Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
…eldöntöttük, hogy kiköltözünk Németországba
  2016-09-04 21:52:57, vasárnap
 
   
  Szily Nóra interjúja: Istenes Bence: ,,...eldöntöttük, hogy kiköltözünk Németországba"
Azt hittem, hogy az apaságról fogunk elsősorban beszélgetni, hisz az a legnagyobb változás az életében... Igen, illetve mégsem. Mert egy másik nagyra is készül. Meglepődtem - aztán megértettem. Szurkolni fogok neki, akármerre indul. Az egyik legtehetségesebb tévésnek tartom, és az elmúlt évek alatt a szívembe is zártam. Az elfogultságot - vállalom.

2013-ban, amikor beszélgettünk, így fogalmaztál: ,,Határidő sokkal inkább a családi életemmel kapcsolatban van. Szeretném, ha 30 éves koromra lenne már egy biztos párkapcsolatom, ha lenne egy olyan lány mellettem, akivel szeretném leélni az életemet, és együtt nevelgetnénk egy gyereket."

Már akkor megmondtam?

Bizony! És azon méláztam, hogy minden megvalósult... Hiszel abban, hogy kellenek víziók?

Én inkább nagyon tudatos vagyok.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

A vágyaiban szerinted lehet tudatos az ember?

A tudatosság számomra azt jelenti, hogy hiszek abban, hogy mindennek oka van, hogy a gondolataink irányítanak, és éppen ezért igyekszem pozitívan gondolkodni. Ettől persze történnek rossz dolgok is, de én próbálom ezzel a szemlélettel élni az életem. Amikor neked azt mondtam, hogy szeretnék gyereket, én komolyan is gondoltam. Aztán a Jóisten megadta.

Folytatom az idézetet: ,,Azt hiszem a gyerekem lesz az, akinek aztán teljesen őszintén, gondolkodás nélkül tudom adni magam, azt a szeretetet, ami bennem van. Ő lesz az, akiben remélhetőleg nem fogok csalódni. Azt várom már, hogy ott legyen valaki, akinek mindenemet odaadhatom, amit tanultam, amit az életemtől, a szüleimtől kaptam. Lehet, hogy ezért várom ennyire. Nem az a lényeg, hogy fiatal apa legyek, hanem, hogy eljöjjön a feltétel nélküli bizalom pillanata." Megérkezett ez a pillanat?

Igen, azt hiszem - bár Nátán azért még nagyon pici. Érdekes, azt mondják, hogy a férfi nem érzi rögtön azt, hogy apává válik. De én annyira jelen voltam végig Adél mellett, hogy rögtön átjárt az érzés és a felelősség is... Most már eltelt három hónap, és persze látom, hogy ez az időszak még leginkább az anya-gyerek kapcsolatról szól, de a fürdetés az enyém, és olyan jó látni, hogy már érzi, hogy mi következik. Nem sír, tudja, hogy jön apa... Persze, várom azt az időszakot, amikor már másként is tudunk kommunikálni. Amikor tényleg elkezdhetek igazán adni neki. A gondolataimat, az érzéseimet... Igazából abban akarok neki segíteni, hogy megmutatom a világot. Lehetőségeket szeretnék neki kínálni, aztán majd kiválasztja, mit szeretne.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Azon gondolkoztam, hogy vajon olyan lesz-e, mint te? A kockázatvállaló, időnként vakmerő srác... Aki annyira szabad!

Szeretném, hogy olyan legyen - igazi csibész!

És máris ott van az a csibészes mosoly a szemed sarkában!

Naná! Én imádnám, ha olyan lenne, mint én. Nehezebb lenne nekem egy ,,jógyerekkel".

Volt idő, amikor azon gondolkodtál, hogy rávarratod a kezedre: ,,No rules" - hisz nem szeretted a szabályokat. Hogy viseled, hogy a hétköznapokban egy apró emberke a főnök?

Most mindent ő irányít, persze. Ez tök érdekes, hogy szerintem rajta keresztül fogok egy csomó mindent megtanulni. Úgy gondolom, hogy ő a tükröm is lesz majd. Fura most szembesülni azzal, hogy nem csinálhatom azt, amit akarok, és akkor, amikor akarom. De közben meg nagyon nagy kincs, hogy az Adéllal annyira hihetetlen módon egymásra hangolódtunk! Sok mélységen mentünk együtt át, és ahogy kiderült, hogy gyerekünk lesz -szinte egyik pillanatról a másikra minden régi probléma, vitaforrás megszűnt. Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy más nőt el sem tudnék képzelni magam mellé. Tökéletesen érezzük egymást! Hogy miben hogyan támogathatjuk a másikat. Adél tudja, hogy nekem szükségem van szabadságra, és meg is adja nekem. Elmehetek a haverokkal focizni vagy jetskizni - nincs ebből gond -, és utána boldogan rohanok haza hozzájuk. És fordítva ugyanez van. Nem akarom, és nem is hagyom, hogy a hétköznapok felőröljék, hogy besokalljon, belefásuljon a monotonitásba, ezért mindig kitalálok valami apróságot. Kimozdulunk együtt is, és támogatom abban, hogy egy-egy órácskára ő is elmehessen csajoskodni. Addig én vigyázok a gyerekre. Látod, ebben is tudatos vagyok. Meg akarom és meg is fogom előzni, hogy nehogy az legyen, amiről olyan sokat hallunk. Hogy beszürkülnek a kapcsolatok, amikor pici a gyerek.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

És mennyi a munka most? Az X-Faktort már forgatjátok, és mindjárt jön a ValóVilág powered by Big Brother.

Igen, nemsokára...

Az jutott eszembe, hogy 29 évesen gyakorlatilag a csúcsműsorokat vezeted, és már nem is először. Te mindig újabb és újabb kihívásokra vágytál, és most nem tudom, mi lehet a következő?

Hát, ez az...

Miért vagy csendben? Mi jár a fejedben?

Jó. Akkor most elmondom. Nóra, mi eldöntöttük, hogy kiköltözünk Németországba.

Tessék? Most?

Hamarosan. Természetesen minden munkát elvégzek, amiben számítanak rám ősszel, vagyis az állandó bázisunkat tesszük át Németországba. Korrekt srác vagyok, nem hagynék senkit cserben. De amint vége az őszi televíziós szezonnak, elkezdünk csomagolni, de ez nem jelenti azt, hogy feladnám az itthoni karrierem. Abban állapodtunk meg az RTL-lel, hogy bármilyen feladatra ugyanúgy készen állok a jövőben is, hiszen a csatorna alkalmazottja maradok, így ha szükség lesz rám valamilyen műsorban, akkor arra az időre visszatérek Magyarországra.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Benne van az is, amit kapirgáltam? Nevezetesen, hogy a magyar televíziózásban a rendelkezésre álló lehetőségek közül már minden megvolt?

Abszolút nem volt meg minden, még nagyon sok mindent szeretnék csinálni, de most kicsit új impulzusokra, kihívásokra vágyom. Félre ne értsd, amit mondok! Miközben megtisztelő, amilyen feladatokat bíznak rám, de mégis azt érzem, hogy szükségem van a változásra.

Ez azt jelenti, hogy Németországban castingokra fogsz járni? Megpróbálod ott?

Már voltam Kölnben. Behívtak, és nagyon elégedettek voltak velem. Ajánlatokat is kaptam. Azt kértem, hogy fél évet hadd dolgozzak a háttérben - nem képernyőn -, hogy német társaságban legyek, hogy visszajöjjön a nyelv... Azt érzem, hogy hisznek bennem, úgyhogy előttem van a lehetőség... Ez az egyik része, a másik pedig a gyerek. Megtanulhatja a nyelvet, láthat egy másik kultúrát. Tudod, azt mondtam, szeretnék neki sok mindent megmutatni! Itt az idő, aztán majd meglátjuk. Ha úgy alakul, bármikor visszajöhetünk, sőt folyamatosan vissza is fogunk járni, akár az RTL-es munkák miatt, de a barátaink és a család miatt is időközönként hazajövünk.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Adél mit szólt - bár ha belegondolok, számára is talán ez a legjobb időszak.

Nagyon támogatja ezt a döntést, mint ahogy mindenki a családban. Azt mondják, hülye lennék nem kimenni, ha van egy ilyen lehetőség. Persze nem akarom az itteni életem feladni, továbbra is szeretnék itthon is műsorvezető lenni, hiszen haza lehet jönni pár hétre.

Mit reagáltak az RTL-ben a döntésedre? Hiszen alapember vagy a csapatban!

Természetesen miután meghoztuk a döntést, leültem az RTL vezetőségével, és őszintén elmondtam nekik a helyzetet. Az RTL szempontjából nem változik semmi, folytatódik a közös munka, ahogy eddig, annyi különbséggel, hogy próbáljuk időben úgy alakítani a dolgokat, hogy az a csatornának kielégítő és számomra is teljesíthető legyen.

Lenne valami, amiért nem költöznétek ki?

Sokat gondolkodtam az elmúlt egy évben, hogy mi is az, ami igazán az én területem. Miben vagyok jó, miben érzem jól magam? Szeretek zenélni, imádom azt a fajta színpadi jelenlétet, de rájöttem, hogy nem vagyok zenész. Mindig meg fog maradni hobbiszinten, de nem az a hivatásom. Nagyon érdekel a színészet is. Akartunk egy közös estet az Adéllal, egy interaktív zenés, játékos estet az életünkről, a vicces helyzeteinkről. Ezt sem adtuk fel, de most halasztódik a baba miatt. Nagyon sok kreatív munkám van a tévé mellett, sok cégnek gyártok kisfilmeket. Tényleg kerestem az utam, kerestem magam, de arra jutottam, hogy változásra van szükségem. Erre ad lehetőséget Németország.

Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Értem én...

A német televíziózásban vannak olyan formátumok, amelyekre nagyon vágyom. Ott is fut tehetségkutató és reality, amiket nagyon szeretek, de ezeken kívül még készül tíz másik műsor is. Sokkal nagyobb a piac, ez tény. És tök jó, ami itt van, csak egyszerűen másra is vágyom. És nem csak a munkában, hanem mindenben. Én továbbra is szeretnék dolgozni. Alkotni! Olyan dolgokat szeretnék csinálni, ami maradandó, Most vagyok fiatal, most szeretnék megragadni minden adódó lehetőséget, ez pedig ilyen.

Arra vágysz, hogy a személyiségedre építsenek egy műsort?

Németországban sokkal több műsorvezető-centrikus műsor van, mint például a Hagyjál főzni!, amit a jövőben is szeretnék csinálni. De rengeteg minden van a műsorvezetésen kívül is, az egyéni estektől kezdve a vicces napi sorozatokig. Amikor elkezdtem tévézni, Stephan Raabot, Oliver Pochert néztem. Azokat az embereket, akik nap mint nap szórakoztatták a nézőket 20 éven át. Előttem ők voltak a példák, én is ilyen szeretnék lenni! Meglátjuk, sikerül-e. Tudod, azt érzem, hogy tele vagyok energiával, lelkesedéssel, ötletekkel, és minden azt súgja, hogy itt az idő... Mikor, ha nem most?

Forrás: http://www.life.hu/sztarszerzok
 
 
0 komment , kategória:  Szily Nóra riportjai  
Címkék: legtehetségesebb, kockázatvállaló, személyiségedre, televíziózásban, csúcsműsorokat, németországban, tehetségkutató, helyzeteinkről, magyarországra, visszajöhetünk, hétköznapokban, műsorvezetésen, párkapcsolatom, szórakoztatták, természetesen, németországba, támogathatjuk, hullámhosszon, lelkesedéssel, megtanulhatja, alkalmazottja, gyakorlatilag, monotonitásba, gondolataimat, szempontjából, lehetőségeket, beszélgettünk, elfogultságot, vezetőségével, rendelkezésre, kapcsolatban, gondolkodtál, hangolódtunk, gondolkoztam, beszürkülnek, gondolkodtam, apaságról fogunk, másik nagyra, egyik legtehetségesebb, elmúlt évek, elfogultságot –, családi életemmel, biztos párkapcsolatom, olyan lány, vágyaiban szerinted, tudatosság számomra, gondolataink irányítanak, szemlélettel élni, gyerekem lesz, szüleimtől kaptam, feltétel nélküli, anya-gyerek kapcsolatról, Szily Nóra, Istenes Bence, Adrián Zoltán, Stephan Raabot, Oliver Pochert,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
06.16. 18:21 Simán verte Ciprust a magyar női labdarúgó-válogatott
06.16. 18:01 Az amerikai külügyminiszter diplomáciai erőfeszítéseket szorgalmaz az Ománi...
06.16. 16:51 Megnyílnak a Csepel Művek épületei a nyitott gyárak hétvégéjén
06.16. 16:43 A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei
06.16. 16:43 Elhunyt Reviczkyné Köteles Erzsébet olimpiai bajnok tornász
06.16. 16:12 A jövő héten változékonyabb lesz az időjárás
06.16. 16:11 Tour de Hongrie - Neilands a végső győztes, Dina és Valter a dobogón zárt
06.16. 15:51 Strandröplabda ob - Ismét nyert a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros
06.16. 15:31 Maurizio Sarri lett a Juventus vezetőedzője
06.16. 14:51 Hajnalig sportoltak a Mozgás Éjszakáján
Tudjátok ?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes Pünkösdi Ünnepeket!  Jöjj Szentlélek!  Olyasmi  Facebookon kaptam  Pünkösd - az Egyház születésna...  Békegalamb jött  Pünkösd  Az enyém  Pünkösd  Benedek Elek:Pünkösdi harangok...  A szenvedés oka  Pünkösd  Szép estét  Békés, boldog hétvégét!  Kellemes Pünkösdi hétvégét  Petrezselyem  Facebookon kaptam  Szenvedés  Szép Pünkösd vasárnapot  Jöjj Szentlélek Istenünk!  Pünkösdkor imádkozzunk együtt ...  Megalvadt idő - Százharmincötö...  Kellemes Pünkösdi hétvégét  Szárított árnika  Jöjj Szentlélek!  A szenvedő Isten  Áldott Pünkösdi Ünnepeket  Pünkösdi álom !  Pünkösd  Pünkösd  Áldott ünnepeket!  Profil kép  Pünkösdi népszokások  Engedjük, hogy a Szentlélek ak...  Pünkösd  Ámbrándozás  Gyász  Balassi Bálint Borivóknak való  Szenvedés  Pünkösdi várakozás  Ölbey Irén Pünkösdi lélek  Szívünk otthona  Szenvedés  Szép estét  Pünkösd  Ani barátnőmtől a facebookon  Szenvedés  Falunap - Százharmincnegyedik ...  Jó reggelt , szép napot  Jó reggelt , szép napot  Ani barátnőmtől a facebookon  Pünkösd  Benedek Elek:Pünkösdi harangok...  Pünkösd  Amikor elérkezett Pünkösd napj...  Pünkösd  Hol van az a nyár...  Pünkösdi imádság  Amikor a pünkösd napja eljött,...  Falunap - Százharmincnegyedik ...  Facebookon kaptam  Jó reggelt , szép napot  Borsi GáborPünkösdi Rózsaszála...  kellemes szép vasárnapot  Harmónia......  A porckopásról  Békés, boldog hétvégét!  Facebookon kaptam  Nem hétfő  Facebookon kaptam  Szent, vagyis tökéletes, mint ...  A szenvedő Isten  Szèp napot kívánok  Pünkösd  Elhozta az Isten...  Így szép jó és így jó  Szent, vagyis tökéletes, mint ...  További szép ünnepet!  PÜNKÖSD NAPJA Aki nem tud a h...  Vizililiom  Facebookon kaptam  Június 10.  Kellemes Pünkösdi Ünnepeket!  Kérek egy kávét  Áldott Pünkösdi Ünnepeket!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szenvedés  Áldott Pünkösdi Ünnepeket kív...  Ölbey Irén Pünkösdi lélek  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinát...  Szenvedés  Magamnak, másnak  Nincs Cím  A Szentlélek jelenléte  Jó reggelt , szép napot  Dsida Jenő: Pünkösd  Az aminosavakról - jó tudni  Kellemes vasárnapot 
Bejegyzés Címkék
apaságról fogunk, másik nagyra, egyik legtehetségesebb, elmúlt évek, elfogultságot &#8211, családi életemmel, biztos párkapcsolatom, olyan lány, vágyaiban szerinted, tudatosság számomra, gondolataink irányítanak, szemlélettel élni, gyerekem lesz, szüleimtől kaptam, feltétel nélküli, anya-gyerek kapcsolatról, szemed sarkában, apró emberke, csomó mindent, másikra minden, hullámhosszon vagyunk, haverokkal focizni, hétköznapok felőröljék, munka most, jutott eszembe, csúcsműsorokat vezeted, állandó bázisunkat, őszi televíziós, itthoni karrierem, csatorna alkalmazottja, időre visszatérek, magyar televíziózásban, rendelkezésre álló, háttérben &#8211, egyik része, másik pedig, másik kultúrát, család miatt, legjobb időszak, ilyen lehetőség, itteni életem, közös munka, fajta színpadi, közös estet, interaktív zenés, vicces helyzeteinkről, baba miatt, tévé mellett, német televíziózásban, személyiségedre építsenek, műsorvezetésen kívül, egyéni estektől, vicces napi, legtehetségesebb, kockázatvállaló, személyiségedre, televíziózásban, csúcsműsorokat, németországban, tehetségkutató, helyzeteinkről, magyarországra, visszajöhetünk, hétköznapokban, műsorvezetésen, párkapcsolatom, szórakoztatták, természetesen, németországba, támogathatjuk, hullámhosszon, lelkesedéssel, megtanulhatja, alkalmazottja, gyakorlatilag, monotonitásba, gondolataimat, szempontjából, lehetőségeket, beszélgettünk, elfogultságot, vezetőségével, rendelkezésre, kapcsolatban, gondolkodtál, hangolódtunk, gondolkoztam, beszürkülnek, gondolkodtam, belefásuljon, teljesíthető, időközönként, kommunikálni, különbséggel, hobbiszinten, kapcsolatról, , ,
2019.05 2019. Június 2019.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 203 db bejegyzés
Összes: 32525 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 745
  • e Hét: 745
  • e Hónap: 28721
  • e Év: 197750
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.