Regisztráció  Belépés
lorte.blog.xfree.hu
Csak XXX, semmiért nem vállalok felelősséget! K J
2007.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Anyám húga
  2007-11-13 16:59:01, kedd
 
  Anyám húga


Körülbelül 20 éve történt egy kelet magyarországi községben. Az egész "tök romantikus" helyszínen kezdődött egy disznóölésen. Anyám húga is ott volt így nem volt valami szexi de különben jól nézett ki. Kézilabdázott a drága. Nagyon jó alakja volt nem volt egy törékeny alkat de mindene a helyén mindenütt kerek, feszes és nagy kb. 175cm magas szerintem 65-68 kg és 32 éves.
Szóval, hatalmas konyha közepén szintén hatalmas asztal mindenki tett-vett, Ö a legszűkebb részen ált és valamit szeletelt, nekem sűrűn ki-be kellett járnom, hál'istennek arra, egyszer mikor mögötte járok kicsit kitolta a fenekét csak oldalazva, tudtam elmenni mellette. Sosem felejtem el, rá kellett támaszkodnom a (jól írtam) fenekére, mert majdnem elcsúsztam. Ilyen kereket azt hiszem, mostanában Jenifer Lopez klipjeiben lehet látni, Ettől a perctöl nem járt más az eszem csak Ö. Még egy párszor megtörtént, ami azt bizonyította, hogy nem véletlenül történt.
Alig vártam, hogy találkozzak vele. Ami a következő hét szerdán be is következett. Érdekes, minden szerdán találkoztunk mivel én jártam hozzájuk (megint romantikus dolog fog következni, és még lesz )moslékért. Ki járhatott volna, én vagyok anyámék egyetlen fia, szóval mindig a kisebbet küldik, mellesleg 18 éves. De eddig az időig nem úgy néztem rá, mint nőre. Kb. egy éve járok oda, kicsit később, azaz szerdán jöttem rá, hogy veszettül elpocsékoltam egy évet az életemből.
Na, ott vagyok a házuk előtt, várom, tudtam, hogy edzésen van kicsit korán érkeztem (izgultam, na ). Megjött, most figyeltem meg igazán. Gyönyörű volt, nyár volt meleg, rajta lenge időjáráshoz megfelel ruha. Én a lépcsőn állok, ott jött előttem el, hogy kinyissa az ajtót, nem is emlékszem köszöntem e neki csak bámultam ( volt mit ). Friss illata megcsapott ettől a perctől kezdve állt a farkam alig tudtam leplezni. Nem tudom honnan volt bennem ennyi vér, mert a z arcom is telilett éreztem, hogy lángol a beletóduló sok vértől.
Bent azt mondta :mindjárt jövök, csak átöltözöm felveszek valami kényelmesebbet. Gondoltam ennél kényelmesebbet? Meztelen lesz? De ez csak a terve része volt. Szerintetek nyitva hagyta az ajtót résnyire? Azt a három ruhadarabot kb. öt percig cserélte most figyelj :egyre, mégpedig egy otthonka nevezetű ruhadarabra. Közben minden egyes testrészét megmutatta én, pedig csak néztem, hogy miért nem mentem be? Nem tudom, de szerintem jól tettem.
Hihetetlen jó alakja volt. Hatalmas nagy melleiről mikor levette a tartót, egy percig nem kaptam levegőt. Az ember azt várja normális esetben, hogy azok a nagy mellek csakis lefelé mozdulhatnak de nem, felfelé mozdultak. Hihetetlen, olyan szoros volt a melltartó, hogy leszorította. Egy kicsit nagynak tűntek a mellbimbó udvarai, de belegondolok, ekkora mellhez. Jaj és aztán megfordult háttal az ajtónak. A bugyiját úgy vette le, mint aki ezt csinálta volna mindig egy bárban. Kerekségben hasonlított az elejére csak nagyobb méretben. Azóta is ilyen fenékről álmodom. És jött az attrakció lehajolt, hogy levegye, vagyis áthúzza a talpa alatt a bugyiját. Ilyet még sosem láttam. Ahogy a két kerekség közül előbukkant a rózsaszínű gyönyörű puncija, hihetetlen látvány volt. A farkam sosem látott méretre duzzadt. Szerintem, ha csak éppen hozzá ért volna, eldurranok. De én csak ott álltam az ajtóban, mint akit fejbe vertek. A szívem majd kiugrott a helyéről, remegett kezem-lábam.
Végre felöltözött. Tényleg végre már azt hittem ott fogok elájulni az izgalomtól a szívem a torkomban kalimpált.
Gyorsan bementem a konyhába ott vártam meg. Alig bírtam kinyögni azt a pár szót, hogy anyám azt mondta, vigyek haza egy oldalszalonnát. Mivel szemeim egyre csak a ruháján elöl lévő gombsoron csak egy kis rést keresett, hogy láthassam, előröl is a punciját. Tudtam, hogy nincs rajta bugyi hihetetlen érzés volt ez a tudat.
Mondott valamit és megfordult elindult a padlásfeljáró felé. Ott tartotta a szalonnánkat. Az agyamba villant valami, amitől már másodszor kerülgetett az ájulás tudni kell, hogy a padlásfeljáró olyan meredek, mint egy festőlétra (sejted már).
Mögötte mentem fel a padlásra óvatosan kell ott közlekedni, de Ö túlzottan is óvatosan ment fel. Tudta, hogy megyek.
Felléptem az első lépcsőfokra és felnéztem, az a gyönyörű látvány ami fogadott engem, most tök közelről láttam azt a kis finom rózsaszín puncit (megmondom a frankót néha erre a látványra, szoktam gondolni, mikor ahhoz folyamodom, hogy magamhoz nyúlok). Ahogy mentem fölfelé néha azért a lábam elé is kellett néznem egyet vagy kettőt léptem így azután fel néztem és ott volt az arcom előtt az, amire vártam, amiről egy korombeli fiú álmodik, olyan közel voltam hozzá, hogy megéreztem az illatát, láttam mindent, amit eddig még soha. Már nagyon nedves volt gondolom öt is, ugyan úgy izgatta a dolog a terve. Tisztára olyan érzésem volt mintha közeledne felém és meg történt összeértünk, hihetetlen érzés volt belefúrtam az arcom a finom, nedves pinájába, nem tudom, meddig volt ez így csak akkor emelkedtem ki belőle mikor elfogyott a levegőm és ekkor hallottam meg a hangját csodás érzés volt, hogy a finom kis nyögéseit én csikartam ki belőle. Ott álltunk a lépcsőn Ö szinte görcsösen kapaszkodik a korlátba én, pedig úgy nyalom, mintha az életem függne tőle, de meg is volt a hatása olyan hangokat hallatott, hogy néha azt hittem fájhat neki. Egyre nedvesebb lett és én, mint egy szorgalmas ki méhecske ittam a drága nedűt, ez nagyon izgatott. A kezemmel most értem hozzá először, megérintettem a fenekét mind a két kezemmel megfogtam a tökéletes kerekséget olyan feszes volt, amit az óta sem éreztem, nem tudtam betelni vele. A farkam szinte fájt. Nem tudom meddig voltunk így egyszer csak remegés futott végig a testén libabőrös lett egy szempillantás alatt a combja, de a remegés olyan hangokkal párosult, amihez hasonlót nem hallottam. ezt én okoztam, hihetetlen. Megfordult rám nézett úgy csillogott a szeme, ragyogott az arca, hogy nem volt kétséges boldoggá tettem, én a szinte szűz a kölyök. Azt mondta, menjünk vissza oda vezetett, ahol levetkőzött elém térdelt és kezdte levenni a nadrágom kicsit nehézségekbe ütközött, amikor a keményen álló farkam beleakadt, mint egy horog. Sikerült kiszabadítania de abban a pillanatban be is kapta, amire egyáltalán nem számítottam a meglepetésemnek az vetett véget, ami már várható volt, elélveztem kb.20mp.után de ilyen hosszan tartót és bőséges rövidke maszturbációs múltamban még nem volt példa. Mindent a melleire engedett. Eszméletlen szép látvány volt onnan felülnézetből.
Hátra nyúlt a ruhájáért letörölte magáról a nyomokat és folytatta ott, ahol abbahagyta nem engedve, hogy férfiasságom egy kicsit is veszítsen feszességéből. Azzal kezdve, hogy szépen megtisztította a nyelvével, ami még rajta maradt, szépen körbenyalogatta, mélyen a szájába vette és oly erősen szívta, hogy rövid időn belül akció kész állapotba került. Amit azzal jutalmazott, hogy csókokkal halmozta el hatalmasra nőtt fejét. Ezután, hanyatt feküdt a szőnyegen és úgy irányított, hogy az arca felé került a vértől duzzadó farkam az én arcom pedig szembe találta magát testének azzal a részével, amit fürkészve kerestem a gombok között és most itt van. Leírhatatlan látvány volt dús szőrzete volt de nagyon ápoltnak tűnt. Szemérem ajkai nagyon megvoltak duzzadva a csiklója pedig olyan peckesen ált, hogy szinte szólítgatott. Nem is késlekedtem finoman a számba vettem és szopogattam, mint egy nyalókát, olyan finom is volt az íze. Közben Ö a farkammal játszadozott. Akkor még nem tudtam ennek a pozitúrának a nevét de nagyon tetszett, azt hiszem abban a pillanatban PIPEC póz nevet adtam volna.
Ö a fenekembe kapaszkodva emelgette a fejét ily módon dugta meg a száját, így izgattuk egymást, amikor megint közel voltam a vulkánkitöréshez, ezt azonnal észre vette és mondta, hogy most már magában akar érezni teljesen. Egy szemvillanás alatt meg fordult alattam, hogy csinálta nem tudom, de már fogta is a kedvenc rúdját és a punusa bejáratához vezette a lábával átkulcsolta a derekamat és a farkam becsúszott a nedves, forró pinába. Hihetetlen érzés volt dugom az anyám testvérét a rokonomat, azt hiszem ez is nagyon izgatott, akkor. Testünk egybeforrt, hatalmas melleit párnaként éreztem a mellkasomon, kezei a testemet pásztázták de közben úgy húzott magához, mint aki sosem akar elengedni. Így szeretkeztünk nagyon sokáig pozíciót nem váltva, amikor éreztem a hangom megváltozik és ettől a pillanattól Ö is másképp vette a levegőt, testünk úgy remegett mintha iszonyúan fáznánk közben szakadt rólunk a víz. Minden energiámat beleengedtem nem is tudtam volna másképpen csinálni, mert olyan erővel húzott magába, hogy képtelen lettem volna szabadulni. Olyan csodás érzés volt így együtt eljutni a csúcsra, ami örökre belevésődött az emlékezetembe.
Ezek után magunkra húztunk egy plédet, összebújtunk, Ö cirógatta a testem, én pedig azt hiszem elaludtam és arra ébredtem, hogy valaki szopja a farkam....


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vulkánkitöréshez, körbenyalogatta, meglepetésemnek, oldalszalonnát, kényelmesebbet, kiszabadítania, megtisztította, padlásfeljáró, szeretkeztünk, szempillantás, feszességéből, megérintettem, kézilabdázott, maszturbációs, elpocsékoltam, magyarországi, felülnézetből, emlékezetembe, leszorította, találkoztunk, bizonyította, szalonnánkat, játszadozott, mozdulhatnak, összebújtunk, szemvillanás, leírhatatlan, beleengedtem, férfiasságom, nehézségekbe, támaszkodnom, belevésődött, disznóölésen, belegondolok, szólítgatott, megváltozik, kelet magyarországi, törékeny alkat, helyén mindenütt, legszűkebb részen, fenekét csak, eszem csak, párszor megtörtént, kisebbet küldik, házuk előtt, lépcsőn állok, perctől kezdve, farkam alig, terve része, ajtót résnyire, három ruhadarabot, otthonka nevezetű, Jenifer Lopez, Közben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
JövőPláza
BasicXL BXL-FN12 12" asztali ventilátor
6.195 Ft
 
Gombás, puhatalpú baba mamuszcipő, bőr, 22/23-as
7.120 Ft
 
Jimmy - extra göndör, afro / bohócparóka, sárga
3.100 Ft
 
Dörr Pixo C4 USB univerzális akku-gyorstöltő
16.488 Ft
 
Measy U4A+ HDMI Android Mini PC
20.895 Ft
 
Csuklyás koponya maszk világító szemekkel
3.340 Ft
 
Dörr CL-9 zseblámpa, narancs-terepmintás, 12 db, kínálóban
14.289 Ft
 
Star Wars Rebels Palpatine Szenátor figuraszett - Hasbro
2.280 Ft
 
Rollei Helmet Mount rögzítő készlet sisakra, iPhone-hoz
8.238 Ft
 
Rollei M1 tapadókorongos rögzítő, fekete
51.910 Ft
 
Rollei Head Strap Kit fejpánt 4S/5S/5S WiFi/S-50 WiFi, fehér
6.919 Ft
 
Rollei Fotopro T-63C carbon állvány
173.239 Ft
 
Guess Who-Találd ki! Társasjáték - Hasbro
6.270 Ft
 
Gru Minion Dave tipegő fiú jelmez - 2-3 éves babáknak való méretben
10.020 Ft
 
Trebs Comfortice 99218 ,,Icecube maker" jégkocka készítő gép
83.895 Ft
 
Rollei Compactline 52 dig. fényképezőgép piros
13.189 Ft
 
Rollei Compactline 52 dig. fényképezőgép ezüst
13.189 Ft
 
Micimackó rózsaszín karóra
4.150 Ft
 
Méhecskés táska
2.560 Ft
 
Cilinder szatén szerű - 59-es
2.040 Ft
 
még több termék
Címkék: BasicXL BXL-FN12, Dörr Pixo C4 USB, Measy U4A+ HDMI Android Mini PC, Dörr CL-9, Star Wars Rebels Palpatine Szenátor, Rollei Helmet Mount, Rollei M1, Rollei Head Strap Kit, S-50 WiFi, Rollei Fotopro T-63C, Guess Who-Találd, Minion Dave, Trebs Comfortice, Rollei Compactline, tapadókorongos, fényképezőgép, fényképezőgép, compactline, bohócparóka, univerzális, terepmintás, figuraszett, compactline, társasjáték, ventilátor, comfortice, gyorstöltő, mamuszcipő, szemekkel, rózsaszín, palpatine, méhecskés, kínálóban, puhatalpú, zseblámpa, micimackó, csuklyás, szenátor, cilinder, méretben, világító, babáknak, jégkocka, fejpánt, narancs, icecube, készítő, állvány, fotopro, készlet, sisakra, basicxl, rögzítő, rögzítő, android, asztali, koponya, fekete, rollei, göndör, rollei, rollei, jelmez, tipegő, hasbro, minion, carbon, rollei, találd, iphone, karóra, helmet, rollei, hasbro, rollei, gombás, szatén, rebels, táska, szerű, maker, piros, jimmy, extra, ezüst, sárga, fehér, trebs, guess, mount, maszk, measy, strap,
Véleményezd!
01.28. 19:10 Emmi: ismét lehet pályázni a rezidens ösztöndíjakra
01.28. 19:00 Párizsi vérengzés - A Charlie Hebdo címlapjaiból nyílt kiállítás Prágában
01.28. 19:00 Párizsi vérengzés - Európa Tanács: Európa tartson ki a humor és a szatíra m...
01.28. 19:00 Ukrán válság - Luhanszki kormányzó: nem kell az egész megyére kiterjeszteni...
01.28. 18:50 Az északkeleti amerikai államokban még vannak nehézségek, de már megkezdték...
01.28. 18:30 Pótlóbuszok járnak a 3-as metró egy szakaszán
01.28. 18:10 Meghirdették a Molnár István-díj pályázatot a legjobb tördelők részére
01.28. 18:00 Az RMDSZ vegyes választási rendszert javasol a román államfőnek
01.28. 18:00 A köztársasági elnök felmentette az NFM államtitkárát
01.28. 17:59 Párizsi vérengzés - A terrorizmus elleni intézkedésekről vitázott az Európa...
Tudjátok ?
Rogán ,szíjjártó, és lázár helyett ,mért egy nyügdíjas hölgyet vegzálnak, vagyonosodás miat...
Filmrejtvény! Mi a film címe?
Normális dolog az, ha valaki mintás, illatos wc-papírt vesz, közben meg spórol a kaján, nem...
Ez gusztustalan szokás?
Most akkor közmunkások tisztíthatják a kéményeket?
még több kérdés
ReceptBázis
Bicikli szelet
Alexander szelet
Mogyorós csók
Sütőtökös lepény cukrosoknak
Kiwis szelet
Fagyi szelet
Gombafasírt – melegen és hidegen
Szendvicskrém
Nem kell hozzá tehén: tejföl készítése házilag
Bacon szalonnás csavart tészta
még több recept
Blog Címkék
Farsang napján  Két jegesmedve sétál a hóban  Donnáról kaptam  Csinos a jelmeze  Arany János : Régi adoma  hasznos..  Tallóztam  Próbálkozz valami újjal!  Őszné Marika  Freelands Gypsy Horses - Karis...  Donnáról kaptam  Két jegesmedve sétál a hóban  Számos betegség ellen jó a ha...  Donnáról kaptam  Képes idézetek  Képes idézetek  Szereplő mind a férfi, nő  Képes idézetek  ...Kata......SZERETETTEL ........  A fodrász és Isten  Lovas farsang Nagyvázsonyban  Az angyali Audrey Hepburn  ...Kata......SZERETETTEL ........  Télkergető  Nap szentje: SZENT TIMÓTEUS ÉS...  Képes idézetek  hétvégék  Morbid telefonkészülék  Szep uj hetet  Hétfő  Életfelajánlás...  Hétfőn, január 26-án VANDA,PAU...  Karneválozók  Szereplő mind a férfi, nő  Csinos a jelmeze  Angyalka  Gyöngyfűzér  Kozmikus Istennő  A Szentlélekhez  Tóth János : Sárgálló sáson  Donnáról kaptam  Egy cicus-két variációban :))  Képes idézetek  Elillanó idő  BemarahaNP  Heti Angyalhoroszkóp - Nők Lap...  Szent Timóteus és Szent Titusz  Napi evangélium - 2015. január...  kocsmában 1083  A szeretet egy döntés  Nap szentje: SZENT TIMÓTEUS ÉS...  kocsmában 1083  Látogatók  A Fideszt nem foglalkoztatja a...  Három kérdés, ami segít kezeln...  Lovas farsang Nagyvázsonyban  Velencei Karneválról  Egy kedves barátnőm hétvégi üd...  Képes idézetek  Hétfőn, január 26-án VANDA,PAU...  Donnáról kaptam  Képes idézetek  Angyalka  Morbid telefonkészülék  The Beatles - Let It Be (1970)...  Képes idézetek  Jó szórakozást hozzájuk!  Freelands Gypsy Horses - Karis...  Január 26.  Képes idézetek  Hétfő  Párbeszéd a szeretetről  zöldségrakottas ( aljazan )  hasznos..  Katicabogarak víztükrös képei  ...Kata......SZERETETTEL ........  Freelands Gypsy Horses - Karis...  Életfelajánlás...  Elillanó idő  Tóth János : Halálos vers  Anyú.Nadányi Zoltán.Vers.  Arkangyaláldás  hasznos..  Angyalfohász  Az angyal rózsákon ül  Köszönöm szépen!:))  Képes idézetek  Freelands Gypsy Horses - Karis...  Csinos a jelmeze  Horoszkóp  Donnáról kaptam  Donnáról kaptam  Heti Angyalhoroszkóp - Nők Lap...  The Beatles - Let It Be (1970)...  Szép napot!  Horoszkóp  Zsoltárok könyve 96.  Képes idézetek  Életfelajánlás...  Egy kedves barátnőm hétvégi üd... 
Bejegyzés Címkék
kelet magyarországi, törékeny alkat, helyén mindenütt, legszűkebb részen, fenekét csak, eszem csak, párszor megtörtént, kisebbet küldik, házuk előtt, lépcsőn állok, perctől kezdve, farkam alig, terve része, ajtót résnyire, három ruhadarabot, otthonka nevezetű, nagy mellek, kicsit nagynak, mellbimbó udvarai, elejére csak, attrakció lehajolt, talpa alatt, rózsaszínű gyönyörű, farkam sosem, szívem majd, torkomban kalimpált, ruháján elöl, padlásfeljáró felé, agyamba villant, ájulás tudni, padlásfeljáró olyan, padlásra óvatosan, első lépcsőfokra, frankót néha, arcom előtt, hangját csodás, életem függne, hatása olyan, drága nedűt, kezemmel most, fenekét mind, tökéletes kerekséget, farkam szinte, testén libabőrös, szempillantás alatt, remegés olyan, szinte szűz, nadrágom kicsit, keményen álló, vetett véget, melleire engedett, ruhájáért letörölte, szájába vette, arca felé, vértől duzzadó, gombok között, csiklója pedig, számba vettem, farkammal játszadozott, pillanatban PIPEC, fenekembe kapaszkodva, szemvillanás alatt, kedvenc rúdját, punusa bejáratához, lábával átkulcsolta, farkam becsúszott, anyám testvérét, testemet pásztázták, hangom megváltozik, vulkánkitöréshez, körbenyalogatta, meglepetésemnek, oldalszalonnát, kényelmesebbet, kiszabadítania, megtisztította, padlásfeljáró, szeretkeztünk, szempillantás, feszességéből, megérintettem, kézilabdázott, maszturbációs, elpocsékoltam, magyarországi, felülnézetből, emlékezetembe, leszorította, találkoztunk, bizonyította, szalonnánkat, játszadozott, mozdulhatnak, összebújtunk, szemvillanás, leírhatatlan, beleengedtem, férfiasságom, nehézségekbe, , ,
2014.12 2015. Január 2015.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 347 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 612
  • e Hét: 2934
  • e Hónap: 22011
  • e Év: 22011
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2010 TVN.HU Kft.