Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az Egység Törvénye
  2019-01-29 11:29:54, kedd
 
  AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS
1981. január 25.

7.0 Ré: Ré vagyok. Üdvözöllek titeket a mi Végtelen Teremtőnk szeretetében és fényében. Most kommunikálok.

7.1 Kérdező: Említetted, hogy egy bizonyos számú tagja van a Bolygók Konföderációjának. Miféle szolgálatok, vagy szolgálat fajták állnak nyitva a Konföderáció tagjai előtt?

Ré: Ré vagyok. Feltételezem, hogy arra a szolgálatra gondolsz, amit mi a Konföderáció tagjaiként nyújthatunk, és nem arra a szolgálatra, amely a rendelkezésünkre áll.

A nyújtani lehetséges szolgálatunk a bennünket hívók számára egyenlő a hívás torzulásának/szükségének négyzete osztva vagy integrálva az alapvető Egység Törvénye azon torzulásával, amely a teremtett világ egységességével tisztában nem lévők szabad akaratára utal.

7.2 Kérdező: Ebből arra következtetek, hogy a kapcsolatteremtésetek nehézsége e bolygóval jelenleg az emberek összetételéből adódik: egynémelyek tisztában vannak az egységességgel, mások nem, és ebből adódóan nem léphettek ki nyíltan vagy adhattok bizonyosságot a kapcsolatotokról. Igaz a feltételezésem?

Ré: Ré vagyok. Miként az imént újra elismételtük eme instrumentumon keresztül, nekünk a társas memória komplexumotok valamennyi darabkáját integrálnunk kell annak illúziós dezintegrációs* formájában. Majd ennek eredménye meglátható a nyújtható szolgálatunk korlátjaiban. Szerencsénkre a Szolgálat Törvénye négyzetezi a hívók vágyát. Máskülönben nem lenne létezésünk ebben az időben/térben az illúzió jelen kontinuumán. Röviden: alapjaiban igazad van. A nem-jelenlét gondolata nem a népetekre irányuló alap gondolatforma komplexumunk része, hanem inkább egy maximális tekintetbe vétele annak, ami lehetséges.

Kérdező: Azon, hogy négyzetezi, azt érted, hogy ha 10 ember hív, akkor ezt a bolygó arányaihoz való viszonyításkor száznak számíthatjátok, minthogy tíz a négyzeten az száz?

Ré: Ré vagyok. Ez hibás. A négyzet szekvenciális: egy, kettő, három, négy, mind négyzetezve a következő számmal.

7.4 Kérdező: Ha csak tíz egyén kérte a földön a szolgálataitokat, hogyan kalkulálnátok a hívásukat ezzel a négyzet módszerrel?

Ré: Egyvalakiét tízszer egymás után négyzeteznénk, ezzel a számot a tízedik négyzetre emelve.

7.5 Kérdező: Mi lenne az eredménye ennek a számításnak?

Ré: (fél perc szünet) Az eredmény nehezen átvihető. 1012, körülbelül. A hívó egyének néha nem teljesen egységesek a hívásukban, ezért kevesebb egy picivel a négyzetezés*. Vagyis egy statisztikai veszteség lép föl egy adott hívási lépcső során. Mindazonáltal ebből a statisztikailag korrigált információból talán megérthető a négyzetezési mechanizmus.

7.6 Kérdező: Jelenleg a Föld bolygón körülbelül hány entitás igényli a szolgálataidat?

Ré: Személyesen engem 352 ezren hívnak. A Konföderációt, annak entitás-komplexumai teljes skálájában 632 millió tudat/test/lélek komplexumotok hívja. Ezek a számok le lettek egyszerűsítve.

7.7 Kérdező: Meg tudnád mondani, milyen eredményt kapunk, ha alkalmazzuk a Négyzetek Törvényét ezekre a számokra?

Ré: A szám közelítőleg semmitmondó a véges értelemben, mivel igen-igen sok a számjegy. Mindenesetre egy nagy hívást jelent, amelyet mi a teremtett világ mindenféle rétegében úgy érzünk és hallunk, mintha a saját entitásunk lenne egy nagy és lesújtó bánat felé torzulva. Megköveteli a szolgálatunkat.

Kérdező: Mikortól lenne ez a hívás elegendően nagy ahhoz, hogy nyíltan jöhessetek le az emberek közé a Földre? Hány entitásnak kellene a Földön a Konföderációt hívnia?

Ré: Ré vagyok. A népetek közé eljövetel lehetőségét nem a hívások számából számítjuk: ez egy konszenzus révén áll elő a komplett társadalmi memória komplexum részéről, mely tudomást szerzett a minden dolgok végtelen tudatosságáról. Népeitek körében ez csak elszigetelt esetekben volt lehetséges.

Olyan esetben, amikor egy társas memória komplexum, amely a Teremtő szolgálója, látja ezt a helyzetet és ötlete támad az alkalmas segítségnyújtásra, mely csak népetek közt végezhető el, a társas memória komplexum, amelyik ezt az elgondolást szeretné, beterjeszti azt a Szaturnusz Tanácsának. Ha elfogadják, a karantént feloldják.

7.9 Kérdező: Azt hiszem, van itt egy kérdésem Jimtől a Tanáccsal kapcsolatban. Kik a tagok és hogyan működik a Tanács?

Ré: Ré vagyok. A Tanács tagjai képviselők a Konföderációból és belső síkjaitok azon vibrációs szintjeiről, melyek a harmadik denzitásotokért felelősek. A nevek nem fontosak, mivel nevek nincsenek. Tudat/test/lélek komplexumaitok neveket igényelnek, s így sok esetben az egyes entitások vibrációs torzulásaival egybecsengő vibrációs hang komplexumokat használunk. A név fogalom azonban nem része a Tanácsnak. Ha neveket kérnek tőlünk, próbálunk találni, de nem mindenki választott nevet.

Az állandóan ülésező Tanács létszáma (bár ez váltakozik a kiegyensúlyozás miatt, amit - ahogy mondanátok - rendkívüli esetekben tartanak) - kilenc. Ez az Üléstanács. E Tanács munkáját segíti még huszonnégy entitás, akik kérés esetén felajánlják a szolgálataikat. Ezek az entitások odaadóan figyelnek és az Őrzőknek nevezik őket.

A Tanács ahogy mondanátok telepatikus kapcsolat útján operál a kilenc egységével vagy uniójával; a torzulások harmonikusan keverednek, hogy így az Egység Törvénye könnyűszerrel érvényesül. Amikor gondolat (döntés) kívánkozik, a Tanács fenntartja e szükség torzulási komplexumát, kiegyensúlyoz a már említett módon, majd pedig javaslatot tesz az általa helyesnek vélt intézkedésre. Ebbe beleértendő 1) a társas memória komplexumok kötelezettsége a Konföderáció felé, 2) segítségnyújtás azoknak, akik bizonytalanok afelől, hogy hogyan segíthetnek az ezt kérő társas memória komplexumokon, egy olyan módon, ami összhangban van a hívással, a Törvénnyel és a hívók számával (ez olykor nem más, mint a hívással szembeni ellenállás), 3) a Tanácson belüli kérdések is meghatározásra kerülnek.

Ezek a Tanács főbb kötelezettségei. Bármiféle kétely esetén a Tanács a huszonnégyhez fordulhat, akik ekkor a konszenzusukat/megítélésüket/elgondolásukat a Tanács elé tárják. Ez után a Tanács újraértelmezheti az adott kérdést.

7.10 Kérdező: Említetted a kilencet, akik a Tanácsban üléseznek. Ezek a "kilencek" ugyanazok, akikre ez a könyv hivatkozik? (A kérdező az Uri Geller könyvre mutat.)

Ré: Ré vagyok. A Kilencek Tanácsát félig-meddig torzítatlan formában megőrizte két jelentősebb forrás, az elnevezésetek szerint Markként ismert, és az elnevezésetek szerint Henryként ismert. Az egyik esetben a médium volt az írnok. A másikban nem a médium volt az írnok. Az írnok közreműködése nélkül azonban az energia nem jutott volna el a médiumhoz.

7.11 Kérdező: A nevek, amiket említettél: ők Mark Probert és Henry Puharich voltak?

Ré: Ré vagyok. Így van.

7.12 Kérdező: Az érdekelne, hogy az Egység Törvényének alkalmazása miként jár együtt a szabad akarattal arra nézve, amit én a földi ufó esetek reklámozásának neveznék. Az elmúlt harminc év során a Tanács láthatóan elég sűrűn hagyta jóvá a karantén feloldását. Én ezt egyfajta reklámozásának látom annak, amit most csinálunk, hogy több ember ébredhessen fel. Igazam van?

Ré: Ré vagyok. Elme komplexumod egy bizonyos mértékű fogalmi zavar alóli feloldására lesz szükség, hogy egy alkalmas válasz érdekében kérdésed újraalkotható legyen. Kérlek, hallgass végig bennünket.

A szaturnuszi Tanács nem adott engedélyt a karantén áthágására az általad említett idő/tér kontinuumban. Előfordul bizonyos számú földreszállás. Valamennyi a saját népetek részéről, valamennyi az általatok orioniként ismert csoport részéről.

Másodszor, beleegyezést adnak - nem a karantén áthágására, hogy köztetek tartózkodjanak, hanem arra, hogy gondolatforma kapacitásukban megjelenjenek azok előtt, akiknek szemük van a látásra.

Harmadszor, annyiban helyes a feltételezésed, hogy abban az időben/térben, melyben az első nukleáris bombátokat kifejlesztették és bevetették, konföderációs tagok engedélyt kaptak rá, hogy vigasszal szolgáljanak társaitoknak oly módon, hogy rejtély bekövetkeztét okozták. Ez az, amit te reklámozás alatt értesz, és ez igaz. A felajánlanunk lehetővé tett történések titokzatos és ismeretlen kvalitásának reménybeli szándéka az, hogy népeteket ráébressze a végtelen lehetőségekre. Amikor társaitok felfogják a végtelent, akkor és csak akkor nyílhat meg a kapu az Egység Törvénye előtt.

7.13 Kérdező: A mi népünket említetted és az orioniakat, akik ide jönnek. Részleteznéd?

Ré: Ré vagyok. Gondolati komplexumaid nem egyeztek vibrációs hang komplexumaiddal. Nem tudunk válaszolni. Légy szíves, ismételd meg a kérdést.

7.14 Kérdező: Az Orionról fogok kérdezni. Azt mondtad, hogy orioni eredetű volt némelyik az ufókkal való kapcsolatfelvételek közül. Tudnál valamit mondani erről a kontaktusról, a céljáról?

Ré: Ré vagyok. Végy, ha úgy tetszik, szándékok egy egyszerű példáját, amelyek rosszak/jók. Ez a példa Adolf. Ez a ti vibrációs hang komplexumotok. A szándék gyaníthatóan egyesülés az elitnek nevezett torzulási komplexum kiválasztásával egy társas memória komplexumból, majd pedig különböző eszközökkel történő elnyomása azoknak, akiket a nem-elit torzulásnak tekintenek. Ez után jön az elképzelés, hogy az így megtisztogatott társas memória komplexumot vegyék és hozzátegyék egy az úgynevezett Orion csoport által birodalomnak gondolt torzuláshoz. A velük farkasszemet néző probléma az, hogy egy nagy rakás véletlenszerű energiával szembesülnek, amit az elkülönítés gondolata vált ki. Ez sebezhetővé teszi őket, mivel a saját tagjaik közötti torzulások nem harmonizálnak.

7.15 Kérdező: Mi az Orion csoport denzitása?

Ré: Ré vagyok. Mint a Konföderáció esetében, az e csoportosulást alkotó tömeg-tudatok denzitása is változó. Egy nagyon kevés harmadik denzitású, egy nagyobb számú negyedik, egy hasonlóan nagy ötödik, és egy nagyon kevés hatodik denzitású entitás alkotja ezt a szervezetet. A létszámuk olyan egytizede a miénknek a tér/idő kontinuum bármely adott pontján, mivel a spirituális entrópia problémája azt okozza náluk, hogy állandó szétbomlást tapasztalnak a társas memória komplexumukban. Az erejük ugyanakkora, mint a miénk. Az Egység Törvénye nem kivételez sem a fénnyel, sem a sötétséggel, hanem lehetőséget ad másokat szolgálni és önmagadat szolgálni. Mindamellett mások szolgálata végül önmagad szolgálatához is vezet, megőrizve és tovább harmonizálva így az intelligens végtelent e viselkedésmódokon keresztül kereső egyének torzulásait.

Azok, akik önmaguk szolgálatához folyamodva keresik az intelligens végtelent, ugyanakkora hatalmat teremtenek meg, de mint mondottuk, állandó nehézségeik vannak az elkülönülés gondolata végett, mely elválaszthatatlan az önmaguk szolgálatának mások feletti hatalommal együttjáró megnyilvánulásaitól. Ez gyengíti és végül szétoszlatja az olyan tudat/test/lélek komplexumok által egybegyűjtött energiát, akik az Orion csoportot és az Orion csoportot alkotó társas memória komplexumokat hívják.

Meg kell jegyezni, gondosan fontolóra kell venni, és el kell fogadni azt, hogy az Egység Törvénye rendelkezésére áll bármely társas memória komplexumnak, amelyik úgy döntött, hogy együtt verseng valamely kereső célért, légyen az akár másokat szolgáló, akár önmagát szolgáló. A törvények, melyek az Egység Törvényének elsődleges torzulásai, ezután működésbe lépnek, és a tér/idő illúziója hordozóvá szegődik az ekképpen szabadon meghozott döntés eredményeinek kifejlődéséhez. Így minden entitás tanul, nem számít, mit keres. Mind ugyanazt tanulják, egyesek gyorsabban, mások lassabban.

7.16 Kérdező: Ha példaként vesszük az Orion csoport ötödik denzitású társas memória komplexumát, akkor mi volt az ő előző denzitásuk, mielőtt ötödik denzitásúvá váltak volna?

Ré: Ré vagyok. A denzitásokon keresztüli előrehaladás szekvenciális. Egy ötödik denzitású társas memória komplexum negyedik denzitásból begyűjtött tudat/test/lélek komplexumokból áll. Ezután az összeállt vagy tömeges tudat/test/lélek komplexum megteszi eggyé olvadását, és a torzulások végtelen változatosságú lehetőségeinek kombinációjaként előállnak az eredmények.

7.17 Kérdező: Próbálom megérteni, hogyan fejlődhet egy ilyen Orion csoporthoz hasonló csoport. Azon a véleményen voltam, hogy az Egység Törvényének egy közelebbi megértése teremti elő az elfogadhatósági feltételét, hogy mondjuk, mint a mi mostani átmenetünk esetében, valaki a harmadikból a negyedik denzitásba lépjen. Ha te az Orion csoportban lennél, és az önös szolgálatra irányult, hogyan lenne számodra lehetséges az előrehaladás a harmadikból a negyedik denzitásba? Miféle tanulás lenne szükséges ehhez?

Ré: Ré vagyok. Hosszára való tekintettel, mostanra ez lesz az utolsó kérdés ennek az instrumentumnak.

Emlékeztek rá, hogy némileg részleteztük, hogy a mások szolgálata felé nem irányultak miként képesek ennek ellenére is megtalálni és használatba venni a kaput az intelligens végtelenhez. Ez oktávunk valamennyi denzitására érvényes. Azok nevében, akik - ahogy ti mondanátok - előttünk járnak, a lét következő kvantumán vagy oktávján, nem mondhatunk véleményt. A denzitásoknak erre az oktávjára azonban elmondható ez. A lényeket azért szüretelik, mert ők az adott denzitás fényét/szeretetét látják és élvezik. Azoknak, akik erre a fényre/szeretetre rátalálnak a vágy üdve nélkül, hogy másokat szolgáljanak, ám mégis a Szabad Akarat Törvényei szerint, joguk van rá, hogy ezt a fényt/szeretetet bárminemű célra felhasználják. Ugyanakkor talán meg kell itt jegyezni azt is, hogy léteznek a tanulásnak olyan rendszerei, amelyek az elkülönülés keresője számára ezen átjárók elnyerését lehetővé teszik.

Ez a tanulás ugyanolyan nehéz, mint az, amelyiket leírtuk nektek, viszont ott vannak azok, akik a tanulásban éppen akkora kitartást mutatnak, mint amennyire kitartóan téged hajt előre a vágy a keresés fáradságos útján a tudásért, amellyel szolgálhatsz. A torzulás abban keresendő, amint az önmaguk szolgálatát keresőket az Egység Törvénye pontosan ugyanolyannak tekinti, mint azokat, akik mások szolgálatát keresik, minthogy nem egy-e mindenki? Önmagadat szolgálni és mást szolgálni egy kettős módja annak, hogy ugyanazt mondjuk, ha az Egység Törvénye lényegét megérted.

Most megválaszolnánk még valami rövidebb kérdést, ha akad.

7.18 Kérdező: Tehetünk-e valamit, hogy az instrumentum kényelmesebben érezze magát?

Ré: Ré vagyok. Kisebb igazításokat tehettek. Mindamellett már minimális torzulással vagyunk képesek használni eme instrumentumot, és egyben anélkül, hogy jelentősebb mértékben kimerítenénk őt. Kívánsz továbbit kérdezni?

7.19 Kérdező: Nem szeretnénk az instrumentumot fárasztani. Köszönjük szépen. Ez nagyon hasznos volt és innen szeretnénk folytatni a következő üléskor.

Ré: Ré vagyok. Távozom tőletek az Egységes Végtelen Teremtő szeretetében és fényében. Járjatok hát az Egy Teremtő erejében és békéjében. Adonai.

*szétdarabolódott
*kevesebb egy picivel, mint a kettes alapú hatványozás: 210=1024


AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE, NYOLCADIK ÜLÉS
1981. január 26.

8.0 Ré: Ré vagyok. Üdvözöllek titeket a Végtelen Teremtő szeretetében és fényében. Most kommunikálok.

8.1 Kérdező: Van egy kérdésem azzal kapcsolatban, amit én a Konföderáció reklámozásának nevezek. A kérdésem a szabad akarathoz kapcsolódik. Egyes találkozásokat megengedett - értelmezésem szerint - a Konföderáció, de ez korlátozva van azoknak a szabad akarata által, akik nem afelé irányulnak, hogy kontaktust akarnának. Ez az anyag, amelyet most készítünk, széles körben lesz terjesztve. Az agyag terjesztése egy relatíve kisszámú ember akaratán fog múlni. Sok ember szeretne a bolygónkon hozzájutni ehhez az anyaghoz, de még ha terjesztjük is, sokan nem lesznek tudatában létezésének. Van-e valamilyen lehetőség olyan hatás keltésére, amit én reklámozásnak nevezek, vagy ez ellenkezne a szabad akarat törvényével?

Ré: Ré vagyok. Tekintsd át, ha gondolod, milyen utat járt be élet-tapasztalás komplexumod. Vedd számba a véletleneket és furcsa körülményeket, melyek során egyik dolog a másikhoz vezetett. Jól gondolkozz el ezeken.

Minden egyén megkapja a számára szükséges lehetőségeket. Ennek az
információforrás-létezésnek nincs minden egyes kereső ember élet-tapasztalás komplexumában haszna. Imígyen a reklámozás általános és nem úgy tervezik, hogy egy bizonyos anyag felkutatására mutasson rá, hanem hogy csak sugallja az illúzió numenális* nézőpontját.

8.2 Kérdező: Volt egy rész a tegnapi anyagban - ezt most fel fogom olvasni -, ahol azt mondod, "Előfordul bizonyos számú földreszállás. Valamennyi a saját népetek részéről, valamennyi az általatok orioniként ismert csoport részéről." Első kérdésem, mit értesz azon, hogy "a saját népetek részéről"?

Ré: Ré vagyok. Népetek birtokában van, ez idő/tér jelenben, annak a műszaki vívmánynak - amennyiben így fogalmaznátok -, amely képessé tesz olyan alakú és típusú járművek létrehozására és röptetésére, ami előttetek úgy ismert, mint azonosítatlan repülő tárgyak. Sajnálatos, népetek társas memória komplexum vibrációs szintje számára, hogy ezek az eszközök nem az emberiség szolgálatában készülnek, hanem esetleges destruktív felhasználásra. Ez tovább rontja a társas memória komplexumotok vibrációs bekapcsolódását, egy olyan helyzetet teremtve, ahol sem a mások szolgálatára irányultak, sem az önmaguk szolgálatára irányultak nem juthatnak hozzá az energiához/erőhöz, mely megnyitná a kapukat az intelligens végtelen felé a társas memória komplexum számára. Márpedig ez a szüret leszűkülését eredményezi.

8.3 Kérdező: Ezek a járművek, amelyek a saját népünktől valók, olyan - mi úgy mondjuk - létsíkokból jönnek, amelyek nem inkarnáltak jelenleg? Hol van az ő bázisuk?

Ré: Ré vagyok. Amikről mi beszéltünk, azok a harmadik denzitásból valók, és népetek különféle társadalmi részlegei vagy szervezetei úgynevezett katonai komplexumának részei.

A bázisok különbözőek. Vannak bázisok - ahogy neveznétek - a víz alatt a ti déli tengereitekben a Bahama-szigetek közelében csakúgy, mint a Csendes-óceánotok különböző helyein a chilei határotok közelében a tengeren. Vannak bázisok a Holdon - ahogy hívjátok e mellékbolygót -, ahol jelenleg az újramegnyitáson dolgoznak. Vannak bázisok itt-ott a szárazföldjeiteken. És vannak bázisok, amennyiben így mondanátok, az egeteken. Ezek a ti népetek bázisai, igen sok, és ahogy mondtuk, a pusztítás potenciáljával rendelkeznek.

8.4 Kérdező: Honnan származnak az ezeket a járműveket irányító emberek? Kapcsolatba hozhatók a Föld valamelyik nemzetével? Mi az ő eredetük?

Ré: Ezek az emberek ugyanonnan származnak, ahonnan te vagy én. A Teremtőtől. Ahogyan a kérdést célzod, annak sekélyebb aspektusában, ezek azok az emberek a ti és mások kormányzatában, akik az általatok úgynevezett National Security* felelősei.

8.5 Kérdező: Úgy értsem tehát, hogy e vízalatti bázisok az Egyesült Államok kezében vannak?

Ré: Ré vagyok. Így van.

8.6 Kérdező: Miként tett szert az Egyesült Államok ilyen járművek megépítését lehetővé tevő technológiára?

Ré: Ré vagyok. Volt egy tudat/test/lélek komplexum, aki népetek előtt a "Nikola" vibrációs hang komplexumként ismert. Az entitás elhagyta az illúziót, a fontos megértésekkel teli papírokat pedig elvitték a nemzeti rész-komplexum biztonságáért szolgáló tudat/test/lélek komplexumok. Így népetek az alaptechnológia titkának őrzője lett. Az általatok oroszoknak nevezett tudat/test/lélek komplexumok esetében a technológiát a Konföderáció egy tagja adományozta egy próbálkozás részeként, hozzávetőleg huszonhét évetekkel ezelőtt, hogy információkat osszon meg és békét hozzon népeiteknek. Az ezen információkat kiadó entitások rosszul mérték fel a helyzetet, ám ezzel együtt is sok olyat tettünk e ciklus végén, szüretetek elősegítésére, amikből bizonyos fajta segítségek hiábavalósága bontakozott ki. Ez egy járulékos tényezője jelen időpontban az óvatosabb megközelítésünknek, még ha a vágy a hatalom feletti hatalomra nő is, és népeitek hívása nőttön nő is.

8.7 Kérdező: Tanácstalan vagyok ezekkel a járművekkel kapcsolatosan, amelyeknek vízalatti bázisuk van. Ez a technológia elegendő minden más fegyverzet háttérbe szorítására? Képesek vagyunk repülni velük, vagy csak szállítási eszközök? Mi az energiaforrásuk alapmechanizmusa? Úgy értem, elég nehéz ezt elhinni.

Ré: Ré vagyok. Talán az elnevezése rossz e járműveknek némely esetben. Helyénvalóbb lenne haditechnikaként tekinteni rájuk. A felhasznált energia a Föld égkörét polarizáló elektromágneses energia mezejéből való. A fegyverzetnek két alapfajtája van: az egyik, amit az embertársaitok pszichotronikusnak mondanak, a másik, amit részecskesugárnak. Az e technológiában rejlő pusztító erő jelentős, de a fegyvereket már sok esetben felhasználták az időjárás megváltoztatására és a vibrációs változás felfokozására is, mely bolygótokat ez idő tájt körülöleli.

8.8 Kérdező: Hogyan tudták ezt titokban tartani? Miért nem használják fel közlekedési eszközként a járműveket?

Ré: Társadalmi felosztás-illúzióitok mindegyikének kormánya tartózkodik a hírveréstől, hogy a meglepetést fenntarthassa azok háborús akciója esetére, akiket társaitok az ellenségnek neveznek.

8.9 Kérdező: Hány ilyen jármű van az Egyesült Államok birtokában?

Ré: Ré vagyok. Az Egyesült Államoknak 573 ilyen van jelenleg. Ezt a számot folyamatosan bővítik.

8.10 Kérdező: Mi a csúcssebessége ezeknek a járműveknek?

Ré: Ré vagyok. A járművek sebessége egyenlő a Föld energiájának négyzetével. Ez a mező változó. A határ körülbelül fele a fénysebességnek, ahogy nevezitek. Ez a tervezés tökéletlenségeiből adódik.

8.11 Kérdező: Ez a fajta eszköz megoldhatná az energiagondok nagy részét, már ami a közlekedést illeti?

Ré: Ré vagyok. A jelenleg a földi emberek birtokában lévő technológia képes lenne megoldani valamennyi korlátot, amely társas memória komplexumotokat a tapasztalás e jelen nexusában sújtja. Azonban némely egyéneteknek a felfogásai, akik - ti úgy mondanátok - a hatalmi energia felé rendelkeznek torzulásokkal, mindaddig a visszatartását okozzák ezeknek a megoldásoknak, amíg a megoldások olyannyira szükségessé nem válnak, hogy a torzulásokkal rendelkezők még inkább a hatalom irányába torzulhassanak.

8.12 Kérdező: Azt is állítottad, hogy néhány jelenlegi földreszállás mögött az Orion csoport áll. Miért szállt le itt az Orion csoport? Mi az ő céljuk?

Ré: Ré vagyok. A céljuk hódítás, szemben a Konföderáció tagjaival, akik a hívásra várnak. Az úgynevezett Orion csoport magát hívja hódításra.

8.13 Kérdező: Konkrétan mit tesznek, amikor földreszállnak?

Ré: Kétfajta leszállás van. Az elsőben népetekből a hajójukra visznek és jövőbeli használatra programoznak entitásokat. A programozásnak két vagy három fokozata van. Az első fokozat az, amit felderíthetnek azok, akik elvégzik a kutatásokat. A második egy önkioldó program. A harmadik fokozat egy második és sokkal mélyebb önkioldó program, amelyik az entitást kikristályosítja és ezáltal élettelenné teszi, és felhasználhatóvá egyfajta jeladóként. Ez az egyik fajta földreszállás.

A második fajta földreszállás a Föld kérge alatt történik, ahová a vízből lépnek be. Újra csak dél-amerikai és karib-tengeri, valamint az úgynevezett északi sarkhoz közeli területekről van szó általában. A bázisaik a földfelszín alatt vannak.

8.14 Kérdező: Az Orion csoportnak mi a... mi a cél az Orion csoport hódítására nézve?

Ré: Ré vagyok. Mint azt már korábban elmondtuk, a szándékuk megtalálni bizonyos tudat/test/lélek komplexumokat, amik az ő saját vibrációs komplexumukkal rezonálnak, hogy azután leigázzák a nem-elitet, ahogy a nem orioni vibrációval rendelkezőket nevezhetnéd.

8.15 Kérdező: Az 1973-as pascagoulai földreszállás, melynek során Charlie Hixsont az űrhajó fedélzetére vitték, egy ilyen fajta földreszállás volt?

Ré: Ré vagyok. A leszállás, amelyről beszélsz, olyasmi volt, amit te egy anomáliának mondanál. Nem az Orion csoport befolyása állt mögötte, sem a mi népeink gondolatformája, hanem egy saját vibrációtokból való planetáris entitás, mely teljes ártatlanságában egy véletlenszerű leszállásként átjött a karanténon.

8.16 Kérdező: Mit csináltak Charlie Hixsonnal, amikor a hajójukra vitték őt?

Ré: Ré vagyok. Tudat/test/lélek komplexuma élettapasztalatait hasznosították, a komplexumok azon élményeire koncentrálva, amelyet ti háborúskodásnak neveztek.

8.17 Kérdező: Hogyan hasznosították ezeket?

Ré: Ré vagyok. A tapasztalatok hasznosítása a tanulás. Képzelj el egy fajt, amelyik egy filmet néz. Átél egy történetet és azonosul a főhős érzéseivel, érzékelésével, élményével.

8.18 Kérdező: Charlie Hixson eredetileg ugyanabból a társas memória komplexumból való volt, mint akik felvették őt?

Ré: Ré vagyok. E vibrációs hang komplexum entitásának nem volt kapcsolata az őt felhasználókkal.

8.19 Kérdező: Az őt felhasználók az ő háborús tapasztalatait az Egység Törvényének további megismerésére hasznosították?

Ré: Ré vagyok. Ez így van.

8.20 Kérdező: Az őt felvevő entitásoknak normális testfelépítésük volt? Charlie leírása róluk meglehetősen szokatlan.

Ré: Ré vagyok. Lényük testfelépítése az ő normális testfelépítésük. A szokatlanság nem jelentős. Nekünk magunknak is, amikor népetek közé választottunk egy küldetést, tanulmányoznunk kellett népeteket, mivel ha nem a sajátunkétól eltérő formában érkeztünk volna, akkor fényként érzékeltek volna minket.

8.21 Kérdező: Milyen denzitásúak voltak a Charlie-t felvevő lények?

Ré: Ré vagyok. Az entitások, akik iránt ekkora figyelmet fordítasz, harmadik denzitású lények egy meglehetősen fejlett rendből. Rá kell mutassunk nektek a felfogásra, hogy az entitások nem használták volna a Charlie tudat/test/lélek komplexumot az entitás inkarnáció előtti elhatározása nélkül, hogy a szolgálatukra legyen.

8.22 Kérdező: Honnan származtak a Charlie-t felvevő lények?

Ré: Ré vagyok. Ezek az entitások a Szíriusz galaxisból valók.

8.23 Kérdező: A legmegdöbbentőbb információ, amit ezidáig adtál (és be kell vallanom, nehézségeim vannak vele, hogy elhiggyem), hogy az USA 573 db, az általad leírt típusú légi járművel rendelkezik. Hány USA által kinevezett ember tud ezekről a járművekről, az üzemeltetőiket is beleértve?

Ré: Ré vagyok. Embereitek száma változik, mivel kommunikálni szükséges jelen idő/tér nexusban, így a szám növekszik jelenleg. A megközelítő szám 1500. Ez csak közelítés, mivel ahogy illúziós idő/tér folytonosságotok jelenből jelenbe halad, sokan szereznek tudomást.

8.24 Kérdező: Hol készülnek ezek a járművek?

Ré: Ezeket a járműveket egyesével készítik két helyen: az úgynevezett Új-Mexikótok sivatagos vagy kiszáradt régióiban és az úgynevezett Mexikótok sivatagos vagy kiszáradt régióiban, mindkét telep a földfelszín alatt van.

8.25 Kérdező: Azt akarod mondani, hogy az USA-nak ténylegesen egy gyára van Mexikóban?

Ré: Ré vagyok. Ekképpen beszéltem. Megismételjem e pillanatban újra, hogy ez az információ nagyon sekélyes, és nincs különösebb következménye az Egység Törvényének tanulmányozása szempontjából? Mindamellett gondosan figyelemmel kísérjük e fejleményeket, abban reménykedve, hogy népességetek békében szüretelhető lesz.

8.26 Kérdező: Teljesen tudatában vagyok, hogy a kérdések e vonalának semmilyen következménye nincsen, de ez a konkrét hír olyannyira megdöbbentő a számomra, hogy egyenesen megkérdőjelezteti velem a hitelességedet ez ügyben. Egészen eddig a pontig egyetértésben voltam mindazzal, amiket mondtál. Ez nekem nagyon hajmeresztő. Egyszerűen nem tűnik nekem lehetségesnek, hogy ezt a titkot huszonhét éve őrizzék, és hogy mi működtetjük ezeket a hajókat. Elnézést kérek modortalanságomért, de gondoltam, teljesen őszinte leszek. Számomra hihetetlen, hogy egy gyárat működtetnénk Mexikóban, az államokon kívül, e járművek építésére. Talán valamit félreértettem. Ezek a járművek fizikai járművek, amelyeket fizikai emberek építenek? Beszállhatnék egybe és repülhetnék vele? Így van?

Ré: Ré vagyok. Nem így van. Te nem repülhetnél vele. Az Egyesült Államok - ahogy társadalmi felosztás komplexumotokat hívjátok - ezeket egyfajta fegyverként állítja elő.

8.27 Kérdező: Vagyis nem ül bennük senki? Nincs pilóta, hogy úgy mondjam?

Ré: Ré vagyok. Úgy van.

8.28 Kérdező: Hogyan irányítják őket?

Ré: Ré vagyok. Számítógéppel irányítják őket egy távoli adatforrásból.

8.29 Kérdező: Miért Mexikóban van a gyárunk?

Ré: Ré vagyok. A szükségesség a föld szárazságában és a környező lakosság majdhogy teljes hiányában keresendő. Ezért az úgynevezett kormányotok és a szomszédos földrajzi fekvés úgynevezett kormánya megállapodtak egy földalatti telep létrehozásában. A megállapodó kormányhivatalnokok nem tudtak róla, milyen használatra lesz a földjük, hanem olyan kormányzati kutatóállomásnak gondolták azt, amit te bakteorológiai fegyverkezésnek mondanál.

8.30 Kérdező: Ez az a fajta jármű, mint amiben Dan Frye-t szállították?

Ré: Ré vagyok. A Danielként ismertet konföderációs gondolatforma jármű-illúzió szállította azért, hogy adatot adjon e tudat/test/lélek komplexumnak, amiből esetleg láthatnánk, hogy egy ilyen fajta kontaktus miként segítheti népeteket a korlátok illúzióján túl fekvő intelligens végtelen felfedezésében.

8.31 Kérdező: Lehetséges-e bármelyikünk számára, hogy a Konföderációval egy közvetlenebb módon létesítsen kapcsolatot?

Ré: Ré vagyok. Megfigyelve a torzulásait azoknak, akik e kísérletsorozaton keresztülmentek, a fokozatos visszavonulást választottuk, a közvetlen kontaktustól a gondolatformához. A legkisebb torzulás a tudat-tudat kommunikációban látszik elérhetőnek. Következésképp a kérés, hogy felvigyünk, nem olyan, amit szívesen teljesítenénk. Ti a jelen orientációtokban vagytok a leghasznosabbak.

8.32 Kérdező: Azért kérdeztelek ilyen sokat és nagy alapossággal a járműről, amit elmondásod szerint az USA kormánya irányít, mert ha ezt a könyvbe beletesszük, az számos problémát fog okozni. Ez olyasmi, amit talán jobb volna a könyvből teljesen kihagyni, vagy pedig jelentős részletességgel ki kell kérdezzelek róla. Még kérdezni is nehéz ezen a területen, de szeretnék néhány további kérdést feltenni erről, nyitva hagyván a lehetőséget, hogy a könyvben maradjon. Mi az átmérője a járműnek, amelyet az USA birtokol?

Ré: Ré vagyok. Javaslom, hogy ez legyen az utolsó kérdés erre az ülésre. Úgy fogunk beszélni, ahogy azt a további ülésekre odaillőnek érzed, arra kérve mindeközben, hogy téged csupán saját ítélőképességed vezessen.

A körülbelüli átmérő - többszöri változtatások lévén a modellben - 23 lábatoknyi széles, ahogy ti mértek (=7 méter).

Megkérdeznénk most, van-e valamilyen fontos rövid kérdés, mielőtt az ülést befejeznénk.

8.33 Kérdező: Tehetünk-e bármit, hogy az instrumentum jobban érezze magát?

Ré: Ré vagyok. Az instrumentum kiegyensúlyozott. Lehet apró korrekciókat tenni az instrumentum gerincének helyzetében, hogy az egyenesebb legyen. Úgyszintén továbbra is folyamatosan ügyeljetek a felhasznált jelképek helyére és helyzetére. Ezen a mostani ülésen a tömjénző kissé kilóg, s ezért az instrumentum egy csekély nyugtalanságot él át.

8.34 Kérdező: Szögben vagy oldalirányban lóg ki a tömjénző?

Ré: Ré vagyok. Egy körülbelül 3 fokos eltérés van a derékszögtől.

Ré vagyok. Távozom tőletek az Egységes Végtelen Teremtő szeretetében és fényében. Járjatok hát örvendezve az Egy Teremtő erejében és békéjében. Adonai.

*felfoghatatlan
*Nemzetbiztonság
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kikristályosítja, szolgálataitokat, kapcsolatotokról, haditechnikaként, felhasználhatóvá, kiegyensúlyozott, kutatóállomásnak, információforrás, rendelkezésünkre, alapmechanizmusa, orientációtokban, újraértelmezheti, legmegdöbbentőbb, folytonosságotok, gondolatformához, kombinációjaként, szétdarabolódott, elfogadhatósági, megtisztogatott, részletességgel, gondolatformája, komplexumaiddal, konföderációval, statisztikailag, tanulmányoznunk, kötelezettségei, testfelépítésük, fegyverkezésnek, kommunikációban, segítségnyújtás, denzitásotokért, ártatlanságában, keresztülmentek, újramegnyitáson, egységességével, komplexumotokat, bizonyos számú, szolgálatra gondolsz, nyújtani lehetséges, bennünket hívók, hívás torzulásának, alapvető Egység, teremtett világ, emberek összetételéből, imént újra, társas memória, nyújtható szolgálatunk, hívók vágyát, illúzió jelen, nem-jelenlét gondolata, népetekre irányuló, maximális tekintetbe, Egység Törvénye, EGYSÉG TÖRVÉNYE, HETEDIK ÜLÉS, Végtelen Teremtőnk, Bolygók Konföderációjának, Szolgálat Törvénye, Négyzetek Törvényét, Szaturnusz Tanácsának, Kilencek Tanácsát, Mark Probert, Henry Puharich, Egység Törvényének, Szabad Akarat Törvényei, Egységes Végtelen Teremtő, NYOLCADIK ÜLÉS, Végtelen Teremtő, National Security*, Egyesült Államok, Egyesült Államoknak, Charlie Hixsont, Charlie Hixsonnal, Charlie Hixson, Hány USA, Miért Mexikóban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Tanmese  Andrássy Réka - A bolond Böske  Esterházy Péterre emlékezünk  Jan Twardowski - Siessünk  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  Ismeretlen: Ikarusz monda  Önmaga ellenére  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Mindig lesz olyan  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Megígért békesség  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  képre írva  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Csend  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Egy tavasz  Hamvas Béla  Emlékezz  Csend  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Vannak emberek  Szép álmokat!  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  40 felett  Paul David Tripp Április 13  Erdei gyöngyvirág  Jan Twardowski - Siessünk  Jan Twardowski - Siessünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Töröld le  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Magyar költészet napja  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Csend  A felvilágosodás...  Spenót fasírttal  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Robert Merle tollából  Jó éjszakát  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
bizonyos számú, szolgálatra gondolsz, nyújtani lehetséges, bennünket hívók, hívás torzulásának, alapvető Egység, teremtett világ, emberek összetételéből, imént újra, társas memória, nyújtható szolgálatunk, hívók vágyát, illúzió jelen, nem-jelenlét gondolata, népetekre irányuló, maximális tekintetbe, bolygó arányaihoz, négyzet szekvenciális, következő számmal, hívásukat ezzel, négyzet módszerrel, tízedik négyzetre, eredménye ennek, eredmény nehezen, hívó egyének, statisztikai veszteség, adott hívási, statisztikailag korrigált, négyzetezési mechanizmus, szám közelítőleg, véges értelemben, nagy hívást, saját entitásunk, hívás elegendően, emberek közé, népetek közé, hívások számából, konszenzus révén, komplett társadalmi, minden dolgok, alkalmas segítségnyújtásra, elgondolást szeretné, karantént feloldják, kérdésem Jimtől, harmadik denzitásotokért, egyes entitások, állandóan ülésező, kiegyensúlyozás miatt, entitások odaadóan, kilenc egységével, torzulások harmonikusan, általa helyesnek, olyan módon, hívók számával, hívással szembeni, huszonnégyhez fordulhat, adott kérdést, könyv hivatkozik, elnevezésetek szerint, egyik esetben, médium volt, írnok közreműködése, szabad akarattal, elmúlt harminc, karantén feloldását, bizonyos mértékű, alkalmas válasz, szaturnuszi Tanács, karantén áthágására, általad említett, saját népetek, általatok orioniként, első nukleáris, felajánlanunk lehetővé, végtelen lehetőségekre, ufókkal való, egyszerű példáját, példa Adolf, szándék gyaníthatóan, elitnek nevezett, nem-elit torzulásnak, velük farkasszemet, nagy rakás, elkülönítés gondolata, saját tagjaik, nagyon kevés, nagyobb számú, hasonlóan nagy, létszámuk olyan, spirituális entrópia, erejük ugyanakkora, intelligens végtelent, elkülönülés gondolata, önmaguk szolgálatának, olyan tudat, akár másokat, ekképpen szabadon, denzitásokon keresztüli, ötödik denzitású, összeállt vagy, torzulások végtelen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 203
  • e Hét: 772
  • e Hónap: 1385
  • e Év: 12319
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.