, berendezkedést, médiatörténeti, pillanatnyilag, összefüggésben, kijelentésének, humánerőforrás, kapcsolatokkal, hungaroholding, kijelentésébe, rezzenéstelen, együttműködni, politikájukat, történelminek, közpénzmédiás, legundorítóbb, vállveregetés, közigazgatási, kávépótlószer, szakmaisághoz, elmulasztotta, beteljesíteni, rezzenestelen, főigazgatóját, szerkesztőség, háromharmadot, ideiglenesen, megvédésénél, kormánypárti, rendőrségben, menekültügyi, sokszereplős, változtatást, oligarchához, személyiségi, sérelemdíjat, magyarország, mindenesetre, megoldásában, igazságtalan, választmányi, felkészíteni, jelzésértékű, felszámolása, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 19134
  • e Év: 152051
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.