Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
"Ne veszítsd el az emberekbe vetett hited! Az emberiség olyan, mint egy óceán. Attól, hogy néhány cseppje bepiszkolódott, maga az óceán nem válik m... Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért olyan veszélyes a visszértágulat?
  2016-10-28 18:50:39, péntek
 
   
  A nőknek a visszértágulat jelenti a XXI. század pestisét! A visszerektől szenvedő emberek 57%-a 10 éven belül vérrög vagy rák miatt hal meg! Tudd meg, hogyan élheted túl a betegséget - interjú a Magyar Tudományos Akadémia Vaszkuláris Kutatóközpontjának vezetőjével!
Szerkesztői jegyzet: Az Egészségügyi Világszervezet hivatalosan kijelentette, hogy a visszértágulat napjaink egyik leggyakoribb betegsége. Az elmúlt 20 évet lefedő statisztikák szerint, a visszértágulattól szenvedő emberek 57%-a, a diagnózistól számított 7 éven belül meghal. 29% az első 3,5 évben huny el. A halál okai a trombózistól és a trófikus fekélytől kezdve, egészen a rákos daganatokig terjednek.
Ma azokról az életmentő módszerekről fogunk beszélni, amik elengedhetetlen fontosságúak azok számára, akiknél visszértágulatot állapítottak meg. Interjúalanyunk a Magyar Tudomány Akadémia Vaszkuláris Kutatóközpontjának vezetője, Dr. Kovács Laura.
Üdvözlöm, Laura. Az első kérdés a WHO statisztikáihoz kapcsolódna. Mennyire pontosak ezek, Ön egyetért a számadatokkal?

- Tudja, a WHO talán az egyetlen olyan nemzetközi egészségügyi szervezet, amely tényleg megbízható. A Vöröskereszt mellett, természetesen. De, amíg az utóbbi a mindennapos, úgymond, "piszkos munkát" végzi, a WHO figyelemmel követi a globális trendeket és olyan stratégiákat dolgoz ki, amelyekkel meg tudják védeni az embereket a betegségektől. A visszértágulat esetében, minden oka meg van az intézetnek, hogy megkongassa a vészharangokat. Az elmúlt tíz évben, éles növekedés volt megfigyelhető Magyarországon a visszértágulat miatt meghalt emberek számában. Figyelembe véve, milyen gyakran diagnosztizálnak újabbnál újabb betegeket, a betegség elterjedtsége és terjedése igen komoly probléma.

Meg szeretném erősíteni, hogy a WHO statisztikái megegyeznek Magyarország nemzeti statisztikai adataival. Amennyire tudom, a kollégák a szomszédos országokból ugyancsak ilyen eredményekről számolnak be.
Miért olyan veszélyes a visszértágulat? Nem csupán az erek szokásos kitágulásáról van szó?

Ugye csak viccel? Amit Ön az "erek szokásos kitágulásának" hív, az egy nagyon komoly szövődményekkel együtt járó betegség. Nézzük meg néhány képen, miről is beszélek.

Először is, meg kell említenünk a thrombophlebitist, a vénák vérrög miatti begyulladását. Egyszerűen fogalmazva, vérrög alakul ki, ami elzárja az ereket. Ez bármilyen következménnyel járhat. Ha a vérrög leszakad és belép a szív vagy a tüdő vérkeringésébe, akkor az akár halállal is járhat, de legjobb esetben is elhal az érintett ér, ami belső bomláshoz vezet. Ez köztudottan üszkösödést okoz, ami már csak a végtag amputációjával gyógyítható. A thrombophlebitis egy nagyon súlyos szövődmény, ami a betegségtől szenvedők 75-80%-át érinti. Azonban a legtöbben sajnos, nem foglalkoznak ezzel.
Elzárult ér (Thromboembólia)
A következő komoly probléma a trófikus fekély. Ezt a visszércsomók okozzák, ez is egy nagyon veszélyes probléma. Az erek károsodása és az elhanyagolt visszértágulat fekélyhez vezethet, amelyet annak felbukkanása után szinte lehetetlen teljesen kiirtani. Az egyetlen megoldás a rohadás terjedésének megállítása, a lábak csak így megmenthetők. Sajnos, mást nem tehetünk. Ebben az esetben, fontos, hogy a beteg folyamatosan odafigyeljen a lábai állapotára, hogy leküzdhesse a visszaesést.
Végül, fennáll a rákos daganatok kialakulásának esélye is, természetesen. Ezeket okozhatja trófikus fekély is, hiszen az szabadgyököket termel, amelyek a daganatok kialakulásáért felelősek. Mindkét szövődmény rákot okozhat. Mivel, ahogy már említettem, a thrombophlebitis az érintettek 75-80%-ánál jelen van, nyugodtan kimondhatjuk, hogy a visszértágulat nagyon veszélyes betegség lehet.

A visszértágulat fokozatai

Milyen kezelési lehetőségeket biztosít a modern orvostudomány?

Létezik a klasszikus kezelés, amely során gyógyszereket írunk fel, masszázst és kevés fizikai terhelést ajánlunk. Lényegében, a lehető legalacsonyabbra csökkentjük le a komplikációk kialakulásának esélyét. A legnagyobb probléma ezzel a kezelési módszerrel az, hogy a gyógyszerek ugyan viszonylag kényelmesen szedhetők, a modern ember mindennapjai nagyon nyüzsgők, ezért a fizikai aktivitás és terhelés nehezen korlátozható. Ráadásul, kevesen engedhetik meg maguknak, hogy hetente legalább 3-4-szer masszíroztassák magukat. A kezelés sajnos csak akkor hatékony, ha az említett módszereket együttesen végezzük el. Máskülönben, hatástalan az egész.
Másik lehetőség a fekvőbeteges kezelés, amely egy összetett módszer. Sajnos, ezt csak a legjobban felszerelt magánklinikák képesek megfelelően biztosítani, így ez rendkívül drága választás lehet. Az átlagos ára egy ilyen terápiának 350-700 ezer forint között mozog. A közkórházakban csak az egyszerű műtét elérhető, ami további gondokhoz vezethet.
Az utolsó opció egy új visszérellenes krém, a Varikosette, amely Magyarország összes érspecialistáját lenyűgözte. A gyógyszert Németországban tervezték, a készítmény elképesztő eredményeket biztosít. A krém minden magyarországi minőségi és laboratóriumi ellenőrzésen sikeresen átesett, így a piacon már elérhető. A termék világszerte hatalmas pozitív visszhangot keltett, hiszen ez az egyetlen olyan visszér ellenes kezelési módszer, amelyet hivatalosan támogat az Egészségügyi Minisztérium. Amennyire tudható, a gyártó nagyon nehezen képes megfelelni a keresletnek és a rendelések teljesítésének, olyan hatalmas az érdeklődés.

Varikosette visszér ellenes krém
Szóval, miért olyan kiváló ez a visszér ellenes krém? Miért akarják ezt annyian?

Elsősorban, rendkívül hatékony. A laboratóriumi vizsgálatok eredménye alapján, a krém a résztvevők 84%-ának segített teljesen felépülnie. A maradék 16%-nál jelentős javulás volt megfigyelhető. Továbbá, a gyógyszer megszüntette a thrombophlebitist szinte az összes résztvevőnél. Ez azt jelenti, hogy a betegség rákkeltő hatása megszüntetésre került.
Az Európai vizsgálatok során, a megfigyelt számértékek 83% és 17% voltak. A vizsgálatot a CAPIO MOSEL-EIFEL-KLINIK, egy berlini innovatív érsebészettel foglalkozó kutatólabor végezte el. Egyértelműen látható, hogy a két vizsgálat közötti eltérés szinte minimális.
A krém bármilyen további gyógyszer nélkül könnyedén használható. A termék folyamatos hatást fejt ki a lábra, illetve kompenzálja a fizikai terhelés hatását is. Ez hatalmas előny azok számára, akik egész nap a lábukon vannak munka közben. Az első használatot követően, a krém megszünteti a visszértágulat borzasztó tüneteit. Ráadásul, a krém elpusztítja a vérrögöket, javítja a vérkeringést, és regenerálja az érfalakat.
Miből készült a Varikosette?
A készítmény organikus és biztonságos növényekből áll össze. Minden összetevő hozzájárul a krém kifejtett hatásához. Az alkotóelemek egymás hatását fokozva és feldobva segítenek csodálatos eredményt elérni a visszértágulat kezelése során. Röviden szeretném megemlíteni az összetevőket.

Troxerutin (megszünteti a fájdalmat és a lábak fáradtságát);
Ginkgo biloba és méz (serkenti a vér mikrokeringését a lábakban);
Vadgesztenye és varázsmogyoró levél (megerősítik az érfalakat);
Karbamid, kukoricaolaj, napraforgó olaj (táplálják és hidratálják a bőrt);
Mentil-laktát és mentol (fájdalomcsillapító hatásúak;

Szerintem, minden olvasónk tudni szeretné, honnan szerezhető be a Varikosette visszér ellenes krém.
Jelenleg, a magyarországi patikáknak nem sikerült megállapodást kötniük a gyártóval, ezért a termék csupán néhány városban és gyógyszertárban elérhető. Ezt nem nehéz megmagyarázni. A termék elképesztő hatását és a hihetetlenül nagy keresletet figyelembe véve, a patikák legalább 500-700%-kal drágábban adnák a krémet az eredeti árhoz képest. Ugyanakkor, a gyártó azt szeretné, hogy a készítmény korrekt áron, normális árrésekkel kerüljön be a forgalomba, hogy minél több embernek legyen esélye kipróbálnia azt. Jelenleg, a feleknek nem sikerül dűlőre jutniuk, de remélhetőleg, sikerül majd megállapodniuk. Különösen, hiszen az Egészségügyi Minisztérium is belépett a tárgyalásokba.
Jelenleg, a visszér ellenes krémet egy speciális weboldalon értékesítik. Ez az egyetlen lehetőség arra, hogy a gyógyszer mindenki számára elérhetővé váljon. Nemrég megnéztem, hogyan működik a weboldal, és meg kell, hogy mondjam, az egész rendelési folyamat rendkívül kényelmes. Elég mindössze a nevünk és a telefonszámunk megadnunk, majd egy értékesítési munkatárs visszahív a szállítási adatokkal és részletekkel. Fizetni csak a termék átvétele után kell, így a rendelés nagyon kényelmes azoknak is, akik csak ritkán rendelnek az Internetről termékeket.
Laura, van még valami, amit szeretne megosztani az olvasóinkkal az interjú vége előtt?
Csak azt szeretném még egyszer kiemelni, hogy ez a betegség rendkívül veszélyes. A visszértágulat nem csupán egy kis jelentéktelen nyavalya, hanem halálos betegség. Ha bárki észlelte magán a betegség első jeleit - kidülledő ereket vagy ércsomópontokat, esetleg a gyakori lábdagadást, nehézségérzetet vagy fájdalmat, akkor tudja, mivel áll szemben.
Ne várjatok addig, amíg a levált vérrög trombózist vagy rákot okok. Kezeljétek a betegséget addig, amíg az még megállítható. Ha nincs időtök vagy pénzetek a magánklinikákra, használjátok a Varikosette visszér ellenes krémet. Ez napjaink egyik leghatékonyabb és legolcsóbb gyógymódja a piacon.

Az interjút készítette: Palotás Helga
A fényképek nyílt forrásúa
 
 
2 komment , kategória:  Egészséggel kapcsolatos  
Címkék: diagnosztizálnak, thrombophlebitis, visszértágulatot, érspecialistáját, legalacsonyabbra, következménnyel, mikrokeringését, nehézségérzetet, statisztikáihoz, masszíroztassák, szövődményekkel, interjúalanyunk, ércsomópontokat, elengedhetetlen, magánklinikákra, gyógyszertárban, visszértágulat, közkórházakban, visszérellenes, amputációjával, magyarországon, vészharangokat, leghatékonyabb, vérkeringésébe, kialakulásának, szabadgyököket, thromboembólia, németországban, kialakulásáért, megszüntetésre, megállapodniuk, telefonszámunk, teljesítésének, világszervezet, visszércsomók, elterjedtsége, visszértágulat jelenti, visszerektől szenvedő, visszértágulat napjaink, visszértágulattól szenvedő, diagnózistól számított, halál okai, trófikus fekélytől, rákos daganatokig, életmentő módszerekről, első kérdés, egyetlen olyan, globális trendeket, visszértágulat esetében, visszértágulat miatt, betegség elterjedtsége, szomszédos országokból, Magyar Tudományos Akadémia Vaszkuláris Kutatóközpontjának, Egészségügyi Világszervezet, Magyar Tudomány Akadémia Vaszkuláris Kutatóközpontjának, Kovács Laura, Amit Ön, Egészségügyi Minisztérium, CAPIO MOSEL-EIFEL-KLINIK, Palotás Helga,
Nagy Ibolya (#1)   2016-10-31 14:24:33
Jó napot kívánok! Az a kérdésem,hogy mindkét lábam operálták 5 éven belül.A legutóbbi 2016.januárban történt és akkor aztmondta az orvos,h. ha nem tudja el-távolítani a vérrögöt /a vádliban volt/ akkor amputálni kell a lábam. Én ezt sosem engedném.Szerencsémre sikerült aműtét, de hogyan tudnám elkerülni ezeket a bénulásokat? Segit-e a fenti Varikosette krém? Hol van az a Patika, ahol beszerezhető? Talán ott kevesebbe kerül. Nekem számít, mert kisnyugdíjas vagyok. Szíves válaszukat előre is köszönöm. Nagy Ibolya
Antal Mária (#2)   2018-08-24 16:59:52
Sajnos mindig azt hallom, hogy az emberek nem foglalkoznak a problémákkal, nem mennek orvoshoz.

Szerintem ez nem így van. Ha elmegy valaki nem történik semmi.
Nem az a fontos, hogy az illetőnél megtalálják, hogy mi váltja ki a fájdalmat és azt orvosolják.

Évek óta kínlódok lábfájással. Több orvosnál is jártam.
Erős gyógyszereket írtak fel, amik a gyomrot teszik tönkre, de a lábfájás változatlanul megmaradt.

Felkerestem egy neves magánrendelőt is, de sajnos ott is azt tapasztaltam, hogy egymáshoz küldözgetik az orvosok a beteget, hogy ez nem az ő területe.
Azért, hogy lerázza az illetőt ad egy beutalót. Majd közli, hogy ezt a problémát csak ott tudják megvizsgálni, de eredménye annak sem lesz/lett, mivel az vissza passzolja a beteget a beutaló orvoshoz.

A BETEG PROBLÉMÁJA TOVÁBBRA IS FENNÁLL! És lehet, hogy pont Ő az az egyik akinek komolyabb baja lesz esetleg a végére meg is hal.
Utána megállapítják, hogy NEM MENT IDŐBEN. Pedig, ha..........

Ezt még lehetne ragozni.
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.13. 23:22 Kiürítettek több amerikai vállalatot és intézményt bombafenyegetések miatt
12.13. 23:12 Az amerikai szenátus kétpárti határozatot fogadott el a jemeni háború ameri...
12.13. 21:52 Strasbourgi lövöldözés - Kiemelt védelmet kapott a római Colosseum
12.13. 21:42 Ismét rendőrökre támadtak a tüntetők
12.13. 21:32 Pintér: a demokráciát rendbontók zavarták meg
12.13. 21:32 Kövér: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
12.13. 21:32 Novák Katalin: a kormány családbarát országot épít
12.13. 21:22 Európa-liga - A Vidi bravúros döntetlennel esett ki
12.13. 20:42 Megjelent a Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja című kön...
12.13. 20:22 Női kosárlabda EK - A Szekszárd nyert, a Cegléd kikapott
Tudjátok ?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
Mennyi ideig élhet egy benti macska?
Mennyire káros a szervezetre a dohányzás?
Milyen sorozatokat lenne érdemes néznem?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Advent 2  Adventi koszorún  Ajándék pillanatok Neked...Cse...  Jó kívánságom !  Nálam már minden karácsonyról ...  Jó éjszakát szép álmokat  Ferenc Pápa adventi üzenete:  Advent 2. gyertyája  Kosztolányi Dezső: Reggeli áld...  Téli kép - nő és egy madár  Facebookon kaptam  Kisfiú lesi a hóesést  A hölgy túl díszítette magát  Fantasztikus új napot  Átadták a felújított esztergom...  Facebookon kaptam  Advent 2  Meggyes csigatekercs bögrésen  Bódai-Soós Judit: Ajándék újra  Böjte Csaba: Adventi üzenet  Png nő  Adjon Isten jó reggelt mindenk...  Facebookon kaptam  Advent 2. vasárnapja 12.09  Mit mond a Biblia a karácsonyr...  Békés Karácsonyi készülődést!  Facebookon kaptam  Jó kívánságom !  tél  Bényei József : Idegen csodák  Facebookon kaptam  Angyalszó - A bűnbánat útján ...  Engedjetek el a héten mindent,...  Facebookon kaptam  Hóemberek  Fantasztikus új napot  A hölgy túl díszítette magát  Szép színes havas erdő  Ha borúsnak is látod néha a f...  Sírás  Prédikátor  Szép napot  Püspökké szentelték Mohos Gáb...  Facebookon kaptam  December 8. Salgótarján  Fantasztikus új napot  téli kép, lovasokkal  Szép estét  Facebookon kaptam  Esernyő  Pünkösd  Kiszeretik belőlünk a jót.  Kisfiú lesi a hóesést  Élő folyam  Égi kapun át  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa  Átadták a felújított esztergom...  Sírás  A második vasárnap angyala  Facebookon kaptam  Hogy is kezdjem el...  Hóemberek  Advent 2.VASÁRNAPJA  Facebookon kaptam  Hóember és a kutyák  Aranyosi Ervin – Advent ...  Lendületben  Hull a hó  Facebookon kaptam  Manyákné, Kati angyalkás képe  Bartalis János: Egy akolban  Jó éjszakát kívánok  Égi kapun át  Téli kép  Manyákné, Kati - téli képe  Gazdagréti téren karácsonyi ün...  Karácsonyi gömb  Angyalszó - A bűnbánat útján ...  Karácsony fa  Facebookon kaptam  A hölgy túl díszítette magát  Facebookon kaptam  Orchidea  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli kép  Ébredés  Nyugalmas Adventi időszakot kí...  Elvarázsol a hangulat, az ünne...  Advent második vasárnapja 12.0...  Tavasz  Kisfiú lesi a hóesést  Gyertyák  Teréz anya adventi intelme  Bényei József : Idegen csodák  Jó éjszakát szép álmokat 
Bejegyzés Címkék
visszértágulat jelenti, visszerektől szenvedő, visszértágulat napjaink, visszértágulattól szenvedő, diagnózistól számított, halál okai, trófikus fekélytől, rákos daganatokig, életmentő módszerekről, első kérdés, egyetlen olyan, globális trendeket, visszértágulat esetében, visszértágulat miatt, betegség elterjedtsége, szomszédos országokból, erek szokásos, vénák vérrög, vérrög leszakad, szív vagy, tüdő vérkeringésébe, akár halállal, végtag amputációjával, nagyon súlyos, betegségtől szenvedők, legtöbben sajnos, következő komoly, trófikus fekély, visszércsomók okozzák, nagyon veszélyes, erek károsodása, elhanyagolt visszértágulat, egyetlen megoldás, rohadás terjedésének, lábak csak, beteg folyamatosan, lábai állapotára, rákos daganatok, szabadgyököket termel, daganatok kialakulásáért, érintettek 75-80%-ánál, visszértágulat nagyon, visszértágulat fokozatai, modern orvostudomány, klasszikus kezelés, lehető legalacsonyabbra, komplikációk kialakulásának, legnagyobb probléma, kezelési módszerrel, gyógyszerek ugyan, modern ember, fizikai aktivitás, kezelés sajnos, említett módszereket, fekvőbeteges kezelés, összetett módszer, legjobban felszerelt, ilyen terápiának, közkórházakban csak, egyszerű műtét, utolsó opció, gyógyszert Németországban, készítmény elképesztő, krém minden, termék világszerte, gyártó nagyon, rendelések teljesítésének, visszér ellenes, laboratóriumi vizsgálatok, résztvevők 84%-ának, maradék 16%-nál, gyógyszer megszüntette, thrombophlebitist szinte, összes résztvevőnél, betegség rákkeltő, megfigyelt számértékek, berlini innovatív, krém bármilyen, termék folyamatos, fizikai terhelés, lábukon vannak, első használatot, krém megszünteti, visszértágulat borzasztó, krém elpusztítja, készítmény organikus, krém kifejtett, alkotóelemek egymás, visszértágulat kezelése, lábak fáradtságát, magyarországi patikáknak, termék csupán, termék elképesztő, hihetetlenül nagy, patikák legalább, eredeti árhoz, készítmény korrekt, speciális weboldalon, egyetlen lehetőség, gyógyszer mindenki, egész rendelési, , ,
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1446 db bejegyzés
Összes: 40887 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 203
  • e Hét: 6430
  • e Hónap: 17113
  • e Év: 1539132
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.