|
2019-11-03 19:45:45, vasárnap
|
|
|
Amit véletlenül se fogyasszunk: nátrium-benzoát
Gondolkozott már azon, hogy az amerikai felnőttek egyharmada miért is lesz rákos életük során, pláne, hogy száz évvel ezelőtt még alig volt erre példa? Vegyük a leukémiát, ön szerint öröklődő? Téved. Az üdítőitalok és a legtöbb üveges paprika és savanyúság egyik általános összetevője leukémiát okoz, de egyetlen amerikai orvos sem beszélhet erről - a legtöbbjük nem is tud róla. Mi is ez a mérgező összetevő? A nátrium-benzoát.
Ételekben és italokban is megtalálható
Nátrium benzoátnak hívják, és megtalálható festékhígítókban, folteltávolítókban, gumicementekben és sok, az FDA által engedélyezett amerikai ételben.
A nátrium-benzoátot kitiltották a gumigyárakból, mert sok dolgozó leukémiát kapott és meghalt.
A nátrium-benzoát úgy készül, hogy nátrium-hidroxidot kevernek benzoesavval, amely maró, oldószeres tulajdonságokat biztosít neki. Európában a média harcol ennek a mérgező ,,tartósítószernek" a kitiltásáért, mert az anyag befolyásolhatja a gyermekek fejlődését is. Az amerikai média persze egy szót sem szól. A kutatók félnek egy tanulmány elkészülésétől, mondván, hogy nem akarnak a nagy gyógyszergyárak vagy ételgyárak szó szerinti áldozataivá válni - mint ahogy azt már sok kutató, holisztikus orvos és vakcinakutató is megélte.
A nátrium-benzoát egy jól ismert karcinogén, ami elvonja az oxigént a sejtektől, lebontja az immunrendszert és vérrákot (leukémiát, limfómát, stb.) okoz. A termékek leírásán azt a kifejezést látjuk: ,,a frissesség megőrzésére." Azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, azért, hogy az agyunk befogadja ezeket a boldog szlogeneket - amit a szervezetünk valójában meg fog emészteni, az egy veszélyes vegyi anyagokból készült, laborban gyártott veszélyes kotyvalék.
Vitaminokkal keveredve még veszélyesebb
És ez csak rosszabb lesz. Amikor a nátrium-benzoát keveredik a C- vagy E-vitaminnal, benzol jön létre - itt jön be a leukémia. Sejti szinten, a nátrium-benzoát megvonja az oxigént a mitokondriumtól és előfordul, hogy emiatt a sejt úgynevezett ,,erőműve" teljesen leáll. Amikor a sejtek nem kapnak oxigént, nem tudnak megbirkózni a betegségekkel és fertőzésekkel, sem a sejtek mutációjával és a kontrollálhatatlan sejtburjánzással.
A nátrium-benzoát meghosszabbítja az élelmiszerek szavatossági idejét, de ezzel párhuzamosan csökkenti azon emberekét, akik ezeket a termékeket elfogyasztják.
Nézze meg a salátaönteteket, lekvárokat, szójaszószokat, eceteket, gyümölcsleveket, salsaszószokat, darált sajtokat, üdítőket, fogkrémeket, szájöblítőket, köptetőszirupokat és kozmetikai termékek százait, melyek mind tartalmazzák a mérgező összetevőt, a nátrium-benzoátot. A legolcsóbb gomba-gátló a piacon, azonban elvonja a fontos tápanyagokat az emberi szervezettől, ezáltal is segítve a krónikus neuro-degeneratív betegségek kialakulását, mint például a Parkinson- és az Alzheimer-kórok.
Az Egyesült Államok vegytelített élelmiszeripara jól védett. Az FDA egyetlen kutatást sem végzett, hogy megóvja a fogyasztókat az élelmiszerben található rákkeltő adalékoktól és tartósítóktól; még a nitrátokat és nitriteket sem szűrik ki (a nitrit az első a rákkeltő anyagok listáján). A nátrium-benzoát különösen veszélyes, mert roncsolja a DNS egy részét. Pontosabban, a mitokondriumokat támadja meg - sejteket, melyek oxigént használnak az energiatermeléshez. A sejtciklusokat és a sejtproliferációt is a mitokondriumok szabályozzák.
Az Egyesült Államok szövetségi biztonsági szabályai a benzol szintjét 5 ppb-re (parts per billion / részecske per milliárd) korlátozzák az ivóvízben, de valami rejtélyes ok miatt (talán a pénz lehet az), a gyártók nemigen tartják magukat ehhez. Némelyik italban több, mint 100 ppb benzolt találhatunk, ami hússzor több az emberek számára megengedett ,,biztonságos" szintnél - persze valójában semennyi sem biztonságos. A nátrium-benzoát veszélyei már az 1990-es évek óta ismertek. Ezek után hogy érzi, inna egy diétás kólát?
Mindenen olvassa el a címkét. Ismerje fel a mérgező anyagokat. Ne egyen rákot! Kerülje a nátrium-benzoátot, az aszpartámot, a szukralózt és a repcét. Látogasson el a NaturalPedia.com és FDA.news weboldalakra több, a biztonságos élelmiszekerekkel és étrendkiegészítőkkel kapcsolatos információért.
Forrás : Link |
|
|
0 komment
, kategória: Betegségekről |
|
Címkék: festékhígítókban, sejtburjánzással, tartósítószernek, mitokondriumokat, gumicementekben, meghosszabbítja, salátaönteteket, gyümölcsleveket, gyógyszergyárak, élelmiszeripara, mitokondriumtól, befolyásolhatja, tulajdonságokat, salsaszószokat, szójaszószokat, mitokondriumok, elkészülésétől, immunrendszert, sejtciklusokat, élelmiszerben, gumigyárakból, engedélyezett, szájöblítőket, vakcinakutató, elfogyasztják, tartósítóktól, információért, fertőzésekkel, betegségekkel, vegytelített, megtalálható, kialakulását, szervezetünk, fogyasztókat, benzoesavval, biztonságban, amerikai felnőttek, legtöbb üveges, mérgező összetevő, nátrium-benzoátot kitiltották, média harcol, mérgező „, anyag befolyásolhatja, gyermekek fejlődését, amerikai média, kutatók félnek, tanulmány elkészülésétől, nagy gyógyszergyárak, termékek leírásán, kifejezést látjuk, frissesség megőrzésére, agyunk befogadja, Egyesült Államok,
|
|
|
|
amerikai felnőttek, legtöbb üveges, mérgező összetevő, nátrium-benzoátot kitiltották, média harcol, mérgező „, anyag befolyásolhatja, gyermekek fejlődését, amerikai média, kutatók félnek, tanulmány elkészülésétől, nagy gyógyszergyárak, termékek leírásán, kifejezést látjuk, frissesség megőrzésére, agyunk befogadja, boldog szlogeneket, szervezetünk valójában, nátrium-benzoát keveredik, nátrium-benzoát megvonja, sejt úgynevezett, sejtek mutációjával, nátrium-benzoát meghosszabbítja, élelmiszerek szavatossági, termékeket elfogyasztják, mérgező összetevőt, legolcsóbb gomba-gátló, fontos tápanyagokat, emberi szervezettől, krónikus neuro-degeneratív, élelmiszerben található, rákkeltő anyagok, nátrium-benzoát különösen, mitokondriumokat támadja, mitokondriumok szabályozzák, benzol szintjét, pénz lehet, gyártók nemigen, emberek számára, nátrium-benzoát veszélyei, 1990-es évek, diétás kólát, mérgező anyagokat, biztonságos élelmiszekerekkel, festékhígítókban, sejtburjánzással, tartósítószernek, mitokondriumokat, gumicementekben, meghosszabbítja, salátaönteteket, gyümölcsleveket, gyógyszergyárak, élelmiszeripara, mitokondriumtól, befolyásolhatja, tulajdonságokat, salsaszószokat, szójaszószokat, mitokondriumok, elkészülésétől, immunrendszert, sejtciklusokat, élelmiszerben, gumigyárakból, engedélyezett, szájöblítőket, vakcinakutató, elfogyasztják, tartósítóktól, információért, fertőzésekkel, betegségekkel, vegytelített, megtalálható, kialakulását, szervezetünk, fogyasztókat, benzoesavval, biztonságban, vitaminokkal, veszélyesebb, mutációjával, élelmiszerek, szavatossági, párhuzamosan, kitiltásáért, tartalmazzák, tápanyagokat, szervezettől, naturalpedia, weboldalakra, gondolkozott, szabályozzák, biztonságos, megengedett, üdítőitalok, megbirkózni, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
48 db bejegyzés |
e év: |
529 db bejegyzés |
Összes: |
49322 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 177
- e Hét: 5022
- e Hónap: 36508
- e Év: 241209
|
|
|