Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Stresszoldás és méregtelenítés mélylégzéssel
  2020-02-09 21:44:18, vasárnap
 
  A légzés egy olyan dolog, amelyet teljesen természetesnek és magától értetődőnek tartunk. Ha megfelelően lélegzünk, akkor nemcsak a szerveztünk méregtelenítését segítjük elő, hanem a stresszoldást is. Miért olyan fontos a mély és a helyes légzés? Azért, hogy a toxinok ki tudjanak ürülni a szervezetünkből. Ha nem lélegzünk megfelelően, akkor a nyirokrendszerünk sem tudja a munkáját megfelelően elvégezni.

A nyirokrendszer semlegesíti és elszállítja a toxinokat, amelyek a májon és a vesén keresztül kiürülnek. Ahhoz, hogy keringésünk megfelelően működjön, a szívünknek tökéletesen kell működnie. Ahhoz, hogy a nyirokrendszerünk működése hibátlan legyen, nemcsak megfelelő légzéstechnika elsajátítására, hanem rendszeres testmozgásra is szükségünk van.

Testmozgás és megfelelő légzés nélkül hatékony méregtelenítés nem lehetséges, a nyirokrendszer működése lelassul. Ennek következménye lesz a súlygyarapodás, a gyakori fáradtság, a magas vérnyomás és gyulladás is kialakulhat a szervezetben. Szerencsére egy egyszerű gyakorlat sokat javíthat a nyirokrendszer egészségi állapotán: a mély légző gyakorlat.

A keleti kultúrák és a jógát űző emberek nagyon is jól tudják, hogy milyen fontos szerepe van a mély és a helyesen kivitelezett légzőgyakorlatoknak. Ez nemcsak az egészséget, hanem a testi, lelki és szellemi jólétet is biztosítani tudja. Ez ugyanis elősegíti a szervek megfelelő működését és biztosítja a nyirokrendszer egészségét. A helyes légzés szinte masszírozza a nyirokrendszert és a belső szerveket.

Elősegíti a celluláris méregtelenítését és a szerveket, szöveteket friss, tápláló oxigénnel látja el. A megfelelő légzés elősegíti, hogy a szervezete megszabaduljon a toxinoktól, miközben tápláló oxigén jut a sejtekhez, így a szövetek és a szervek stimulálódnak.

A mélylégzés a paraszimpatikus idegrendszerre is kedvező hatással van. A légzés csökkenti a testet és a lelket érő stresszhatásokat, így biztosítja a lelki nyugalmat és a testi egészséget.

A légzés elengedhetetlen a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez, de még az edzések hatásainak maximalizálásához is nagyon fontos. A mélylégzés elősegíti a zsírégető folyamatokat, hiszen csökkenti a stresszt.

A mélylégzés technikája könnyen elsajátítható, amelyet aztán bárhol és bármikor elvégezhetünk. Naponta több alkalommal is érdemes alkalmazni, hiszen pozitív hatással van testre és lélekre egyaránt.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: stresszhatásokat, méregtelenítését, elengedhetetlen, szervezetünkből, nyirokrendszert, paraszimpatikus, légzéstechnika, nyirokrendszer, elsajátítására, idegrendszerre, megszabaduljon, súlygyarapodás, méregtelenítés, természetesnek, elvégezhetünk, következménye, stimulálódnak, elsajátítható, stresszoldást, folyamatokat, testmozgásra, szervezetben, kivitelezett, működéséhez, keringésünk, semlegesíti, megfelelően, elszállítja, szerveztünk, kialakulhat, biztosítani, masszírozza, értetődőnek, tökéletesen, szerencsére, egészségét, olyan dolog, szerveztünk méregtelenítését, helyes légzés, munkáját megfelelően, nyirokrendszer semlegesíti, vesén keresztül, szívünknek tökéletesen, nyirokrendszerünk működése, nyirokrendszer működése, gyakori fáradtság, magas vérnyomás, egyszerű gyakorlat, nyirokrendszer egészségi, mély légző, keleti kultúrák, helyesen kivitelezett,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kerüld el az evangélium örömén...  Erdőn  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Paul David Tripp Április 21  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  képre írva  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Rátalálsz  Egy maradéktalanul uralt világ  Sose bánj semmit  Még csak most kezdődik a nap  A Megváltó szolgálatában  A televizió nem a kultúrát kép...  Idő  Esti kép  Akarat  Neked tudnod kell  Nagyi telefonál  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Popper Péter szavai  Őrizkednünk kell...  Fekete-erdő desszert  Makszim Gorkij gondolata  Bounty krémes  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Szívem  Facebookon kaptam  Png lepke  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem méltó hozzád  Png csokor  Png kutya  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gonosz démon-álarc  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nem méltó hozzád  Hiányzik  Egy lelki imádság  Nevem  Akarat  Albert Einsteinről  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Irgalom és ítélet  A Megváltó szolgálatában  Jó éjszakát  Nem számIt  A sors  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar. 
Bejegyzés Címkék
olyan dolog, szerveztünk méregtelenítését, helyes légzés, munkáját megfelelően, nyirokrendszer semlegesíti, vesén keresztül, szívünknek tökéletesen, nyirokrendszerünk működése, nyirokrendszer működése, gyakori fáradtság, magas vérnyomás, egyszerű gyakorlat, nyirokrendszer egészségi, mély légző, keleti kultúrák, helyesen kivitelezett, szervek megfelelő, nyirokrendszer egészségét, belső szerveket, celluláris méregtelenítését, megfelelő légzés, szervezete megszabaduljon, szervek stimulálódnak, paraszimpatikus idegrendszerre, légzés csökkenti, lelki nyugalmat, testi egészséget, légzés elengedhetetlen, edzések hatásainak, mélylégzés elősegíti, zsírégető folyamatokat, mélylégzés technikája, stresszhatásokat, méregtelenítését, elengedhetetlen, szervezetünkből, nyirokrendszert, paraszimpatikus, légzéstechnika, nyirokrendszer, elsajátítására, idegrendszerre, megszabaduljon, súlygyarapodás, méregtelenítés, természetesnek, elvégezhetünk, következménye, stimulálódnak, elsajátítható, stresszoldást, folyamatokat, testmozgásra, szervezetben, kivitelezett, működéséhez, keringésünk, semlegesíti, megfelelően, elszállítja, szerveztünk, kialakulhat, biztosítani, masszírozza, értetődőnek, tökéletesen, szerencsére, egészségét, biztosítja, alkalmazni, celluláris, érrendszer, szívünknek, alkalommal, technikája, mélylégzés, egészséget, lehetséges, szervezete, hatásainak, toxinoktól, rendszeres, szöveteket, szükségünk, testmozgás, megfelelő, fáradtság, állapotán, vérnyomás, nyugalmat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3563
  • e Hét: 8408
  • e Hónap: 39894
  • e Év: 244595
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.