Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Senki sem beszél róla.
  2020-08-21 14:41:06, péntek
 
   
 


'Senki sem beszél róla...'

Egy francia természetgyógyász szövege:
' Elég unalmas, hogy nap mint nap és egyre inkább a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.
Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: maszkok vásárlása, alkoholos gél vásárlása (anélkül, hogy elmondanánk, hogy ezeket a géleket egymás után több napig nem szabad használni, mert az etanol alapján eltávolítjuk szervezetünk első, természetes immungátját: Bőrünk baktérium-és lipidfóliáit, amelyek gátolják a vírusokat......Az elmúlt években az antibakteriális termékek túlzott felhasználásának, valamint a baktériumok immunrendszerünkben betöltött szerepével kapcsolatos félreértéseknek köszönhető, hogy a szervezetünk évről évre egyre érzékenyebbé válik.
Minél többet használjuk ezeket az alkohol alapú géleket, annál áteresztőbb és vírusérzékenyebb lesz a burok (epidermisz) kialakítása...
Másodszor, a média elkezd mesélni nekünk egy olyan megoldásról, ami kívülről jön: egy jövőbeli gyógyszerkezelés vagy egy oltóanyag, amelynek forgalomba hozatali engedélyének értékelését sürgős okokból biztosan figyelmen kívül hagyják "...
Mikor magyarázták el a lakosságnak, hogy néhány nap alatt (fiatalok), vagy néhány hét alatt mindenki képes természetes módon erősíteni az immunrendszerét? Ez biztosan nem akadályozná meg a vírus terjedését, de erősítené a védekezésünket a vírussal szemben, és ezáltal csökkentené a súlyos esetek arányát, annak érdekében, hogy otthon sokkal gyorsabban gyógyulhassanak.
Miért nem vonják be az információs csatornákba, azokat akik idejük 95%-át, több héten át ebben a témában töltik, az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek, táplálkozásról, természetgyógyászok, homeopaták,, gyógynövény-terapeuták, akik hatalmas munkát végezhetnek tájékoztatás és megelőzés terén, közel a közvéleményhez, és ezáltal csökkenthetnék a frontvonalban lévő orvosok számát?
Miért nem mondják el az embereknek, hogy a ,, junk food' fogyasztása, mint pl. a feldolgozott és finomított ipari termékek az első számú dolgok között vannak, amelyek elpusztítják az immunvédekezésünket?
Hogy az immunrendszerünk hatékonysága szigorúan a bélflóránk minőségétől függ (és ennélfogva az általunk elfogyasztott étel minőségétől)
S azt, hogy melyik élő, nyers, helyi és szezonális zöldség és gyümölcs a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors megnövelésének, ami a védettséghez szükséges?
Miért nem magyarázza el, hogy a böjt erősíti az immunrendszert mindössze 3 nap alatt?
Miért nem beszélünk a hideg zuhany előnyeiről, ami néhány nap alatt növeli az egyes T lymphocyták szintjét?
Miért nem magyarázza meg, hogy olyan növények, mint az echinacea, asztragális, bodza, scaramusso, koncentrált formájukban néhány hét alatt növelik az immunvédelmet? (akkor lett volna időnk a vírus megjelenése óta...)
Miért nem beszélnek az esszenciális antivirális illóolajok hatékonyságáról, a nagy dózisú C vitamin és ásványi anyagokról, úgy mint a cink és a szelén?
Miért nem beszélnek a fizikai aktivitás fontosságáról és a közelmúltbeli tanulmányokról, amelyek bizonyítják a jóga gyors hatékonyságát az immunrendszer erősítésében?
Miért nem magyarázzák el, hogy a félelem egy hatalmas immunszupresszor? És miért ez az egyetlen érzelem, amit most közvetít a mainstream média, amely olyan szorongási szintet generál, ami napról napra egyre jobban gyengít...?
Miért nem magyarázzák el az embereknek, hogy bennük rejlő védelmi és gyógyító képességeik vannak, amely végtelenül erőteljesebb, mint a világ bármely más gyógyszere, és gyorsan aktiválható?
A testünk egy igazi gyógyítógép.
Ebben az időszakban, amikor végre van időnk, itt az ideje a saját működésünkre koncentrálni, és tartsunk igényt a személyes erőnkre, s átvenni az irányítást az egészségünk és a jövőnk felett.
Jose Gorrochategui

(Forrás: Christian Forest, júl.24-i, egy francia nyelvű változata és az online fordító nyomán, javítva)
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkért  
Címkék: immunrendszerünk, felhasználásának, immunszupresszor, vírusérzékenyebb, gyógyszerkezelés, hatékonyságáról, immunrendszerét, antibakteriális, gyógyulhassanak, félreértéseknek, tanulmányokról, közvéleményhez, táplálkozásról, immunrendszert, védekezésünket, csökkenthetnék, megnövelésének, közelmúltbeli, immunrendszer, fontosságáról, szakembereket, immunvédelmet, gorrochategui, elfogyasztott, hatékonyságát, frontvonalban, védettséghez, egészségügyi, működésünkre, koncentrálni, szervezetünk, tájékoztatás, engedélyének, eltávolítjuk, feldolgozott, elpusztítják, francia természetgyógyász, járvány kellős, géleket egymás, etanol alapján, elmúlt években, antibakteriális termékek, szervezetünk évről, alkohol alapú, média elkezd, olyan megoldásról, jövőbeli gyógyszerkezelés, vírus terjedését, vírussal szemben, súlyos esetek, információs csatornákba, témában töltik, Jose Gorrochategui, Christian Forest,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png nő  Mai harmónia kártyám  Idő  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Png fotel  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Tanuld meg ezt a versemet  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  A televizió nem a kultúrát kép...  Alvó cicák  George Byron - Ahogy itt jár -...  Idő  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png csokor  Png cica  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Csak a fogyatkozás látható  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Németh László tollából  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Alázat  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Makszim Gorkij gondolata  Png virág  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png rózsa csokor  Soha ne kedvezz...  Sose bánj semmit  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Szép álmokat!  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az... 
Bejegyzés Címkék
francia természetgyógyász, járvány kellős, géleket egymás, etanol alapján, elmúlt években, antibakteriális termékek, szervezetünk évről, alkohol alapú, média elkezd, olyan megoldásról, jövőbeli gyógyszerkezelés, vírus terjedését, vírussal szemben, súlyos esetek, információs csatornákba, témában töltik, egészségügyi szakembereket, megelőzésről beszélnek, frontvonalban lévő, első számú, immunrendszerünk hatékonysága, bélflóránk minőségétől, általunk elfogyasztott, legjobb módja, immunitáshoz szükséges, védettséghez szükséges, böjt erősíti, immunrendszert mindössze, hideg zuhany, vírus megjelenése, esszenciális antivirális, nagy dózisú, fizikai aktivitás, közelmúltbeli tanulmányokról, jóga gyors, immunrendszer erősítésében, hatalmas immunszupresszor, egyetlen érzelem, mainstream média, világ bármely, igazi gyógyítógép, saját működésünkre, személyes erőnkre, jövőnk felett, francia nyelvű, online fordító, immunrendszerünk, felhasználásának, immunszupresszor, vírusérzékenyebb, gyógyszerkezelés, hatékonyságáról, immunrendszerét, antibakteriális, gyógyulhassanak, félreértéseknek, tanulmányokról, közvéleményhez, táplálkozásról, immunrendszert, védekezésünket, csökkenthetnék, megnövelésének, közelmúltbeli, immunrendszer, fontosságáról, szakembereket, immunvédelmet, gorrochategui, elfogyasztott, hatékonyságát, frontvonalban, védettséghez, egészségügyi, működésünkre, koncentrálni, szervezetünk, tájékoztatás, engedélyének, eltávolítjuk, feldolgozott, elpusztítják, hatékonysága, esszenciális, erőteljesebb, immunitáshoz, megelőzésről, érzékenyebbé, lipidfóliáit, folyamatosan, erősítésében, készleteink, magyarázták, bizonyítják, gyógyítógép, magyarázzák, képességeik, csatornákba, egészségünk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 131 db bejegyzés
e év: 580 db bejegyzés
Összes: 9036 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 774
  • e Hét: 2945
  • e Hónap: 11967
  • e Év: 79732
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.