Regisztráció  Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Egyél tehénszart - tízmillió légy nem tévedhet! Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nők legjobb barátja...
  2006-09-24 19:33:08, vasárnap
 
  A nők legjobb barátja

- Jean, vigyáznál Maxre, míg elutazom két hétre? - kérdezte tőlem barátnőm, Karen, aki mellesleg a társasházban szomszédom is. Már több, mint négy éve ismerjük egymást és nagyon jó barátnők vagyunk. Max, a kutyája, egy gyönyörű és nagyon szelíd vizsla, úgyhogy egy percig sem haboztam.
- Persze, hogy vigyázok rá, nagyon aranyos és jól nevelt kutya. Ígérem, hogy jól fogja érezni magát nálam, Max és én öreg cimborák vagyunk - válaszoltam.
- Meglátod, hogy milyen jó fiú, és igazi élvezet a társasága. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogod élvezni, míg veled lesz - mondta Karen mosolyogva. Ezt egy kicsit furcsán mondta, gondolkodtam, miért, de aztán egy pillanat múlva el is felejtettem a dolgot.
Másnap áthozta a kutyust, adott kulcsot a lakásához, hogy bármikor hozhassak Maxnek kaját és vitaminokat. A kedvenc takaróját a konyhám egyik sarkába terítettem, Max elégedetten rá is feküdt. Kis idő múlva szóltam neki, hogy megyünk sétálni, örömmel engedelmeskedett, és innentől kezdve minden utasításomat követte.
Másnap éppen, hogy kiléptem a zuhany alól, erős motorzajt és sziréna hangját hallottam kintről. A nappaliba mentem, és meztelenül, frissen zuhanyozva odaálltam az ablak elé.
Ekkor Max bejött a szobába, mögém állt, és legnagyobb megdöbbenésemre hideg és nedves orrát combjaim közé nyomta, úgy hogy elérte vele a még nedves popsimat. Ahogy hátrakaptam a fejem és megláttam őt, hirtelen megéreztem, ahogy hosszú nyelve elkezdte nyalogatni a puncimat. A térdeim elgyengültek, és mérgesen rákiáltottam
- Max, nem szabad! - Ettől Max megijedt, hátrébb lépett és rémült szemekkel nézett rám. Olyan bánatos képet vágott, hogy rosszul éreztem magamat tőle.
- Nincs semmi baj, Max, csak ezt ne csináld, rendben? - mondtam neki, miután odafordultam és magvakartam a fülét, mire heves farkcsóválásba kezdett. Elindultam vissza a fürdőszobába, de ő csak jött mögöttem. Megálltam a nappali közepén, ő szembeállt velem, és a hülye kis nedves orrát egyből a puncimhoz dugta. Hevesen csóválta a farkát, nyüszített és kérdőn nézett rám.
- Mi bajod van, Max? Ne döfködj az orroddal, hallod? - mondtam neki egy kicsit mérgesen. Kicsit visszakozott, újra nyüszíteni kezdett és már mozdult is előre, egyenesen a csupasz puncimhoz.
- Mondtam, hogy nem! - Hátrébb lépett egy kicsit és leült.
Ekkor vettem észre, hogy bizony méretesre merevedett pénisze előbúj a fitymájából, ha ezt kutyánál lehet egyáltalán így nevezni. A fütyköse jó hosszú volt és nagyon vörös, a feje hegyes, és a fasz alatti toktól még hosszabbnak tűnt.
- Te kis kurafi! Bár, ha meggondolom az én hibám, nem kellett volna meztelenkednem előtted és főleg kutyapózban beállni eléd. O.K. haver! Elnézést kérek. Ígérem, hogy nem hozlak újra kísértésbe, rendben? - Mondtam gyengédebben.
Erre oda-vissza hempergett a szőnyegen, nagy vörös farka pedig még mindig elöl volt. Újra nyüszítésbe kezdett.
- Feküdj a takaródra, rossz kutya! - mutattam a fekhelyére. Szót fogadott.
Felöltöztem, és elhatároztam, hogy többször nem mutatkozom előtte meztelenül, és kis idő múlva el is felejtettem az egészet.
Este a kedvenc fotelemben ülve tévéztem, mikor Max bejött a szobába. Törökülésben ültem, combjaim széttárva, cipő nélkül. Max odaült mellém, nézett és elkezdett nyüszíteni.
- Mi a gond, szépfiú? Most voltunk sétálni, és kaját is kaptál - Rám nézett és megcsóválta a farkát.
- Mi bajod van? - kérdeztem. Erre felpattant, befúrta magát a combjaim közé, és a fejét hol egyik, hol másik combomhoz dörzsölte. Megsimogattam és megpaskoltam a fejét. Ő nem érte be ennyivel, nyomult tovább, míg orra a résembe nem nyomódott. Nyüszítetve nézett fel rám.
- Te kanos dög! Én ember vagyok, nem kutya! - Mondtam gyengédebben. Ismét puncimnak nyomta az orrát és nyüszített.
- Jézusom, te kutya, a puncimat akarod, ugye? Erre gondolt a gazdád, mikor azt mondta, hogy "élvezni fogom a társaságodat"? - kérdeztem, és közben hagytam, hogy combjaim szélesebbre nyíljanak. Ő ismét határozottan a puncimba nyomta az orrát, és elkezdte dörzsizni. Egyértelmű volt, hogy mit szeretne.
Felálltam a fotelból, ő szinte megőrült, és eszeveszett táncba kezdett a szoba közepén. Észrevettem, hogy fasza újból kikandikál a tokjából.
Hallottam már olyat, hogy vannak nők, akik kan kutyáikkal kefélnek, vagy lány kutyáikkal nyalatják a puncijukat. Karenről nem feltételeztem ezt, viszont a puncim belebizsergett a gondolatba, hogy Max a nyelvével juttatja őt a csúcsra. Ott álltam néhány percig elgondolkozva, aztán lerúgtam magamról a farmeremet. Közben Max körülöttem ugrált és halkan nyüszített. Nem bírt magával, orrát újból bugyival takart pinusomhoz nyomta. Nem túlzok ha azt mondom, önkívületi állapotban volt. Kicsit tétováztam, majd a bugyimat is levettem. Rögtön elkezdte nyalni a puncimat. Teljesen új érzés volt, nem kellemetlen, sőt, úgyhogy majdnem elájultam.
A fotelhez mentem és törökülésben helyezkedtem el rajta. Kiültem a szélére és hanyatt dőltem, combjaimat széttártam, mire Max türelmetlenül újra elkezdte nyalni egyre nedvesedő pinámat. A nyelve forró volt és kicsit érdes. Nagyon új és nagyon jó érzés volt, amit csinált, annyira, hogy mikor szeméremajkaimat kezemmel széthúzva jobb hozzáférést biztosítottam neki, észrevettem, hogy a kezem is remeg. Hangosan nyögtem, miközben a "vadállat" nyelve az én édes kagylócskám mezetlen húsát gyötörte. A szememet lehunytam, és szétnyitott puncimat a szeméremdombomnál felfele húztam, hogy megduzzadt, robbanásra kész csiklóm jobban előbújhasson. Majdnem felsírtam mikor érdes nyelve nekicsapódott, óriási érzés volt! Folyamatosan nyalt, és úgy tűnt, hogy nyelvét megpróbálja feldugni a hüvelyembe. Hagytam magam sodródni az árral, nem foglalkoztam semmivel, átadtam magam a gyönyörnek, és éreztem, hogy pillanatokon belül eljutok a csúcsra.
Nem emlékszem, hogy életemben valaha ekkorát élveztem volna. Nem állt meg, folyamatosan nyalt alul, felül, kívül, belül, a pinusom minden pontját megdolgozta, ilyen robbanásszerű orgazmust először éltem át. Megpróbáltam a pofiját elhúzni onnan. Max okosan hátrébblépett és leült. Csak néztem hogyan várakozik, és most kezdtem belegondolni mit is csináltunk.
- Úristen, Max ezek szerint a gazdid ezt szereti? - kérdeztem.
Válaszként nyüszített és ugrálni kezdett. A pénisze természetesen merev volt és jó pár centire kilógott a tokjából. Elkezdett hemperegni, a fütyköse további jelentős centiméterekkel duzzadt nagyobbra. Tovább merevedett, azt hiszem elérte a végleges vastagságát, ami hat-hét centiméter lehetett. Vastagabb faszt azt hiszem életemben nem láttam. Nyüszített és nézett rám.
- És most mit kéne tennem szerinted, szopjalak le? - kérdeztem tanácstalanul - Nem fog menni, nagyfiú!
Felálltam a fotelból és elindultam felé. Letérdeltem mellé lehajoltam és elkezdtem cirógatni, simogatni. Rögtön felpattant és mögém került. Mielőtt észbe kaphattam volna mellső lábaival átkarolta a derekamat és éreztem, ahogy vastag, merev farkát a combjaim közé nyomja. Felugrottam és felé fordultam. Félrehajtott fejjel nézett és nyüszített.
- Azt már nem, pajtás! Mars a helyedre és intézd el magad! - mondtam neki durván.
Lehajtott fejjel somfordált el a kuckójába. Felvettem a bugyimat és a farmernadrágomat.
Elkezdtem újból tévézni, de nem igazán érzékeltem mi történik ott. Csak arra tudtam gondolni, ahogy Max a combjaim között volt és a nyelvével a puncimban óriási orgazmushoz juttatott engem.
Vajon Karen hagyja, hogy megdugja? Gyönyörű testére gondoltam, hiszen rengetegszer láttam meztelenül. Nagyon mutatós nő, telt keblekkel, olyan alakkal, ami után a férfiak vágynak, és ahogy minden nő ki szeretne nézni. A punciját is sokszor láttam, mikor együtt nudiztunk, bikini fazonra van nyírva. Valahányszor velem szemben ül törökülésben, észrevétlenül mindig szemügyre veszem gyönyörű pináját, ahogy a szeméremajkai maguktól szépen lassan előbújnak a sötétrózsaszín kelyhecskéből, és mint egzotikus virág nyílnak szét. Többször feltűnt, hogy titokban ő is alaposan megnézi az én puncimat, de nem zavart.
Vajon Max hatalmas vörös fasza becsusszant ebbe a gyönyörű virágkehelybe? Villámként hasított belém a gondolat: Hát persze! Max viselkedése bizonyítja, hogy bizony kinyalta Karen pináját, ezért jutalomképpen megfarkalhatta gazdiját. Vagy a nyalás csak előjáték volt Karen felizgatásához, egyszer-kétszer elélvezett, utána pedig dugtak. Megijedtem a gondolataimtól, de ugyanakkor a puncim is belebizsergett. A kutyafáját!
A fürdőszobába mentem, és bezártam az ajtót. Ledobtam magamról a ruháimat. Leültem a WC-re és a punimhoz nyúltam, szeméremajkaimat szétnyitva középső ujjammal megkerestem a csiklómat. Bizony duzzadt volt, a puncim pedig nagyon nedves. Kezemet lejjebb csúszatva éreztem, hogy tiszta lucsok vagyok mindenhol, ezt a nedűt rákentem a klitoriszomra, majd miután rendesen csúszkált az ujjam elkezdtem gyúrni és csipkedni. Nem kellett sokáig ujjazni magam, mivel nagyon fel voltam izgulva, hatalmasat élveztem. Karenre gondoltam, ahogy négykézláb állva, háta mögött Max-szel kefél, arra hogy a hatalmas kutyapénisz behatol a rózsaszín kelyhecskéjébe, és a csúcsra juttatja. Újra elélveztem.
Mikor feleszméltem, az ajtó mögül nyüszítést hallottam. Max volt az. Ahogy harmadszor is elélveztem, felsikoltottam, ezt ő meghallván elkezdte kaparni az ajtót. Kiüvöltöttem, hogy tűnjön onnan. Lemostam magam, különös tekintettel a puncimra, mikor kijöttem a fürdőből Max nem volt már ott. Fogtam a könyvem, bementem a hálószobámba, és kulcsra zártam magam mögött az ajtót. Ahogy lefeküdtem eszembe jutott, hogy ez abszurditás, és jót nevettem magamon. Nyugtalan, zavaros álomba merültem. Max állandóan jelen volt az álmaimban. Karent láttam meztelenül, hívott magához. Széttárt combokkal ült és a punciját simogatta. Max ült mellé, fasza valószerűtlenül hatalmasra duzzadt és előbújt a tokjából. El akartam szaladni de a lábaim nem engedelmeskedtek. Rettegve riadtam fel.
Másnap reggel Max normálisan viselkedett. Ugrálva és farkcsóválva üdvözölt. Megsimogattam, mire ő kedvesen hozzám dörzsizte a fejét. Fényesre keféltem a bundáját, tudniillik gondozni kellett, hogy össze ne csomósodjon. Ezután sétálni vittem. A parkban többen is megdicsérték, hogy milyen aranyos. Páran, akik ismerték, kérdezték, hogy mi van Karennel.
Míg vásárolni mentem, bezártam Max-et a Karen lakása mögötti karámba, ami szándékosan erre a célra lett kialakítva. Borzasztóan örült mikor visszaérkeztem. Kiengedtem, és bementünk a lakásomba. Nyugtalan és ideges voltam, mikor az előttünk álló estére gondoltam. Hosszú sétára vittem Max-et. Később, mikor már kedvenc fotelemben ülve tévéztem, odajött és lefeküdt a fotel mellé. Relaxáltam. A műsor unalmas volt, így beállítottam az elalváskapcsolót, mert tudtam, hogy el fogok szundítani, és ne legyen bekapcsolva fölöslegesen.
Bizonyára el is alhattam, mert egyszer csak arra riadtam, hogy Max feje a combjaim közt van, és orrával a nunimat dörzsöli. A combjaimat automatikusan szétnyitva hagytam. Max tovább dörzsölte és nyomkodta orrával a puncimat, ami bizseregni kezdett, csiklóm pedig bekeményedett és sajgó vágy tört rám.
- Max, te kanos gazfickó, mi a fenét csináljak veled? - kérdeztem.
Esdeklően nézett fel rám a gyönyörű barna szemeivel. Nyüszített és újból döfködni kezdte a puncimat. A fenébe is, gondoltam, és gyorsan lerúgtam magamról a farmeremet és levettem a bugyimat. Kigomboltam a blúzomat és levettem a melltartómat is. Teljesen meztelen voltam. Max közben ott táncolt izgatottan körülöttem és vinnyogott. Lefeküdtem a szőnyegre és szélesre tártam a combjaimat. Kezemmel széthúztam a szeméremajkaimat, ő pedig befeküdt a combjaim közé.
Max megnyalta a pinámat, majd újra és újra. Csiklóm teljesen előbújt, és az érdes kutyanyelv csapásai csodálatos érzést okoztak. Felemelt fejjel néztem, ahogy puncimat nyalja lankadatlanul. Üvöltve elélveztem, hangom az egész szobát betöltötte. Hagytam, hogy tovább nyaljon, míg három vagy négy őrületes orgazmus következett egymás után, majd finoman eltoltam magamtól buksi fejét. Megnyalta a combomat, miközben kimerülten ziháltam.
Alig hittem el, hogy mi történt-mi történik velem. Hagytam, hogy kielégítsen, a pokolba is, mit kielégítsen, három vagy négy orgazmusom volt a nyelvétől! Egy kutyával élveztem, egy kedves, gyönyörű kutyával, de mégiscsak kutyával! Tegnap este is hagytam, hogy ugyanezt tegye velem!
Felültem, ő felállt, és megnyalta a mellemet. Nedves nyelve megkeményedett mellbimbómnak csapódott újra és újra. Fogaival aprókat harapott merev bimbómon, annyira hogy épp izgasson, de kárt ne tegyen benne. Egyik mellemtől a másikhoz fordult, miközben cirógattam kedves fejét. Úristen - gondoltam - erre is Karen taníthatta?
Max nyüszíteni kezdett, mire én benéztem a hasa alá. A pénisze kemény volt, teljes méretűre duzzadt, vörös és bevetésre kész. Közben ő folyamatosan nyalta a melleimet, úgyhogy újra felizgultam. Odébb gurultam és elkezdtem felállni. Max folyamatosan mögöttem volt, felugrott és mellső lábaival átkulcsolta a derekamat, és mivel erős kutya fogva tudott tartani. Popsimnál és combjaim közt éreztem a faszát, ahogy párzó mozgást végezve nyomult volna belém. Ebben a pillanatban nyugodt voltam, kíváncsian vártam mi fog történni.
Aztán ha akartam volna, sem tudtam volna mit tenni, a hegyes végű kutyafasz megtalálta az utat a puncimhoz és nyomult előre. Csak zihálni volt erőm, ahogy a vastag dorong könnyedén belém csúszott. Teljesen más volt, mint amikor egy férfi hatol belém, Max szerszáma nem nyomta annyira szét a szeméremajkaimat. A hegyes és sima pénisz belém csúszott, a vaginámat szétnyitva, egészen a méhemig. Csodálatos volt, és úgy ziháltam, minta nem kapnék levegőt. Hasán és combja belsején levő selymes szőr kellemesen csiklandozta a popsimat. Nagyszerűen pumpálta, lökte belém hatalmas faszát, és mikor azt hittem, hogy már teljes terjedelmében kitölt, megéreztem a tövénél levő óriási csomót a hüvelyem bejáratánál, amit szépen lassan, de egyenletes erővel préselt belém, szétfeszítve a bejáratot. Csodálatos érzés volt!
Olvastam valahol, hogy a nősténykutyák szűk vaginájába ez a csomó beleduzzad, megakadályozva a sperma kifolyását annak érdekében, hogy a szuka biztosan vemhes legyen. Pillanatnyilag ez nem érdekelt, hiszen csodálatos volt magamban érezni. A csípőjével egy nagyobbat lökött, majd megállt, és éreztem, hogy a pénisze elkezd bennem lüktetni. Tudtam, hogy orgazmusa van, és belém üríti a magját, és ettől az érzéstől valami fergetegeset élveztem. Az ütemesen pulzáló fasz vége óriási gyönyört okozva döfködte és nyomkodta a méhszájamat. Ő folyamatosan pumpált, csak pumpált, nem is értem, hogy tudott ilyen hosszú ideig, olyan szenzációs gyönyörrel megajándékozva engem, amellyel egyetlen férfi fasza soha nem volt képes. Max farka nem lankadt egy kicsit sem, folyamatosan keményen tartotta és mozgatta bennem. Újra elélveztem, és újra és újra. Elveszthettem az eszméletemet, mert arra eszméltem, hogy a hasamon fekszem.
Max kicsit odébb feküdt tőlem, duzzadt farka még mindig elöl volt, a hatalmas csomó nem hagyta, hogy tokjába visszacsússzon. Lassú nyelvcsapásokkal nyalta, én pedig lenyűgözve bámultam. Tényleg hagytam, hogy megbasszon? A farka a végétől 20-25 centi volt a csomóval együtt, és sokkal vastagabb volt, mint bármelyik férfié. Az egészet belém nyomta! Vörös volt és óriási! Lenyúltam a puncimhoz, melyből még csöpögött a nedvesség.
- Jézusom, Max, te aztán tudsz! Te igazán ki tudsz elégíteni egy nőt! - mondtam.
Felkapta erre a fülét, és megcsóválta a farkát.
- Gondolom a gazdiddal is hasonlóan bánsz! -
A fürdőbe mentem és lemosakodtam. Végignéztem meztelen testemen. Formás nő nézett vissza rám a tükörből, formás, álló cicikkel, karcsú derékkal, és sudár combokkal. Nem rossz! Visszamentem a nappaliba, Max hason feküdt, a szerszáma visszabújt. Beestem a fotelembe, még mindig pucéran. Odajött hozzám, megsimogattam a fejét, és már dugta is az orrát a puncimhoz. Hagytam, hogy szétnyissa a combjaimat, közben térdeimet felhúztam a mellemhez. Hosszú érdes nyelvével újra elkezdett nyalni. Széthúztam szeméremajkaimat, hogy ügyes nyelve könnyebben behatolhasson a puncimba. Nem is okozott csalódást.
Elélveztem, újra és újra. Mikor magamhoz tértem, törökülésben ültem, és be voltam nyomódva a fotelba. A hátamon feküdtem és a lábaimat magasra húztam. Max nem tétovázott, egyből rám ugrott, a farka ismét készültségben volt, valahol a popsim lyukánál himbálózott, lenyúltam érte és odaillesztetem szétnyílt pinám bejáratához. Miközben lökte belém óriási farkát, a mellemet nyalta. A fasza végén levő csomó ismét belém csúszott, és felsikoltottam.
Most végig tudatomnál voltam, és meg tudtam számolni, hogy a bennem mozgó vastag, hegyes kutyafasztól és a tövében levő irdatlan csomótól hány alkalommal élveztem el: öt orgazmusom volt egymás után. Annyi spermát pumpált belém, hogy teljesen kitöltötte a puncimat, hiszen a csomó a farka végén visszatartotta, és csak akkor folyt ki belőlem, mikor kihúzta a faszát. Szegény puncim teljesen szét volt feszítve, csaknem fájdalmasan lüktetett. Elképzelni sem tudtam, hogy mennyi időn keresztül dugtunk, de csodálatos volt. Meglepődtem, hogy Max ennyi ideig bírja, sőt még mindig képes lenne kefélni, de a puncim már túl érzékeny volt. Kicsit még babusgattam, majd lezuhanyoztam, beestem az ágyba és elaludtam.
Másnap reggel, séta közben eszembe jutott, hogy egyszer megkérdeztem Karent, hogy miért pont ezt a nevet adta a kutyájának, mire ő azt válaszolta, hogy egy tv show-ban, amelyet egy nő vezetett volt egy gyönyörű kutya és őt is így hívták. Miközben sétáltunk azon gondolkodtam, hogy az illető hölgy vajon hagyja-e, hogy Max, a show-kutya kinyalja, rámásszon és megbassza. Elnevettem magam, mire Max hátrafordult, és vidáman megcsóválta a farkát.
Ettől kezdve teljesen a testem és Max rabja lettem. Reggelente, mikor felkeltem Max készen állt, hogy kezelésbe vegyen. Amint levettem a pizsamámat és hanyattfeküdtem a fotelen, már ott volt és elkezdte nyalni a pinusom. Hagytam, hogy egy-két viharos orgazmust okozzon a nyelvével, utána pedig négykézláb állva hágott meg.
Vigyáznom kellett, mert párszor előfordult, mikor belém akarta dugni a farkát, hogy kicsit feljebb ment és csaknem becsusszant a fenekembe, azt pedig nem szerettem volna, hogy seggbe dugjon.
Hosszú kúpos farka könnyedén, határozottan és feltartóztathatatlanul nyársalta fel éhes puncimat, bent volt és máris vad vágtába kezdett. A fasza tövénél levő hatalmas csomót is mindig belém tömte, de cseppet sem bántam.
Teljesen más volt a farka, mint ahánnyal ez idáig dolgom volt. Teljesesen szétfeszítette és kitöltötte a puncimat, és mikor bennem volt nagyszerűen ingerelte a hüvelyem falán azt a helyet, amit G-pontnak neveznek, és ez fergeteges orgazmust okozott. Nagyon jó érzés volt az is, ahogy a kisajkaimat ingerelte és a csiklómat dörzsizte miközben a hüvelyemben tombolt.
Max irtózatos állóképességgel és kitartással rendelkezett és nemi vágya nemhogy csökkent volna, hanem egyre fokozódott. Általában le kellett állítanom, miután a nyelvétől eléveztem és utána háromszor-négyszer "ellátta a bajomat". Mindig belém lőtte a spermáját, és miután kiszállt belőlem, egy kéztörlővel fogtam fel a hüvelyemből kiömlő kutyaondót.
Annyira szétfeszített, hogy a hüvelyem és a szemérmem mindig csak lassan zárult össze, miután kihúzta a drága szerszámát belőlem. Dugás után mindig nyalni akarta a pinámat, de általában nem engedtem neki, mert ez már több volt, mint amit képes lettem volna elviselni egy maratoni baszás után. Pihenni akartam, zuhanyozni, majd egy jót reggelizni. Persze minden reggel sétálni is elvittem. Utána ő lefeküdt, pihent én pedig el kezdtem dolgozni.
Napközben általában minden közeledését elutasítottam, de néha mikor a computerem előtt ültem hagytam, hogy orrát a puncimhoz nyomja, sőt néha kinyalt, majd meg is kefélt. Azért mikor engedékeny voltam, kicsit bántam, mert fáradtan kevesebbet tudtam dolgozni, ezért muszáj volt magam ilyenkor megtartóztatni. A szexet lekorlátoztam reggelre és estére. Jó pár kliensem, akikkel találkozni szoktam személyesen is, dicsértek, hogy jól nézek ki és hogy jó színem van. Azt válaszoltam nekik, hogy Max edzésben tart, mivel rengeteget sétáltatom. Pedig, ha tudnák, hogy milyen edzéseket tartunk!
Esténként általában két-három alkalommal dugunk Maxszel. Mindig kész kielégíteni. Annyiszor kinyalta a puncimat, ahányszor csak élvezni akartam, képes volt felállítani a farkát közvetlen az után is, hogy óriási fasza egy perce csillapította az én mohó pinám feneketlen étvágyát. Csak elképzelni tudtam, hogy Karent milyen sokszor megkefélhette. Úgy gondoltam, hogy az újdonság varázsa azért egy idő után megkopik, de ez alatt a hét alatt én biztosan nem fogok ráunni.
Karen hazatérte előtti nap öt alkalommal nyalta ki a puncimat és négyszer kefélt meg. Elnyűtt voltam utána, és a puncikám másnap fájt is egy kicsit, ennek ellenére reggel utoljára egy óriásit keféltünk.
Délután, mikor Karen átjött érte, én már teljesen kielégült voltam.
 
 
5 komment , kategória:  Felnőtt  
Címkék: szeméremajkaimat, engedelmeskedtek, engedelmeskedett, elalváskapcsolót, nyelvcsapásokkal, farmernadrágomat, valószerűtlenül, centiméterekkel, megdöbbenésemre, állóképességgel, hanyattfeküdtem, felsikoltottam, megtartóztatni, sötétrózsaszín, megfarkalhatta, felizgatásához, pillanatnyilag, belebizsergett, gondolataimtól, odaillesztetem, szétfeszítette, megajándékozva, visszacsússzon, meztelenkednem, visszaérkeztem, kelyhecskéjébe, megkeményedett, visszatartotta, megakadályozva, farkcsóválásba, kelyhecskéből, készültségben, szeméremajkai, biztosítottam, megsimogattam, jutalomképpen, társasházban szomszédom, kicsit furcsán, pillanat múlva, kedvenc takaróját, konyhám egyik, zuhany alól, nappaliba mentem, térdeim elgyengültek, nappali közepén, puncimhoz dugta, kicsit mérgesen, csupasz puncimhoz, feje hegyes, fasz alatti, kedvenc fotelemben, combjaim közé, Ekkor Max, Ettől Max, Közben Max, Vajon Karen, Vajon Max,
Crea (#1)   2007-09-27 17:13:54

Gratulálok az irományhoz, meglehetősen izgató úgyhogy most megyek is
Franciska (#2)   2009-02-01 20:42:35
nem tudom hogy egyesek hogy képesek ilyesmire de lehet hogy inkább nem is akarom tudni . jobb lenne ha a fogalmazó képességed ( ami nem éppen rossz ) esetleg más féle szövegek irására fordítanád . megérné
perverzika (#3)   2010-10-31 22:51:43
nem rossz.szeretnem egyszer vegig nezni ahogy egy kuty ezt teszi az ember lanyaval...........
binnladen (#4)   2011-12-28 15:02:34
Nekem is volt ilyen kalandom. Én két kutyussal voltam egyszerre,amit sohasem fogok megbánni.Az egyik kutyus a szomszédé volt a másik pedig az enyém. Higgyétek el fantasztikus volt.Az úgy kezdődött,hogy a szomszéd kutyus akkor lógott át amikor dugtam Cézárral,ezt meglátta és szinte könyörgött,hogy vegyük be a csapatba.Ez úgy déltájban volt. Cézárral már kora kora reggeltől űztük az ipart.Puncusom még így is éhes volt.Brúnó nekinyomta nedves orrát az én kutya gecitől átáztatott pinámba.Kis nyalás után komolyan mondom,hogy úgy megbaszott,hogy összepisiltem magam. Sajnos Brúnóék azóta elköltöztek.Én Cézárommal élem tovább nem egyhangú baszós életemet.
Zolee06 (#5)   2012-05-01 08:39:45
nagyon izgi a történeted szívesen végig néznék egy ilyet élőben
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
JövőPláza
Játszóház 130x111 cm
51.120 Ft
 
Játszóház 130x100 cm
51.120 Ft
 
Arany erdei tündér lány jelmez - 158-as
8.390 Ft
 
Martin síró baba 42cm
8.990 Ft
 
Fila Summertime FA 1023-42 karóra - KÉK
15.739 Ft
 
Játékok hátizsákban - Simba
5.679 Ft
 
Építő- és játékkockák kicsiknek 10553 - Lego Duplo Játék és felfedezés
4.050 Ft
 
2 személyes Dome sátor több színben
9.030 Ft
 
Iglu sátor 2 személyes
10.220 Ft
 
Halacska csörgő
1.270 Ft
 
Apple Magic Mouse
Akciós ár: (–28%) 20.152 Ft
 
FantaColor Junior kirakó játék - Quercetti
5.679 Ft
 
Horgász nagy hallal - Playmobil 4779
1.100 Ft
 
Hókirálynő lány jelmez - 116-os
7.950 Ft
 
Dr. Plüssi: Kígyók és létrák társasjáték - Trefl
2.181 Ft
 
Bosch láncfűrész - Klein Toys
6.820 Ft
 
Homlokrakodó a Top Pro szériához - Bruder
2.220 Ft
 
Star Wars: Stormtrooper emblémás póló, fekete, L-es
5.820 Ft
 
Homlokrakodó a Super Pro szériához - Bruder
2.560 Ft
 
David & Goliath bögre, I Hate Cute
1.900 Ft
 
még több termék
Címkék: Fila Summertime FA, Lego Duplo Játék, Apple Magic Mouse, FantaColor Junior, Klein Toys, Star Wars, Super Pro, Hate Cute, homlokrakodó, stormtrooper, homlokrakodó, társasjáték, hátizsákban, játékkockák, láncfűrész, felfedezés, fantacolor, hókirálynő, summertime, playmobil, játszóház, szériához, szériához, quercetti, játszóház, kicsiknek, személyes, személyes, emblémás, halacska, horgász, játékok, goliath, színben, bruder, csörgő, hallal, létrák, bruder, kígyók, plüssi, fekete, jelmez, kirakó, junior, martin, karóra, jelmez, tündér, trefl, bögre, simba, david, klein, erdei, építő, super, arany, bosch, duplo, sátor, sátor, apple, játék, játék, magic, mouse,
Véleményezd!
10.31. 08:31 Gázolt a vonat Sződligetnél
10.31. 08:00 Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap
10.31. 07:41 Másfél milliárd dolláros hitelszerződést kötött a Mol
10.31. 07:20 Devizapiac - Többnyire erősödött a forint
10.31. 07:05 Az EU Katonai Bizottságának elnöke: a haderő nemzeti ügy
10.31. 07:04 Kilencezren keresik az elrabolt mexikói diákokat, egyelőre hasztalan
10.31. 07:04 Emelkedett a gázolaj ára
10.31. 07:04 Halottak napja - Sírmegváltás, temetői szolgáltatások
10.30. 23:23 Halálra gázolt egy gyalogost a HÉV a Filatorigátnál
10.30. 22:43 Ukrán válság - Magyarország tíz ukrán katonát fogad gyógykezelésre
Tudjátok ?
Közterületen mivel lehet bizonyítani, hogy pénzmozgás nélküli, tehát bejelentés nélküli a p...
Melyik ország nevében van szeszesital elrejtve?
Mi a fideszesek véleménye a tüntetésről?
Most akkor van evolúció?
Mégis csak van evolucio?
még több kérdés
ReceptBázis
Dinnye szelet
6 LAPOS
Csokoládé likőr
Sajtleves hagymával
Harcsapaprikás
Rakott karfiol
Fahéjas Gofri
Almás szelet
Bárányfilé gorgonzola mártással
Mazsolás rizs
még több recept
Blog Címkék
kannalidia  Hajdúné Ivettől a profilomra a...  Barátnőmtől Zsókától  feledhetetlen szép estét.  Tallóztam  Wass Albert - A vizek felett  Mosolyt küldök......  Csapat  Tuska Valcsitól a profilomra a...  Mai Harmóniakártyám  Lerendeztem neked....  Connie( irta) küldte  Kiss Tiborné Klárikától  Halló világ  Mai Harmóniakártyám  Őszi falevelek  Reguiem  Köszönöm a köszöntést  Törött üveg  Törött üveg  Szívbemarkoló történet.......  kell,.-  A Nők dicsérete…  Asztal dísz  ,angyalok vigyázzanak rád  Asztal dísz  kell,.-  Sárga csapó  Zsigai Klára:Holnapért síra ha...  Szia! Mára elköszönök!  Emlékezzünk....  Temesi Erzsike virágai  Lacától a profilomra a B/H old...  Internetező kutyus  Értetek imátkozunk  Nézd meg jól  .Balogh József: Aradi őszi dal  Csapat  Szívbemarkoló történet.......  Irmus mai üdvözlete  Baranyiné Erzsikétől a profilo...  Rné Ági leveléből  Tallóztam  Rémület  Piros alma  Baranyiné Erzsikétől a profilo...  Hol volt Attila hun király szé...  Csodálatos ősz  Asztal dísz  Értünk többé nem aggódsz  Fogaskerekek  Emlékünkben őrizzük meg őt oly...  Tallóztam  Nézd meg jól  Kezemben a föld  Mai Harmóniakártyám  Ellenállni az árnak  Rné Ági leveléből  Sárga  Szép estét és jó éjszakát kívá...  A szeretet lángjai  Kufárok, kifelé! Háború a Dohá...  Kéményseprésről  Hidegfrontok - ukrán frontok  Mai Harmóniakártyám  Teréz anya - a legjobbat add a...  Pár jó éjt kép barátaimtól...  Téli-város  Reguiem  Marikától kaptam...  Vaníliás karika házilag.  Zsűri  Parej Évitől a profilomra a B/...  Tuska Valcsitól a profilomra a...  Délutánra.....  Rné Ági leveléből  Sírgond  Mysty Kata - A tél  Ősz a Magas Tátrában  Szép estét0  Szeretettel kívánok ,drága bar...  Kitiltási botrány: Először szó...  Halló világ  Őszi falevelek  Tájékoztatás.  Maroka járt itt  A virág elhervad  Készítsük el ezt a szuper egés...  A SZERELEM azt jelenti...  Ősz a Magas Tátrában  "Amikor pénzről van szó, ninc...  Mai Harmóniakártyám  Érdekes fa  feledhetetlen szép estét.  Emlékezzünk....  Őszi csendélet  F.Feri járt nálam  Érdekes fa  Mai Harmóniakártyám  Maroka járt itt 
Bejegyzés Címkék
társasházban szomszédom, kicsit furcsán, pillanat múlva, kedvenc takaróját, konyhám egyik, zuhany alól, nappaliba mentem, térdeim elgyengültek, nappali közepén, puncimhoz dugta, kicsit mérgesen, csupasz puncimhoz, feje hegyes, fasz alatti, kedvenc fotelemben, combjaim közé, puncimat akarod, puncimba nyomta, szoba közepén, puncim belebizsergett, nyelvével juttatja, fotelhez mentem, nyelve forró, szememet lehunytam, szeméremdombomnál felfele, pinusom minden, pofiját elhúzni, pénisze természetesen, fütyköse további, végleges vastagságát, combjaim között, puncimban óriási, férfiak vágynak, szeméremajkai maguktól, sötétrózsaszín kelyhecskéből, gyönyörű virágkehelybe, nyalás csak, fürdőszobába mentem, punimhoz nyúltam, puncim pedig, nedűt rákentem, ujjam elkezdtem, hatalmas kutyapénisz, rózsaszín kelyhecskéjébe, csúcsra juttatja, ajtó mögül, punciját simogatta, parkban többen, célra lett, előttünk álló, fotel mellé, műsor unalmas, combjaim közt, nunimat dörzsöli, combjaimat automatikusan, fenét csináljak, gyönyörű barna, érdes kutyanyelv, egész szobát, kutyával élveztem, másikhoz fordult, pénisze kemény, pillanatban nyugodt, hegyes végű, vastag dorong, férfi hatol, vaginámat szétnyitva, tövénél levő, hüvelyem bejáratánál, nősténykutyák szűk, csomó beleduzzad, sperma kifolyását, szuka biztosan, nagyobbat lökött, pénisze elkezd, érzéstől valami, ütemesen pulzáló, hasamon fekszem, hatalmas csomó, végétől 20-25, csomóval együtt, egészet belém, fürdőbe mentem, szerszáma visszabújt, hátamon feküdtem, lábaimat magasra, farka ismét, popsim lyukánál, mellemet nyalta, fasza végén, bennem mozgó, tövében levő, farka végén, nevet adta, gyönyörű kutya, illető hölgy, show-kutya kinyalja, fasza tövénél, hüvelyem falán, kisajkaimat ingerelte, csiklómat dörzsizte, , ,
2014.10 2014. Október 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 432 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 194
  • e Hét: 4048
  • e Hónap: 21812
  • e Év: 199862
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2010 TVN.HU Kft.