Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olívaolaj és citromlé keringés javítására és méregtelenítés
  2019-10-25 13:49:41, péntek
 
 



A citromlé és az olívaolaj keverékéről nem is gondolnánk, hogy milyen előnyös lehet a szerveztünk számára. Ez az elegy tele van egészséges zsírokkal, antioxidánsokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek nagyon hatásosak lehetnek egyes betegségek megelőzésében.

Olívaolajból az extraszűz olívaolajat érdemes használni, hiszen ez nem esett át semmilyen kémiai kezelésen, így sok értékes tápanyagot tartalmaz. A citrom meglehetősen gazdag egy antioxidáns vitaminban, mégpedig a C-vitaminban, de van benne B-vitamin, kálium, foszfor és antioxidáns flavonoidokat is tartalmaz.

Az olívaolaj és a citromlé kettőse jobb emésztést garantál, és mivel könnyen eltelít, így a fogyásban is a segítségünkre lehet. Gyorsabb anyagcserét is biztosít ez az elegy, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Ha sikerül fogynunk, akkor csökkenthetjük a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának a kockázatát is.

Ez a keverék a korai öregedést is megakadályozhatja. Ha mindennap elfogyasztunk egy-egy evőkanálnyi olívaolajat és citromlevet egy pohár vízben összekeverve, egy nagy adag antioxidánshoz juttathatjuk hozzá a szervezetünket. Aki nem szeretné vízzel fogyasztani, anélkül is fogyaszthatja a keveréket. Az elegyet érdemes reggel, étkezés előtt egy órával meginni.

Ez a mix E-vitamint is sokat tartalmaz, amely a bőrünk egészségét támogatja meg. A citromleves olívaolajos keverék egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag és olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek a vese, a máj és az emésztőrendszer munkáját támogatják meg.

Ez a keverék a székrekedés problémáját is segít leküzdeni, az olívaolaj ugyanis egy természetes hashajtó. A citromlé gyulladásgátló hatással rendelkezik. Az olívaolaj és a citromlé segíthet az olyan tünetek leküzdésében is, mint hasi görcsök és puffadás.

A keverék a koleszterinre is jó hatással van, hiszen segít szabályozni a lipideket a vérben, amelyekről köztudott, hogy plakk formájában rakódnak le az artériák falán. A C-vitamin ezen kívül flavonoidokban gazdag. Ha megfelelő a szervezet C-vitamin-szintje, úgy csökkenhet a vér triglicerid- és koleszterinszintje is.

Az elegy támogatja a keringést és a vérnyomást is csökkenteni tudja. Az olívaolaj antikoaguláns tulajdonsággal bír. Ez azt jelenti, hogy növeli a vér áramlását és csökkenti a veszélyes vérrögök kialakulásának az esélyét. A C-vitamin ezen kívül megőrzi az artériák rugalmasságát is. Az olívaolajnak vérnyomáscsökkentő hatása is van.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: antioxidánsokkal, emésztőrendszer, gyulladásgátló, csökkenthetjük, flavonoidokban, kialakulásának, tulajdonsággal, szervezetünket, antioxidánshoz, flavonoidokat, antikoaguláns, megelőzésében, fogyaszthatja, rugalmasságát, koleszterinre, segítségünkre, elfogyasztunk, olívaolajból, meglehetősen, olívaolajnak, vitaminokkal, juttathatjuk, leküzdésében, összekeverve, szabályozni, antioxidáns, egyszeresen, érrendszeri, problémáját, citromleves, rendelkezik, olívaolajos, természetes, székrekedés, anyagcserét, evőkanálnyi, olívaolaj keverékéről, szerveztünk számára, elegy tele, extraszűz olívaolajat, citrom meglehetősen, antioxidáns vitaminban, citromlé kettőse, segítségünkre lehet, korai öregedést, pohár vízben, nagy adag, elegyet érdemes, órával meginni, bőrünk egészségét, citromleves olívaolajos, emésztőrendszer munkáját,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Szívem tiéd  képre írva  Hogy lehet megtartani  Alázat  Jó éjszakát  Png férfi  Őrizkednünk kell...  Radikális szeretet  Ágai Ágnes – Csendélet  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete István - Akác  Egy lelki imádság  Nagyon különös  Őrizkednünk kell...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Szép napot kívánok  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Adakozás  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Hiányzik  Akarat  Szívem  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png csokor  Reggel van  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Egy hatékony szolga  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  A boldog családok mind hasonló...  A másik dolog,  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép álmokat!  Png telefon  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
olívaolaj keverékéről, szerveztünk számára, elegy tele, extraszűz olívaolajat, citrom meglehetősen, antioxidáns vitaminban, citromlé kettőse, segítségünkre lehet, korai öregedést, pohár vízben, nagy adag, elegyet érdemes, órával meginni, bőrünk egészségét, citromleves olívaolajos, emésztőrendszer munkáját, székrekedés problémáját, olívaolaj ugyanis, természetes hashajtó, citromlé gyulladásgátló, citromlé segíthet, olyan tünetek, artériák falán, szervezet C-vitamin-szintje, elegy támogatja, olívaolaj antikoaguláns, veszélyes vérrögök, artériák rugalmasságát, antioxidánsokkal, emésztőrendszer, gyulladásgátló, csökkenthetjük, flavonoidokban, kialakulásának, tulajdonsággal, szervezetünket, antioxidánshoz, flavonoidokat, antikoaguláns, megelőzésében, fogyaszthatja, rugalmasságát, koleszterinre, segítségünkre, elfogyasztunk, olívaolajból, meglehetősen, olívaolajnak, vitaminokkal, juttathatjuk, leküzdésében, összekeverve, szabályozni, antioxidáns, egyszeresen, érrendszeri, problémáját, citromleves, rendelkezik, olívaolajos, természetes, székrekedés, anyagcserét, evőkanálnyi, csökkenteni, triglicerid, szerveztünk, fogyasztani, olívaolajat, keverékéről, citromlevet, vitaminban, egészséges, betegségek, gondolnánk, egészségét, kockázatát, amelyekről, támogatják, csökkenhet, vérnyomást, anyagokkal, telítetlen, formájában, tápanyagot, olívaolaj, leküzdeni, anyagokat, tartalmaz, fogyásban, emésztést, zsírokban, keveréket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3245
  • e Hét: 12027
  • e Hónap: 43513
  • e Év: 248214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.