Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Indián horoszkóp
  2014-04-04 23:48:24, péntek
 
   
  Indián horoszkóp

Indián horoszkópAz indiánok szerint a fehér emberek a fejükkel gondolkoznak, míg az indiánok a szívükkel. A totemek, vagyis a jegyek meghatározását az állatok természetes viselkedésére alapozták. Olvasd el, mi jellemző rád az ősi tudás szerint.Sólyom (III. 20. - IV. 19.)

• eleme: tűz

• erénye: dinamizmus, optimizmus

• hibája: meggondolatlanság, tapintatlanságKiváló megfigyelőképességgel rendelkezik, szinte azonnal átlátja az adott helyzeteket, élete a gyorsaságától és a dinamizmusától függ. Élete állandó feszültségben telik, hisz mindig kész kell legyen arra, hogy lecsapjon a kínálkozó lehetőségekre. Minden alkalmat kihasznál, nem tesz különbséget kicsi és nagy között, játszmáit nyíltan játssza. Még be sem fejezte az egyik feladatát, már rácsap a következőre. A kötöttségeket rettentő rosszul viseli, lételeme a szabadság, bátorság, és az önálló döntéshozatal. Teljesítménye változó, egyszer fenn, egyszer lenn. Vezetőként is megállja a helyét, hisz tele van életerővel, új ötletekkel, és sosem fárad el.Hód (IV. 20. - V. 20.)

• eleme: föld

• erénye: állhatatosság, megbízhatóság

• hibája: makacsság, korlátoltságKörömszakadtáig ragaszkodik a megszokott dolgaihoz, a változás, s az új dolgok - különösen a váratlan események - kizökkentik egyensúlyából. Kerüli a kockázatokat, terveit alaposan átgondolja, majd ha törik, ha szakad, véghez is viszi azokat. Fontos számára a biztonság és a kényelem, szereti, ha a talaj a lába alatt stabil. Kitartása, állóképessége kiváló, amibe belekezd, azt véghez is viszi. Nem szereti a félmunkát. Becsületes és megbízható személy, nem vágyik vezető szerepre. Aki egy Hód jegyű személlyel dolgozik, nemcsak a munkát, hanem magát is rábízhatja.Szarvas (V. 21. - VI. 20.)

• eleme: levegő

• erénye: sokoldalúság, választékosság

• hibája: felületességEnergikus, mozgékony jellem, állandóan az új dolgokat, a változás lehetőségét kutatja. Belső ösztön hajtja az új felfedezések felé, minden érdekli, egy dologgal azonban csak igen ritkán tudja magát lekötni, így ismeretei rendszerint felületesek. Érdeklődése hatalmas, könnyen szót ért bárkivel, kiváló társasági ember. Munkájában vagy tanulmányai során csak akkor várható el kitartása, ha nem korlátozzák személyes szabadságát, ötletei megvalósítását. Véleményét gyakran változtatja, kevés a kitartása. Viszont könnyedén feltalálja magát mindenféle helyzetben.Harkály (VI. 21. - VII. 21.)

• eleme: víz

• erénye: odaadás, érzékenység

• hibája: szeszélyességÁllandó hangulatváltozások jellemzik, ugyanakkor érzelmi élete igen intenzív. Párkapcsolataiban rendkívül hűséges, odaadó és ragaszkodó, életében a család, a gyermekek töltik be a főszerepet. Az emberekhez való viszonyában a végletek jellemzik: vagy nagyon szeret valakit, vagy nem. De mindig segít a bajba jutottakon, még akkor is, ha nem kedveli, vagy ismeri az illetőt. Sokszor szeszélyes, kiszámíthatatlan. Ragaszkodik környezetéhez, és saját tárgyaihoz. A karrier számára csupán lehetőség, nem cél, vezető szerepre, hatalomra nem vágyik. Munkájában, magánéletében kitartó és hűséges.Lazac (VII. 22. - VIII. 21.)

• eleme: tűz

• erénye: magabiztosság, melegszívűség

• hibája: büszkeség, arroganciaJellemzően magabiztos, bátor, elegáns. Megjelenésére sokat ad, fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. Egész életében fontos szerepet játszik az anyagi biztonság. Nagyvonalú, jószívű, kerüli a vitákat, konfliktusokat. Kiváló vezetői képességeket birtokol, s mindent meg is tesz céljai elérésének érdekében. Hatalmas a szabadságvágy, nem szereti, ha irányítják, korlátozzák. Gyakran előfordul, hogy büszkévé és arrogánssá válik, és fejébe száll a dicsőség. Vándorlásai során hatalmas távokat tesz meg, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi.Barnamedve (VIII. 22. - IX. 21.)

• eleme: föld

• erénye: kötelességtudat

• hibája: túlzott pedantéria, kritikusságA természetből is jól ismert barnamedve hatalmas, erős, bátor és védelmező. Nem célja vezető pozícióba kerülni, de, ha szükséges főnökként is megállja helyét, hisz igen jó a szervezőképessége, racionalitása nagyban segíti. Jellembeli tulajdonságának köszönhetően néha szelíd, kedves, simulékony, máskor ennek épp az ellenkezője jellemzi, akkor jobb, ha kerüljük a társaságát. Előfordul, hogy túlzottan kritikussá válik. Élete során, már gyermekkorától mindent gondosan megtervez előre, s nem szereti a váratlan, új dolgokat, igen könnyen el is bizonytalanodik, ha ilyennel találja szembe magát. Felelősségteljes és precíz, megpróbálja elérni, hogy nélkülözhetetlenné váljon környezete számára.Holló (IX. 22. - X. 22.)

• eleme: levegő

• erénye: diplomatikusság és együttműködő készség

• hibája: hiszékenység, döntésképtelenségAz amerikai indián kultúrában nagy tisztelet övezi a hollót. Akárcsak a madár, a jegy szülötte is képes bármilyen - akár zord - körülményhez alkalmazkodni. Ha hideg van, vagy épp forróság, ha aszály sújtja a földet, a holló kitartó, és túlél minden nehézséget. Diplomatikus, kerüli a konfliktusokat, sőt egyenesen készséges, ha kell, segíti embertársait. Társaságkedvelő, fél a magánytól, ezért ha tehet,i hozzácsapódik valakihez. Nagyon fontos számára az egyensúly és a harmónia megteremtése, s az is, hogy hasznossá tegye magát. Általában valamely művészeti ágban tehetséges.Kígyó (X. 23. - XI. 22.)

• eleme: víz

• erénye: elszántság

• hibája: képtelen kompromisszumot kötniTekintély és elismerés veszi körül a Kígyókat. Minden esetben, akár nehézségek árán is feltalálja magát. Állandó megújulás jellemzi, érdeklik a materiális tudományok, de a mágia is. Adottságai kiemelkedők: elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti, céljait eléri. Sokszor kiszámíthatatlannak tűnik, valójában nem az. Reakciói gyakorta hirtelenek, kiszámíthatatlanok, s komoly vitákban sem fogadja el a kompromisszum lehetőségét. Ha elveszít egy csatát, azt is képes úgy megközelíteni, hogy Ő nyert, csupán nem az eredeti célok elérésével.Bagoly (XI. 23. - XII. 21.)

• eleme: tűz

• erénye: idealizmus, bölcsesség

• hibája: kérkedés, nyugtalanságA bagoly a bölcsesség, a tudás jelképe. Igazán jól és biztonságban az éj leple alatt érzi magát. A függetlenség, a szabadság iránti vagy létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal tovaszáll, és új kihívást keres magának, valamit, ami érdekes, izgalmas. Meglátása szerint mindent tud az életről, egyenesen rajong a vitákért, de nem a veszekedésekért. Végtelenül idealista, mindig küzd valamilyen cél érdekében. Rendszeresen kérkedik, és sosem tud megnyugodni.Lúd (XII. 22. - I. 19.)

• eleme: föld

• erénye: kitartás

• hibája: szigorúság, bizalmatlanságRendkívül kitartó, állandóan mozgásban van, hatalmas távok megtételére képes. Állhatatos, sokoldalú, megfontolt és előrelátó. Energiatartalékait kiválóan osztja be. Mindenféle környezetben jól érzi magát. A hideget nehezen viseli. Soha nem vág bele hirtelen semmibe, terveit alaposan megfontolja, mielőtt elkezdi azok megvalósítását. Reálisan gondolkodik, nem szereti a kockázatvállalást. Néha túlzottan szigorúnak, vagy akár ridegnek is tűnhet, pedig egyszerűen csak megfontolt, és alapos. Olyan hivatásban tud kiteljesedni, ahol a tervezés kap főszerepet. Ha megtalálja a helyét a világban, hatalmas karriert futhat be.Vidra (I. 20. - II. 18.)

• eleme: levegő

• erénye: találékonyság, humor

• hibája: lázadozás, kötetlenségFizikailag és intellektuálisan is rendkívül energikus, mozgékony, néha igen meglepő dolgokra képes. Sokszor előfordul, hogy terveit úgy képes megvalósítani, hogy sokan csak akkor kapnak észbe, amikor a Vidra már rég célba ért. Odavan az új és meglepő dolgokért, kalandokért. Lételeme a változás, ritkán ugyan, de előfordul, hogy megtalálja azt az eszmét, amiért vállalja akár az állandóságot is. Az unalomba belebetegszik, igazi forradalmár, s mindent megtesz azért, hogy környezetét vagy akár a világot jobbá tegye. Ötletekből kifogyhatatlan.Farkas (II.19. - III. 20.)

• eleme: víz

• erénye: érzékenység

• hibája: lustaság, befolyásolhatóságA farkas a végleteket képviseli. Vagy félénk, vagy félelmetes. Elszántság és hiszékenység egyszerre van meg benne. E jegy szülötte igen érzékenyen reagál a külső behatásokra, hatodik érzéke kiválóan működik. Fél az érzelmek kimutatásától, úgy véli, ettől igen sebezhetővé válik. Sokszor megmarja társát, vagy családtagjait. Néha szüksége van magányra is, ilyenkor alaposan átgondolhatja terveit. Melegszívű, érzelmes és segítőkész.


-ezoterikus 2006.07.17-

Forrás:http://www.angyalszarny.eoldal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: kiszámíthatatlan, intellektuálisan, felelősségteljes, veszekedésekért, tulajdonságának, társaságkedvelő, kötelességtudat, bizonytalanodik, körömszakadtáig, kompromisszumot, diplomatikusság, dinamizmusától, választékosság, megvalósítását, kifogyhatatlan, tapintatlanság, konfliktusokat, bizalmatlanság, meghatározását, gyermekkorától, állóképessége, belebetegszik, gyorsaságától, megközelíteni, egyensúlyából, megbízhatóság, környezetéhez, hozzácsapódik, kompromisszum, létszükséglet, állhatatosság, alkalmazkodni, kimutatásától, kötöttségeket, feszültségben, szeszélyesség, indiánok szerint, fehér emberek, fejükkel gondolkoznak, jegyek meghatározását, állatok természetes, adott helyzeteket, dinamizmusától függ, kínálkozó lehetőségekre, egyik feladatát, kötöttségeket rettentő, önálló döntéshozatal, megszokott dolgaihoz, váratlan események, lába alatt, változás lehetőségét, dologgal azonban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.21. 23:52 Tűz ütött ki Csurgón egy családi házban, egy ember meghalt
03.21. 23:02 Szlovák-magyar - Kétgólos vereséggel rajtolt a válogatott
03.21. 22:42 Megszületett a megállapodás Hankooknál, véget ért a sztrájk
03.21. 22:02 Schmidt Mária Új világ született 1918-1923 című kötetét mutatták be Budapes...
03.21. 22:02 Illegális bevándorlás - Szánthó Miklós: Merkel továbbra is a kötelező kvótá...
03.21. 21:32 Fővárosi Közgyűlés - A közbeszerzési kft. megszüntetéséről is dönthetnek jö...
03.21. 21:32 Brexit - Veszélyhelyzettől tart az iparszövetség és a szakszervezeti szövet...
03.21. 21:12 EP-választás - Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberáli...
03.21. 21:02 Illegális bevándorlás - CSU-politikus: a migránsok vagy részei lesznek a tá...
03.21. 20:52 Novák Katalin: a Fidesz önként döntött kapcsolatai felfüggesztéséről az Eur...
Tudjátok ?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
még több kérdés
Blog Címkék
Vazsu tuto  Facebookon kaptam  Nő piros ruhában  Érdeklődő tekintetek .  Gulyásleves  Az volna a legnagyobb üzlet  Kellemes kávézást  Kenguru mama  Ropogós Túrós táska kelesztés ...  Png nő  Gyerekek a pipacsosban  Ritka a kék színű rózsa  Esett a hó  Szarvasok - Kilencvenegyedik n...  Megfáradtan | Nyugadalmasabb |...  Facebookon kaptam  Szemed sziklái  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viszonyulás a próbatételhez  Vazsu tuto  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét  Kire emlékszel retro kedvencei...  Mírjam barátnőmtől facebookon  Az volna a legnagyobb üzlet  2019 divat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog ember  Png nő  Png kutyák  Tavaszban az a legszebb,hogy ...  A hit tudja...  Vigasztalás nehéz helyzetekben  Vazsu tuto  József Attila: ÓH SZÍV! NYUGOD...  Kellemes délutánt  Tavaszi virágok  Szép tavaszi napot!  Amikor az erdőn jársz............  Facebookon kaptam  Petrezselyem gyógyhatásairól  A kegyelem képessé tesz...  Piros szív csésze  Jó reggelt kedves làtogat...  Facebookon kaptam  Csakhogy itt vagy te szép, ked...  Ciklámen  Medvehagyma  Sándor, József, Benedek, Fagyo...  Az legyen a tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lépes méz gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Esett a hó  Isten ígéretében bízva  Facebookon kaptam Krisztinát...  Tavaszban az a legszebb,hogy ...  Tanulni a bukásból  Kellemes hétvégét  Facebookon kaptam  Szarvasok - Kilencvenegyedik n...  Naplemente  Spirulina gyógyhatásairól  „Elfogadtak és befogadta...  Esett a hó  Mosolygós - áldott Vasárnapot ...  Margaretta  Mi jó nekem?  Sándor, József, Benedek, Fagyo...  Margaretta  Vidám szép estét  Ébred a természet Ébred a ter...  Facebookon kaptam  Nincs Cím  Facebookon kaptam Krisztinát...  Hogy mi a salsa? Ez a magával ...  Facebookon kaptam  XX. Század Múzeum helyett R...  Istenre mindig számíthat a ker...  Szarvasok - Kilencvenegyedik n...  Jó éjszakát  Mi jó nekem?  ooOoo  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Teremtésvédelmi kalendárium &#...  A vérrel könnyezés ereklyéjéne...  Csaba testvér szentmisét mutat...  Látogatóimnak! Szép reggelt, s...  Facebookon kaptam  Cicám  Png tehén  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Rózsák vödörben  Soha jobbkor!  Csaba testvér szentmisét mutat... 
Bejegyzés Címkék
indiánok szerint, fehér emberek, fejükkel gondolkoznak, jegyek meghatározását, állatok természetes, adott helyzeteket, dinamizmusától függ, kínálkozó lehetőségekre, egyik feladatát, kötöttségeket rettentő, önálló döntéshozatal, megszokott dolgaihoz, váratlan események, lába alatt, változás lehetőségét, dologgal azonban, gyermekek töltik, emberekhez való, végletek jellemzik, bajba jutottakon, karrier számára, anyagi biztonság, fejébe vesz, ellenkezője jellemzi, amerikai indián, jegy szülötte, holló kitartó, harmónia megteremtése, materiális tudományok, kompromisszum lehetőségét, eredeti célok, tudás jelképe, szabadság iránti, hideget nehezen, unalomba belebetegszik, világot jobbá, végleteket képviseli, külső behatásokra, érzelmek kimutatásától, kiszámíthatatlan, intellektuálisan, felelősségteljes, veszekedésekért, tulajdonságának, társaságkedvelő, kötelességtudat, bizonytalanodik, körömszakadtáig, kompromisszumot, diplomatikusság, dinamizmusától, választékosság, megvalósítását, kifogyhatatlan, tapintatlanság, konfliktusokat, bizalmatlanság, meghatározását, gyermekkorától, állóképessége, belebetegszik, gyorsaságától, megközelíteni, egyensúlyából, megbízhatóság, környezetéhez, hozzácsapódik, kompromisszum, létszükséglet, állhatatosság, alkalmazkodni, kimutatásától, kötöttségeket, feszültségben, szeszélyesség, racionalitása, döntéshozatal, lehetőségekre, találékonyság, viselkedésére, magánéletében, megvalósítani, magabiztosság, családtagjait, melegszívűség, megjelenésére, szabadságvágy, teljesítménye, átgondolhatja, embertársait, felfedezések, korlátoltság, kiteljesedni, köszönhetően, diplomatikus, hiszékenység, kockázatokat, angyalszarny, , ,
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 32371 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 5931
  • e Hónap: 24117
  • e Év: 98358
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.