Belépés
liliana01.blog.xfree.hu
Az öröm abból ered, hogy valaki meg tudja látni azt, ami szép és jó az életben. Aki szétrombolt egy előítéletet, akár csak egyetlenegyet is, az az emberiség ... Szalóki Lívia
1947.08.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Istenre és bibliára hivatkozó, bűnbánó pedofil
  2020-07-10 14:52:22, péntek
 
   
  Kérem szépen vegyük tudomásul: a pedofiia nem gyógyítható, a bűnös csak módszert vált !!!

És ki fog bocsánatot kérni? -avagy kérdéseim a Kaleta-ügyben
Folytatom írásomat a "Kaleta-ügyben", mert úgy látom, hogy a társadalom is érti és érzi: erről a szörnyűségről beszélni kell. Éppen ezért kérdésekkel (is) folytatom. Kérdésekkel, amelyeket bátran fel lehet tenni, akár Kaleta Gábornak is, a tárgyalóteremben, a másodfokú bírósági tárgyalás és a jogerős ítélet előtt is.
Nagyon gyors összefoglaló: Kaleta Gábor perui magyar nagykövet kommunikációs eszközein, így hivatali számítógépén is több, mint 19.000 pedofil képet és videófelvételt találtak. A hálózatot -amelynek a magyar nagykövet is tagja volt- nemzetközi nyomozás buktatta le.
Kaleta Gábort -szinte titokban- hazahozták, felmentették, vádat emeltek ellne, majd az ügyészi indítvány után a bíróság meghozta elsőfokú ítéletét: egy év -hatályában két és fél évre felfüggesztett- szabadságvesztés, illetve 540.000 forint megfizetése. Kaleta Gábor ezt az ítéletet túl súlyosnak találta, így enyhítésért fellebbezett.
Itt tartunk most.
Ahogy korábbi írásomban jeleztem: ebben az ügyben (SEM) érdekel a belpolitika, az ellen pedig nem tudok tenni, hogy egyes ilyen- vagy olyan oldali hírportálok azt írták:
"Vujity Tvrtko felrobbantotta a netet, megszólalt az X-párti pedofil ügyében"
Tisztelettel kérek mindenkit, különösen a politikusokat és a politikától befolyásolt újságírókat, hogy gondolataimat tartsák távol a magyar belpolitikától, írásaimnak ne próbáljon senki kormánypárti vagy ellenzéki olvasatot adni neki, MERT NEM ERRŐL VAN SZÓ!
Kaleta Gábor mindannyiunk szégyene, hiszen egész hazánkra, és minden magyar emberre szégyent hozott! Írásom arról szól(t), hogy -becsületesen adózó magyar állampolgárként- jogom van észrevételezni azt, hogy ezt a szégyent -adóforintjaim formájában- én is finanszíroztam, minden más honfitársammal együtt. Ha pedig ez így van, kérdéseket is feltehetek. Jöjjenek is az elsők:
- Mennyibe került nekünk Kaleta Gábor?
- Visszafizeti-e a költségvetésnek (nekünk mindannyiunknak) a laptop, asztali számítógép és telefon árát, hazamenekítésének költségeit? Az én pénzemből (is) azért vettek számítógépet, telefont és repülőjegyet neki, hogy hazámat és engem képviseljen. Másra használta az eszközöket. Olyanra, amit én SOHA nem akartam támogatni. Visszafizeti-e a költségeket?
Konkrétan szeretném megtudni, hogy mennyibe került nekem, nekünk Kaleta Gábor?!
LEGFONTOSABB KÉRDÉSEM:
- A bíróság előtt Kaleta Gábor hivatkozott mély vallásosságára, mint enyhítő körülményre. Hivatkozott a Bibliára, arra, hogy mennyit fogyott, milyen hátrányok érik. Ugyanakkor nem hallottam bocsánatkérést a képen szereplő ÁLDOZATOK felé, nem kért bocsánatot a munkájukat becsülettel végző nagyköveti kartól, nem követte meg Magyarország polgárait, azokat az embereket, akik bizalmával visszaélt, akikre szégyent hozott. Kíván-e Kaleta Gábor bocsánatot kérni?
Végezetül:
Szeretném tudni az ügy részleteit, illetve azt, hogy miért nyújtott be fellebbezést a szerinte súlyos egy év felfüggesztett szabadságvesztés, illetve az 540.000 forint megfizetése ellen. Ma már tudjuk: a más országban elfogott bűntársai ennél sokkal súlyosabb büntetéseket kaptak. A hazai ítélet mértékét miért tartja eltúlzottnak Kaleta Gábor?
A politika persze erre az ügyre is rátette a kezét. Kaleta Gáborral kapcsolatban olvastam, hogy "jobboldali pedofil", de azt is hogy "baloldali pedofil". Az ilyen- meg olyan oldali sajtó -és persze a politikusok- elkezdték egymást vádolni azzal kapcsolatban, hogy melyik kormány mekkora szerepet játszott a volt nagykövet felemelkedésében.
Más: csak ezen a héten is volt két olyan téma a stúdióban, amely "érdekes" politikai élt kapott: egyes budapesti kerületekben van útfelújítás, másokban nincs (tehát van kormánypárti kátyú meg ellenzéki kátyú), illetve a politikai oldalak egymást hibáztatják, hogy kinek a felelőssége a szúnyogirtás, így van, ahol az önkormányzat csak azért is a zsebébe nyúlt (tehát van kormánypárti meg ellenzéki csípés).
Nos, ez a politikai adok-kapok legyen az ő dolguk. Kaleta Gábor ügye viszont össznemzeti szégyen (hiszen mindannyiunkra szégyent hozott és mindannyiunk pénze benne van), így hát össznemzeti ügyként fontos a közös nevező.
Ennek a borzalomnak nincsenek és nem is lehetnek pozitív vetületei, ha egyetlen minimális van, annak az kell, hogy legyen: MAGYARORSZÁG, ITT AZ IDŐ, HOGY EGYÜTT TEGYÜNK AZÉRT, HOGY EZ SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN NE ISMÉTLŐDHESSEN MEG!
Mit üzen az ítélet?
Egyrészt azt -és ezt már írtam- hogy a következő pedofil majd ujjal mutogathat: "Miért tetszenek engem ennyire elítélni pár száz kép miatt, amikor a nagykövet úr is csak felfüggesztettet meg pár százezer forintos büntetést kapott 19.000 felvétel után?!"
Másrészt: HOL SZEREPEL EBBEN AZ ÍTÉLETBEN A MAGYARORSZÁGNAK, MINDEN MAGYARNAK OKOZOTT KÁR, A NEKÜNK OKOZOTT SZÉGYEN?
Kiemelkedően fontosnak tartom a megelőző vizsgálatok szerepét és a végzők felelősségét. Előttem van az úgynevezett "C-típusú" átvilágítás kérdőíve. Ebben a személyes adatokon kívül rákérdeznek a családon kívüli intim kapcsolatra, zsarolhatóságra, egyéb kockázatokra. Ki az az ember, aki beírja egy ilyen kérdőívre, hogy "Gyermekpornó képeket szoktam nézegetni?"
SENKI! De 19.000 képet és felvételt nem lehet pár perc alatt letölteni, Kaleta Gábor huzamosabb ideig követte el cselekményét.
- Nem tűnt ez fel senkinek?
- Ha egy ilyen hajlam nem derül ki egy ilyen teszten, akkor mi maradhat rejtve? És mi értelme van akkor a vizsgálatnak?
Nagykövetünk országunk képviselője. Ha egy másik ország hatósága buktatja le, egy ennyire magas rangú főképviselő zsarolhatóvá válik, ez pedig -könnyen belátható módon- súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
-Milyen szigorítás várható a megelőző mechanizmusokban?
És jöjjön egy kérdés a politika által más ügyekben sokszor emlegetett "társadalmi igazságérzettel" kapcsolatban:
-Milyen szigorítás várható magában a törvénykezésben?
Kaleta Gábor ügye semmilyen oldalról nem védhető, ebben nincs és nem is szabad, hogy legyen pártpolitikai érdek!
Végezetük. Kérdéseim Kaleta Gáborhoz!
NEM HALLOTTAM A BOCSÁNATKÉRÉST! Pontosan tudom, hogy ez nehéz. Nagyon nehéz. A legkisebb mértékben sem értek egyet azzal, ha Kaleta Gábort fizikai erőszakkal fenyegetik (egyrészt, a büntetés kiszabása a bíróság feladata, másrészt, a józan társadalom nem lehet olyan, mint az elkövető). Ugyanakkor, és ezt egy magát mélyen vallásosnak mondó embernek tudnia kell: bármiféle bűnbocsánatot meg kell előznie a bocsánatkérésnek. Ne (csak) a tárgyalóteremben hivatkozzon erre Kaleta Gábor, hanem -egykori közszereplőként, volt nagykövetként- gyakorolja mindezt nyilvánosan is. Tehát:
- Tervez-e bocsánatot kérni bárkitől is?
-A peruiaktól, akiknek iskoláiban előadásokat tartott...
-Az ottani iskolától, amely kitüntette...
-A magyaroktól, akikre szégyent hozott...
-A magyar nagyköveti kartól...
-A mélyen vallásos emberektől, akiknek legfontosabb értékére, a hitére hivatkozott...
Illetve:
KÉR-E NYILVÁNOSAN BOCSÁNATOT A MEGALÁZOTT, MEGGYALÁZOTT, EMBERI MÉLTÓSÁGUKTÓL MEGFOSZTOTT GYERMEKÁLDOZATOKTÓL AZÉRT, HOGY TEVÉKENYSÉGÉVEL HOZZÁJÁRULT ENNEK A MOCSKOS "ÜZLETÁGNAK" A FENNTARTÁSÁHOZ, GYERMEKEK SZEXUÁLIS KIZSÁKMÁNYOLÁSÁHOZ?
Félreértés ne essék: a felvételek egy részén gyermekeket kínoztak! Ezt a bestialitást a Kaleta Gáborok tartják életben. Miattuk lézetik, miattuk "virágzik".
Hiszem, hogy jelen jogi szabályozás szerint nem az egy év felfüggesztett vagy letöltendő, de nem is az 540.000 forint megfizetése az igazi büntetés Kaleta Gábornak, hanem a társadalmi nyomás, a megszólaló közszereplők, az össznemzeti szégyen Kaleta Gáborra nehezedő súlya és az, hogy neve újra és újra leírásra kerül, képe újra és újra szerepel a cikkekben, hogy a fenti kérdéseket valakinek egyszer meg kell válaszolnia. Leginkább neki. Az igazi büntetés a társadalom megvetése kell, hogy legyen. A kitaszítás, amely mutatja, hogy mi magyarok kivetjük magunk közül azt, aki ilyet tesz, legyen akár nagykövet, akár ilyen vagy olyan oldali ember.
Sosem nyilatkozom más nevében. Egy ország vagy nép nevében pláne. Most sem teszem! Ugyanakkor ismeritek azt az álláspontomat, amely itthon talán még nem annyira általános, számomra mégis tudatosan elsődleges: EZT A SZÉGYENT ÉN IS FINANSZÍROZTAM AZ ADÓFORINTJAIMMAL, ezért van jogom kérdéseket feltenni, de ezért érzem a közszereplői felelősséget is.
Így hadd írjam le: végtelenül sajnálom ezt a förtelmet, sajnálom, hogy hazám nagykövete ilyet tett, és KIEMELTEN SAJNÁLOM, hogy ártatlan kisgyermekeket használtak ki, sebeztek, szégyenítettek, kínoztak meg egy olyan elvetemült embercsoport miatt, amelynek tagja volt Kaleta Gábor!
A jogi eljárás a bíróságra tartozik, én "csak" a nyilvánosság eszközével élek, ezért is született meg ez az írás!
Vujity Tvrtko


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felemelkedésében, szabadságvesztés, tárgyalóteremben, bocsánatkérésnek, felfüggesztettet, nemzetbiztonsági, mechanizmusokban, adóforintjaimmal, közszereplőként, magyarországnak, törvénykezésben, igazságérzettel, zsarolhatóságra, költségvetésnek, állampolgárként, mindannyiunknak, tevékenységével, észrevételezni, felfüggesztett, felrobbantotta, belpolitikától, finanszíroztam, honfitársammal, vallásosságára, videófelvételt, bocsánatkérést, mindannyiunkra, ismétlődhessen, kisgyermekeket, fenntartásához, szégyenítettek, pártpolitikai, nagykövetként, kommunikációs, álláspontomat, bűnbocsánatot, bűnös csak, szörnyűségről beszélni, másodfokú bírósági, jogerős ítélet, hálózatot -amelynek, magyar nagykövet, ügyészi indítvány, bíróság meghozta, ellen pedig, politikától befolyásolt, magyar belpolitikától, szégyent -adóforintjaim, bíróság előtt, képen szereplő, munkájukat becsülettel, szerinte súlyos, Kaleta Gábornak, Kaleta Gábor, Kaleta Gábort, Vujity Tvrtko, MERT NEM ERRŐL VAN SZÓ, LEGFONTOSABB KÉRDÉSEM, Kíván-e Kaleta Gábor, Kaleta Gáborral, HOGY EGYÜTT TEGYÜNK AZÉRT, HOGY EZ SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN NE ISMÉTLŐDHESSEN MEG, SZEREPEL EBBEN AZ ÍTÉLETBEN MAGYARORSZÁGNAK, MINDEN MAGYARNAK OKOZOTT KÁR, NEKÜNK OKOZOTT SZÉGYEN, Kérdéseim Kaleta Gáborhoz, HALLOTTAM BOCSÁNATKÉRÉST, KÉR-E NYILVÁNOSAN BOCSÁNATOT MEGALÁZOTT, EMBERI MÉLTÓSÁGUKTÓL MEGFOSZTOTT GYERMEKÁLDOZATOKTÓL AZÉRT, HOGY TEVÉKENYSÉGÉVEL HOZZÁJÁRULT ENNEK MOCSKOS, GYERMEKEK SZEXUÁLIS KIZSÁKMÁNYOLÁSÁHOZ, Kaleta Gáborok, Kaleta Gáborra, SZÉGYENT ÉN IS FINANSZÍROZTAM AZ ADÓFORINTJAIMMAL, KIEMELTEN SAJNÁLOM,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Gesztenye  Március - Böjtmás hava - tavas...  Kamra régen  Kellemes, szép napot!  Kellemes, szép napot!  A jóság  Facebookon kaptam  Cinkkarbonát ásvány  Orchidea  Tavasz illatú március  Lila beril ásvány  Itt a meteorológiai tavasz els...  Március  Csokor vázában  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Hirmorzsák - 2021 Március  Lila beril ásvány  Női tenisz  Jaroszita ásvány  A dal, amellyel az ötszáz éves...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Kiskertemben  A gyümölcsöt nem akkor élvezhe...  Kellemes, szép napot!  Aranyosi Ervin: Ugatom a Holda...  Képes idézet !  Szép estét, jó éjt!  Csak gyermekeknek  Facebookon kaptam  Romantikus, szép estét!  Köszöntelek kedves szép márciu...  Boldog Valentin napot!  Szép estét, jó éjt!  Márciuska – a tavaszváró...  Png virág  Ferenc pápa üzenete 02.28  Megint elmaradt a Szeged-Flens...  Szép estét kedves látogatóimna...  Csokor vázában  Kellemes délutáni pihenést  Állatvilág....  Női tenisz  Kun Magdolna: A te nagymamád  Szép jó éjszakát kívánok Minde...  Várnai Zseni: Száguldó idő  Detlev von Liliencron: Márciu...  Png kutya  A dal, amellyel az ötszáz éves...  Orchidea  Hunyorogva temetem a telet: Kő...  Png tulipànok  Szép estét, jó éjt!  Facebookon kaptam  Kálcium volframát  Kamra régen  Mit csináljak  Tiszta lap  Hullonganak  2764 az új fertőzött  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni pihenést  2. nagyböjti hét hétfő 03.01  TVN.hu  Útravaló – 2021. március...  Jó reggelt kedves barátaim!  Kellemes délutánt  Nyári karfiolleves  Szavamon fogsz  Cinkkarbonát ásvány  Facebookon kaptam  Kellemes, szép napot!  Tegnapunk múlttá változott  Kellemes, szép napot!  Üdvözöllek március  Facebookon kaptam  A gyümölcsöt nem akkor élvezhe...  Kávézó nő  Várnai Zseni: Száguldó idő  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét!  Jaroszita ásvány  Kellemes, szép napot!  Zen bölcsesség  Szent II. János Pál: Önéletraj...  Kormányzati Tájékoztatási Közp...  Nő kalapban  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt!  Kormányzati Tájékoztatási Közp...  Kellemes, szép napot!  Kalcit ásvány  Március  Tegnapunk múlttá változott  Kellemes, szép napot!  Új kezdet Istennel  Hello mácius.....  Folytassuk utunkat, bízzunk  Png nő  Köszönet!  Köszöntelek kedves szép márciu... 
Bejegyzés Címkék
bűnös csak, szörnyűségről beszélni, másodfokú bírósági, jogerős ítélet, hálózatot -amelynek, magyar nagykövet, ügyészi indítvány, bíróság meghozta, ellen pedig, politikától befolyásolt, magyar belpolitikától, szégyent -adóforintjaim, bíróság előtt, képen szereplő, munkájukat becsülettel, szerinte súlyos, hazai ítélet, politika persze, politikusok- elkezdték, volt nagykövet, politikai oldalak, önkormányzat csak, zsebébe nyúlt, politikai adok-kapok, közös nevező, borzalomnak nincsenek, következő pedofil, megelőző vizsgálatok, végzők felelősségét, személyes adatokon, családon kívüli, ilyen kérdőívre, ilyen hajlam, ilyen teszten, másik ország, ennyire magas, megelőző mechanizmusokban, politika által, legkisebb mértékben, büntetés kiszabása, bíróság feladata, józan társadalom, magát mélyen, tárgyalóteremben hivatkozzon, hitére hivatkozott, részén gyermekeket, igazi büntetés, társadalmi nyomás, megszólaló közszereplők, össznemzeti szégyen, fenti kérdéseket, társadalom megvetése, ország vagy, közszereplői felelősséget, olyan elvetemült, jogi eljárás, bíróságra tartozik, nyilvánosság eszközével, felemelkedésében, szabadságvesztés, tárgyalóteremben, bocsánatkérésnek, felfüggesztettet, nemzetbiztonsági, mechanizmusokban, adóforintjaimmal, közszereplőként, magyarországnak, törvénykezésben, igazságérzettel, zsarolhatóságra, költségvetésnek, állampolgárként, mindannyiunknak, tevékenységével, észrevételezni, felfüggesztett, felrobbantotta, belpolitikától, finanszíroztam, honfitársammal, vallásosságára, videófelvételt, bocsánatkérést, mindannyiunkra, ismétlődhessen, kisgyermekeket, fenntartásához, szégyenítettek, pártpolitikai, nagykövetként, kommunikációs, álláspontomat, bűnbocsánatot, méltóságuktól, , ,
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 277 db bejegyzés
Összes: 3355 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 620
  • e Hónap: 383
  • e Év: 35199
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.