Belépés
szaboolgi.blog.xfree.hu
4 unokás nagyi aki szeret internetezni Vigh Miklósné
1948.03.27
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az igaz szeretet 10 titka
  2010-04-13 07:56:03, kedd
 
   
  AZ IGAZ SZERETET 10 TITKA

1.

A GONDOLAT EREJE

A szeretet a gondolattal kezdődik.

Azzá válunk amiről gondolkodunk. A szeretettel teli gondolatok szeretettel teli életet és szeretettel teli kapcsolatot hoznak létre.

A pozitív megerősítések meg tudják változtatni másokkal és magunkkal kapcsolatos meggyőződésünket és gondolatainkat.

Ha szeretni akarsz valakit, akkor figyelembe kell venni az ő igényeit és kívánságait, elvárásait.

Az ideális partnerről kialakított elképzelés segít felismerni őt, amikor találkozol vele.

Mire van szüksége a másiknak?

2.
A TISZTELET EREJE

Nem lehet szeretni valamit, vagy valakit, ha nem tiszteltük korábban.

Mindenekelőtt magunkat kell tisztelnünk.

Ahhoz, hogy tiszteletet ébresszünk magunkban önmagunk iránt, kérdezzük meg magunktól: ,,Mit tisztelek magamban?"

Ahhoz hogy tiszteletet ébresszünk magunkban mások iránt - azok iránt is, akik nem tetszenek nekünk - kérdezzük meg magunktól: ,,Mit tisztelek ebben az emberben?"

3.
AZ ADNI TUDÁS EREJE

Minden új probléma magával hoz egy még nagyobb ajándékot, amely gazdagíthatja életünket.

Ha szeretetet akarsz kapni, akkor csak adnod kell. Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz.

Ha valakit átölelünk, az feltétlenül viszonozza az ölelést. Egy jó szó, ajándék, telefonhívás, levél... bármi, amivel kimutatjuk a másik embernek, hogy gondolunk rá, foglalkozunk vele, visszakapjuk méghozzá kamatostul.

A szeretet olyan mint a bumeráng, mindig visszatér. Lehet, hogy nem mindig attól az embertől, akinek adtuk, de akkor is visszatér. Sokszorosan. De mindig emlékeznünk kell arra, hogy az anyagiakkal ellentétben a szeretetből végtelen tartalékunk van. Nem veszítünk belőle amikor adunk. Valójában az egyetlen mód, hogy kivesszen a szeretet belőlünk, az, hogy nem adunk belőle másoknak.

Ahhoz, hogy mosolyogjunk pontosan annyi erőfeszítés kell, mint ahhoz hogy összeráncoljuk a szemöldökünket. Ahhoz, hogy barátságos szavakat mondjunk, pontosan annyi idő kell, mint a kritizáláshoz. Választhatunk: ugyanolyan könnyen viszonyulhatunk szeretettel másokhoz, mint haragosan, vagy közönnyel.

Az egyik probléma az, hogy sokan közülünk nem akarnak elsőként adni. Akkor adunk, amikor már adtak nekünk. Azt hogy szeretetet adjunk, túl gyakran feltételekhez kötjük. Azt mondjuk: csak akkor foglak szeretni, ha Te szeretni fogsz engem. Mi állandóan arra várunk, hogy valaki megteszi az első lépést. Ez az egyik oka, hogy az emberek ritkán érzik a szeretetet - azt várják, hogy valaki először őket szereti meg. De ez hasonlatos ahhoz, mintha a zenész azt mondaná: akkor fogok játszani, ha az emberek elkezdenek táncolni.

Az igazi szeretet nincs feltételekhez kötve, semmit sem kér cserébe.

Szeretni - azt jelenti, hogy egy részt adsz magadból, fizetséget nem kérve és feltételek nélkül.

Cselekedj jót csak úgy!

Mielőtt egy életre szóló kapcsolatba lépnél, ne azt kérdezd magadtól, hogy a másik ember mit tud adni a számodra, hanem azt, hogy te mit tudsz adni a másik embernek.

Az egész életre szóló, boldog, szerelmes kapcsolatok titkos receptje a következő: sosem arra kell figyelni, hogy mit kaphatunk, hanem mindig azt kell nézni, hogy mit adhatunk.

4.
A BARÁTSÁG EREJE

Ahhoz, hogy megtaláljuk az igaz szerelmet, először igaz barátra kell lelnünk.

A lényeg a gondoskodásban van, abban, hogy mellette legyünk a másiknak, ha szükség van ránk, ezért az igaz szerelem több, mint egyszerű romantikus vonzalom, az barátság is egyben.

,,Szeretni - az nem egymást nézni, hanem együtt nézni ugyanabba az irányba."

Az egész életen át tartó szerelmes kapcsolatot éppen a barátság köti össze.

Ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit, azért kell szeretnünk őt aki, nem azért, ahogy kinéz.

5.
AZ ÉRINTÉS EREJE

Az érintés - a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat s megerősíti a kapcsolatokat.

Az érintés megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre.

Az érintés meggyógyíthatja a testet és felmelegítheti a szívet.

Ha ölelésre tárod karjaidat, azzal a szíved is kitárod.

Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Összeolvasztja az embereket, ledönti a köztünk lévő falakat, jobban mint bármi más és mindannyian reagálunk rá. Az érintésben energia van, csodát tévő energia.

A szeretethez bátorság kell. Készen állni megkockáztatni, hogy ellökjenek maguktól, vagy fájdalmat okozzanak, de leggyakrabban győzni fogunk.

6.
A ,,SZABADNAK HAGYNI" ELV EREJE

,,Ha szeretsz valakit, vagy valamit, akkor engedd szabadon. Ha visszatér hozzád, akkor a tiéd, ha nem tér vissza, akkor soha nem is volt a tiéd."

Még az igazi, szeretetteljes kapcsolatban is szükségük van az embereknek mozgástérre. Ha meg akarsz tanulni szeretni, akkor először meg kell tanulni megbocsátani és megszabadulni a múltbéli sérelmektől és fájdalmaktól.

A szeretet azt jelenti - megszabadulni a félelmektől, előítéletektől, egótól és fenntartásoktól.

Ha foggal-körömmel ragaszkodunk valakihez, akkor lélektanilag megfojthatjuk a másikat. Ezt általában féltékenységből, önbizalomhiányból, vagy félelemből tesszük és nem szeretetből.

Ha igaz szeretetet akarsz, tudnod kell megbocsátani. A sértődöttség szellemileg tönkretesz, míg a megbocsátás felszabadítja lelkünkben a helyet a szeretet számára.

Ha azt akarod hogy mások megbocsássanak neked, akkor készen kell lenned arra, hogy Te is megbocsátasz másoknak.

7.
A SZAVAK EREJE

Amikor megtanulunk nyíltan és becsületesen kommunikálni, az élet megváltozik.

Szeretni valakit, ez azt jelenti, hogy ápoljuk a vele való kapcsolatot.

Adjuk tudtára az embereknek, akiket szeretünk, hogy szeretjük és értékeljük őket.

Soha se féljünk kimondani a varázsszót: ,,Szeretlek."

Ne hagyjuk ki az alkalmat, ha valakit megdicsérhetünk.

Mindig fejezzük ki a szeretetünket annak, akit szeretünk - lehet hogy utoljára látjuk őt.

Azért is szükség van a beszélgetésre, hogy elkerüljük a problémákat, amelyek felhalmozódnak egy kapcsolatban. Valójában a legtöbb probléma arra vezethető vissza, hogy az egyik, vagy mindkét partner nem tudja a gondolatait és érzéseit átadni a másiknak. Ennek eredményeként harag és sértődöttség gyülemlik fel az emberben, ami végül ahhoz vezet, hogy valamelyikükből kitörnek az indulatok. Ha megtanulunk egymással kommunikálni, az apróbb nézeteltérésekkel és gondokkal meg lehet birkózni és meg lehet őket oldani, addig amíg azok viszonylag jelentéktelenek.

8.
AZ ELKÖTELEZETTSÉG EREJE

Ahhoz, hogy a szeretet igaz szeretet legyen, elkötelezettnek kell lenni felé és ennek az elkötelezettségnek tükröződnie kell a gondolatokban és cselekedetekben.

Az elkötelezettség a szeretet igazi próbája.

Ahhoz, hogy igazi, szeretetteljes kapcsolatunk lehessen, elkötelezettnek kell lennünk ebben a kapcsolatban.

Az elkötelezettség különbözteti meg a felszínes kapcsolatot a tartós kapcsolattól.

A félelem a szeretet legnagyobb akadálya.

Ha tényleg szeretünk valakit, akkor elkötelezettek vagyunk felé és a vele való kapcsolatnak. Megteszünk mindent, ami lehetséges, mindig készen állunk segíteni ennek az embernek és mindennél fontosabb nekünk ez a valaki.

Ha el akarunk érni valamit az életben, akkor igyekeznünk kell legyőzni a félelmeinket, kétségeinket és készen kell állni mindent alávetni azoknak az embereknek, illetve azoknak a dolgoknak az érdekében, akik és amelyek számunkra értékesek.

Minden kapcsolatban vannak szárnyaló időszakok és hullámvölgyek. A kapcsolat életképessége attól függ, hogyan kezeljük ezeket az időszakokat. Ahhoz hogy egy kapcsolat sikeres legyen, mindkét ember számára a legfontosabbnak kell lennie, mindennél fontosabbnak - fontosabbnak a karriernél, a pénznél, fontosabbnak, mint az autó, a ruha vagy az ékszerek. Ha a szakítás lehetőségként egyáltalán szóba kerül, nem fontos mennyire távoli eseményként - kellemetlenségek várnak.

Ha elkötelezettek vagyunk valami iránt, mindegy mi az - munka, emberi kapcsolat, de akár egy focicsapat is lehet, ez azt jelenti, hogy még akkor is ha nehéz idők járnak, a szakítás nem lehet alternatíva. Az a probléma, hogy néha nem érezzük magunkat eléggé elkötelezettnek, ezért feladjuk. Minden ember vágyik a szeretetre és az igazi szerelmes kapcsolatra. A kérdés az, mennyire kötelezte el valaki magát, hogy szeressék és megtalálja azt az egyetlen különleges kapcsolatot. A kérdés az, hogy elég elkötelezett vagy-e, hogy ellenállj az elutasítástól és sikertelenségtől való félelemnek és megteszel-e mindent, ami erődből telik, hogy szeretetet hozz létre saját életedben?

Az elkötelezettség - a szeretet egyik igazi próbatétele. Egyszerű igazsága abban áll, hogy ha nem vagy elkötelezve a másik embernek, akkor valójában nem szereted.

Ha igazán elkötelezzük magunkat valaminek, akkor azt feladni - nem lehet alternatíva.

9.
A SZENVEDÉLY EREJE

A szenvedély lángra lobbantja a szeretetet és nem hagyja kihunyni.

Az örök szenvedély nem egyedül a fizikai vonzalom, hanem az erős elkötelezettség, lelkesedés, érdeklődés és örömteli izgalom együttes segítségével jön létre.

A szenvedélyt újra lehet éleszteni, a múlt eseményeinek újbóli átélésével, amikor éreztük ezt a szenvedélyt.

A spontaneitás és a meglepetések létrehozzák a szenvedélyt.

A szeretet és a boldogság lényege egy és ugyanaz: szenvedéllyel kell élni, minden nap.

10.
A BIZALOM EREJE

A bizalom életbevágóan fontos az igazi, szeretettel teli kapcsolatokban. Bizalom nélkül az egyik partner gyanakvóvá válik, nyugtalanná és tele lesz előítéletekkel, félelmekkel, a másik úgy érzi, lélektani csapdába került, azt hiszi, hogy nem hagyják szabadon lélegezni, s érzelmileg megfojtják.

Lehetetlen valakit szeretni, ha nem bízunk meg benne teljesen.

Cselekedjünk úgy, mintha kapcsolatunk a szeretett emberrel sohasem érne véget.

Az egyik módja annak, hogy eldöntsük, megfelel-e nekünk a másik ember, meg kell kérdeznünk magunktól: ,,Feltétlenül és teljesen megbízom a partneremben? Ha a válasz ,,Nem!" akkor alaposan el kell gondolkodni, mielőtt elköteleznénk magunkat.

Az igaz szeretet tíz titka - Hozzunk létre és vigyünk szeretetet az életünkbe!

1.
Helyezzük előtérbe a szeretettel teli gondolatokat!
2.
Tanuljunk meg tisztelni magunkat és másokat!
3.
Figyelmünket ne arra fordítsuk, hogy mit kaphatunk, hanem arra, hogy mit adhatunk!
4.
Ahhoz hogy megtaláljuk szerelmünket, először barátot kell találnunk!
5.
Öleljük át az embereket. Tárjuk ki karunkat és ezzel kitárjuk szívünket!
6.
Szabaduljunk meg félelmeinktől, előítéleteinktől!
7.
Fejezzük ki érzelmeinket!
8.
Legyünk elkötelezettek - legyen a szeretet mindennél fontosabb!
9.
Éljünk szenvedélyesen!
10.
Bízzunk másokban, bízzunk meg magunkban és az életben!

Az igaz szeretet tíz titka - Hogyan ismerjük fel életünk társát?

1.
Megtalálhatóak-e benne azok a fizikai, érzelmi, értelmi és lelki tulajdonságok, amelyek számunkra szükséges, hogy meglegyenek életünk társában?
2.
Tiszteljük-e őt?
3.
Mit tudunk neki adni, hogy kielégítsük a szükségleteit?
4.
Ő a legjobb barátunk? Közösek-e céljaink, törekvéseink, értékrendünk és meggyőződéseink:
5.
Amikor átöleljük egymást úgy érezzük, hogy ketten együtt egy egészet alkotunk?
6.
Adunk-e egymásnak elég teret és szabadságot a növekedéshez és fejlődéshez?
7.
Tudunk-e nyíltan és őszintén viszonyulni egymáshoz?
8.
Mindketten teljesen elkötelezettjei vagyunk ennek a kapcsolatnak?
9.
Szenvedéllyel és elszántsággal viszonyulunk-e kapcsolatunkhoz? Többet jelent-e ő számunkra mindennél?
10.
Megbízunk-e benne tejesen?

Az igaz szeretet tíz titka - Hogyan hozzuk vissza a szerelmet kapcsolatunkba?

1.
Fordítsunk legalább annyi figyelmet partnerünk szükségleteire és igényeire, mint a sajátunkra!
2.
Tanuljuk meg tisztelni magunkat és partnerünket. Tegyük fel a kérdést magunknak: ,,Mit tisztelek magamban?" és ,,Mit tisztelek partneremben?"
3.
Ne arra fordítsuk a figyelmet, mit szeretnénk kapni a kapcsolatunktól, hanem arra, hogy mi mit nem teszünk meg a kapcsolatunkért!
4.
Barátkozzunk össze a partnerünkkel! Keressünk közös elfoglaltságot, közös törekvéseket!
5.
Finoman érintsük és öleljük meg egymást és fogadjuk tárt karokkal egymást!
6.
Szabaduljunk meg a múlttól és bocsássunk meg a másiknak! Kezdjünk új életet!
7.
Nyíltan és őszintén fejezzük ki az érzelmeinket!
8.
Szenteljük magunkat teljes mértékben a kapcsolatunknak! Helyezzük a partnerünket az első helyre, minden és mindenki elé!
9.
Hozzuk vissza a szenvedélyt a kapcsolatunkba!
10.
Tanuljunk meg hinni partnerünkben, kapcsolatunkban és viselkedjünk úgy, hogy az soha ne érjen véget!
 
 
0 komment , kategória:  történetek  
Címkék: kellemetlenségek, sikertelenségtől, meggyőződésünket, előítéleteinktől, megnyilvánulása, jelentéktelenek, valamelyikükből, kapcsolatunkért, elkötelezettség, elkötelezettnek, legfontosabbnak, kapcsolatunkhoz, elkötelezettjei, viszonyulhatunk, féltékenységből, cselekedetekben, fenntartásoktól, kapcsolatunktól, meggyógyíthatja, megdicsérhetünk, kapcsolatunkban, meggyőződéseink, kapcsolatunknak, kapcsolatunkba, szükségleteire, megbocsássanak, szemöldökünket, összeráncoljuk, elkötelezettek, szeretetteljes, kapcsolatokban, összeolvasztja, gondolatainkat, elfoglaltságot, gondoskodásban, előítéletekkel, gondolattal kezdődik, szeretettel teli, pozitív megerősítések, ideális partnerről, feltétlenül viszonozza, másik embernek, szeretet olyan, anyagiakkal ellentétben, szeretetből végtelen, szeretet belőlünk, egyik probléma, első lépést, emberek ritkán, emberek elkezdenek, igazi szeretet, részt adsz, IGAZ SZERETET, GONDOLAT EREJE, TISZTELET EREJE, ADNI TUDÁS EREJE, BARÁTSÁG EREJE, ÉRINTÉS EREJE, SZABADNAK HAGYNI, SZAVAK EREJE, ELKÖTELEZETTSÉG EREJE, SZENVEDÉLY EREJE, BIZALOM EREJE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.22. 21:20 Október 23. - Rákóczi Szövetség: rekordszámú Kárpát-medencei fiatal vett ré...
10.22. 21:13 Birkózó-vb - Orosz, japán és amerikai aranyak hétfőn
10.22. 20:38 Október 23. - Gulyás: addig maradhatunk szabadok, amíg képesek vagyunk össz...
10.22. 20:38 Női röplabda Extraliga - Újpesten nyert a Nyíregyháza
10.22. 20:37 RMDSZ: megkapják a románórákért járó túlórapénzt a magyar tanítók
10.22. 18:33 Úszó vk - Jövőre október elején rendezik a budapesti versenyt
10.22. 18:33 Illegális bevándorlás - Ellenőrzőpontot állítottak fel az olasz hatóságok a...
10.22. 18:12 Illegális bevándorlás - A bajor határrendőrség alkotmányos szerepét vitatjá...
10.22. 18:03 Tőzsde - Gyengüléssel zártak a nyugat-európai piacok
10.22. 18:03 Birkózó-vb - Galambos Ramóna kiesett
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Kun Magdolna: Királynőnek látt...  Jézus érkezése  Ajándék dobozok - névnapra  Esőázattta tigris  Szép írások  Nyugdíj 2019- ben  2018. október 17., szerdai Nap...  Balogh László: Halottak napjár...  Ne legyen bennem semmi idegen...  Szivárván a tenger felett  Nincs felelet  Barátok mindörökké!  Narancssárga rózsa  Köd előttem, köd mögöttem  Őszi kép  Köd előttem, köd mögöttem  Újabb világméretű szentségimád...  Két rendőr beszélget:  ***Csodálatos kép***  Szép írások  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Boldogság vagy bánat ér  Nyugdíj 2019- ben  Kellemes estét , szépálmokat  Boldogság vagy bánat ér  Altató  ***Csodálatos kép***  Esőben  Szép estét  Ötszázan az egymillióból  Szabó Magda: Terítsd arcomra ...  Facebookon kaptam  Sylvester Anita: Utolsó rózsa  Bordó rózsa  A hamis barátok  Jó éjszakát kívánok!  Szép írások  Ne legyen bennem semmi idegen...  Tarsoly Beke Tamás: Szeretni...  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Hajnalcsillag  A vízhajtás doktora: ezüstös h...  Szerelem - romantika  Jánossomorja ’56-os (sza...  Kellemes estét , szépálmokat  Facebookon kaptam  De én imádkoztam érted, hogy h...  Szép írások  Gombák  Png virágok  Szép estét kívánok mindenkinek...  Balogh László: Halottak napjár...  Facebookon kaptam  2018. október 17., szerdai Nap...  Suzy ídézetes képe  Bordó rózsa  Este magányosan  Angyal kíván jó éjszakát!  Fénysugár  gondolnád?  Klasszikus  Almák  Ötszázan az egymillióból  Bodré Anikó: Már csak emlék  Albérlet eredeti állapotban  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Őszi kép  A hamis barátok  Őszi eső  Ötszázan az egymillióból  Október 18. Csütörtök  Szép napot kívánok minden láto...  Orchideák  Tarsoly Beke Tamás: Vigyázza ...  ***Csodálatos kép***  Angyal kíván jó éjszakát!  Nincs felelet  Kellemes hétvégét  Gombák  Hófehér őzbak  Séta az esőben  Váltakozó képek  Az életnek csak akkor van érte...  Szerencsés Tünde: Miért?  A keresztvetés jelentései  Saját készítésű halottak napi ...  Lengyel Jolán: A temetőben 2  Jézus bárányokkal  Két ember attól fogva számít i...  Diók kosárban  Fejfájás elűzők  Csirkekuglóf aszalt áfonyával  Albérlet eredeti állapotban  Elmerengve  Barátok mindörökké!  Zöld csillogásban  ***Csodálatos lila tulipánok**...  Diók kosárban  Fejfájás elűzők  Elnyomott az álom... 
Bejegyzés Címkék
gondolattal kezdődik, szeretettel teli, pozitív megerősítések, ideális partnerről, feltétlenül viszonozza, másik embernek, szeretet olyan, anyagiakkal ellentétben, szeretetből végtelen, szeretet belőlünk, egyik probléma, első lépést, emberek ritkán, emberek elkezdenek, igazi szeretet, részt adsz, életre szóló, másik ember, egész életre, igaz szerelmet, igaz szerelem, egész életen, barátság köti, szeretet egyik, érintés megváltoztatja, érintés meggyógyíthatja, érintésben hihetetlen, köztünk lévő, érintésben energia, szeretethez bátorság, embereknek mozgástérre, múltbéli sérelmektől, sértődöttség szellemileg, megbocsátás felszabadítja, szeretet számára, élet megváltozik, vele való, szeretetünket annak, legtöbb probléma, apróbb nézeteltérésekkel, szeretet igaz, szeretet igazi, elkötelezettség különbözteti, felszínes kapcsolatot, tartós kapcsolattól, szeretet legnagyobb, kapcsolat életképessége, kapcsolat sikeres, legfontosabbnak kell, ruha vagy, szakítás lehetőségként, igazi szerelmes, egyetlen különleges, szenvedély lángra, örök szenvedély, fizikai vonzalom, erős elkötelezettség, szenvedélyt újra, múlt eseményeinek, meglepetések létrehozzák, boldogság lényege, bizalom életbevágóan, egyik partner, szeretett emberrel, egyik módja, igaz szeretet, szeretet mindennél, legjobb barátunk, egészet alkotunk, szerelmet kapcsolatunkba, kérdést magunknak, első helyre, kellemetlenségek, sikertelenségtől, meggyőződésünket, előítéleteinktől, megnyilvánulása, jelentéktelenek, valamelyikükből, kapcsolatunkért, elkötelezettség, elkötelezettnek, legfontosabbnak, kapcsolatunkhoz, elkötelezettjei, viszonyulhatunk, féltékenységből, cselekedetekben, fenntartásoktól, kapcsolatunktól, meggyógyíthatja, megdicsérhetünk, kapcsolatunkban, meggyőződéseink, kapcsolatunknak, , ,
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 307 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 33
  • e Hónap: 193
  • e Év: 5311
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.