Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elkerülhető-e a tudatosan szí
  2009-02-25 17:47:35, szerda
 
   
 
Elkerülhető-e a tudatosan szított polgárháború?
2009.02.25, 09:04 Nemzeti Hírháló

Elkerülhető- e a tudatosan szított polgárháború?

Posta Imre katonatisztként kezdte pályáját. Pszichológusként szolgált a Köztársasági Őrezrednél, ahonnan fegyelmivel bocsátották el, mert volt bátorsága folyamatosan rámutatni, a testület és a magyar politikai elit számára kínos ügyekre. Jelenleg boldog és büszke édesapa, aki előadóként járja az országot, hogy a lakosság szemét felnyissa mindarra, ami ma hazánkban történik. Az ország rémisztő közállapotáról két könyvében - Rend-Őr-Köz-I-Gaz-Ság és Rend-Őr-I-Gaz-Emberek - részletesen számol be. A problémák megoldásának jelenleg egyetlen útját a felvilágosításban látja.

Beszélgetésünk során számos megdöbbentő történetet mesélt rendőri vezetőkről, politikusokról, a közigazgatás és a szervezett bűnözés összefonódásáról. Nyílt, bátor szókimondással, nem mellébeszélve a problémákról. Ezek alapjául saját, megélt tapasztalatai, részben hasonló területen dolgozóktól származó információk szolgáltak. Ezekből olvashatnak egy kis ízelítőt.

- Az Echo tv-ben Pörzse Sándor műsorában meglehetősen sok aktuális kérdést vetett fel. Két megállapítása különösen megdöbbentő volt, és fontos lenne azokat bővebben kifejteni. Egyik ilyen tényközlő megállapítása, hogy "Magyarország csak papíron létezik", a másik, miszerint a "VIII. kerületből a cigányokat összegyűjtik, és kiképzik őket fegyveres összetűzésre". A jelenlegi pattanásig feszült helyzetben korrekt tájékoztatásra lenne szükség. Ezért szeretném, ha bővebben kifejtené.

- A kisebbik téma, az, hogy Magyarország elkelt, és csak papíron létezik. Nem kell mellébeszélni! Elég Bogár Lászlónak az elemzéseit végigkísérni, a csak most köztudottá vált IMF hiteleket, és az utána kirobbant "elzálogosítottuk a Szent Koronát is" fejezetet, majd az azt követő IMF nagyvezér látogatásokat végiggondolni.

Én már azt olvasgattam internetes portálokon, és az építésügyben lévő kapcsolataim is megerősítették, hogy Magyarországon a beruházásoknak a 70-75 % - a izraeli kezekben van. Sokan mondják, hogy a holland betelepülők már egész falvakat vásároltak (már) föl a Dunántúlon, de valójában Izraelhez tartozó betelepedőkről van szó.

A felvásárlás kapcsán legutóbb Veszprémben , építettek válogatott tőkéből olyan lakóparkot, ahol már nincs kiírva, hogy eladó, még angolul sem. Mert nem eladó. Üresen állnak és várnak a lakások az izraeli betelepülőkre. Az építtetők is így tudják, a cég is így "reklámozta'. Budapesten is a Duna part vonalán, a pesti oldalon is, a XIII.kerületben, a soroksári Duna-parton hatalmas területek keltek el olcsó lobby áron. A soroksári Duna-ágra a kormány, 2013-ig 30 milliárdot akar áldozni, hogy kitakarítsa azt a Duna-részt, amit izraeli tőke vásárolt meg. Ez egy nagyon összetett kérdés. Szükséges lenne a polgármesterekkel értelmesen beszélni arról, hogy gyakorlatilag hogyan zajlott le mindez.

De folyamatosan árusították, és adják el az elektromos műveinktől a vízműveinkig, az összes közüzemet, ami még elenyészően megmaradt. Így történik Magyarország kiárusítása.

- Országon belül is egyre több az idegen érdekeltség. Ezzel kapcsolatban sok minden nem nyilvános.

- Magyarországon a plázák és a hasonlók nem csak azt jelentik, hogy multik települtek be. Ez sokkal súlyosabb, mert területfoglalást jelent. Mint amikor a táskánkkal lefoglalunk egy ülőhelyet. Vagyis az már az enyém, szimbolikus értelemben is. Ha most kikérnénk a Földhivatalból az összes létező portára, hogy milyen jelzálog van bejegyezve, milyen banki vagy nem banki jelzálog, milyen olyan titkos adás-vételi szerződések vannak a szélen feltüntetve, hogy majd ha a magyar föld eladható lesz, ez már elkelt, akkor kiderülne, statisztikailag, hogy magyar porta ebben az értelemben igazán már nem létezik.

A végítéletet most akarják kimondani, amikor teljesen lenullázzák a bárv-listás magyarokat, amikor becsődöltetik az országot. Gyakorlatilag fillérekért lehet majd itt - magas aranykorona értékű - hektárokat venni. Még aki nem adta el a földjét, azt is teljesen tönkreteszik.

Innentől kezdve, szerintem csak papíron létezik Magyarország, és ez, mindenkinek teljesen nyilvánvaló lesz. Magyarország megszűnt létezni jogi értelemben. Ez a kormány kiárusította az országot.

- Már az Antall-kormány elkezdte, de tény, hogy ez a kormány tette fel az i-re a pontot.

- Olyannyira, hogy, Brüsszelben az EU eljárás alá vonta Magyarországot, mert jogilag nem azonos feltételek vonatkoznak a külföldi és a magyar polgárra, a magyar tulajdonú ingatlanilleték vonatkozásában. A tendencia egyértelmű. Ha valaki megveszi a vízhálózatot, akkor uralja a várost, a falvakat, mindent.

- A hatalmon lévők azon túl, hogy a nemzeti vagyont átjátszották, többnyire idegenek kezébe, a lakosságot is felelőtlen hitelek felvételére ösztönözték, mint akik szándékosan, megtervezve készítik elő az ország összeomlását.

- És most becsődöltetik a hiteleket. Én teljesen biztos vagyok benne, ez mesterségesen létrehozott krízis, aminek épp az a lényege, hogy lelki értelemben is teljes mértékben kiszolgáltatottá tegyék az embereket. Kihúzzák a szőnyeget a talpuk alól, hogy ne legyen több kapaszkodójuk, rabszolgákká tegyék őket a szó legszorosabb értelmében. Amit, ha van tulajdonuk, akkor ezt nem tudnák velük megtenni.

- Jelenlegi Alaptörvényünk még a Kádár-korszak Alkotmánynál is rosszabb, mivel nem rögzítette, hogy mi képezi a nemzet tulajdonát, amit így privatizáció címén zömmel külföldi, kisebb részben saját körben érték alatt átjátszottak. Az "átkosban" gyakorlatilag a Szent Korona tulajdona a dolgozó nép tulajdonként került megfogalmazásra. Az országgyűlés mai napig alkotmányos törvénysértés követ el, mert mai napig ezt nem rendezte. Törvényen kívüli állapot van. Az EU-ba is törvénysértően vitték be Magyarországot, mert nem volt meg a kötelezően előírt 50 % részvétel a szavazáskor. Ezt követően módosították a választás érvényességi küszöbét. Egy ilyen helyzetben mit lehet tenni? Van-e annak valami esélye, hogy a Szent Korona tan visszaállítása megtörténjék?

- A jelenlegi helyzet teljesen illegitim. Ha ezt egyre többen gondolják így, akkor gyakorlatilag nem kell félni, mivel illegitim állapot van. Ami azóta történt, az teljesen semmis. Magyarországot jogi értelemben és a jogászok közreműködésével eladták. Ennek semmi jelentősége nincsen, ugyanis, ha a hatalom bedől, bedöntjük, érvényesíteni tudjuk az ősi törvényeket. Ebben a kérdésben Sólyom Lászlónak kiemelt felelőssége van - egyetlen egy tollvonással megoldhatná.

A Szent Koronára vissza lehetne ruházni, amit nem is lehetett elvenni tőle, mert az, ami van, az jogi szemfényvesztés. Az a baj, hogy egy törvény akkor legitim, ha azt a többség, vagy a többségnek mondott kisebbség azt legitimizálja.

- A Szent Korona-tant az emberek nem is ismerik. Szégyen, de a jobboldali értelmiség sem. A baloldali értelmiségiek meg elavultnak tartják. A hatalmon lévőknek sem a törvénymódosítás, sem a kétkamarás országgyűlés nem érdeke. A civiltársadalmat pedig nem akarják a döntésekbe bevonni.

- Amiről nem tudunk, az nincs. Ez a kommunikációnak a kiemelt szerepe.

Ez a hipnózisnak a lényege. (A hipnózis az olyan megváltozott tudatállapot, ahol a hipnotizált személy átadja a kontrollt a hipnotizőrnek.) Gyakorlatilag egy hipnotizált tömeggel állunk most szemben. Ezért dehipnotizálni kell, ennek megvannak a módszerei.

- Míg a kommunista diktatúrákban börtön ávó, verés, megfélemlítés volt, ma elég hozzá az RTL, a TV2 és az MTV. Megoldják a tömegtájékoztatás erejével. Önként adjuk meg magunkat. Magyarország legnagyobb problémája, az önfeladás. Mi a megoldás Ön szerint?

- Én a behipnotizálást végzem országszerte. Ha hívnak, akkor beszélek róla. Eléggé patetikus módon próbálom átütni azt a fajta kemény ellenállást, amit itt sikerült kialakítani. Jusson el az emberek tudatáig az, hogy anélkül, hogy nem ismernék a magyar nemzet igazi történetét, mert elhazudták előlük, nincs miről beszélni, mert nem tudják pontosan, hogy minek milyen értelme, következménye van. Nem tudva a miérteket, hogy változtatni miért kell, nehéz az ügy mellé állni.

- Az előadásain milyen arányban vannak fiatalok?

- Változó. Általában a 40 év feletti kategória van, sajnos a 25-35-ig ők lennének a lényegesek. Még fontosabb lenne, a fogamzó képes nők magas aránya, akik igen kis számban vesznek részt ezeken az előadásokon. Mindig hangsúlyozom, hogy Magyarország nemcsak azért létezik csak papíron, mert eladták, és Izrael már megvalósította, amit Simon Perez mondott, hanem azért is, mert félő, hogy a cigány népesség növekedésével - amit törvényekkel demográfilag elősegítenek -, ha nem változik semmi, úgy 20 éven belül nemigen lesz magyar gyerek az iskolákban. Azt a harcot pedig, amiről beszélünk, nem lesz kikkel és kiért megvívni. Nem elég jóízűen kávézni, hátradőlni a fotelban és várni, hogy valami majd csak történik, mert Magyarország végleg elvész a magyarság számára. Tudjuk, hogy a cigányságot is csak eszközként használják fel. Néhányan közülük is látják ezt, hogy ők mire kellenek. Oszd meg és uralkodj! - mindig is ez volt az alapelv.

- Térjünk át a magyar-cigány ellentét szításának kérdésére! A tv-adásban elhangzott, hogy "a cigányokat összegyűjtik, és kiképzik őket fegyveres összetűzésre"!

- Bomba biztos az információm, most van folyamatban egy résztvevő tanúvallomásának megszerzése, aki részt vett ilyen agymosáson. A belvárosban összegyűjtenek alacsony szellemi színvonalon lévő cigányokat, beépült külföldi titkos ügynökök, és mindenféle hazug mesékkel a magyarság ellen uszítják őket a szó legszorosabb értelmében. Pl. hogy Vona Gábor saját kezűleg öli vidéken a cigánygyerekeket, meg hasonlók, és ezeket elhiszik.

Amikor lenyilatkozza a rendőrfőkapitány, hogy egyre brutálisabb és értelmetlen gyilkosságok és verések vannak, akkor azt nyugodtan betudhatjuk annak, hogy feljogosítják ezt a közeget a bűncselekmények elkövetésére. És az, az információ terjed, hogy azt mondja a titkos-ügynök: figyelj, úgyis meg fogjátok úszni, úgyis majd kihozunk benneteket, úgyis majd ti lesztek a hősök ha sikerül a magyaroknak végit vetni.

- A Pörzse-interjúban fegyveres kiképzésről is említést tett. Ez hogyan történik?

- Arról is tudok, hogy a rendőrségi razziák alkalmával a cigányoknál igen is találnak fegyvereket. Nemcsak szamuráj kardokat, lőfegyvereket.

A cigányokat már nem is nagyon kell fegyverezni. Annak a maffia-rétegnek, aki a bűnözésből él, azoknak megvan a saját fegyverzetük. Ha megyünk vidéken az út mellett, lehet látni, szétlőtt közlekedési táblákat. Nem a kisgyerekes apukák szoktak ilyennel szórakozni, hanem az Audi A6-os ablakából kitüzelő egyének.

Vidéken akárhova megyek, a vállalkozó bennfentesek egészen pontosan tudják, hogy mely családok rendelkeznek lőfegyverrel a gépkarabélytól kezdve marok lőfegyveren keresztül, nemcsak bicskákkal, meg szamuráj-kardokkal. Erről a rendőröknek ugyanúgy tudomásuk kell, hogy legyen, de nem számolhatnak be. Főleg a médián keresztül nem adnak helyt ilyen információk közlésének. Igaz, a Hír tv-nél volt riporter, aki odament és riportot csinált, de nem jön le a fősodrású liberális médiában, nem hozzák le.

- A fegyveres kiképzések hol zajlanak?

- Ezek szervezetten zajlanak, nem magyar, hanem külföldi titkosszolgálatok közreműködésével. A magyar titkosszolgálatoknál kb. 50 %-a idegenszívű egyén. A magyar NBH már régen lefeküdt annak a történetnek, és ott már régen tudják, azt, amit Simon Perez nagy mellénnyel elmondott. Sokan nem tudják, hogy Magyarországon van olyan repülőtér, ahová mindenféle igazolás, csekkolás nélkül katonai gépek jönnek.

- Nincsenek tisztességes rendőrök?

- Vannak, de azt, és az összefogást, zendülésnek szokták nevezni. Ezek a tisztességes rendőrök anyagilag ki vannak szolgáltatva, egzisztenciális alapon kiszolgáltattottak. Szima Judit nyilatkozatát kell figyelembe venni. Gyakorlatilag minimális szinten tudják magukat eltartani. Lakáshitelük van, egzisztenciális félelemben vannak tartva. Olyan szinten, ha tud is információt, arról is fél szólni, mert a jövő hónapban kirúgják emiatt, és a katonai bíróság meghurcolja. Ez szokott lenni a tematika. Ebben az országban a bűnözőket támogatják, a tisztességes embert pedig megpróbálják mindenféle módon ellehetetleníteni.

A Papa egy éve nyilatkozta, hogy még mindig ott vannak a kulcsemberek a kulcshelyeken. A rendőrségen a kapcsolati hálózat megvan. A rendőrkapitányok tudják, hogy kihez nem szabad hozzányúlni. A kisrendőrök meg eleve tudják, hogy ezeket a csapdákat ki kell kerülni, mert ki lesznek rúgva. "Erre ne menjél rá, ezt ne kutassd, azt hagyd békén, mert annak nincs értelme, hogy hozzányúljál, mert kicsinálnak." Simán megfenyegetik őket. Nincs itt vád-alku, egyszerűen úgy hozzák létre a dolgot, hogy a sértetteknek nem érdeke feljelentést tenni, még súlyos bűnügyekben sem, mert életveszélyes fenyegetéseket kaphatnak. A rendőrök is tudják, hogy nem lehet olyan bűncselekményt feltárni, ahol nem lenne valami rendőr, vagy volt vámtiszt, vagy határőr érintve.

Nincs tovább. A hálózat működik. Beszéltem olajosokkal is. Egyre több dokumentum és anyag jött a felszínre, azt mondják, hogy ott csak a srtómanok voltak magyarok, egyébként meg senki más nem volt az. Vagyis a strómant be lehet buktatni, de a mögötte lévő idegen erőt egyiket se. Mindig a magyarokkal vitették el a balhét.

- Mi lesz a honvédséggel, mivel gyakorlatilag felszámolták, és nincs aki megvédje a lakosságot. Hogy lehetne visszaállítani a sorkatonaságot?

- Egy új kormány döntése alapján. Én azt saccolom, mint volt katona, hogy abban a pillanatban sorozott állománnyal a munkanélküliséget fel lehetne számolni. Egy 150.000 fős magyar honvédségi sorozott és szerződéses, hivatásos állomány megoldás lehetne. Kormányváltást követően ezt azonnal meg kellene lépni. Egyébként erre már civil kezdeményezések vannak. Én is keresem a jogi lehetőségét annak, hogy lehet egy ilyen nemzeti ellenállásos mozgalmat úgy beindítani, hogy akár a fiataloknak a régi levente képzését felújítani. Szükséges, hogy legyenek fegyverviselt emberek. Amit Izraelben csinálnak, Magyarországon a magyaroknak is meg kellene csinálni, mint ahogy Svájcban is otthon tárolják az önvédelmi fegyvereket, a tartalékosok. Svájcban gyakorlatilag így mindenki hadra fogható. Ezt Magyarországon nem holnapután a polgárháború után, hanem megelőzésképpen kellene megvalósítani.

- A NBH most jelentősebb anyagi támogatást kap a kormánytól

- Elgondolkodtató, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal, most plusz egy milliárdot kap csak azért, hogy a hazafiakra - akik szeretnének változtatni ezen a helyzeten, meg szeretnék védeni önmagukat - még jobban rátelepedjen. A telefonok lehallgatásától az internetezők megfigyelésén keresztül, provokátorok beépítésén túl... Az adófizetők pénzén pont azt szeretnék megakadályozni, nehogy meg tudjuk védeni magunkat, amikor ők ki akarják robbantani a polgárháborút, mert ők azok, akik ki akarják robbantani.

Gyakorlatilag azt a polgárháborút, amiről beszélek, már korábban kezdték előkészíteni, megalapozni, és ezt a 2006-os őszi események is ezt igazolják. Az egész cigánykérdésnek is az a lényege, ha itt az EU felé azt kezdik el kommunikálni, hogy ez itt egy veszélyes ország, és itt rasszizmus uralkodik, antiszemitizmus van, ami a zsidóságot veszélyezteti, a legrosszabbra számíthatunk. Elképzelhető olyan forgatókönyv, ahol provokáció céljából még etnikai vagy felekezeti gyilkosságokat is végrehajtanának, hogy polgárháborús övezetté nyilváníthassák az országot. Majd idegen fegyveres erővel bejönnek, és rendcsinálás címén eltakarítják a nemzeti erőnek, a nemzeti öntudatnak még a maradékát is. Hadi állapotban nincs relevanciája a választásnak. Gyurcsány is csak akkor úszhatja meg a számonkérést, hogyha a demokratikus választásnak még a látszatát is elkerüli.

- Van remény arra, hogy ezt a polgárháborút elkerüljük?

- Remény az mindig marad. A háború elkerülése pszichológiai téveszme, ugyanis elkerülni az elkerülhetetlent, az teljesen fölösleges. Föl kell rá készülni, a lehető legjobban.

- Hogyan?

- Kommunikációval. Nekem nincs lehetőségem most még arra, hogy nemzetközi sajtó vagy fórum előtt hívjam föl a figyelmét éppen a nemzetközi, még tehetős tisztességes embereknek, akik nyitott elmével gondolkodnak, hogy ugyanakkora veszély leselkedik rájuk, mint Magyarországra jelen pillanatban. Nagyon fontos lenne nemzetközivé tenni a kommunikációt, arról, hogy Magyarországon mi zajlik. El kellene mondani nyíltan, hogy milyen a magyar rendőrség és igazságszolgáltatás állapota.

- Mi lehet a megoldás?

- Sokan jönnek rá, hogy a megoldás a felvilágosítás. Lényege, az, hogy jöjjenek rá az emberek, hogy vége van. Nincs hátország, nincs hová menekülni, nincs miért már rettegni. Emberek veszítik el az egzisztenciájukat, és mindent elveszítenek. Akik még nem veszítették el, azok 2 éven belül el fogják veszíteni, beleértve a nyugdíjasokat is, hisz nem lesz nyugdíj, mert nem lesz rá anyagi fedezet. Tudni kell azt, és minél több embernek felfogni, hogy vége van. Tavaly még 40-50 embernek is tartottam előadást. Most meg ahová megyek, 100-500 fő vár. A nyitott ablakok alatt is állnak az emberek, pedig nulla médiám van. Csak teszem, amit tennem kell, és kész. Az emberek ébrednek. Ugyanis a hipnózisból, - ahogy be lehetett altatni, az hosszú idő -, nagyon gyorsan föl lehet ébreszteni az embereket. Van egy átmeneti zavarodottság állapota, és ezt a zavarodottság állapotot lehet kihasználni arra, hogy új információkat, amit ő már régóta tudott, fel lehet eleveníteni személyes kapcsolatokon keresztül, úgy, mint a régi népi tanítók. Ezt csinálja egyre több ember. Egyre többek számára lesz hiteltelen az a média, ahol az összetartozók, a riporter, a politikus, a miniszter, meg a cigány kisebbségi képviselő azt harsogja, hogy milyen rosszak vagyunk mi, magyarok. A legbutább magyarnak is ki kell hogy nyíljon a bicska a zsebében. Mert mindezt a közszolgálati TV-n keresztül teszik meg, az adófizetők pénzén. Azzal, amit művelnek, gyakorlatilag ők is ébresztői a magyar nemzetnek.

- Mit üzen a bíztatásra váróknak?

Magyarnak kell kiállni elsőként, mert utána ki fog állni az ír is, és a többi nemzet is.

Az egész nemzeti oldalt össze kellene hogy fogja egy karizmatikus vezető, mert vezető nélkül nem működik. Aki azt mondja: Figyelj barátom! Most nem kell, hogy mindent értsél, bízzál bennem, mert én leszek az első elől, akit lelőnek. Nem arra buzdítalak, hogy menjél elől. Mindenki álljon be szépen a sorba.

Ehhez viszont oda kell állni egy vezető mögé az egész nemzeti oldalnak, függetlenül attól, hogy fideszes vagy mszp-s volt korábban.

Orbán Éva

Az interjú a KAPU folyóiratban a közeljövőben olvasható

Kapcsolódó:
Videó Posta Imre győri előadásáról (barikád.hu)
Tekintse meg a Posta Imre előadássorozatának győri állomásán készült felvételeket! A volt rendőrségi szakpszichológus beszédét néma döbbenet övezi - ahogy azt már megszokhattuk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szakpszichológus, elkerülhetetlent, közreműködésével, összefonódásáról, elzálogosítottuk, rendőrkapitányok, nemzetbiztonsági, kiszolgáltatottá, civiltársadalmat, pszichológusként, törvénymódosítás, tanúvallomásának, cigánygyerekeket, rendőrfőkapitány, területfoglalást, ingatlanilleték, cigánykérdésnek, lehallgatásától, behipnotizálást, kommunikációnak, megfogalmazásra, kezdeményezések, egzisztenciális, bűncselekmények, antiszemitizmus, statisztikailag, szemfényvesztés, megelőzésképpen, kommunikációval, elgondolkodtató, végrehajtanának, nyilváníthassák, katonatisztként, vonatkozásában, magyarországot, megakadályozni, tudatosan szított, magyar politikai, lakosság szemét, ország rémisztő, problémák megoldásának, felvilágosításban látja, szervezett bűnözés, cigányokat összegyűjtik, jelenlegi pattanásig, kisebbik téma, elemzéseit végigkísérni, csak most, utána kirobbant, építésügyben lévő, izraeli kezekben, holland betelepülők, Nemzeti Hírháló, Posta Imre, Köztársasági Őrezrednél, Pörzse Sándor, Elég Bogár Lászlónak, Szent Koronát, Jelenlegi Alaptörvényünk, Kádár-korszak Alkotmánynál, Szent Korona, Sólyom Lászlónak, Szent Koronára, Szent Korona-tant, Simon Perez, Vona Gábor, Audi A6-os, Szima Judit, Amit Izraelben, Nemzetbiztonsági Hivatal, Orbán Éva, Videó Posta Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.14. 23:22 Lengyel választások - A végeredmény szerint is alsóházi többséget szerzett ...
10.14. 23:12 Először kaptak ki a magyarok a vegyescsapatok curling-világbajnokságán
10.14. 21:42 Meghalt egy motoros Piliscsabán
10.14. 21:12 Török offenzíva - Amerikai és szíriai hivatali partnerével tárgyalt az oros...
10.14. 21:12 Semjén Zsolt: az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megúj...
10.14. 21:02 Új vezérigazgató az Appeninn Holding élén
10.14. 20:53 Fedeles fogathajtó vk - Lyonban, Stuttgartban, Budapesten és Londonban indu...
10.14. 20:52 Önkormányzat 2019 - Alapjogokért Központ: a Fidesz-KDNP továbbra is a leger...
10.14. 20:52 A Masterplast közgyűlése jóváhagyta a 6 milliárdos kötvénykibocsátást
10.14. 20:42 Au fost evaluate proiectele pentru programul de dezvoltare economică destin...
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutáni időtöltést      Őszi kép      Gerberák vázában  Csokizó gyerekek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam          Őszi csendélet    Pihenő kutya  Sikeres új hetet          Nő kalapban      Security  Könyörületesség          Jó reggelt , szép napot    Őszi csendélet  Szép estét , jó éjszakát      Szép estét , jó éjszakát          Jó reggelt , szép napot  Security  Jó reggelt , szép napot  Retro varrógép  Facebookon kaptam      Szép őszi napot  Rózsa csokor bögrében  Szép új hetet - sárga rózsákka...      Rózsa csokor bögrében  Facebookon kaptam      Őszi dekoráció    Őszi kép    Nő kalapban  Választások - Kétszázharmadik ...    Juhász Gyula: Imádság a gyűlö...  Romantikus szép estét      Kellemes délutáni időtöltést    Őszi csendélet  Vidám, szép napot              Varga Árpád Vita  Juhász Gyula: Imádság a gyűlö...    Önkormányzati választás 2019 o...  Keresztség és szent élet      Jó reggelt , szép napot  Kislány cicát itat  Szép új hetet  Jó reggelt , szép napot          Sárga szegfűk  Önkormányzati választás 2019 o...  Őszi kép  Kellemes délutánt kívánok!  Liliom csokor  Rózsák zongorán 
Bejegyzés Címkék
tudatosan szított, magyar politikai, lakosság szemét, ország rémisztő, problémák megoldásának, felvilágosításban látja, szervezett bűnözés, cigányokat összegyűjtik, jelenlegi pattanásig, kisebbik téma, elemzéseit végigkísérni, csak most, utána kirobbant, építésügyben lévő, izraeli kezekben, holland betelepülők, felvásárlás kapcsán, izraeli betelepülőkre, pesti oldalon, soroksári Duna-parton, soroksári Duna-ágra, nagyon összetett, polgármesterekkel értelmesen, elektromos műveinktől, összes közüzemet, idegen érdekeltség, táskánkkal lefoglalunk, összes létező, szélen feltüntetve, magyar föld, értelemben igazán, végítéletet most, bárv-listás magyarokat, kormány kiárusította, kormány tette, magyar polgárra, magyar tulajdonú, tendencia egyértelmű, hatalmon lévők, nemzeti vagyont, ország összeomlását, talpuk alól, nemzet tulajdonát, kötelezően előírt, választás érvényességi, ilyen helyzetben, jelenlegi helyzet, teljesen semmis, jogászok közreműködésével, hatalom bedől, kérdésben Sólyom, tollvonással megoldhatná, jogi szemfényvesztés, törvény akkor, többségnek mondott, jobboldali értelmiség, baloldali értelmiségiek, hatalmon lévőknek, kétkamarás országgyűlés, civiltársadalmat pedig, döntésekbe bevonni, kiemelt szerepe, olyan megváltozott, hipnotizált személy, hipnotizált tömeggel, kommunista diktatúrákban, tömegtájékoztatás erejével, behipnotizálást végzem, fajta kemény, emberek tudatáig, magyar nemzet, előadásain milyen, fogamzó képes, cigány népesség, harcot pedig, magyarság számára, magyar-cigány ellentét, tv-adásban elhangzott, résztvevő tanúvallomásának, belvárosban összegyűjtenek, magyarság ellen, bűncselekmények elkövetésére, információ terjed, magyaroknak végit, rendőrségi razziák, cigányoknál igen, saját fegyverzetük, kisgyerekes apukák, vállalkozó bennfentesek, gépkarabélytól kezdve, rendőröknek ugyanúgy, médián keresztül, fősodrású liberális, fegyveres kiképzések, tisztességes rendőrök, jövő hónapban, katonai bíróság, bűnözőket támogatják, tisztességes embert, kapcsolati hálózat, rendőrkapitányok tudják, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 256
  • e Hét: 3313
  • e Hónap: 20866
  • e Év: 378155
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.