Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Összecsapások törtek ki Athénban
  2015-07-16 06:01:57, csütörtök
 
   
  Összecsapások törtek ki szerda este az athéni parlament előtt a megszorítások elleni tiltakozásul rendezett tömegtüntetésen.

MIÉRT NEM LEHET KÖVETENDŐ MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA A GÖRÖGÖK LÁZADÁSA?

1.) Azért, mert a magyarországi baloldali - és a velük paktumot kötött jobboldali - pártok egy esetleges zavargás esetén azonnal behívnák az EUGENDFORt!

2.) Azon nyomban érvényt szereznének a T/3511-es NATO magyarországi-támaszpont-építésre vonatkozó törvénynek!

3.) Nálunk nincs is már olyan, hogy "NÉP", amelyik vállalná az összecsapást, vagy egyáltalán belátná mi lenne a valódi érdeke, amiért képes lenne küzdeni!



Már értem, hogy Gyurcsány miért kezdte meg az EP-választási kampányt ezzel a PROVOKATÍV kijelentésével:

- "Eltörölném Magyarországot a térképről."

Majd folytatta: hogy ő "történelmi távlatokban Európai Egyesült Államokban" gondolkodik. Szerinte ennek feladatai az "európai polgárok védelme", a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és a tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát, és "belebeszéljen abba, amit gondolunk".



1.) Kiemelném ebből a nyilatkozatból azt a kijelentést, hogy: az Európai Egyesült Államok feladatai közé tartozna az "európai polgárok védelme".

Ez megvillantja EP felé azt, hogy ha ők: DK kerülne többségben az EP-be, akkor "az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot."

Ezzel csak az a gond, hogy már így is létezik az uniós titkos hadsereg ... - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!

Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe). http://www.eurogendfor.org/

A Német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetően a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerzödést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövőben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben:

"Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot."

http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw


Már érthető, hogy honnan jöttek 2006-ban azok a "droidok", akik Gyurcsány PROVOKATÍV őszödi besztédét követő tüntetéseket leverték?

http://furaila.xfree.hu/43588



2.) Arra is gondolnunk kellene, hogy az, ami most Ukrajnában zajlik, valójában ide szánták Magyarországra, hogy végre érvényt szerezzenek annak a T/5311. sz. törvénynek, amit Bajnai Gordon terjesztett elő 2008. április 22-én - területfejlesztési törvénybe bújtatva.

Ezt a - mit sem sejtő parlamenti képviselők - elfogadták. Bajnai Gordon, pedig megkapta - szinte tálcán a miniszterelnökséget - cserébe!!!

A törvény lényege, hogy a NATO itt építhetné ki európai támaszpontját, 11 logisztikai központra osztva hazánk területét!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog...*

Bajnai ezért kampányolhatott oly nagy elánnal 2014-ben, méghozzá a ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével)

http://furaila.xfree.hu/257277

összeáll a kép.

Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:

- "...oda be kellett lépni!".

Lásd a korábbi képet az újságcikkről!

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség".

Bajnai havi 4 millát kaszált a Haza és Haladástól a tanácsadói "munkájáért". Gondolom, hogy, mint volt miniszterelnök - államtitkokat szolgáltathatott ki - ennyi pénzért. Majd, lelépett és külföldön folytatja "tanácsadói" tevékenységét.

De senki ne gondolja, hogy az aknamunkáját befejezte!!! Ilyen a magyar baloldal! Míg Görögországban nemzeti érdekekért állnak ki, addig a mi balosaink a legvadabb árulói kiárusítói Magyarországnak.


De az un. jobboldal (a Jobbik sem!) sem különb, mert:

- betartják ők is a PAKTUMOT,

- nem zavarja őket az, hogy máig érvényben van az az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=onPlusO ne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe

Ez az 1982-es törvényerejű rendelet is bizonyítja, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, reprezentációs keretével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...
És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni.

Inkább kölcsönöket vettek föl a FÜGGETLENÍTETT pártelithez tartozók, de akkor sem voltak hajlandók lemondani semmilyen luxusról!

Így fordulhatott elő, hogy olyan világhírű és jól teljesítő cégeket csődöltettek be és árusítottak ki bagóért, mint pl. IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb.
A mit sem sejtő munkást meg az UTCÁRA TETTÉK, és ott is "felejtették!"

Mert, erre a kivárásos politikára játszott az összes, eddigi parlamenti párt és ezért volt/van szükségük a PAKTUM minden áron való betartatására!

Ezért kellett nekik a NATO és az EU-tagság, mert annyira rettegtek... Már értitek, hogy miért itt tartotta júniusban a NATO eddigi legnagyobb szabású európai hadgyakorlatát Magyarországon?

Már értitek, hogy miért vagyunk minden EU-tagországnál nehezebb helyzetben?



3.) Ja, és Görögországban van olyan, hogy "NÉP"!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szükségállapotot, felhatalmazással, szolgáltathatott, törvényrendelet, magyarországnak, tömegtüntetésen, megakadályozása, kampányolhatott, reprezentációs, magyarországon, függetlenített, nyilatkozatból, görögországban, eurogendfornál, magyarországra, porcelángyártó, magyarországot, kijelentésével, miniszterelnök, bizottságaival, privatizálható, politikusoknak, alkalmazottaik, szakszervezeti, beszélgetésben, hadgyakorlatát, egyesületével, belebeszéljen, meghallgatási, támaszpontját, államtitkokat, magyarországi, nyugtalansági, kötöttárugyár, polizeitruppe, összecsapások, athéni parlament, megszorítások elleni, magyarországi baloldali, velük paktumot, esetleges zavargás, valódi érdeke, szabad gondolkodás, tudás biztosítása, uniós titkos, német politikusoknak, kérdéses szerzödést, jövőben meghallgatási, kijózanodott német, privát beszélgetésben, törvény lényege, ős-MDF-es HAZA, MIÉRT NEM LEHET KÖVETENDŐ MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA GÖRÖGÖK LÁZADÁSA, Eltörölném Magyarországot, Európai Egyesült Államokban, Európai Egyesült Államok, Európai Unió, European Gendamarie Force, Europäische Polizeitruppe, Német Szövetségi Alkotmánybíróságnak, Gyurcsány PROVOKATÍV, Bajnai Gordon, Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Villamossági Művek, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat…, UTCÁRA TETTÉK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Töröld le  Andrássy Réka - A bolond Böske  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az ember emlékekből áll  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  39 ígéret  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Ady Endre - Mindegy átka  Egy párkányon  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Egy barátság története  Szép estét  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Vidámság  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Jó nap volt  Tanmese  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Pitypang szökőkút  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Segíts neki dicsérni Téged  képre írva  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az ember  Paul David Tripp Április 15  Dóró Sándor: Embernek maradni  Emlékezz  képre írva  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Robert Merle tollából  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Horváth Szilvia tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Magamnak  Dóró Sándor: Embernek maradni  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  József Attila – Keresek ...  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
athéni parlament, megszorítások elleni, magyarországi baloldali, velük paktumot, esetleges zavargás, valódi érdeke, szabad gondolkodás, tudás biztosítása, uniós titkos, német politikusoknak, kérdéses szerzödést, jövőben meghallgatási, kijózanodott német, privát beszélgetésben, törvény lényege, ős-MDF-es HAZA, akkori népszavazási, korábbi képet, aknamunkáját befejezte, magyar baloldal, legvadabb árulói, 1982-es törvényerejű, egyetlen párt, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, kivárásos politikára, szükségállapotot, felhatalmazással, szolgáltathatott, törvényrendelet, magyarországnak, tömegtüntetésen, megakadályozása, kampányolhatott, reprezentációs, magyarországon, függetlenített, nyilatkozatból, görögországban, eurogendfornál, magyarországra, porcelángyártó, magyarországot, kijelentésével, miniszterelnök, bizottságaival, privatizálható, politikusoknak, alkalmazottaik, szakszervezeti, beszélgetésben, hadgyakorlatát, egyesületével, belebeszéljen, meghallgatási, támaszpontját, államtitkokat, magyarországi, nyugtalansági, kötöttárugyár, polizeitruppe, összecsapások, megszorítások, betartatására, tevékenységét, szobrászipari, intézményeire, parlamentben, összecsapást, kijózanodott, vállalatokat, kölcsönökből, monopóliumot, népszavazási, tiltakozásul, magyarország, villamossági, újságcikkről, törvényerejű, köszönhetően, központokban, aknamunkáját, tüntetéseket, fordulhatott, tagországnál, csődöltettek, ingatlanokat, megvillantja, hűtőgépgyára, intézmények, biztosítása, gondolkodás, semlegesség, világnézeti, szerezzenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 617
  • e Hét: 7615
  • e Hónap: 8562
  • e Év: 44503
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.