Belépés
nagyuska.blog.xfree.hu
"Idegen nyelveket tudni szép, a hazait pedig lehetségig mívelni kötelesség. "- Kölcsey Ferenc Parainessis Kölcsey Kálmánhoz Juhászné Szunyogh Mária Marika
1947.09.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
x
  2014-01-11 19:48:12, szombat
 
   
  -







Wágner Éva [Éva]


1023: Gondold el én még a kutyikáimnak is folyton főzök nem is keveset.Az is foglal helyet.Ugy hogy hiába,hogy "egyedül" vagyok,állandó hűtő problémám van.Az egyik kombi hűtőmnek tönkre ment a normál hűtő része,de a fagyasztó jó.Igy nem dobom ki.De nagyon hiányzik.De bevallom,hogy azóta lényegesen kisebb a villanyszámlám.Az ember nem is hinné,hogy hűtők mennyit fogyasztanak.
#1024
2008. november 14. 13:21
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 14. 13:12
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


1015: Igen! Engem is a helyhiány inspirál a praktikákra.
Nyáron az ételek, italok, görögdinnye és más gyümölcsök bizony foglalják a helyet. A hűtésre nagyon kényes vagyok! A fagyasztó
szekrényen kívűl két hűtő működik nyáron nálunk. Egy az ételeknek, egy az italoknak , gyümölcsöknek.
#1023
2008. november 14. 13:12
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 13:02
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1021: rengeteg tormat csinalok, hisz hordjak nekem falurol a haverek, a Romanok nem nagyon eszik, na esszuk mi!!!
#1022
2008. november 14. 13:11
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 13:09
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1017: Egyszer próbáld meg ecetes tormával,persze,ha szereted a tormát.Nagyon jó.
#1021
2008. november 14. 13:09
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 14. 13:06
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1017: Kritika elfogadva,talalaskor van aki citrom level, van aki ecettel, de itt melle vagunk egy tannyerkaba finom lila hagymat is, na ezt ha latnad
#1020
2008. november 14. 13:09
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 14. 13:06
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1015: Ennél már csak az a jobb,ha az ember tetős dobozkákba teszi, és 3-4 is elfér egymás fölött.Abból ki lehet gyönyörűen borítani tányérra,és akkor szoktam megpaprikázni.
#1019
2008. november 14. 13:08
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 13:02
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1015: Igy tanulunk egymastol!!!!,es ez nagyon jo
#1018
2008. november 14. 13:06
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 13:02
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


995: Bocsika Gábor! Én az ételeknek csak illatát érzem, szagát nem! Nem haragszol remélem????????
A kocsonyára visszatérve, nálunk a citromlével megöntözés, pirospaprikával megszórás is egyik módja a tálalásának.
#1017
2008. november 14. 13:06
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:23
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1012: Nagy tevedesben elsz,velem kapcsolatosan, mert mindeg penteken,vagy szombaton befutok a nagy konyha kemencebe, addig mindenik gyerkocom el mondja mit kivannak enni, es en nagyon szivesen meg csinalom, persze olyan szagok terjengenek mind egy eskuvon/lagzi/,de eggy eletunk van, bankba nem erdemes a penzt tartani, ugy hogy ahogy en szoktam mondani;;;Szegenyek vagyunk, de joooool elunk::::
#1016
2008. november 14. 13:04
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 12:57
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


1013: Ez kiváló ötlet! Mindig tanul az ember! Bizony sokszor küzdök nyáron helyhiánnyal a tányérok miatt. Ezzel a módszerrel ez a gond elkerülhető.
#1015
2008. november 14. 13:02
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 14. 12:58
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


1011: Ez kedves férjemnek nem kell -bár húslevesben nagyon szereti a zöldségeket- az ő tányérjában csak hús legyen hússal!
Anyukám hajdan félbevágott főtt tojásokat, félbevágott, káposztával töltött paradicsompaprikákat is bele szokott dermeszteni a kocsonyába.
#1014
2008. november 14. 13:00
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:54
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


1007: Én is gyakran főzök nyáron is kocsonyát! Viszont leszűrni egy nagy tepsibe szoktam, (természetesen kicsontozva a húsokat).
Fogyasztáskor mindig vágok belőle egy gusztusos kockát! Ezért célszerű kicsontozni! A tepsiben praktikusan lehet nyáron a hűtőszekrényben tárolni.
#1013
2008. november 14. 12:58
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 12:48
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1003: Gábor nem is mondtad, lakodalom lesz nálatok?
Erről jut eszembe,valamikor az alagút sarkánál volt egy hentes,akkor még nem voltak nagy bevásárlóközpontok, a férjem oda járt a kutyáknak far-hátért rendszeresen.A háta mögött zúgolódtak,hogy minek vesz annyit,erre közölte " lakodalom lesz nálunk"
#1012
2008. november 14. 12:57
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:42
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1007: Na ide figyeljel kedves Klarikam!!!!, mikor a kocsonyat fozod szep lassan, teljesen meg fozod a husikat, ugy hogy le valjanak teljesen a szontrol,.En murkot es petrezsejem gyokeret is teszek bele, na a zsirt le szedem, a csontokrol le veszem a husit, es szepen tanyerba teszem, majd annyi kocsonya levet teszek rea hogy el lepje, varok amig meg kemenyszik, es akkor a zoltseget szepen felvagva diszitem, virag alakokra, majd ezt is le ontom kocsonya levivel, hagyom ezt is kemenyedni, majd teljesen feltoltom, olyan diszes kocsonyat kapunk, hogy kiralyi asztalra is lehet nyugottan tallalni
#1011
2008. november 14. 12:54
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 12:48
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


1007: Én a zsírt még a főzés során le szoktam meregetni róla, legelőször a habjával együtt, amit a kocsonyánál nem szűrőkanállal szedek le. Kiadagolni pedig akkor szoktam, mikor már teljesen lehült, de még folyós a leve. Akkor utána már nagyon gyorsan megfelelő állagú lesz.
#1010
2008. november 14. 12:52
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 12:48
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1007: Bevallom,hogy most bőrke csak annyi, amennyi a két csülkön van, és most kivételesen nincs benne füstölt hús.
#1009
2008. november 14. 12:50
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 12:48
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1005: Igy lenne ötösöm a lottón! Nyugodtan le is irhattam volna a válaszod.
#1008
2008. november 14. 12:48
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:46
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


985: Egy kis füstölthúst vagy bőrkét is tettél a kocsonyába, ugye?
Nálunk a férjem kedvence a kocsonya, szinte minden hónapban főzök, még nyáron is. Fele füstölt, fele nyers alapanyagból. Az az igazi!
#1007
2008. november 14. 12:48
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 08:31
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


999: Már tegnap megfőztem a kocsonyát,csak ma munka és kutya sétáltatás után szedem le a zsirt a tetejéről, és teszem ki tálakba.
De bevallom én is nehéz ételt csinálok vacsorára majd,mert disznótorost csinálok párolt káposztával.
#1006
2008. november 14. 12:47
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 14. 12:32
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1004: Tiszta szerencsem, hogy gyakran jonnek a gyerekek es uncsik, mindeg felpakolva mennek el, nehogy mar mi ketten Babival eszunk ennyit.Ami a gyomrot illeti ott van az etvagygerjeszto palesz, es az emesztest is segiti
#1005
2008. november 14. 12:46
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 12:42
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


995: Érdemes érdemes,de most volt rakottkáposzta nem? Vagy azt csak nekem diktáltad? Azért megállapítottam,hogy nagyon nehéz ételeket főzöl.Semmi kis pihenés a gyomrotoknak?Mondjuk egy kis natur roston pipimell krumplipürével?
#1004
2008. november 14. 12:42
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:23
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


tEHAT OSSZEGEZZUK A MAI MUNKA EREDMENYET;;;;Hus leves, becsinalt leves savanyitva, totos kaposzta, mustaros szoszos husi, porkolt,dinsztelt piros kaposzta, a husok be pacolva varnak a sorsukra a frigyibe, majd holnap panirozom
#1003
2008. november 14. 12:42
Válaszolj!






Györffy Miklós Ákos


998: Bocs,hogy beleszólok.Van egy baráti házaspár(Férfi 83 éves,az asszony 79)Ha megyünk hozzájuk,Terike már tudja: Nekem fasirtot készít előző este megcsinálja,hűtőbe teszi és akkor süti ki,ha ott vagyunk.Igen aranyosak és letagadhatnának 15 évet.
#1002
2008. november 14. 12:37
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 14. 12:31
Válaszolj!









Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]


Őszibarack!
30 dkg.porcukor,20 dkg.zsir,vagy margarin,2 tojás sárgája,1 kávéskanál szódabikarbóna,ezeket kikavarjuk és adunk hozzá 2 dl.tejfölt és 75 dkg.lisztet.Összegyurjuk és 2 órát pihentetjük./Én este gyurom össze,másnap sütöm/Golyókat formálunk belőle és megsütjük.Kikaparjuk a belsejét és lekvárral kikenjük.
TÖLTELÉK:15 dkg.porcukor,15 dkg.margarin,1/2 dl.rum,kikeverjük.Amit a tésztából kikaprtunk közzé morzsoljuk,teszünk bele 2 dkg.kakaót.Ezzel töltjük és kettőt összeragasztunk.Ezután vérnarancs és mandula aromával szinezzük,porcukorba forgatjuk.
#1059
2008. november 16. 20:44
Válaszolj!






Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]


1057: Ez egy jó ötlet a jövő heti vasárnapi menünek. Köszike...
#1058
2008. november 16. 19:41
Előzmény Villám Zsuzsanna 2008. november 16. 15:20
Válaszolj!






Villám Zsuzsanna


Bakonyi sertésborda
Hozzávalók
8 szelet sertésborda
250 gr gomba
50 gr hagyma
pirospaprika,olaj,só,liszt
2 dl tejföl vagy tejszín
1 db zöldpaprika és paradicsom
A hússzeleteket megmossuk,szárazra töröljük,enyhén kiverjük és fél óráig gyengén sózva állni hagyjuk.
Lisztbe forgatjuk és kevés forró olajon mindkét oldalát hirtelen elősütve,félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban világora megpíritjuk - pároljuk az apróra vágott hagymát.Meghintjük kevés paprikával,hozzáadjuk a vastagabb szeletekre vágott gombát,zöldpaprikát és paradicsomot és 10 percig pároljuk fedő alatt.Ezután visszatesszük a lábasba az elősütött hússzeleteket és mérsékelt tűzön puhára pároljuk.Ha alevét elfőné,mindig egy-egy kevés vízzel pótoljuk.Végül ráöntjük a tejfölt vagy tejszínt,amelyben csomómentesre elkeverünk 1 kávéskanál lisztet és összeforraljuk a hússal.Galuskával körítve forrón tálaljuk.A tetejét megszórhatjuk apró petrezselyemmel.
#1057
2008. november 16. 15:20
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


Kihagytam,hogy a dagadót természetesen kivül belül besózom és mustárral bekenem.
#1056
2008. november 16. 13:13
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


Miután a gyomromat is megtámadta valami virus,mint akinek elment az esze főzök és főzök,de miután enni nem tudok, épp most vittem ki a gyerekeknek a csülkös bablevest.A kocsonyát nem,mert elsóztam( ennek ellenére karikázni lehet vele),persze lehet,hogy nem is annyira sós csak nem érzek izeket,na mindegy.Ugy,hogy most nekiállok töltött dagadót csinálni,legalább a szemem legeltessem.
Töltelék:tejbe ázatott zsemle,gombaszeletek,apróra vágott dinsztelt vöröshagyma,kevés foghagyma préselve,tojás,só,fehérbors,petrezselyem apróra vágva,majoranna.Megtöltöm a felszúrt dagadót,tetejére,vékony bacon szalonnaszeleteket teszek és sütőben megsütöm.A látvány se rossz,majd átviszem a gyerekeknek.
#1055
2008. november 16. 13:10
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


Van meg egy gyors tepsus etek, veszunk egy tepsut alulra szep fustolt szalonna szeleteket teszunk, rea karikara vagott nyers krumplit, sozzuk borsozzul es etel izesitot is teszunk rea, majd kisse meg sutott szalonna szeleteket teszunk rea, es megint krumpli amig tele lessz a tepsu, a tetejere szep szelet diszno tarjat,jol be fuszerezve es be a sutobe, megyunk 160 fokon ugy harminc percet, majd 200 -on husz percet, amig a husi szepen meg pirul, salatat, es bort mindenki izlese szerint tesz hozza, de nagyonj megy savanyu kaposztaval is
#1054
2008. november 16. 12:33
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


1052: Ezt az egyszerü tepsis húst én is gyakran készítem, annyi különbséggel, hogy én személyenként megfelelő mennyiségű egész burgonyákat teszek a húsok alá. Sőt egész
sárgarépát, vöröshagymát is egészben, sőt almát és körtét is szintén egészbe. Fűszerezem és alufólia alatt sütöm. Végén szép prosra pirítom.
#1053
2008. november 16. 10:11
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 16. 09:08
Válaszolj!






Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...


Pasifogó tepsis hús
Hozzávalók:
1 kg burgonya
1,4 kg sertéstarja
5 dkg vaj
5-7 dkg füstölt szalonna
4-5 gerezd fokhagyma

őrölt bors
köménymag
majoranna
szerecsendió
Elkészítés: 1 kg burgonyát meghámozunk, és nagyobb kockára vágunk, nyersen szorosan egymás mellé tesszük a tepsibe, kicsit megsózzuk, és kis vajdarabkákat és kevés apróra vágott füstölt szalonnát teszünk rá. Letakarjuk alufóliával, és betesszük a sütőbe, ahol 170 fokon sütjük kb. fél órán át. Ekkor kivesszük a sütőből, és a burgonyára helyezzük a nyers sertéstarja-szeleteket, amit előző nap 1 cm vastagra szeleteltünk, besóztunk, őrölt borssal, fokhagymával, majorannával, köménymaggal és szerecsendióval fűszereztünk. (Lehet csirkével is készíteni, más fűszerezéssel.)
Visszatesszuk a sütőbe, letakarjuk újra alufóliával, és 170 fokon sütjük kb. 40 percig. Ekkor levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük.
Megjegyzés:
Ami nagyon jó benne, finom, mindig nagy sikere van, és nincs is vele sok munka. Egyszerűen elkészíthető, és nem lehet elrontani.
#1052
2008. november 16. 09:08
Válaszolj!






Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]


Még most megyek lesózni a holnapi sültkacsához a húsikákat.
Holnap finom kacsasült lesz boros-szőlősmártással teszinbensült
burgonyával és lilakáposztával.
A somlóigaluska már a hűtőben pihen, csak a csokiszósz kell rá és
a frissen vert tejszínhab.
Leveskénk pedig az aprólékokból készül hazi csigatésztával.
Mindenkinek hasonló fínomságokat kívánok a vasárnapi asztalra.
#1051
2008. november 15. 23:14
Válaszolj!






Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]


Még most megyek lesózni a holnapi sültkacsához a húsikákat.
Holnap finom kacsasült lesz boros-szőlősmártással teszinbensült
burgonyával és lilakáposztával.
A somlóigaluska már a hűtőben pihen, csak a csokiszósz kell rá és
a frissen vert tejszínhab.
Leveskénk pedig az aprólékokból készül hazi csigatésztával.
Mindenkinek hasonló fínomságokat kívánok a vasárnapi asztalra.
#1050
2008. november 15. 23:14
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


,,Ínycsiklandó" tájak:
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=98519&kid=148637
#1049
2008. november 15. 16:50
Válaszolj!






Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...


1047: :)
#1048
2008. november 15. 13:59
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 15. 13:41
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


1046: Én is mindig azt szoktam mondani: Kiskanállal is meg lehet enni, nem csak villával.
#1047
2008. november 15. 13:41
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 15. 13:17
Válaszolj!






Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...


Dunahullám
Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg cukor
9 tojás
25 dkg sütőmargarin
35 dkg liszt
1/2 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
1 üveg kimagozott meggybefőtt
A krémhez:
5-6 dl tej
2 csomag vaníliás pudingpor
25 dkg sütőmargarin
10 dkg cukor
4 evőkanál citromlé
A tetejére:
csokidara vagy tortabevonó
Elkészítés: A tésztához a cukrot, a tojásokat és a margarint jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A kapott massza felét a kikent tepsibe öntjük, a másik felébe belekeverjük a kakaóport, és a sárga masszán elegyengetjük. Megszórjuk kimagozott meggyel, és megsütjük.
A krémhez a tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk. A margarint a cukorral és a citromlével kikeverjük, majd a két krémet összedolgozzuk. A kihűlt tészta tetejére kenjük.
A tetejét csokidarával megszórjuk, vagy 5 dkg tortabevonót (nekem mindig kevésnek tűnik, úgyhogy ne sajnáljuk róla) felolvasztunk gőz fölött 1/2 dl olajat hozzáadva, majd a krémre kenjük.
Megjegyzés:
Előfordulhat, hogy kicsit híg a krém, de nem kell egyből a hajunkat tépni. Ha ki kell kanalazni a tepsiből, akkor is el fog fogyni. :)
#1046
2008. november 15. 13:17
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


Ezt most találtam... Ki kellene próbálni, mert jól hangzik:
Egyensúlytészta lekvárral és/mandulával töltve.
Hozzávalók:
1 és 3/4 csésze liszt
2o dkg hideg vaj vagy margarin
2o " tehéntúró
1 1/2 ek. cukor
1 csésze sűrű baracklekvár
1 nagy tojás
1/4 csésze szeletelt mandula
2 ek durva szemcséjű cukor(ha nem mandulával szórjuk)
A lisztet a hideg vajjal gyorsan összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a túrót, csipet sót, cukrot és lágy tésztát gyúrunk, vigyázva,
hony ne kezdjen olvadni a vaj. Kissé kinyújtjuk és 1 órára hűtőbe tesszük. A hútés után kinyújtjuk, félbe, majd negyedbe hajtva visszatesszük hűlni. A sütőt előmelegítjük és a tészta 1/3-ával dolgozunk. A többit vissza tesszük a hűtőbe. Lisztes munkalapon kinyújtjuk, négyzeteket váguk belőle és a közepébe 1 kanál lekvárt teszünk. Kettéhajtjuk, tetejét megkenjük a kissé felvert tojással és míg a többi tésztát is megtöltjük, sütésig hidegre (hűtőbe) tesszük. Ha mind elkészül, megszórjuk a durva cukorral vagy
mandulaszeletekkel. (lehet mindkettőt) Arra vigyázni kell, hogy a széleit jól lenyomkodjuk, nehogy a lekvár kifolyjon. 17-2o perc alatt aranysárgára sütjük, rácson hűtjük.
Ha munka közben nagyon ragadna, tegyük vissza kis időre a hűtőbe
#1045
2008. november 15. 11:51
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


elmentem egy jo horgasz partira, mert jottek utanam a haverek, nem hagynak meg elni sem
#1044
2008. november 15. 08:10
Válaszolj!






Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...


1042: Neked is pálinkás jó reggelt Gábor ! Én most fekszem le,fordítottan élek,legalábbis egyenlőre.Nektek szép napot,magamnak szép álmokat kívánok.
Főzzetek finomakat !
#1043
2008. november 15. 06:58
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 15. 06:53
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


Palinkas jooooooooreggelt mindenkinek, mi ez a lustasag, mar reg gozolni kene a kaveknak, az aztal megteritve reggelire minden finommal, es halkan duruzsoljanak a kemencek, igy kell elni
#1042
2008. november 15. 06:53
Válaszolj!






Kátai Zsuzsanna [Zsuzska]


1035: Köszönöm Klárikám! Megint tanultam valamit.
#1041
2008. november 14. 22:41
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 14:53
Válaszolj!






Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...


1039: Naná! Ki venné meg az újat, ha örökké tartana a régi?
#1040
2008. november 14. 20:45
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 18:15
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


A fene essen bele,mindig elromlik valami.Hol vannak már a régi jó műszaki dolgok.Nekem van kb 25 éves orosz porszívóm, olyan a hangja mint egy traktornak,de dolgozik még.És amit visszahoztak divatba,nem porzsákos,simán ki lehet boritani belőle a port.Jó ideje már minden úgy készül,ha bedöglik,dobd ki,vegyél másikat.De legújabban szerintem matematikusokkal számittatják ki,hogy addig működjön amig le nem jár a garncia.Aztán huss.
#1039
2008. november 14. 18:15
Válaszolj!






Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]


1028: Évikém úgy látszik egy cipőben járunk. Nekem is pont tegnap ment tönkre a hűtőm, elment a gáz belőle és eltört valami cső.
Mindössze 2 éves a hűtőm. Az a szerencsém, hogy a barátnőm fia
hűtőszerelő és azonnal jött. Mondta, hogy teljesen engedjük le és
holnap már jön is érte és reményeim szerint keddre meg is csinálja.
Megértelek, mert nem egyszerű szerelőt találni.
#1038
2008. november 14. 17:55
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 14:25
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


Szép estét mindenkinek! Ha mosolyogni szeretnétek, néha nézzetek be a Vicc-humor topikba!!!!!!Én most nagyon jól mulattam!
#1037
2008. november 14. 16:59
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1035: ugy van, nallunk Erdelyben, a murok a sargarepa
#1036
2008. november 14. 16:12
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 14:53
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


1033: sárgarépa
#1035
2008. november 14. 14:53
Előzmény Kátai Zsuzsanna [Zsuzska] 2008. november 14. 14:35
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1030: Hát nem bizony,mert helyben nem hajlandók semmit csinálni.Inkább elszállítják, és még plusz a kiszállást, az oda vissza szállítást is ki kell fizetni.Tudjátok mennyiért csinálták meg legutóbb ez volt 6 éve 65 ezer forintért,dühöngtem,mert akkor az új 80 ezer volt.És hát persze nem mai gyerek,minimum 15 éves.Igy aztán amig a fagyasztó működik addig használom.
#1034
2008. november 14. 14:38
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 14:29
Válaszolj!






Kátai Zsuzsanna [Zsuzska]


1011: Ettől a kocsonyától a nyál is összefut a számban. De áruld el, mi az a murok?
#1033
2008. november 14. 14:35
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:54
Válaszolj!






Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...


1030: Márkaszerviz.
#1032
2008. november 14. 14:33
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 14:29
Válaszolj!









Lengyel Sándorné [Lenke / - ...


1075: Évus én úgy készítettem, hogy bő vizbe megfőztem a szalonát a vízbe tettem kevés fokhagymát és babérlevelet,sót.
Villával megszúrom a szalonát, ha puha kiveszem a vízből. Egy pici
vizet kiveszek a főző vízből teszek bele pirospaprikát és belereszelek néhány gerezd fokhagymát,sót.Ezzel alaposan bekenem a szalonát.Ha kihült fogyasztható. Jó étvágyat.
#1079
2008. november 19. 19:17
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 19. 18:56
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1076: Gábor a főzőlébe nem kell hagyma, és só? És hogy kell főzni,hogy főzés közben ne olvadjon ki a zsir.Lehet,hogy butaságokat kérdezek.És melyik a hasaszalonna,a zsirszalonna,amelyikből töpörtyüt csinálunk?
#1078
2008. november 19. 19:16
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 19. 19:11
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1074: nincs olyan szerencsed hogy eltunjek, holnap megint be futom a nagy kemencet es kezdem a fincsisegek csinalasat, eggyelore ,a levesek koronazott kiralyat csinalom a Hus levest, rengeteg zoltseggel es lessz Beauf salata is belolle na meg Vadas, de kozben vettem ma rengeteg piros ceklat, es abbol mennyei savanyusagot fogok csinalni, mert vitamin dus,es egeszseges, a csaladom eggyik kedvence
#1077
2008. november 19. 19:16
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 19. 18:55
Válaszolj!






korzistka gavrila /gabor/ [g...


1075: Egyszeru dolog Evikem, a hasa szalonnabol kell csinalni, tepsube tesszuk vizet teszunk rea hogy ellepje es sot, es addig fozzuk mig puha lessz, addig tobb fej fokhagymat megtorunk ,csuporba tesszuk, pici olajat, es egy nagy kanal piros paprikat,megkeverjuk, es a kivett meg meleg szalonnat mind ket felen jol be kenjuk, meg hutjuk es frigyibe tesszuk, nagyon finom, konnyen emeszheto, lila hagymaval mennyei. Jo etvagyat hozza
#1076
2008. november 19. 19:11
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 19. 18:56
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


Ki tudja,hogy kell abált szalonnát készíteni?
#1075
2008. november 19. 18:56
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1073: Nekem és épp az elöbb jutott eszembe,hogy a főszakács eltünt.Lehet,hogy a halakat szelidíti, és már mind az ő horgáról eszik.
#1074
2008. november 19. 18:55
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 19. 18:35
Válaszolj!






Simon Ernőné [Veronika, Vera]


Hova lett a Gábor?
Pálinkás joooooreggelt Gábor!
#1073
2008. november 19. 18:35
Válaszolj!






Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]


Tekercses Hús!
Hozzávalók ertéstarja,lángoltkolbász,fehér füstölt szalonna,trapista sajt,burgonya,mustár,majoranna,cspős piros arany.
A kolbászt 6 centis darabokra, a szalonnát vékony csikokra,a burgonyát hasábokra vágjuk.A tarját kikloffoljuk,vékonyan megkenjük mustárral,meghintjük majorannával,majd rátesszük a kolbászt,szalonnát,sajtcsikokat,6 hasáb burgonyát.Összecsavarjuk,hústűvel megtűzzük.Egy kiolajozott tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük a csomagokat.Kevés olalajt és pici vizet öntünk alá,alufóliával lefedjüksütjük.Amikor megpuhult leszedjük a fóliát.A húsokt piros arannyal megkenve piritjuk pirosra.
#1072
2008. november 19. 14:41
Válaszolj!






Nagy Balázsné [Zsuzsa]


1070: Családom egyik kedvence, nagyon jól néz ki, és finom is.
#1071
2008. november 19. 14:14
Előzmény Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] 2008. november 19. 13:35
Válaszolj!






Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]


Kukucskálós túrós!
Hozzávalók:12,5 dkg.margarin,20 dkg.liszt,3 ekanál kakaó,15 dkg.cukor,2 tojás,fél sütőpor.
Masszához:50 dkg.túró,25 dkg.cukor,12,5 margarin,2 cs.vaniliás cukor,1 cs.vaniliapuding,4 tojás.
A golyókhoz összegyúrjuk a margarint a cukorral és a többi hozzávalóval.Zsirizott,lisztezett tepsibe diónagyságnyi golyókat lerakunk ugy,hogy távolság legyen köztük.A masszához egy csipetnyi sóval a tojásfehérjét keményre felverjük.A túrót simára törjük és összekeverjük a többi hozzávalóval,végül a keményre vert tojásfehérjét hozzákeverjük.Ezt a masszát a golyók közé csurgatjuk.Jól előmelegitett sütőben sütjük.Tetejére porcukrot,vagy kakaómázt teszünk.
#1070
2008. november 19. 13:35
Válaszolj!






Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]


Csokoládékérges kekszes fatörzs!
Hozzávalók:10 dkg.durvára felapritott mogyoró,60 dkg.ét tortabevonó,7,5 dl.tejszin,3 ekanál neszkávé,7-8 dkg.cukor,3 ekanál rum,1 cs.kb.20 dkg.omlós keksz.A diszitéshez tetszés szerint fehér csokoládé.A forma kikenéséhez olaj,folpack.
A mogyorót serpenyőben szárazon,közepes hőfokon megpiritjuk.A tejszint felforraljuk.Hozzáadjuk a durvára feldarabolt ét tortabevonót,beleszórjuk a neszkávét és a cukrot,beleöntjük a rumot,majd simára keverjük.Hütőszekrénybe tesszük.
Egy kb.30x11 cm-es formát olajjal kikenünk,majd folpackkal kibéleljük,ugy,hogy a forma szélén túllógjon.
A forma aljára az átkevert csokoládé masszából kb.1 cm-es réteget simitunk.Kb.1 ekanál durvára apritott mogyoróval megszórjuk,majd a kekszekkel kirakjuk.A krémet,mogyorót,kekszet mig el nem fogy egymásra rétegezzük.Éjszakára hütőszekrénybe tesszük.A folpack segitségével süteményestálra boritjuk ,és tetszés szerint fehér csokoládéval diszitjük. Egy hét után is kitünő!!
#1069
2008. november 19. 13:34
Válaszolj!






Pálmai (Pungorné) Edit [Ditk...


1067: Bonyolultnak tűnik,de működik ,és belenézve nagyon jó recepteket láttam.Köszönjük.
#1068
2008. november 19. 10:47
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 19. 08:11
Válaszolj!






Gombás Imréné Klári [Klári n...


Megtetszett ez az oldal
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://desszert.eu/files/images/rozsafank%2 520(18)_0.JPG&imgrefurl=http://desszert.eu/tesztafelek&usg=__PB4NS_X_ZqOT O21loe9Cvq8Fx4U=&h=105&w=140&sz=45&hl=hu&start=13&um=1&am p;tbnid=PJhy3tojZfnwnM:&tbnh=70&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dr%25C3%25B 3zsaf%25C3%25A1nk%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:hu: official%26sa%3DN
Elég bonyolult link, ahogy látom... Remélem, azért működik!
#1067
2008. november 19. 08:11
Válaszolj!






Wágner Éva [Éva]


1065: Én ma már besokalltam a kocsonyára,nagyon szeretem,de négy napig doszt elég.Amit ma behoztam,egy nagy tállal megetettem a kollegákkal.Legközelebb csak szilveszterre főzök.
#1066
2008. november 18. 12:29
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 18. 12:15
Válaszolj!






Györffy Miklós Ákos


A nejem tegnapelőtt kocsonyát készített.Lett vagy 5-6 tányérral.Csak én szeretem.Igen finomra sikerült.Mire megútáltam volna,éppen el is fogyott.
#1065
2008. november 18. 12:15
Válaszolj!






Györffy Miklós Ákos


{{{Törölt hozzászólás!}}}
#1064
2008. november 18. 12:14
Válaszolj!






BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...


1062: Igen, ez az! Köszönöm szépen, már ki is nyomtattam, hogy a szakácskönyv gyűjteményembe tehessem.
#1063
2008. november 17. 19:00
Előzmény Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] 2008. november 17. 17:06
Válaszolj!






Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]


1060: Dió ill.mandula !
1./14 dkg.liszt,8 dkg.porcukor,10 dkg.margarin,8 dkg.darált dió,1 tojás sárgája.Ezeket összedolgozzuk és az olajjal kikent sütőformába nyomkodjuk,közepén kis mélyedés legyen.Aranysárgára sütjük,még melegen kiütögetjük a formából.
TÖLTELÉK:2 egész tojást 10 dkg.poscukorral gőz fölött sürü krémmé főzünk,10 dkg vajjal habosra keverjük,hozzáadunk izlés szerint mandula aromát.A süti egyik felét töltjük a krémmel a másik felével összeregasztjuk.Vaniliás poscukorba forgatjuk.
2./ 16 dkg.liszt,4 dkg.porcukor,1 cs. vaniliacukor,12 dkg.margarin.
összeállitjuk és a fentiek szerint formázzuk és sütjük.
TÖLTELÉK:10 dkg.margarint 10 dkg.porcukorral habosra keverünk,hozzáadunk 5 dkg.darált diót és 3 ekanál őszi,vagy sárgabarack lekvárt.Továbbiakban a fentiek szerint járunk el.
A sütiket összeragaszthatjuk olvasztott csokival is ,akkor kevés porcukorral elkevert kakaóba forgatjuk.
Nekem ez a két receptem van,nem tudom erre gondoltál?Puszi!
#1062
2008. november 17. 17:06
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 17. 07:05
Válaszolj!






Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...


Beigli receptje
Hozzávalók :/ 4 kicsi rúd /
1/2 kg liszt
1 dl tejföl
20 dkg margarin
2 dkg élesztő
1 db tojás
8 dkg porcukor
pici só
Dió töltelék :
25 dkg darált dió
10 dkg porcukor
1 db nagy hámozott reszelt alma
1 púpozott evőkanál sárgabarack jam
10 dkg mazsola / 1 dl tejbe áztatva /
1/4 rész birsalma sajt ,/apróra vágva / (az 1/4 rész egy tányér negyede )
1 db nagy narancs reszelt héja
2-3 karika ananászbefőtt + lé 1-2 evőkanálnyi
pár csepp rumaroma
Mák töltelék :
25 dkg darált mák
10 dkg porcukor
1 reszelt citrom héja
2-3 karika ananászbefőtt + lé 1-2 evőkanálnyi
1/4 rész birsalma sajt /apróra vágva /
10 dkg mazsola / 1 dl tejbe áztatva /
1 evőkanál meggy jam és 10 15 szem meggykompot
1-2 evő kanál méz
Elkészítés :
A tölteléket jól összekeverjük, és tűzön , csak összemelegítjük,
míg össze nem áll és hagyjuk kihűlni.
/ezt előző nap meg lehet csinálni /
A tepsit kikenni, vagy sütőpapírral befedni.
Az élesztőt felfuttatjuk és a liszttel összedolgozzuk,
majd az összes hozzávalóval, könnyű tésztát csinálunk,
és kb 1-2 órát pihentetjük. Utána megtöltjük és tojás fehérjével,
kb 15 percenként kenegetjük, 3 szor.
A tészta mindvégig a konyhahőmérsékletén maradjon.
Kb 6-os fokozaton sütni.
#1061
2008. november 17. 09:22
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...


1028: Hát igen. Sokszor vagyunk így, de sokkal olcsóbb megcsináltatni, mint újat venni. Arról nem is beszélve, hogy mennyibe kerülne mindig újat venni, ha elromlik valami.
#1031
2008. november 14. 14:31
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 14:25
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...


998: Tatyikam, mikor a fasirtot csinalod, tegyel bele reszelt hagymat is , nagyon aprora vagott paprikat, zold petrezsejmet,a tobbi olyan mind a tied, nagyon finom iz harmoniat kapsz a fasirtoknal
#1001
2008. november 14. 12:36
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 14. 12:31
Válaszolj!
 
 
0 komment , kategória:  RECEPTES - topik  
Címkék: matematikusokkal, jooooooooreggelt, egyensúlytészta, szerecsendióval, letagadhatnának, etvagygerjeszto, petrezselyemmel, süteményestálra, pirospaprikával, összeragasztunk, összemelegítjük, megállapítottam, lilakáposztával, szőlősmártással, csokoládékérges, összeregasztjuk, hűtőszekrényben, szódabikarbóna, hütőszekrénybe, összedolgozzuk, összeforraljuk, gyűjteményembe, csigatésztával, villanyszámlám, megcsináltatni, rakottkáposzta, lángoltkolbász, összecsavarjuk, lefedjüksütjük, krumplipürével, természetesen, joooooreggelt, vaniliapuding, szűrőkanállal, szilveszterre, gombaszeletek, egyik kombi, normál hűtő, helyhiány inspirál, hűtésre nagyon, tannyerkaba finom, ember tetős, ételeknek csak, kocsonyára visszatérve, citromlével megöntözés, nagy konyha, penzt tartani, tányérok miatt, gond elkerülhető, nagy tepsibe, gusztusos kockát, tepsiben praktikusan, Wágner Éva, TIBORNÉ PIROSKA, BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA, Imréné Klári, Bocsika Gábor, Gombás Imréné Klári, Miklós Ákos, OSSZEGEZZUK MAI MUNKA EREDMENYET, Györffy Miklós Ákos, Virág Lászlóné, Tóth Györgyné, Villám Zsuzsanna, Lovász Ágnes, Kátai Zsuzsanna, Köszönöm Klárikám, Kertesi Lászlóné Boldog Ildi, Lengyel Sándorné, Simon Ernőné, Tekercses Hús, Nagy Balázsné,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.11. 16:46 Áldozatokat követelt a viharos időjárás Dél-Franciaországban
10.11. 16:46 Cea de-a patra ediţie a Zilelor Culturii Evreieşti din Cluj-Napoca va fi or...
10.11. 16:30 Villamospálya-felújítás miatt változik a közösségi közlekedés Budapesten a ...
10.11. 16:30 Nébih: betartja a szabályokat a tokaj-hegyaljai borászatok többsége
10.11. 16:30 Együttműködik az MFB és az Eximbank a kkv-szektor fejlesztése érdekében
10.11. 16:30 Volkswagen: tömeges leépítéssel fenyeget az új autók szén-dioxid-kibocsátás...
10.11. 16:29 Tuzson: nem lehet különbség életminőség szempontjából a falvak és a városok...
10.11. 16:29 Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-...
10.11. 16:22 Megnyílt a V4-es országok kortárs filmszemléje Prágában
10.11. 16:02 Kilenc új alkotást vetítenek a Spanyol Filmhéten az Urániában
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Gyermekekkel a tónál  Áldásom hísérjen az utadon!  Hét és fél centi  A király  Álarc  Krisztus  Okos telefon  Facebookon kaptam  Szívmasszázs  Angyalok  Danó Tímea - Reménytelenség  Danó Tímea: Kérés a Szerelemh...  Film Volt egyszer egy Kína  Rossz a gépem  Dsida Jenő : Arany és kék sza...  Felmászok  Gyonyoru holgyek..GIFF...  A nevetés jó hatásai  Hajnali út  Danó Tímea - Reménytelenség  Virágkoszorús hölgy  Beszakadt a jég  Esőben  Virágkoszorús hölgy  Az első ember  Erdei történet  Hét és fél centi  Facebookon kaptam  Mágikus erő  Az Ő szíve megpihent  Facebookon kaptam  Nem öregszem  Gyonyoru holgyek..GIFF...  Danó Tímea: Kérés a Szerelemh...  Október 15. MAI LÁTOGATÓK...  Jade csodálatos vízesése  Tartom  Közösség Krisztussal  Nem öregszem  Nő estélyiben  Körjáték  Nagyon jó csaj  Papír repülő  Közösség Krisztussal  Nyertem  Október 15. Hétfő  Anyus motorozik  Gyermekekkel a tónál  Facebookon kaptam  Papír repülő  Lépcsőn fel  Képes idézetek  Sakkjáték az életünk. Sakkot j...  Mesélek neked  Nélküled  Meditáció  A nevetés jó hatásai  Ma is úgy, mint régen  Szép vasárnapot  Tarisznyás  Október 15. MAI LÁTOGATÓK...  Nő fehér pávával  Kellemes délutánt kívánok!  Az első ember  Őszi falevelek  Őszi falevelek  Melyik legyen  Sakkjáték az életünk. Sakkot j...  Jó éjszakát,szép álmokat!  Krisztus  Angyalok  Jó éjszakát,szép álmokat!  Én tudom  Facebookon kaptam  Gyonyoru holgyek..GIFF...  Áldj meg minden embert  Kellemes hétvégét  Zuhogó esőben  Esőáztatta természet  Szép őszi napokat  Napraforgók vázában  Dől a dominó  Angyalok  Mi lehet az  Kellemes kirándulást  Dől a dominó  Idő van  Üvöltés az esőbe  Film Volt egyszer egy Kína  Arra menjünk  Erdei történet  Jó éjszakát  Nagyon jó csaj  Felmászok  Körjáték  Nő fehér pávával  Facebookon kaptam  Lehozom  Vízcseppes rózsa 
Bejegyzés Címkék
egyik kombi, normál hűtő, helyhiány inspirál, hűtésre nagyon, tannyerkaba finom, ember tetős, ételeknek csak, kocsonyára visszatérve, citromlével megöntözés, nagy konyha, penzt tartani, tányérok miatt, gond elkerülhető, nagy tepsibe, gusztusos kockát, tepsiben praktikusan, hűtőszekrényben tárolni, alagút sarkánál, kutyáknak far-hátért, háta mögött, kocsonyat fozod, zoltseget szepen, főzés során, habjával együtt, férjem kedvence, gyomrot illeti, etvagygerjeszto palesz, baráti házaspár, tésztából kikaprtunk, jövő heti, hússzeleteket megmossuk, visszamaradt zsiradékban, apróra vágott, vastagabb szeletekre, elősütött hússzeleteket, tejfölt vagy, tetejét megszórhatjuk, dagadót természetesen, esze főzök, csülkös bablevest, szemem legeltessem, felszúrt dagadót, gyors tepsus, tepsut alulra, tetejere szep, husi szepen, egyszerü tepsis, burgonyára helyezzük, holnapi sültkacsához, hűtőben pihen, csokiszósz kell, frissen vert, aprólékokból készül, vasárnapi asztalra, kapott massza, kikent tepsibe, másik felébe, sárga masszán, pudingporból sűrű, citromlével kikeverjük, kihűlt tészta, tetejét csokidarával, krémre kenjük, hajunkat tépni, hideg vajjal, hútés után, sütőt előmelegítjük, többit vissza, kissé felvert, többi tésztát, durva cukorral, lekvár kifolyjon, aztal megteritve, fene essen, hangja mint, cipőben járunk, fagyasztó működik, vízbe tettem, főző vízből, nagy kemencet, fincsisegek csinalasat, levesek koronazott, csaladom eggyik, hasa szalonnabol, nagy kanal, elöbb jutott, főszakács eltünt, halakat szelidíti, szalonnát vékony, burgonyát hasábokra, tarját kikloffoljuk, kiolajozott tepsibe, húsokt piros, golyókhoz összegyúrjuk, többi hozzávalóval, csipetnyi sóval, tojásfehérjét keményre, túrót simára, keményre vert, golyók közé, diszitéshez tetszés, , ,
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 68305 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4254
  • e Hét: 27537
  • e Hónap: 92716
  • e Év: 2259977
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.