Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megint hamisít a cionista Hírs
  2009-03-08 10:43:57, vasárnap
 
   
  2009-03-08. 02:39
Megint hamisít a cionista Hírszerző:a BBC-re fogják ürüléküket

http://kuruc.info/r/39/36630/A cionrasszista judapesti sajtóban, az M(agyarországi) T(almudista) I(rodátó)l a Telaviv2-n át a SZDSZ Klubig, rádiók, lapok tömegéig, beleértve számos fideszista médiumot, mindennapos, hogy meghamisítanak külföldi híreket (is). A Hírszerző nevű zsidó lap pl. a BBC szájába adja, hogy a brit közszolgálat a palesztin honvédő szervezetet, a Hamászt terroristának nevezi, amiből természetesen egy szó sem igaz. Itt van a Zsidószerző cikke és itt a forrásul szolgáló BBC-riportok egyike.
A BBC (itt a másik, a zsidók által elferdített cikk), mint mindig, csupán arról számolt be, hogy Izrael tartja terroristának a Hamászt, és a pesti kohnokkal szemben egyszer sem minősíti őket. Mondani sem kell, a judaisták kihagytak a riport magyar verziójából olyan mondatokat, amelyek arról szólnak, hogy a zsidó blokád miatt a palesztin fiatalok munkanélküliek és nem tudják elhagyni sem Gázát. Ha már a lámpavasra való neoávós gyerekek belejöttek, leterroristázzák a Népi Front Palesztina Felszabadításáért nevű szervezetet, amelynek az eredeti BBC-riportban szintén nincs nyoma. Valahogy, véletlenül az is kimarad, amikor egy palesztin fiatal elmeséli, hogy egy izraeli csapás lerobbantotta az unokatestvére fejét. A példák még sokáig sorolhatóak volnának - alul a tetűhintások "magyarítása" és az angol cikkek közül az első - a lényeg, hogy ezek így manipulálnak, így szolgálják a hazugság és a halál hatalmát. A nálunk alacsonyabb olvasottságú, de faji alapon haveri hirdetésekkel és közpénzzel is támogatott Hírszerző (amelynek munkatársai álláshalmozóként telefröcsögik a HVG-től a Szombatig és a Néphazugságig az izraelita sajtót) sem először műveli, lásd itt.
A Kuruc.info a tömeggyilkos zsidó terrorállamot a tényeknek megfelelően rendszeresen tömeggyilkos terrorista államnak nevezi, de sohasem állítottuk, hogy annak nevezné xy orgánum, ha nem tette. Mi ezt saját szakállunkra mondjuk, korrigálva a hazai tömegtájékoztatás 99%-át kézben tartó cionistákat, vagy olyan, hasonlóan tényszerű nyugati, külföldi híreket, publikat idézünk, amelyek szintén ezt teszik. A Hamászt, a Hezbollahot vagy bárkit a szélsőséges talmudista lapnak természetesen sajnos jogában áll leterroristázni a tények ellenében, hiszen szólásszabadság van, de ahhoz már nincs, hogy ha galíciai módra a szoba közepére piszkítanak, másra fogják szélsőségesen bűzös ürüléküket.
Kuruc.info
Gáza: már csak a földrengés segíthet?
Hírszerző információ
2009-03-07 18:40
Teljes kilátástalanságról számol be az a két riport, melyet a Gázai övezetben élő palesztin fiatalokkal készítettek a BBC munkatársai. Talán optimizmusra adhat okot a múlt heti sarm es-sejki adománygyűjtő értekezlet, ahol a résztvevők a vártnál jóval nagyobb összeget ajánlottak fel az övezet újjáépítésére. Persze kérdés: ki fogja felügyelni az összeg kezelését és mire fogják költeni?
A dzsabalíjai menekülttáborban, valamint a Gáza északi részén található al-Atatarában készült riportok nem sokkal a gázai ostrom után készültek. A BBC munkatársai az előbbi helyen a személyes élményekről és a jövőbeli lehetőségekről kérdezgették a fiatalokat.
A menekülttáborokban élő fiatalok nagy része potenciális bázisa a Hamász katonai utánpótlásának. A körülbelül tízfős dzsabalíjai csoport egyik fele már tagja a Hamásznak, másik fele most tervezi a belépést.
A 21 éves Ahmad távol szokta magát tartani a katonai tevékenységtől: "Diplomázni akarok, majd elhagyni az országot. Gyakran félek a haláltól". A helyzet azonban jelentősen megváltozott a hadjárat óta, miután a fiatalember személyigazolványa a romok alatt hever.
Mohammad hasonló helyzetben van, igaz, ő csatlakozni kíván valamelyik terrorszervezethez. Komoly hatással volt rá az az eset, amikor tőle pár méterre három kisgyerek halt meg egy légi csapás következtében.
Jelentős probléma még, hogy a legtöbb fiatal nem talál munkát és elhagyni sem tudja a térséget. Pedig a többség elvágyódik az övezetből.
Jihad két év után hagyta ott a terrorszervezetet, miután kirobbant a konfliktus a Fatah és a Hamász között. Korábban napi 50 dollárt keresett, jelenleg cigarettáért is kuncsorognia kell. Szerinte felesleges csatlakozni fegyveres alakulatokhoz, mivel úgysem tudják a problémáikat megoldani. Jihad szeretne összeházasodni szerelmével, hogy később gyereket vállalhassanak. Azonban pénz nélkül ez szinte lehetetlen. "Sem reményt, sem jövőt nem látok. Remélem, hogy egy földrengés majd elpusztítja ezt a helyet" - tette hozzá.
A Népi Front Palesztina Felszabadításáért terrorszervezet vezetője szerint nő azoknak az önkénteseknek a száma, akik hajlandóak lennének öngyilkos merényletek elkövetésére, mivel legtöbbjüknek vagy rokonuk, vagy házuk nincs.
Militánsabbak, mint szüleik?
Ijad Sarraj gázai pszichiáter szerint azok a gyerekek, akik azt tapasztalják, hogy apjuk nem képes megvédeni őket, könnyebben rávehetők a mártíromságra vagy bármilyen harci cselekményre. A legtöbb gyerek kétszeresen is elvesztette apját: egyrészt a dolgozó, gondoskodó szülőt, másrészt az óvó, védő férfit.
Gázai életkép: mik a perspektívák?
A pszichiáter szerint ezeknek a fiataloknak az identitására a macsóság és a fájdalmak elfojtása a jellemző. Bízik benne, hogy a többség - az erőteljes bosszúvágy ellenére - rájön arra, hogy az erőszakos válaszok csak még keményebb megtorlásokhoz vezetnek. Amennyiben békés megoldás születik, úgy könnyebben megbocsáthatnak a vérontásért. A doktor kiemelte: nagyon komoly probléma, hogy a másfél millió lakosú övezet 56 százaléka még kiskorú.
Teljes zárlat
Al-Atatarában, Gáza északi részén szintén heves harcok folytak a terroristák és az izraeli hadsereg között. John Ging, az ENSZ segélyezési missziójának vezetője arról panaszkodott, hogy az alapvető élelmiszerek behozatala is komoly erőfeszítésekbe kerül, míg az újjáépítéshez szükséges alapanyagokból teljes hiány van.
"Tragikus, hogy a palesztin oldalon erős belső megosztottság uralkodik. Így nincs mód a határátkelőhelyek azonnali megnyitására" - tette hozzá. A belső
kettészakítottság most sokkal mélyebb: ez az élet minden területére bénító hatással van. A nemzetközi megfigyelő úgy véli, a palesztin szervezeteknek össze kellene fogniuk annak érdekében, hogy mielőbb elkezdődjön az újjáépítés. Ez nagyobb felelősségérzetet kíván részükről. Mivel Izrael terrorszervezetként tekint a Hamászra, zárlattal kíván nyomást gyakorolni a térség vezetőire.
Egyiptom szintén csak akkor nyitja meg teljesen a határátkelőket, ha a Fatah veszi át azok központi irányítását egyiptomi és izraeli közreműködéssel.
Mi lesz az adományok sorsa?
A múlt héten Sarm es-Sejkben összeülő nemzetközi adományozó értekezlet négy és fél milliárd dollárt gyűjtött össze az elkövetkezendő két évre az övezet újjáépítése céljából. A palesztin vezetők eredetileg mindössze 2 és fél milliárdban reménykedtek, így a segély mértéke számukra is nagy meglepetés. A találkozóra sem Izraelt, sem a Hamászt nem hívták meg. Utóbbi kijelentette: a palesztin belügyekbe való beavatkozásnak tekinti, hogy egy külső fórum az ő mellőzésükkel kíván politikai kérdésekben dönteni.
Ahogy erről már beszámoltunk, Simon Peresz izraeli köztársasági elnök a segélyekkel kapcsolatban aggodalmának adott hangot: "Tapasztalataink arra tanítanak minket, hogy az európaiak által a palesztinoknak fejlesztési segély címén adott pénzeket elsikkasztják a terrorizmus támogatására. Számomra elfogadhatatlan, hogy európai vezetők egy része figyelmen kívül hagyja: a Hamász egy gyilkos terrorszervezet, amely céljainak elérése érdekében palesztin gyerekeket használ fel élő pajzsként, és Irántól kapja az utasításokat".
Peresz felvetése jogosnak tűnhet: valóban nincs információk arról, mely szervezet felügyeli majd az összeg elköltését.


Despair and rage among Gaza's youths
Gazan youths Mohammad al-Mukayed, 22 (left) and Hassan Abu al-Jeddian, 23 (centre).
Mohammad (left) is thinking of joining the militants, but Hassan (centre) stresses he remains a "civilian"
By Heather Sharp
BBC News, Gaza
Ten young men sit talking and smoking by the light of a paraffin lamp in a basement room.
The flags of militant groups - Hamas, Islamic Jihad - flutter outside among the densely packed cinder-block houses of Gaza's Jabaliya refugee camp.
The area is a key haunt of the factions behind the rocket attacks that Israel's recent assault on Gaza was aimed at ending.
Its frustrated, mainly unemployed youths are prime recruitment targets for the militants.
But as the young men, sitting in coats in the unheated room, mull over Israel's 22-day operation, despair is as common a theme as revenge.
About half of the group say they have been members of armed groups at some point. Others now say they want to join.

Gazan youth Jihad al-Ajramy, 24
I hope an earthquake flattens this place
Jihad al-Ajramy, 24, Jabaliya refugee camp
"I used to keep away from military activity," says student Ahmad al-Khateeb, 21. "I wanted to graduate and leave the country. I was sometimes afraid of death".
But now, unable to sit his exams because his ID papers are buried under the rubble of his home, he says his views have "completely changed".
Sports science student Mohammad al-Mukayed, 22, says he saw three children killed by an airstrike as they played in the street just meters away from him.
"They were just pieces of flesh. I wanted to help but I couldn't. I do think of joining a group. I would rather be killed defending my land than die like these kids, doing nothing."
Hassan Abu al-Jeddian, 23, says says he was not interested in militant activity before the war, and his views have not changed.
He says his cousin's head was blown off in an air strike and describes watching three young boys killed as a car in front of him was hit, but says simply, "I am a civilian".
'Living dead'
With the Israeli blockade of Gaza most of the youths are unemployed and unable to leave the crowded strip of land.
Israel intensified the blockade when Hamas, which it considers a terrorist organisation, won elections in 2006 and consolidated control by force a year later.
With few job opportunities even for those who can afford to study, many young people dream of emigrating.
"We're dead - either by Israeli weapons or as the living dead," says Mahmoud Abuqammar, 22.
Rabah Mohanna, a political leader with the Popular Front for the Liberation of Palestine, one of the smaller militant factions, says the organisation has seen an in increase in the number of people volunteering to carry out suicide bombings since the conflict.

KEY REPORTS
Gazans seek end to bitter split
Who will rebuild Gaza?
Gaza: Humanitarian situation
Q&A: Gaza conflict
Profile: Gaza Strip
Many of them are young; most have either lost relatives or homes, or seen it happen to others, he says.
But in the face of the massive firepower Israel used, and with the Palestinians riven by bitter internal divisions, there is disillusionment too.
Jihad al-Ajramy, 24, still bears a scar on his cheek from his two years as a militant, which he says ended when open warfare broke out between Hamas and the Palestinian Authority-linked Fatah.
The workshop he used to work in has long since closed as the flow of raw materials dried up under the blockade.
"I used to earn 200 shekels ($50) a day, now I even have to borrow cigarettes. None of these military factions is helping me. Why would I join?"
"During the war, everybody was thinking of fighting, of revenge, of going back to military action - but what fighting? Fighting against Israeli F16s?"
Seeking normal life
Dr Iyad Sarraj has worked for 30 years as a psychiatrist in Gaza and carried out numerous studies.
He says children who have seen their fathers disempowered often adopt other figures or power and authority - ultimately the militant fighter or "martyr".
Thus, he says, the generation that saw their fathers beaten by Israeli troops during the stone-throwing of the first Palestinian intifada grew up to become the suicide bombers of the second intifada.
Street scene in Jabaliya
Jabaliya refugee camp is one of the most deprived and densely populated places in the Gaza Strip
In the recent war, he says, "children lost a father twice" - once as a provider, as the blockade brought massive unemployment, and once as a protector.
"There was no safe place in Gaza at all... fathers were so impotent."
He fears Gaza will end up with "a new generation who are even more militant than the past ones".
And traumatised young men are particularly hard to treat: "They have this identity as an Arab, macho, a strong man... expressing pain is weakness," he says.
But since the conflict he has sensed a change in the way the militant groups are perceived.
"Some people were hit very hard and have a strong desire for revenge, but I think more and more people realised that Palestinian violence will only drag the Israelis into becoming more brutal."
Emad Ali Darweesh is the director of the youth organisation Save Youth Future.
He stresses that Gaza has a young population, with 56% of its 1.5m residents under the age of 18.
But he believes only a small proportion of them are interested in militant activity.
Even Gazans enraged by personal losses would probably ultimately prefer peace, he says, pointing out that some polls have shown a drop in support for Hamas in the wake of the war.
"In the beginning they are upset and calling for revenge... but they will forgive the blood of their sons if there is a peaceful solution."
Mahmoud Abuqammar says all he really wants is "to build a family, to live, like any normal person". Hassan Abu al-Jeddian says his biggest dream is "to get married".
"We're 24. We don't even have a single shekel to give to the family of a girl we want to marry," says Jihad al-Ajramy.
"I can't see any hope, any future. I hope an earthquake will flatten this place."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: menekülttáborban, leterroristázzák, álláshalmozóként, elfogadhatatlan, terrorszervezet, leterroristázni, erőfeszítésekbe, közreműködéssel, disillusionment, szólásszabadság, tapasztalataink, megbocsáthatnak, tevékenységtől, meghamisítanak, beavatkozásnak, palesztinoknak, összeházasodni, határátkelőket, vállalhassanak, munkanélküliek, megtorlásokhoz, alapanyagokból, utánpótlásának, szervezeteknek, elkövetkezendő, lehetőségekről, néphazugságig, mellőzésükkel, terrorállamot, terroristának, önkénteseknek, hirdetésekkel, telefröcsögik, unokatestvére, természetesen, opportunities, cionista Hírszerző, cionrasszista judapesti, brit közszolgálat, palesztin honvédő, forrásul szolgáló, zsidók által, pesti kohnokkal, judaisták kihagytak, riport magyar, zsidó blokád, palesztin fiatalok, lámpavasra való, eredeti BBC-riportban, palesztin fiatal, izraeli csapás, unokatestvére fejét, SZDSZ Klubig, Népi Front Palesztina Felszabadításáért, Ijad Sarraj, John Ging, Mivel Izrael, Simon Peresz, Hassan Abu, Heather Sharp, Islamic Jihad, Mahmoud Abuqammar, Rabah Mohanna, Popular Front, Gaza Strip, Palestinian Authority-linked Fatah, Israeli F16s, Iyad Sarraj, Emad Ali Darweesh, Save Youth Future, Even Gazans,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
G.F. Händel: Messiás - 21 tét...  Png kutya  Reggeli keret  Png madarak szívvel  Szeret nem szeret  Kellemes délutánt kívánok!  A lélekember 7. rész. - Hála é...  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Mi van a tojásban  Kellemes kávézást  Plitvicei tél  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jel és pecsét  Posertube  A lélek kulcsa 9. - Biegelbaue...  5 éves kisfiú zongorán játszik  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Vízcseppes rózsa  Boldogság  Valóság  Posertube  6 éves kislány hegedül  Kellemes hetet  Meditáció a belső békéért  Füle Lajos: RÉGÓTA BÁNT  Facebookon kaptam  Papagályok  Nagyböjti ráhangoló  Kislány olasz dalt énekel  Png csokor  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Maci az ágyban  Facebookon kaptam  Kislány macival  Február  Orchidea  Kizomba  Mert ők mondták  Png kutya  Elfelejtetted a napot  Tündér tánc  Az életet nem azok a napok jel...  Vízcseppes rózsa  Png ablak  Manchester Cityt csapatát két ...  Sapkás kutyus  Náray Tamás + egy vicc  Facebookon kaptam  Tavasz előjele  Betty Boop  Facebookon kaptam  Valóság  Mond el...  Png rózsa csokor  Kislány olasz dalt énekel  Útravaló – 2020. február...  Manchester Cityt csapatát két ...  Bicepsz  Png virág  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kutyus  Facebookon kaptam  Macik  Maci szívvel  Február  Png csokor  Facebookon kaptam  Mert ők mondták  Amit csinálnom kell,csak az ta...  Szemüveges srác  Baba  Facebookon kaptam  5 éves kisfiú zongorán játszik  Facebookon kaptam  Png nő  G.F. Händel: Messiás - 21 tét...  Kislány macival  Ifjú karmester tehetség - 8 év...  Betty Boop  Nagyböjti ráhangoló  Betty Boop  Facebookon kaptam  Szèp estét  Kutyus  Alsóbodok - Kétszázhetvenötödi...  Uzsonna  Facebookon kaptam  A lélekember 7. rész. - Hála é...  Hatalmas csatában, mínusz hatr...  Kis cipő  7 éves kislány gitáron játszik  Reggeli  Fehér rózsa csokor  A változás ....  Png nő 
Bejegyzés Címkék
cionista Hírszerző, cionrasszista judapesti, brit közszolgálat, palesztin honvédő, forrásul szolgáló, zsidók által, pesti kohnokkal, judaisták kihagytak, riport magyar, zsidó blokád, palesztin fiatalok, lámpavasra való, eredeti BBC-riportban, palesztin fiatal, izraeli csapás, unokatestvére fejét, angol cikkek, halál hatalmát, nálunk alacsonyabb, izraelita sajtót, tömeggyilkos zsidó, tényeknek megfelelően, hazai tömegtájékoztatás, szélsőséges talmudista, tények ellenében, szoba közepére, földrengés segíthet, múlt heti, vártnál jóval, övezet újjáépítésére, összeg kezelését, dzsabalíjai menekülttáborban, gázai ostrom, előbbi helyen, személyes élményekről, jövőbeli lehetőségekről, körülbelül tízfős, katonai tevékenységtől, helyzet azonban, romok alatt, légi csapás, legtöbb fiatal, többség elvágyódik, problémáikat megoldani, földrengés majd, mártíromságra vagy, legtöbb gyerek, pszichiáter szerint, fájdalmak elfojtása, erőteljes bosszúvágy, erőszakos válaszok, doktor kiemelte, másfél millió, izraeli hadsereg, alapvető élelmiszerek, újjáépítéshez szükséges, palesztin oldalon, határátkelőhelyek azonnali, élet minden, nemzetközi megfigyelő, palesztin szervezeteknek, térség vezetőire, adományok sorsa, múlt héten, övezet újjáépítése, palesztin vezetők, segély mértéke, palesztin belügyekbe, külső fórum, segélyekkel kapcsolatban, európaiak által, palesztinoknak fejlesztési, terrorizmus támogatására, része figyelmen, gyilkos terrorszervezet, összeg elköltését, paraffin lamp, basement room, terrorist organisation, year later, political leader, father twice, strong man&#8230, strong desire, young population, small proportion, peaceful solution, single shekel, menekülttáborban, leterroristázzák, álláshalmozóként, elfogadhatatlan, terrorszervezet, leterroristázni, erőfeszítésekbe, közreműködéssel, disillusionment, szólásszabadság, tapasztalataink, megbocsáthatnak, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1393
  • e Hét: 10303
  • e Hónap: 49396
  • e Év: 151750
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.