Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A sokoldalú Aszpirin
  2019-09-21 20:37:02, szombat
 
  Az aszpirin a nyugati orvoslás és gyógyszergyártás talán leggyakrabb használt gyógyszere. Fejfájás esetén van, aki csak erre esküszik, de érdekes módon más területeken is kihasználhatjuk a pirula hatóanyagait.

1. Meggyógyítja a rovarcsípéseket
Egyszerűen csak rá kell tenni az aszpirint a csípés helyére, és a fájdalom, viszkető érzés hamarosan enyhülni fog, és a kipirosodott bőrfelület is eltűnik.

2. KÉZFERTŐTLENÍTŐ
Ha citromlében feloldunk egy aszpirint, egy olyan oldatot kapunk eredményül, amely elpusztítja a baktériumokat, kezünk fehérebb, ápoltabb lesz, de a ruhákból is kiszedi a fűfoltokat.

3. KORPA ELLEN
Törjünk össze két aszpirint, és adjuk hozzá egy kisebb pohár samponhoz, amelyet éppen használunk. A kapott masszát vigyük fel a hajunkra, és hagyjuk ott két percig. Ezután öblítsük le, és még egy adagot kenjünk fel. A második öblítés után a hajunk már sokkal fényesebb lesz, és a korpa is eltűnik.

4. ELTÜNTETI A HARAPÁSOK NYOMAIT
Ez azoknak praktikus, akik egy szenvedélyes éjszaka után úgy ébrednek fel, hogy nyakukon kivörösödött harapások nyomai éktelenkednek. Ha nem akarnak így nyilvánosság előtt mutatkozni, akkor egy Aszpirinnel masszírozzák be a területet, és utána kevés vízzel öblítsék le.

5. MEGHOSSZABBÍTJA A VÁGOTT VIRÁGOK ÉLETTARTAMÁT
Csak annyit kell tenni, hogy egy-két aszpirint dobjunk bele a vázába, így a virágok több napig is frissek maradnak.

6. REMEK FOLTELTÁVOLÍTÓ
Egy pohár vízbe tegyünk bele két aszpirint, oldjuk fel, majd az oldatot vigyük rá a foltra, majd távolítsuk el a csúnya szennyeződéseket.

7. MEGSZABADÍT A BŐRIRRITÁCIÓTÓL
A kiütésektől, de akár a bőrgombától is megszabadulhatunk. Pár szem aszpirint zúzzunk porrá és hintőporként használjuk. Egy nap két alkalommal vigyük fel a problémás bőrfelületre, ameddig a foltok, kiütések meg nem szűnnek.

8. ELTÁVOLÍTJA AZ IZZADTSÁGFOLTOKAT
Nem kell többé eldobni azokat a fehér pólókat, amelyekből nem jön ki a sárgás színű verejtékfolt, mert ezt két aszpirinből és egy fél bögre vízből készített oldat képes eltávolítani. Áztassuk be a foltokat az aszpirines vízbe, és hagyjuk, hogy 2-3 óráig kifejtse hatását. Utána öblítsük ki a pólót.

9. MEGÖLI A SZEMÖLCSÖKET IS
Ha pár aszpirint összetörünk, és rátesszük a szemölcsökre, majd egy sebtapasszal leragasztjuk, akkor napok alatt lehullhat ez a csúnya kinövés, de mindennap ismételjük meg az eljárást.
( FIGYELEM ! NEM MINDEGYIK SZEMÖLCSRE ALKALMAZHATÓ CzI )

10. A BŐRKEMÉNYEDÉS, A TYÚKSZEM IS KEZELHETŐ
Hat darab aszpirint törjünk össze, és keverjük el egy fél kanál citromlével és ugyanennyi vízzel. Ezt tegyük rá egy sebtapaszra, vagy egy nagyobb textil darabra, és azzal kössük be a problémás területet. Tíz percig tartsuk ezt rajta, majd habkővel dörzsöljük meg a bőrkeményedést. Tyúkszem esetén addig alkalmazzuk az eljárást, amíg az le nem szárad.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: szennyeződéseket, gyógyszergyártás, kihasználhatjuk, meghosszabbítja, bőrirritációtól, rovarcsípéseket, kézfertőtlenítő, folteltávolító, bőrkeményedést, bőrkeményedés, baktériumokat, éktelenkednek, szenvedélyes, leragasztjuk, eltávolítani, meggyógyítja, kipirosodott, sebtapasszal, verejtékfolt, szemölcsökre, nyilvánosság, szemölcsöket, kivörösödött, masszírozzák, hatóanyagait, élettartamát, hintőporként, bőrfelületre, alkalmazható, kiütésektől, sebtapaszra, aszpirinből, leggyakrabb, citromlével, megszabadít, citromlében, nyugati orvoslás, pirula hatóanyagait, csípés helyére, kipirosodott bőrfelület, olyan oldatot, kisebb pohár, kapott masszát, adagot kenjünk, második öblítés, szenvedélyes éjszaka, virágok több, pohár vízbe, oldatot vigyük, csúnya szennyeződéseket, problémás bőrfelületre, fehér pólókat, KORPA ELLEN, ELTÜNTETI HARAPÁSOK NYOMAIT, MEGHOSSZABBÍTJA VÁGOTT VIRÁGOK ÉLETTARTAMÁT, REMEK FOLTELTÁVOLÍTÓ, MEGSZABADÍT BŐRIRRITÁCIÓTÓL, ELTÁVOLÍTJA AZ IZZADTSÁGFOLTOKAT, MEGÖLI SZEMÖLCSÖKET IS, MINDEGYIK SZEMÖLCSRE ALKALMAZHATÓ, TYÚKSZEM IS KEZELHETŐ,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot kívánok  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png kislány  Egy lelki imádság  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kellemes délutánt kívánok  Németh László tollából  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Julian Brass gondolata  Adakozás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Elköszönt  Adakozás  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Alázat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Régi emberek, akikre máig büsz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mi lenne ha  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Makszim Gorkij gondolata  Szívem tiéd  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Nagyi telefonál  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Idő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A boldog családok mind hasonló...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mai harmónia kártyám  Popper Péter szavai  Reggel van  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png fotel  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Fekete István - Akác  képre írva  Hiányzik  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Éretlen vers  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nyugati orvoslás, pirula hatóanyagait, csípés helyére, kipirosodott bőrfelület, olyan oldatot, kisebb pohár, kapott masszát, adagot kenjünk, második öblítés, szenvedélyes éjszaka, virágok több, pohár vízbe, oldatot vigyük, csúnya szennyeződéseket, problémás bőrfelületre, fehér pólókat, sárgás színű, aszpirines vízbe, sebtapasszal leragasztjuk, csúnya kinövés, nagyobb textil, problémás területet, szennyeződéseket, gyógyszergyártás, kihasználhatjuk, meghosszabbítja, bőrirritációtól, rovarcsípéseket, kézfertőtlenítő, folteltávolító, bőrkeményedést, bőrkeményedés, baktériumokat, éktelenkednek, szenvedélyes, leragasztjuk, eltávolítani, meggyógyítja, kipirosodott, sebtapasszal, verejtékfolt, szemölcsökre, nyilvánosság, szemölcsöket, kivörösödött, masszírozzák, hatóanyagait, élettartamát, hintőporként, bőrfelületre, alkalmazható, kiütésektől, sebtapaszra, aszpirinből, leggyakrabb, citromlével, megszabadít, citromlében, bőrgombától, alkalmazzuk, elpusztítja, eltávolítja, területeken, aszpirinnel, összetörünk, fűfoltokat, szemölcsre, használunk, ismételjük, bőrfelület, eredményül, aszpirines, amelyekből, dörzsöljük, használjuk, egyszerűen, mutatkozni, gyógyszere, ugyanennyi, alkalommal, távolítsuk, lehullhat, mindennap, aszpirint, samponhoz, problémás, készített, praktikus, harapások, fényesebb, területet, mindegyik, eltünteti, rátesszük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 408
  • e Hét: 2546
  • e Hónap: 34032
  • e Év: 238733
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.