Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felfedezés Trianonban
  2016-05-28 02:04:29, szombat
 
   
  Szeretném kérni, mindenki a teljes címlistáján terjessze ennek a filmnek a vetítési időpontját, hogy a lehető legtöbben lássák az igazságot!
*
Dátum: 2016. május 27. 21:38
*
Címzett: Magyarok Világszövetsége

*
Tisztelt Patrubány Miklós Elnök Úr!
*
Kérem, engedje meg, hogy egy tv-műsort a figyelmébe ajánljak!
Talán érdemes felvenni a kapcsolatot a riporterrel is.
*
Pap Gábor Úr is beszél egy különleges záró kitételről, ami megrengette nemrégiben az egyik napomat. Szégyen, de erről eddig nem tudtam.
Maga Georges Benjamin Clemenceau írta a záró bejegyzést. Gyanítom, ugyanarról szólhat a záró kitétel, mint amiről Pap Gábor beszélt előadásában.

TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)
https://www.youtube.com/watch?v=dyfNsCcMWJA
*
Pap Gábor szerint ez a kitétel azt írja elő, hogy a trianoni békediktátum csak akkor léphet hatályba, ha az egyezményt az összes résztvevő ország a záró megjegyzésben elfogadott határidőre ratifikálja. Ez a mai napig nem történt meg. A következmények felmérhetetlenek. Ez azt jelenti, hogy az az egyezmény érvénytelen.
Egyedül a mindenkori magyar kormány kérheti ennek a békeszerződésnek hazudott dokumentumnak a felülvizsgálatát. Ez sem történt meg eddig.
Most ugyanezeket az érveket Tvrtko a magyar parlamentben szándékozik ország-világ előtt a jelenlegi magyar kormánynak elmondani.
Kíváncsi leszek arra, hogy Orbán Viktor és csapata foglalkozik-e majd ezzel a ténnyel!
Szerintem amennyiben ez számukra nem bír történelmi lépéskényszerrel, abban a percben kijelenthető, hogy nem a magyar nép képviseletét látják el, illegitimek.

Tisztelt Elnök Úr!

Arra kérem, a sajtószolgálatukon keresztül szíveskedjenek erre a filmre felhívni az érintett országok külképviseleteinek és kormányainak figyelmét! Lehet, ezt nem jól látom, de ha ez műsor lemegy a Duna TV-ben, majd a riporter a magyar parlamentben megteszi, amit ígért, a történelem soha többé nem lesz az, ami eddig volt.
*
Amiért a Magyarok Világszövetsége létrejött, és oly sok igaz magyar ember fáradozott, lehetséges volna, hogy megvalósul? Megvalósulhat egy álom, ami gyökeresen visszarajzolja Európa térképére azt az országot,
*

Elképesztő fejezetet talált Tvrtko a Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányában!
http://m.kiskegyed.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/tvrtko-trianon-154061

Vujity Tvrtko megint beleásta magát valamibe.


,,Rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg.

S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal" - írja felfedezéséről Vujity Tvrtko Facebook-oldalán. Ígéri, június elején a tévében elmondja.



Tvrtko...túlmegy minden határon...
*
A KÖNYV TITKA
Ez a címe műsoromnak, amit a Duna TV-n láthattok, 2016. június 4-én, 19 óra 30-kor.
És akkor most leírom melyik az a bizonyos könyv: rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal.
Kérdezhetikek, hogy miért? NOS, EZ A KÖNYV TITKA! Megnézitek?
*

Tisztelettel kívánok Önnek és a Magyarok Világszövetségének minden munkatársának sok erőt, jó egészséget és sok sikert.
*
Szívélyes üdvözlettel:
Lengyel Károly
​(......)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lépéskényszerrel, békeszerződésnek, felmérhetetlenek, felülvizsgálatát, világszövetsége, következmények, szíveskedjenek, felfedezéséről, visszarajzolja, kérdezhetikek, békeszerződés, beadványommal, munkatársának, megjegyzésben, dokumentumnak, megvalósulhat, parlamentben, parlamenthez, tisztelettel, békediktátum, kijelenthető, kormányainak, képviseletét, láthatjátok, előadásában, hivatalosan, illegitimek, megrengette, dyfnsccmwja, foglalkozik, ugyanezeket, megtaláltam, szándékozik, kisvárosban, érvénytelen, példányában, teljes címlistáján, vetítési időpontját, lehető legtöbben, figyelmébe ajánljak, különleges záró, egyik napomat, záró bejegyzést, záró kitétel, trianoni békediktátum, összes résztvevő, záró megjegyzésben, következmények felmérhetetlenek, mindenkori magyar, békeszerződésnek hazudott, érveket Tvrtko, magyar parlamentben, Felfedezés Trianonban, Magyarok Világszövetsége, Tisztelt Patrubány Miklós Elnök Úr, Gábor Úr, Maga Georges Benjamin Clemenceau, Orbán Viktor, Tisztelt Elnök Úr, Duna TV-ben, Trianoni Békeszerződés, Vujity Tvrtko, Magyar Parlamenthez, Vujity Tvrtko Facebook-oldalán, KÖNYV TITKA, Duna TV-n, Magyarok Világszövetségének, Lengyel Károly,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sajnos ezt elBalogozták  Por  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Rőzsehordó nő szobra  Könnyáztatta asszonysorsok  Amikor még rangja volt...  A halolaj és a hal még a migré...  Szent Pio atya!  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Atyám !  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Esti kép  Március 15 emlékére virágba bo...  Jó éjszakát  Benned is ezerféle szín van  Szép estét kedves látogatóimna...  A közszereplő  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Dóró Sándor: Tétova lét  Március 15 emlékére virágba bo...  Mély, puha álom - sárga féltés  A közszereplő  Testünk a szenvedélyek izzó f...  William Shakespeare-től idéze...  Kokárda  Dóró Sándor: Tétova lét  Imádkozás Krisztus értelméért  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Kezdet  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Talpra vándor  Könnyáztatta asszonysorsok  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Őri István - Dal az életről  Esti kép  Isten áldja  Dóró Sándor: Ma  Sötétség és világosság  Keresd azt a valakit,...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Az élet  Mélységes szomorúsággal  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Evan Esar tollából  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Esti kép  Rejtő Jenő versei  Szép estét kedves látogatóimna...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Szép estét  Sajnos ezt elBalogozták  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Jó éjszakát  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Isten áldja  Szép estét kedves látogatóimna...  Vágy, élet és sugár  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve 
Bejegyzés Címkék
teljes címlistáján, vetítési időpontját, lehető legtöbben, figyelmébe ajánljak, különleges záró, egyik napomat, záró bejegyzést, záró kitétel, trianoni békediktátum, összes résztvevő, záró megjegyzésben, következmények felmérhetetlenek, mindenkori magyar, békeszerződésnek hazudott, érveket Tvrtko, magyar parlamentben, jelenlegi magyar, percben kijelenthető, filmre felhívni, érintett országok, történelem soha, francia kisvárosban, páncélajtó mögött, szörnyű Trianoni, elképesztő fejezetet, filmet jövő, szombatot követő, tévében elmondja, címe műsoromnak, lépéskényszerrel, békeszerződésnek, felmérhetetlenek, felülvizsgálatát, világszövetsége, következmények, szíveskedjenek, felfedezéséről, visszarajzolja, kérdezhetikek, békeszerződés, beadványommal, munkatársának, megjegyzésben, dokumentumnak, megvalósulhat, parlamentben, parlamenthez, tisztelettel, békediktátum, kijelenthető, kormányainak, képviseletét, láthatjátok, előadásában, hivatalosan, illegitimek, megrengette, dyfnsccmwja, foglalkozik, ugyanezeket, megtaláltam, szándékozik, kisvárosban, érvénytelen, példányában, ratifikálja, címlistáján, riporterrel, kapcsolatot, üdvözlettel, egészséget, egyezményt, elfogadott, páncélajtó, figyelmébe, elképesztő, fáradozott, döbbenetes, megnézitek, lehetséges, kormánynak, időpontját, történelmi, amennyiben, mindenkori, ugyanarról, műsoromnak, megvalósul, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 427
  • e Hónap: 3553
  • e Év: 35283
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.