Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A most zajló változások mind a rezgésszint emelkedésének...
  2019-09-09 15:27:36, hétfő
 
 





Mike Quinsey lecsatornázza magasabb énjét 2019 augusztus 25
Per Staffan 2019 augusztus 25.


A most zajló változások mind a rezgésszint emelkedésének az eredménye és ezek továbbra is emelkedni fognak és azon lelkek számára, akik még mindig az alacsonyabb szintű rezgésekhez kötődnek ez egy nagyon kellemetlen időszak lesz, mivel képtelenek lesznek alkalmazkodni a változásokhoz. Ennek következményeként az a sorsuk, hogy az aktuális szintjükön maradjanak mindaddig, amíg le nem zajlik az emelkedés, amikor azt fogják majd észrevenni, hogy egy a Földhöz hasonló bolygóra fognak költözni. Természetesen azok, akik már emelték a rezgésüket az Anyafölddel együtt fognak emelkedni. Itt nincs semmi kiválogatás, mert egyszerűen mindenki addig a szintig megy, ami összhangban van a saját rezgésével. Ez az, amiért dolgoztatok, amióta az utolsó Nap ciklus elkezdődött és dícséretes dolog az, hogy el tudtátok érni a magasabb szintet.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni annak a fontosságát, hogy közel legyünk a természethez, akár annyira vagy olyan mértékben, hogy mezítláb szaladgáljunk a fűben. Ez is egy módja annak, hogy közelebb kerüljünk a Földhöz és hasznosuljunk a belőle érkező energiákból. Ezek gyógyító hatásúak és a felemelő erejük segít ellazítani és élvezni ,, a jó közérzet faktort". Nem utolsó sorban a Nap is olyan energiákat ad, amelyek létfontosságúak a jó egészség szempontjából. A legjobb egészséges ételek majdnem mindegyikét az Anyaföld szolgáltatja. Minél többet tudsz magadhoz venni a friss megváltoztatatlan ételekből, annál jobb ez a testednek és az emésztő rendszerednek.
Amint hozzá adnak kémiai anyagokat, az érintheti a jó termékek minőségét és ez akár betegséghez is vezethet.
A tested olyan, mint egy nagyszerű gépezet, amivel nem kell különösebben foglalkozni ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa.
Kiegyensúlyozott étrendre van szükség és ez tényleg létfontosságú, ha a testedet jó egészségben szeretnéd megtartani egészen az idős korig. Az emberek azt gondolják, hogy mivel nem feltétlen éreznek egy azonnali hatást egy rossz táplálkozási szokás kapcsán, ezért őket nem érinti ennek a kockázata, de érdemes figyelemmel lenni arra a hosszútávú veszélyre, ami fennáll. Nem szeretünk prédikálni nektek, de az emelkedő rezgésszintekkel lehetőségetek van arra, hogy ezeket teljes mértékben kihasználjátok azáltal, hogy kiterjesztitek a várható életkorotokat és mindemellett jó egészségben maradjatok és egyre kevesebb és kevesebb szilárd ételre lesz szükségetek és előbb utóbb a benneteket körülvevő energiákból fogtok élni.
És igen, már halljuk, ahogy közületek néhányan azt mondják:" Ti szeretitek az ételeiteket úgy, ahogy azok vannak és nem akartok ezek nélkül élni, de erről eléggé meg fog változni az érzékelésetek, amikor ténylegesen megtapasztaljátok, hogy mekkora elégedettséget okoz az, amikor kevesebb szilárd ételt vesztek magatokhoz. A válasz úgy szól: amikor készen álltok, nem fogtok tétovázni abban, hogy megváltoztassátok az élet stílusotokat és élvezni is fogjátok azt.
A feladatotok most abban áll, hogy elkerüljetek olyan helyzeteket, amelyek negatív módon befolyásolhatják a rezgés szinteteket és azért, hogy fenntartsátok a lehető legmagasabb szintet, ezáltal biztosítva azt, hogy elfoglaljátok a helyeteket az 5. dimenzióban.
A régi rezgésekhez képest érzett különbözőségek rendkívüliek lesznek és ezeket nagyon kedvelni fogjátok. A leg elfogadhatóbb változás egyértelműen az lesz, hogy egy olyan szép környezetbe kerültök, amely önmagát tartja fenn. Az örömötök és a boldogságotok abból a tudatból táplálkozik, hogy végre elértetek egy olyan szintet, ahol a negatív vagy fejletlen lelkek képtelenek létezni. ennek eredménye képen soha véget nem érő békében és boldogságban fogtok majd élni, amely abból származik, hogy levetitek az alacsonyabb szintű rezgések összes kötelékét.
Így várjátok ki a saját időszakotokat, amíg a változás meg nem érkezik azáltal, hogy más lelkeket emeltek feljebb, hogy az ő rezgés szintjük is emelkedjen és a szeretet és harmónia gondolatait bocsátjátok ki magatokból, s ezáltal elősegítitek, hogy a változások a lehető leggyorsabban megtörténhessenek.
Egy új korban vagytok és itt a kulcs szó az ,,új", így a megfelelő időpontban a régi életformák jobbá fognak változni. De már most is itt vannak azok, akik fejlődtek és készen állnak arra, hogy bevezessék a dolgok új elintézési formáját, ami a ti előnyötöket szolgálja.
Új módokon lehet már a régi problémákra tekinteni és ezáltal az élet kényelmesebbé és általában élvezhetőbbé is válik. A jelen időpont még lehet nem megfelelő ezek bevezetésére, de nagy mértékű változások várnak most egész egyszerűen a megfelelő időpontra, hogy beindulhassanak.
Nagyszerű támogatást kaptok, ami képessé tesz benneteket arra, hogy bátran előre léphessetek és nagyon sok múlik azon, hogy a megfelelő emberek képessé váljanak arra, hogy kiemelkedjenek és bejelentsék, hogy ők vannak.
A népetek fejlődésének különböző időpontjaiban már mindig is előre léptek így emberek, akik szándékosan a Földre inkarnálódtak azért, hogy támogassanak benneteket abban, hogy bizonyos jelentős lépéseket megtegyetek a saját evolúciótok során. Biztosak lehettek benne, hogy magasabb szintű lények felügyelik a fejlődéseteket és aktívak a ,,lelkek felébresztésében", azon lelkekében, akik itt vannak a Földön, hogy segítsenek nektek.
Kedveseim, úgy tekinthettek önmagatokra, mintha most egy időgépben élnétek, mivel, ahogy már ezt korábban említettem, körülbelül 50 évvel vagytok lemaradva ahhoz a fejlődéshez képest, amit már megtehettetek volna. pl. a hír forrásaitok már nem annyira szabadon tudnak beszámolni az eseményekről, mint ahogyan ti azt gondoljátok és mindannyian bizonyos fajta cenzúrának vannak kitéve. Mindez nagy részt a világ azon nagy országainak a szándékaiból táplálkozik, hogy ők a nagy felfedezéseket megtartsák önmaguknak. Folyamatos verseny zajlik azért, hogy ki az első, aki egy adott tudás közelébe jut, ami a versenytársak elé helyezi őket. Bizonyos felfedezéseket természetesen nem lehet eltitkolni és ebből ti mind hasznot húztok. Viszont egyre nehezebb már fenntartani a titkosság szintjét és vannak olyan források, amelyek függetlenek és nagyon azon vannak, hogy a felfedezéseiket és találmányaikat nyilvánosságra hozzák. Ennek meg kell történnie részben azért, hogy enyhítsék azt a szenvedést, amit sok ember megtapasztal a fejletlen országokban, így higgyetek benne, hogy hamarosan olyan felfedések következnek be, amelyek felemelnek benneteket a létezés következő magasabb szintjére.
A reinkarnáció rendszerének segítségével lehetővé vált az, hogy olyan lelkeket kapjatok, akik tudják, mire van szükségetek ahhoz, hogy megkapjátok az ő tudásukból származó előnyöket és mindazt a tapasztalatot, ami hasznos a számotokra. Nem lehet a dolgokat egyik napról a másikra megváltoztatni, de le lehet tenni azokat az alapokat, amelyek gondoskodnak arról, hogy a hasznos változásokat ne lehessen végtelen sok ideig visszatartani. Az a kor, amiben most éltek, a növekedéseteket szolgálja, valamint azt, hogy a dolgok elintézésének új módjait vezessétek be, amivel időt takarítotok meg és sok ember számára nagy mértékben megkönnyítik az életet. A nagy testvér szerű módszer és mindannak a rátok való erőltetése, amiről ők úgy gondolják, hogy számotokra megfelelő: nem lehet sikeres, mivel a fejlődésnek meg kell engedni azt, hogy a saját útját járja. Az élet oly sokkal könnyebb és kényelmesebb lehetne, ha megengednék nektek azt, hogy hasznosuljatok azon időt megtakarító találmányokból, amelyek már léteznek.
Nem sokkal ezelőtt azt mondták nektek, hogy még nem vagytok készen azokra a fejlesztésekre és előre lépésekre, amelyet meglehetne tenni és mindez nagy részt azon szegényes életformátoknak és élet színvonalnak köszönhető, amelyben sokan éltek. Ez a helyzet javult az elmúlt évek során és az, amit harmadik világnak hívtok fejlődött és készen áll arra, hogy nagy játékossá váljon ott, ahol a világ szükségleteiről van szó. Gyakran már csak egy kis önbizalom szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben belépjenek a világ piacaira. A bennük rejlő lehetőséget már jóideje elismerték és felismerték és az lesz a vége, hogy elfogják foglalni a helyüket a nagy országok között. Nem lehet a végtelenségig visszatartani az előrelépést és oly sok mindent lehet még felfedni minden ember java érdekében.
Az, hogy ti nagy változások kellős közepette vagytok kétségtelen. Az emberek készen állnak arra, hogy megtegyék azokat a lépéseket, amelyek teljes mértékben eljuttatják őket az Új korba az ezzel járó összes pozitívummal együtt. Hogy ne érezzetek frusztrációt azért, mert még nem történtek meg azok a változások, amelyek emelnék az életszínvonalatokat, mivel ezek mindössze csak a legjobb lehetőségre várnak, ahol be lehet őket jelenteni.
Szeretettel és Áldással búcsúzom most Tőletek.
Ragyogja be a Fény a napjaitokat, ahogyan haladtok előre a befejezés ösvényén. Ez az üzenet a magasabb szintű énemtől, az Isteni énemtől jön és minden egyes lélek rendelkezik ugyanezzel a kapcsolattal az Istenhez.

Szeretetben és Fényben
Mike Quinsey l

Spirituális tisztulás és emelkedés: Link

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Címkék: rezgésszintekkel, befolyásolhatják, kiegyensúlyozott, felébresztésében, beindulhassanak, szükségleteiről, növekedéseteket, létfontosságúak, életformátoknak, felfedezéseiket, hasznosuljatok, elégedettséget, fejlődéseteket, fejlesztésekre, nyilvánosságra, kiemelkedjenek, találmányaikat, megváltoztatni, kiterjesztitek, felfedezéseket, kihasználjátok, különbözőségek, találmányokból, érzékelésetek, boldogságotok, elintézésének, elfoglaljátok, fenntartsátok, életkorotokat, visszatartani, szempontjából, tapasztalatot, lecsatornázza, hasznosuljunk, szaladgáljunk, természetesen, most zajló, rezgésszint emelkedésének, alacsonyabb szintű, nagyon kellemetlen, aktuális szintjükön, szintig megy, saját rezgésével, magasabb szintet, módja annak, belőle érkező, felemelő erejük, legjobb egészséges, friss megváltoztatatlan, emésztő rendszerednek, tested olyan, nagyszerű gépezet,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Azért kaptad  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Egy párkányon  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Alvó cicák  40 felett  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Szívek  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  képre írva  A sorsod  Jázmin  képre írva  Tanmese  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Segíts neki dicsérni Téged  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Jázmin  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Vidámság  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  A Magyar Költészet napja alkal...  Dóró Sándor: Embernek maradni  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Különleges  képre írva  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Magyar költészet napja  Horváth Szilvia tollából  Szeretem ujjad karcsuságait,  különleges  ajándék, mellyel meglepem  Töröld le  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Megígért békesség  Vidámság  Szép álmokat!  Tanmese  Martin Buber, A haszidim meséi  Latinovits Zoltán tollából  Van néhány kérdés, amin gondol... 
Bejegyzés Címkék
most zajló, rezgésszint emelkedésének, alacsonyabb szintű, nagyon kellemetlen, aktuális szintjükön, szintig megy, saját rezgésével, magasabb szintet, módja annak, belőle érkező, felemelő erejük, legjobb egészséges, friss megváltoztatatlan, emésztő rendszerednek, tested olyan, nagyszerű gépezet, legjobb teljesítményt, idős korig, azonnali hatást, rossz táplálkozási, hosszútávú veszélyre, emelkedő rezgésszintekkel, várható életkorotokat, benneteket körülvevő, élet stílusotokat, feladatotok most, rezgés szinteteket, lehető legmagasabb, régi rezgésekhez, olyan szép, boldogságotok abból, tudatból táplálkozik, olyan szintet, negatív vagy, saját időszakotokat, lehető leggyorsabban, megfelelő időpontban, régi életformák, régi problémákra, élet kényelmesebbé, jelen időpont, megfelelő időpontra, megfelelő emberek, népetek fejlődésének, saját evolúciótok, időgépben élnétek, fejlődéshez képest, világ azon, szándékaiból táplálkozik, nagy felfedezéseket, adott tudás, titkosság szintjét, fejletlen országokban, létezés következő, reinkarnáció rendszerének, dolgokat egyik, másikra megváltoztatni, hasznos változásokat, növekedéseteket szolgálja, dolgok elintézésének, nagy testvér, rátok való, saját útját, helyzet javult, elmúlt évek, világ szükségleteiről, világ piacaira, bennük rejlő, nagy országok, végtelenségig visszatartani, emberek készen, ezzel járó, legjobb lehetőségre, befejezés ösvényén, magasabb szintű, rezgésszintekkel, befolyásolhatják, kiegyensúlyozott, felébresztésében, beindulhassanak, szükségleteiről, növekedéseteket, létfontosságúak, életformátoknak, felfedezéseiket, hasznosuljatok, elégedettséget, fejlődéseteket, fejlesztésekre, nyilvánosságra, kiemelkedjenek, találmányaikat, megváltoztatni, kiterjesztitek, felfedezéseket, kihasználjátok, különbözőségek, találmányokból, érzékelésetek, boldogságotok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 500 db bejegyzés
Összes: 12990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 8515
  • e Hónap: 15988
  • e Év: 133234
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.