Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hatvani Galina természetgyógyász előadásaiból
  2018-06-26 21:49:38, kedd
 
   
  A beleink titkos élete - Hatvani Galina, Jakab István Link

Az emberek akkor lesznek betegek, amikor tele vannak szeméttel, ha a testük, a gondolataik szennyezettségi szintje meghaladja az egészséges mértéket. A testünkben lévő szemetet az emésztőrendszerünk nem tudja maradéktalanul feldolgozni, a lebontatlan anyagokból toxikus massza keletkezik. Nem is sejtjük, hogy mi minden van a testünkben és hogy ezek mi mindent okoznak. Nem célszerű megvárni, hogy betegek legyünk, aztán szaladgálunk az orvosokhoz, a gurukhoz, hogy gyógyítsanak meg valahogyan bennünket.

Rengeteg mindent tehetünk magunkért és hálásak lehetünk nagyon azért, hogy olyan korban élünk, amikor már nem csak a problémák köre szaporodik, hanem egyre többet és pontosabb információkat tudhatunk meg az emberi test működéséről, az arról való helyes gondoskodásról, az egészségtudatos életmódról.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.


A gyomor és az epehólyag problematikája - Hatvani Galina, Jakab István Link

Napjainkban egyre több betegség hátterében az emésztő rendszer problémái találhatók. Az egyre növekvő és tartósan fennálló stressz negatívan befolyásolja az emésztési folyamatot - gyomorsav csökkenése, epe problémák, hasnyálmirigy enzimatikus gyengesége, stb., - elégtelen emésztéshez vezet, rothadás, erjedés keletkezik a belekben, ami bél gyulladáshoz, bél megnövekedett áteresztő képességhez vezet. Egyre több emésztetlen fehérje kerül a vérkeringésbe, ez különböző étel-érzékenységeket okoz, ami többek között hozzájárul az autoimmun folyamatok kialakulásához.
A pajzsmirigynek különös fontossága van az emésztőrendszer működésében, bemutatjuk ezt most egy olyan aspektusból, ahogyan eddig még soha nem tettük! A legfontosabb kérdés pedig az, hogy mit tehetünk magunkért?

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.

Hatvani Galina e-mail cím: eterv@hatvanigalina.hu

Szivárgó bél szindróma -- Hatvani Galina előadás a 24. Kombucha napon Link

Megemészthetetlen az életünk? Népbetegségünké vált a szivárgó bél szindróma, mely ötven évvel ezelőtt még szinte ismeretlen volt. Mik azok a tényezők, amik kiszolgáltatottá teszik az egészséget az által, hogy emészthetetlen tápanyagok, gombák, baktériumok, kórokozók kerülnek közvetlen a véráramba és ezidáig ismeretlen betegségeket hoznak létre.


Tabudöntögetés táplálkozásunkról - Hatvani Galina, Jakab István Link

A Teremtés Tudatos Táplálkozás egy olyan új fogalom, amit jó lesz, ha minél előbb megismerünk. Ennek az alapelve az, hogy a Teremtő teremtménye, az emberi test tökéletes és csak mi próbáljuk meg gépnek tekinteni és mindenféle kémiai szerekkel és mesterséges anyagokkal javítgatni.

Tisztában kell lennünk a szervezet működésével ahhoz, hogy megértsük, mi a kiváltó oka annak a rengeteg civilizációs betegségnek, amelytől szinte minden második ember szenved manapság. A glutén érzékenység kialakulásának oka nem feltétlenül a glutén. Hanem?

A válaszért érdemes megnézni ezt a filmet Hatvani Galinával, aki az orosz természetgyógyászok tudásának elmúlt ötven évét átölelő tapasztalatait és megállapításait gyűjtötte össze és tárja most elénk.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése


Hogyan táplálkoztak őseink? - Hatvani Galina; Jakab István Link

Sosem hoztak távoli földekről ínycsiklandó, színes ételkölteményeket, nem ismerték a fóliasátrat, a permetszereket, viszont közel éltek a természethez és az a fogalom, hogy teremtéstudat, életük mindennapi része volt anélkül, hogy használták volna ezeket a szavakat. Az idejét sem tudjuk, hogy mikor fedezte fel az ember, hogy a szőlő kipréselt leve forrásnak indul és bor lesz belőle. A kumisz, a kefír, a kvasz, a serital, a savanyú káposzta még sok embernek ismerős fogalom. Azt már csak kevesen tudják, hogy szinte minden növényünk erjeszthető, kovászolható. Miért is jó ez nekünk? Az előemésztett élő táplálék támogatja, és nem terheli a szervezetünket. Az élő az élővel kooperál tökéletes szimbiózisban.


Teremtés-Tudatos Táplálkozás - Hatvani Galina, Jakab István Link

A Teremtő sosem csinál selejtet, mert ha az ember selejtes lenne, már rég eltűnt volna az evolúció zűrzavarában. Az emberi test működésének vannak áthághatatlan alapszabályai, amit ha tudatlanul megsértünk, tökéletlen, életképtelen, beteges egyedeket hozunk létre. Az egyik ilyen legfontosabb szabály a gyomor savas védőárkának fenntartása. Ha nincs megfelelő mennyiségű gyormorsavunk, akkor képtelenek vagyunk számos károkozó, fertőző, életellenes anyag feltartóztatására, ami a táplálékkal együt jut az emésztőrendszerünkbe. Minden, ami megakadályozza, hogy ne legyen megfelelő mennyiségű és minőségű gyomorsav emésztésünkkor, betegségek leírhatatlan sorának forrását hozza létre. Át kell értelmeznünk például azokat a kémiai lúgosítókat, amelyek megemelik a gyomorsav ph-ját lúgos irányba, át kell értékelnünk a refluxot is, hiszen a gyormor záróizmai akkor nem zárnak rendesen, ha nincs megfelelő gyomorsav. Gyomorsav nélkül képtelenek működni a savas közegre szocializált enzimek, amelyek tevékenysége nélkül úgyszintén nincs emésztés. Számos ilyen alaprendszer működik az emberi szervezetben. Az ember látszólag jót akar gyógyszereivel, módszereivel, csak éppen azt nem veszi figyelembe, hogy a Teremtő nem csinál selejtet.


Tanulj Egészségtervet! - Hatvani Galina, Jakab István Link

Mindenki tud magán segíteni, hiszen a tudattal mindent meg lehet gyógyítani. Meg lehet tanulni megismerni és értelmezni a saját testünk tüneteit. Meg lehet tanulni, hogy a hagyományos tüneti kezelés helyett hogyan tudjuk megtalálni a probléma valódi okát, és így elérni azt, hogy szervezetünk önmagát gyógyítsa meg. Testünk jelzéseit nem csak akkor fontos hatékonyan megismerni és értelmezni, ha már betegek vagyunk, hanem akkor is, amikor egészségesek vagyunk és azok is szeretnénk maradni.

Sok végzős természetgyógyász nem tudja, hogy merre induljon el, hogy hogyan kezdjen neki csodálatos hivatásának. Milyen támogatást tud nekik adni ebben Hatvani Galina?


Egészségterv - Az egészség megőrzésének új útjain - Hatvani Galina, Jakab István Link

Mennyi, de mennyi betegségnek nem találják a valódi okát! Mennyi betegséget kezelnek tünetileg úgy, hogy valódi gyógyulás nem valósul meg! Itt élünk egy tökéletes, harmonikus ökorendszerben, de magunkban mégsem vagyunk képesek harmóniát teremteni.
Mikor vagyunk egészségesek? Akkor, amikor a sejtjeink jól érzik magukat. Minden terápiát tehát a sejtek szintjén kell kezdeni, amire Hatvani Galina Egészségtervének 4 lépése is hivatott. Ez körülbelül egy másfél-két hónapos folyamat és a további kezelések, terápiák, fogyókúrák csakis akkor lehetnek igazán hatékonyak, ha szervezetünket ezen a módon már az egészség útjára állítottuk.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.


Milyen veszélyei vannak a patogén flórának - baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, férgeknek? Link

Számos betegség hátterében legyengült immunrendszer és ennek következtében patogén flóra térnyerése áll. Csak néhány példát említenék:

1. Meddőség - torokban lévő krónikus góc (staphylococcus-streptococcus). Gyakran még gyerekkórban kiveszik a mandulát, a krónikus góc ott maradt a nyirokcsomókban, megszűnik az első védelmi vonal. A nyirokcsomókban lévő baktériumok nyirokrendszeren keresztül elérik a hypothalamust, ezzel az egész endokrin rendszer működését veszélyeztetik. Gyakran ez a működési zavar hormonális problémákhoz vezet.

2. Minden pajzsmirigy betegnél krónikus góc van a torkában!

3. Ízületi gyulladást, vesekárosodást leggyakrabban - szintén a torokban lévő krónikus góc okozza.

4. Reflux, gyomorfekély - Campylobacter pylori baktérium, nyombél fekély - campylobacter intestinalis okozza.

5. Súlyos vérszegénység hátterében gyakran féreg fertőzés áll - Ancylostoma (csak vérrel táplálkozik!), Ascaris lárvai (2 hétig csak vérrel táplálkozik)

6. Magas máj funkció, magas billirubin szint - máj métely

7. Kóros soványság, felszívódási zavar - Gardia lamblia (egysejtű parazita), a gyerekeknél nagyon gyakori.

8. Bőr tünetek hátterében gyakran Ascaris féreg van

9. Autoimmun betegségek - staphylococcus-streptococcus, cytomegalovirus, Epstein Barr virus, stb.

Az előadásból megtudhatja, hogy melyik paraziták milyen tüneteket okoznak, hogy milyen diagnosztikai, terápiás lehetőségek vannak ma Magyarországon (nem gyógyszeres kezelés). Megtudhatja, hogy milyen patogén flórára, milyen gyógynövények használhatók, hogyan lehet a gyógynövények terápiás hatását sokkal hatékonyabbá tenni, milyen eszközök vannak a paraziták távoltartására, miért fontos az élelmiszerek fertőtlenítése, hogyan kell táplálkozni, hogy távol tudjuk tartani a ,,bacikat" és még sok más izgalmas információt kaphat ebben a témakörben.

Hatvani Galina előadása az I. VNTV Fesztiválon.


Téves ítélet a refluxról - Hatvani Galina Jakab István vendége Link

Sok embertársunk gondolja, hogy gyomorsav túltengésben szenved, és erre az orvosaik - jó szándékkal - savlekötőt írnak fel. Mi van, ha tévedtek, és pontosan a kevés gyomorsav és a stressz miatt a gyomor záróizmai elernyednek, és emiatt érzékeljük a kellemetlenséget. Számos betegség kiváltója, ha a savas és lúgos emésztő közegek mégis összekeverednek. Ennek oka lehet gluténérzékenység, allergiák valamint emésztési rendellenességek és étel intoleranciák egész sora. A megfelelő gyomorsav mennyisége és minősége, valamint a stresszmentesebb életmód elérésével a reflux valóban megszüntethető, még ha nem is a reflux volt az igazi probléma.


VNTV - A gluténérzékenység gyógyítható -- Hatvani Galina, Jakab István Link

A gluténérzékenység nem összekeverhető a lisztérzékenységgel, éppen ezért egy speciális módszerrel kezelhető. A kiváltó okot kell megtalálni, és ez nem más, mint az emésztőrendszer túlterhelése, amely sok esetben a szivárgó bélrendszer szindrómájához vezet.


A glutén érzékenység legyőzhető tulajdonság -- Hatvani Galina, Jakab István Link

Hatvani Galina természetgyógyász teljesen új megközelítésben, összefüggő rendszerben vizsgálja az emberi testet. Tanítója az orosz Bolotov --aki egyébként fizikus -- akinek a rendszerlátása, analizáló képessége nagy összefüggések felismeréséhez vezette Galinát. Ma már érti/tudja, hogy mi az oka annak, hogy egyre többen küzdenek glutén érzékenységgel.


Tradíciók találkoznak - Hatvani Galina, Jakab István Link

Hatvani Galina ötvözi az orosz természetgyógyászat tudását a hazánkban tanultakkal. Gondolkodásmódja nyitott az új befogadására és ez a kettősség teszi őt egyedivé.


Alternatív Természetgyógyász Magazin 2012.11.20. II. rész. hatoscsatorna Link


Étel-Intolerancia LinkLink


Hatvani Galina elérhetősége Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Címkék: nyirokrendszeren, egészségtervének, gondolkodásmódja, stresszmentesebb, kiszolgáltatottá, rendellenességek, kellemetlenséget, megállapításait, népbetegségünké, összekeverednek, érzékenységeket, megközelítésben, egészségtudatos, szennyezettségi, emésztőrendszer, nyirokcsomókban, cytomegalovirus, kialakulásának, emésztésünkkor, érzékenységgel, baktériumoknak, fertőtlenítése, pajzsmirigynek, szervezetünket, összekeverhető, emészthetetlen, szindrómájához, magyarországon, ökorendszerben, staphylococcus, kialakulásához, maradéktalanul, tapasztalatait, tabudöntögetés, gyógyszereivel, távoltartására, beleink titkos, emberek akkor, gondolataik szennyezettségi, egészséges mértéket, testünkben lévő, lebontatlan anyagokból, problémák köre, emberi test, arról való, egészségtudatos életmódról, epehólyag problematikája, emésztő rendszer, egyre növekvő, emésztési folyamatot, autoimmun folyamatok, pajzsmirigynek különös, Hatvani Galina, Jakab István, Teremtés Tudatos Táplálkozás, Hatvani Galinával, Teremtés-Tudatos Táplálkozás, Tanulj Egészségtervet, Hatvani Galina Egészségtervének, Epstein Barr, VNTV Fesztiválon, Hatvani Galina Jakab István, Alternatív Természetgyógyász Magazin,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
07.22. 23:26 Halálos baleset történt a 44-es főúton
07.22. 23:16 Vízilabda Eb - Negyeddöntős az orosz férfiválogatott
07.22. 22:36 Lezárult a sportlövők vb-válogatója, kedden döntenek a csapatról
07.22. 22:06 Sárkányhajó-vb - Három magyar érem a zárónapon
07.22. 21:56 Vízilabda Eb - Negyeddöntőben a montenegrói férfi együttes
07.22. 21:46 Marchionne betegsége miatt új vezérigazgatót neveznek ki a Fiat Chrysler au...
07.22. 21:46 Labdarúgó NB I - Góllövőlista
07.22. 21:46 Nem adhat telket nagyobb mecsethez a kaufbeureni önkormányzat Bajorországba...
07.22. 21:46 Labdarúgó NB I - Az Újpest legyőzésével tért vissza az MTK
07.22. 21:36 Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
Tudjátok ?
VHS videomagnómra, DVD felvevőmre, mini hifimre, érdemes ennyi hibákért szervizeltetni?
Ki mondta, hogy csak a lányok lehetnek deszkák?
Ma 49 éve történt az emberiség történelmének leggrandiózusabb vállalkozása: az ELSŐ HOLDRAS...
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png virág  Indiánok  Szèp estét kedves látoga...  Png nő  Facebookon kaptam  Neked kevés, másnak sok  Várnai Zseni: Öreg nő sóhajt  A hit pedig a reménylett dolgo...  Család alapítás gyermek vállal...  Kellemes hétvégi kikapcsolódás...  Szép reggelt, Boldog és örömte...  Tenger  A legjobb artéria tisztító szu...  Kun Magdolna: Csak a lelkem ér...  Szerencsés pénteki napot......  Melyikben fürödnél szívesen ...  Szerelmes ídézetek  Tallóztam  Kellemes hétvégét  Képek  Naplemente  Tenger  Szép napot és hétvégét kívánok...  Semmiért egészen  Png nő  Nagy László - Liliom - dal  Homokóra  Felnyitották a titokzatos feke...  Facebookon kaptam  Sült sertéscsülök  Palotai Jánosí: Soha nem késő  Kellemes szép estét!  Az élet minden élvezete..  Add nekem a szíved ma éjjel......  Mai napra...  Szép estét mindenkinek .......  Várnai Zseni: Öreg nő sóhajt  Szép napot  Png rózsàk  Utolsó mérföldkő  Bella István: És úgy éltem  Lássék meg benned  A 10 legfontosabb magyar himnu...  Szűrke cica  Cipő nélkül  Elég ha  Vidám úr virágot hozott  Kék inges  Mai képeslapom  Szuper szép napot  Látogatóim  Kapás Lajos: A fákon annyi lom...  TÖLTÖTT CIKKINI - változatok  Szép álmokat neked is  Palotai Jánosí: Soha nem késő  Szerelmes ídézetek  A hit pedig a reménylett dolgo...  Nő motorral  Manócskám, édes kiskutyám  Üdvözletem...  "Merj álmodni...  Tegnapi történelem  Melyikben fürödnél szívesen ...  Légy ma éjjel a társam......  Látogatóim  Tengerész és a sellő  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Aranyosi Ervin: Mutasd ki!  A legjobb artéria tisztító szu...  Tegnapi történelem  Várnai Zseni: Öreg nő sóhajt  Szép reggelt, Boldog és örömte...  Kellemes hétvégét  Kun Magdolna: Végtelen kézfogá...  Facebookon kaptam  Hello  Szűrke cica  Tallóztam  TÖLTÖTT CIKKINI - változatok  Kellemes hétvégét  Homokóra  Szép napot és hétvégét kívánok...  Arne Garbort: Azt mondják  Valaki végleg elmehet...  ***Csodálatos INDIÁNOS Kép***  Nyári kép  Váci Mihály: Pipacsok a búzam...  Facebookon kaptam  Kapás Lajos: A fákon annyi lom...  Virágok közt..  Mindenkinek  Fát vágtam  Jó éjszakát !  Facebookon kaptam  Jó hétvégét barátom  Fecske Csaba: Ne fájna  Facebookon kaptam  Gerbera kannában  Szeretni ezt az életet 
Bejegyzés Címkék
beleink titkos, emberek akkor, gondolataik szennyezettségi, egészséges mértéket, testünkben lévő, lebontatlan anyagokból, problémák köre, emberi test, arról való, egészségtudatos életmódról, epehólyag problematikája, emésztő rendszer, egyre növekvő, emésztési folyamatot, autoimmun folyamatok, pajzsmirigynek különös, emésztőrendszer működésében, olyan aspektusból, legfontosabb kérdés, szervezet működésével, rengeteg civilizációs, glutén érzékenység, válaszért érdemes, filmet Hatvani, szőlő kipréselt, savanyú káposzta, élővel kooperál, ember selejtes, evolúció zűrzavarában, egyik ilyen, gyomor savas, táplálékkal együt, kémiai lúgosítókat, gyomorsav ph-ját, gyormor záróizmai, savas közegre, emberi szervezetben, ember látszólag, tudattal mindent, saját testünk, hagyományos tüneti, probléma valódi, egészség megőrzésének, valódi okát, sejtek szintjén, másfél-két hónapos, további kezelések, egészség útjára, patogén flórának, első védelmi, nyirokcsomókban lévő, egész endokrin, működési zavar, torokban lévő, gyerekeknél nagyon, előadásból megtudhatja, gyógynövények terápiás, paraziták távoltartására, élelmiszerek fertőtlenítése, orvosaik &#8211, kevés gyomorsav, stressz miatt, gyomor záróizmai, megfelelő gyomorsav, stresszmentesebb életmód, reflux valóban, reflux volt, igazi probléma, gluténérzékenység gyógyítható, speciális módszerrel, kiváltó okot, emésztőrendszer túlterhelése, szivárgó bélrendszer, emberi testet, orosz Bolotov, hazánkban tanultakkal, kettősség teszi, nyirokrendszeren, egészségtervének, gondolkodásmódja, stresszmentesebb, kiszolgáltatottá, rendellenességek, kellemetlenséget, megállapításait, népbetegségünké, összekeverednek, érzékenységeket, megközelítésben, egészségtudatos, szennyezettségi, emésztőrendszer, nyirokcsomókban, cytomegalovirus, kialakulásának, emésztésünkkor, érzékenységgel, baktériumoknak, fertőtlenítése, , ,
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 910 db bejegyzés
Összes: 23851 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 5019
  • e Hónap: 113417
  • e Év: 1398372
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.