Belépés
liliana01.blog.xfree.hu
Hagyd el néha a kitaposott ösvényt, és vesd magad az erdőbe! Biztosan találni fogsz valamit, amit még sose láttál. Alexander Graham Bell Szalóki Lívia
1947.08.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyirán Ferenc - Ha egy nő szeret
  2019-11-08 22:27:37, péntek
 
 


Nyirán Ferenc - Ha egy nő szeret

Ha egy nő szeret egy férfit, reggel sms-t küld neki, hogy ma is arra ébredt, mennyire nagyon szereti.
Ha egy nő szeret egy férfit, autóba vágja magát, levezet kétszáz kilométert, megérkezvén bevásárol, főzni kezd meg sütni, megsétáltatja a férfi kutyáját, kigyomlálja kertjét, füvet nyír, este vasalásba fog.
Ha egy nő szeret egy férfit, vacsorához száraz fehér bort iszik, szájában tartja, s csók közben így itatja szerelmét. Ha egy nő szeret egy férfit, annak fiát saját gyermekeként imádja, haját borzolgatva Gergőkémnek becézi, holott Péter.
Ha egy nő szeret egy férfit, visszavezetve a kétszáz kilométert azonnal telefonál és telefonál, majd hó végén kacag az ötvenezres számlán. Ha egy nő szeret egy férfit, flottás mobilt vesz neki, és folytatják, ahol abbahagyták. Munka után barátnő helyett hazarohan, bekapcsolja a számítógépét, s hajnali kettőig csetel és telefonál a férfival, de hatkor már SMS-sel ébreszti: Kukurikúúú!
Ha egy nő szeret egy férfit, ágyba viszi reggel a kávét, este pedig disznó szavakat sugdos a fülébe, ártatlan, angyalkás mosollyal lesi arcát, s közben megkérdezi: szereted nézni, ahogy mozog a cicim?
Ha egy nő szeret egy férfit, vasárnap délelőtt elcipeli magával a templomba, de előtte még a reggelit lesöpri a konyhaasztalról, s az éjszakainál is vadabb disznóságokat lihegve könyököl rá.
Ha egy nő szeret egy férfit, gyakran flörtöl más férfiakkal annak szeme láttára, s élvezi, ahogy a férfi rágja magát.
Ha egy nő szeret egy férfit, vacsoránál elejt egy félmondatot az éppen fogyasztott bor eredetéről, s a kérdésre, hogy akkor kitől is, kacagva vágja rá, hogy hát akitől a rózsákat, vagy észre se vetted? S nevet és nevet, amikor a férfi végre meglátja az ölnyi vörös rózsát a szobában, s mulat magában: főjön csak, főjön a levibe...de persze ő maga vette előző nap egy bevásárlóközpontban.
Ha egy nő szeret egy férfit, tervezgetésbe kezd, hogy hol is férnek majd el a férfi könyvei, két ötlet között a szájába veszi, majd így suttog: szagold meg a számat, érzed?, ez te vagy!, majd ott folytatja a tervezgetést, ahol abbahagyta.
Ha egy nő szeret egy férfit, nem számít, hogy az három vagy harminc évvel idősebb a nőnél, annak a férfinak vége van.
Ha egy nő szeret egy férfit, az őszi kerti partin, mielőtt fázósan magára húzná pulóverét, beleszagol: de jó férfiillata van!
Ha egy nő szeret egy férfit, szép lassan lecseréli ruhatárát, ingeket, pulóvereket, bársonynadrágokat vesz neki, övet, zoknit, nyakkendőt, és rászoktatja a boxeralsóra.
Ha egy nő szeret egy férfit, eljön a perc, amikor azt hazudja, hogy már nem szereti. Ettől kezdve hetekig nem veszi fel a telefont, nem válaszol az sms-eire, törli az összes közösségi oldalról meg a skype-ról. Bezár minden ablakot, ajtót.
Ha egy nő szeret egy férfit, egyszer, hónapok múlva - önmaga számára is váratlanul - felhívja őt, s amikor meghallja hangját, újra érzi az ismerős remegést a gyomrában.
Mert ha egy nő szeret egy férfit, akkor az a férfi szeretve van, most és mindörökké, ámen.





 
 
0 komment , kategória:  Nyírán Ferenc  
Címkék: konyhaasztalról, visszavezetve, disznóságokat, megsétáltatja, tervezgetésbe, tervezgetést, számítógépét, gyermekeként, bekapcsolja, rászoktatja, abbahagyták, kigyomlálja, pulóvereket, megérkezvén, boxeralsóra, éjszakainál, borzolgatva, gergőkémnek, férfiillata, félmondatot, fogyasztott, abbahagyta, váratlanul, megkérdezi, vacsorához, folytatják, ötvenezres, kukurikúúú, mindörökké, kilométert, eredetéről, nyakkendőt, vacsoránál, férfiakkal, beleszagol, hazarohan, férfi kutyáját, kétszáz kilométert, ötvenezres számlán, reggelit lesöpri, férfi rágja, éppen fogyasztott, férfi végre, ölnyi vörös, férfi könyvei, szájába veszi, három vagy, férfinak vége, őszi kerti, összes közösségi, ismerős remegést, Nyirán Ferenc,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Robin Wight pitypang szobra  Szép estét  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jó éjszakát  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Kertem  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  A sorsod  Isten hűségének mértéke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Borzasztó  Bársony székben  Tanácsok egy pszichológustól  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Borzasztó  Erdei gyöngyvirág  Jan Twardowski - Siessünk  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Vidámság  Martin Buber, A haszidim meséi  Tavaszi este  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jázmin  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Megígért békesség  A sorsod  Jan Twardowski - Siessünk  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Ady Endre - Mindegy átka  Mindent de mindent visszakap  Pitypang szökőkút  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  40 felett  Önmaga ellenére  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Különleges  Tanmese  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  IGEN így  Bársony székben  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Egy párkányon  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Alvó kislány  Ott van 
Bejegyzés Címkék
férfi kutyáját, kétszáz kilométert, ötvenezres számlán, reggelit lesöpri, férfi rágja, éppen fogyasztott, férfi végre, ölnyi vörös, férfi könyvei, szájába veszi, három vagy, férfinak vége, őszi kerti, összes közösségi, ismerős remegést, konyhaasztalról, visszavezetve, disznóságokat, megsétáltatja, tervezgetésbe, tervezgetést, számítógépét, gyermekeként, bekapcsolja, rászoktatja, abbahagyták, kigyomlálja, pulóvereket, megérkezvén, boxeralsóra, éjszakainál, borzolgatva, gergőkémnek, férfiillata, félmondatot, fogyasztott, abbahagyta, váratlanul, megkérdezi, vacsorához, folytatják, ötvenezres, kukurikúúú, mindörökké, kilométert, eredetéről, nyakkendőt, vacsoránál, férfiakkal, beleszagol, hazarohan, ruhatárát, telefonál, vasalásba, folytatja, meghallja, szerelmét, mosollyal, pulóverét, közösségi, angyalkás, templomba, gyomrában, lecseréli, bevásárol, oldalról, vasárnap, kérdésre, könyököl, rózsákat, meglátja, férfinak, szobában, reggelit, elcipeli, telefont, férfival, ébreszti, szavakat, délelőtt, szereted, válaszol, ártatlan, felhívja, kutyáját, mennyire, szeretve, szájában, remegést, kétszáz, hazudja, levezet, magával, ismerős, lesöpri, szereti, hetekig, helyett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 180 db bejegyzés
e év: 899 db bejegyzés
Összes: 10039 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 59
  • e Hét: 3170
  • e Hónap: 6920
  • e Év: 75840
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.