Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A semmi közepén
  2008-01-16 11:43:54, szerda
 
   
  Valahol, a mélyűrben repült ez az űrhajó. Két galaxis között félúton. Csak egy hosszú, fekete árny az éjben. A fedélzeten csend van.
Nagyon nagy csend. Csak a szűrők, és a hajtóművek halk morajlását lehet hallani. Nincs mozgás sehol, félhomály uralkodik. Néha egy-egy karbantartó droid zümmögve elsuhan a folyosókon. Csend van, mondtam.
Azaz mégsem!

Egy ember dolgozott a hajó vezérlő termében, és közben rég elfeledett dalokat hallgatott. Teljesen elmerült a munkájában a férfi, éppen egy nagy fontosságú programot javít. A szemei visszatükrözik a monitorok fényét. Kicsit pocakos is, de ezt megbocsátjuk neki, mert remek pilóta. Annyira elmerül a munkájában ez a férfi, hogy észre sem vette, hogy egy kis alak belépett a terembe. Éppen csak besuhant, mint egy kedves szellő. Egy lány. Haja sötétvörös, alakja karcsú, és ő egyáltalán nem pocakos. Neki is megbocsátjuk. Viszont neki vannak szép keblei! Leül a férfi mellé, és nem tesz semmit. Csak nézi. Egy ideig nem is történik semmi, aztán emberünk észreveszi a közönséget. Ránéz egy pillanatra, aztán tovább dolgozik. A lány tovább nézi, most már egy kicsit sértődötten.

A Pilóta azonban nagy mágus, tudja, hogy mi járhat a hölgy fejében, így legépel még két parancsot, ezzel kijavítva végleg a hibát, majd ment.
...és odafordult, és megcsókolta. Hosszan és forrón csókolta meg. Csak az ajkaik értek össze, de jaj, mennyi erotika volt benne. Hirtelen felállt a lány, és kisietett a teremből. A férfi kissé komótosan, de ment az illat után. Végig ment a folyosókon (Szórakozottságában majdnem fellökött egy droidot) egészen a kupola teremben.

Középen ott állt Ő. Egy fátyolszerű ruha volt rajta, és ahogy a fény végig simogatta a testét, tisztán látszott a sziluettje. A pilóta csak nézte megigézve a lányt hosszú percekig. Aztán szinte odarohant hozzá, letépte a fátylat és megcsókolta a lányt. Közben megérintette, és a lány úgy érezte, hogy egyszerre simogatják száz helyen. Egy pillanat alatt tapogatta végig a nyakát, a melleit, a pocakját, a kis vénuszdombját, a combjait, és vissza. Emberünk meglepve tapasztalta, hogy még van egy melltartó és egy bugyi is a barátnőjén. Egyik kezével tehát felfedezőútra indult a combjai közé, másik kezével pedig elkezdte kigobozni a pici, sárga melltartót. Nem kellett sok idő, és már a meztelen kebleit masszírozta gyengéden.
És csókolóztak. Hirtelen felkapta Eve-t, és a hálóba vitte. 'Hangulat. Sárga.' És a szobában narancssárga hangulatvilágítás lett. A hatalmas franciaágyon vörös lepel volt. Lefektette a lányt az ágyra, és fölé hajolt, hogy megcsókolja. Eve fürge kezei azonban gyorsabban voltak, és szinte lerántották Adam pólóját. A kapitányi póló belereccsen a heves mozdulatba, és a földön landolt. Adam most megcsókolta Eve-t. Négykézláb volt, így meg volt kötve a keze, és csak annyit tehetett, hogy élvezi, ahogy megszabadítják a fürge ujjak a nadrágjától, majd végig cirógatják a testét.

Hirtelen teljesen ráfeküdt, és nagyon erősen megszorította, belecsókolt a nyakába, a következő pillanatban Eve már felül volt, és a melleit Adam már masszírozni is kezdte. Eve behunyta a szemét, aztán körözni kezdett az ujjaival Adam mellkasán. Lassan felemelkedett...
...Kicsit zavart volt, mert ahogy felemelkedett, érezte, hogy egyre emelkedik, de a combjai között érzett valami keménységet, ami Adam boxerén, és a saját tangáján keresztül a puncijának feszült. Aztán rájött, és egy nagy csókkal jutalmazta a türelmetlen pilótát. Aki persze nem maradt adósa, és megszabadította a bugyitól is a hölgyet.
Annyit érzett csak, hogy néhány fürge ujj végig szalad a mellei között, megérinti ott, és finoman becsúszik a kisajkak köz, és keresni kezdi a csiklóját, amit hamarosan meg is talált. Sóhajtott egy nagyot, és élvezte a helyzetet. Aztán gondolt egyet, felült, és csókolni kezdte Adam testét. Valahogy úgy csinálta, ahogy ,,tanulta": Megcsókolta a nyakát, aztán a mellkasát, és felbátorodva Adam sóhajain, csókolni kezdte a kissé nagyranőtt pocakot is. Aztán meglepődött. Adam ugyanis felnevetett. Átölelte a meglepett lányt, kicsit birkóztak, átfordultak, és lihegve azt mondta: ,,Csikis vagyok!" És meg sem várva a választ csókokkal indult felfedezőútra a gyönyörű női testen.

Lassított a tempón. Hosszan elidőzött a nyakán. Eve érezte, ahogyan az orrán veszi és kifújja a levegőt. Aztán továbbment. Ajkaival érezte, ahogyan ahogy a kemény kulcscsont után a mellek puhaságához ért. Finoman beleharapott a bimbókba, és masszírozta a másik mellét. És utána cserélt, és a másik mellét kezdte el csókolni.
Adam nem bírt betelni a puha keménységgel, azzal az illattal, amit a lány bőre árasztott magából. Csak csókolta, és belefeledkezett a két puha kebelbe.
De aztán tovább indult, Ajkaival megkereste a lágyékát, tovább ment, és a combjai belső felén indult újra felfele. Megcsapta az orrát az izgatott lány nedveinek illata. Elbódították a fejét a feromonok, és szinte önkívületi állapotban csókolt bele a nedvességbe. Kinyújtotta a nyelvét, és most azzal kereste meg a csiklót. Megtalálta, nyalni kezdte. Tenyerébe fogta a világ legjobb popsiját, kicsit megemelte, és elmerült teljesen...

Eve érezte, ahogy Adam nyelve egyre gyorsabban jár. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és egyszer csak átélte... Lenyúlt, és magához húzta a bódult fiút. Megcsókolta, és magához szorította. Aztán hanyatt fektette, cinkosan ránézett, és simogatni kezdte a testét. Eljutott a combjai közé is. A nadrágon keresztül ismerkedni kezdett a merev hímtaggal. Kicsit belepirult, amikor kíváncsian lehúzta az alsónadrágot is, és ott feküdt előtte a srác teljesen meztelen, és mereven.
És újra csókolni kezdte a fiú testét. A nyakát, a mellkasát, a pocakját, és most már nem lepődött meg, amikor a hős lovag felkuncogott. Aztán felült és a kezébe vette a merev koronaékszert, és játszani kezdett vele. Adam közben egyre jobban élvezte a dolgot, és egyre mélyebbeket sóhajtott. Eve látta. Aztán... gondolt egyet és megcsókolt a hímtagot. Adam meglepődött egy kicsit. Erre nem számított...

Eve pedig kezdett belemelegedni a dologba, és végig puszilgatta. És a végén bekapta. Adam már... Neki mér elbódult az agya... Egyszerűen élvezte, hogy hogyan játszanak vele. És Eve egyre jobban belemelegedett, és egyre hevesebben izgatta a szájával a fiút. Adam szólni akart, jelezni, hogy robban, de Eve nem törődött vele, és végül egy mély sóhajjal felrobbant, Eve pedig meglepetten, de elégedetten ízlelte meg a férfi orgazmusát. Nyelt egy nagyot, aztán kislányosan rápillantott párjára: ,,Milyen voltam?" Adam csak nyögni tudta: ,,Isteni!"

Megölelte, és hanyatt fektette Eve-t, átölelte, és megcsókolta. Pillanatok alatt újra harcképes lett, és Eve is egyre nedvesebb lett, ahogy ölelkeztek, és csókolóztak. Adam pedig kényeztetni kezdte a testet, nagyon gyengéden. Megérintette a lótuszvirágát, végig húzta a kezét rajta. Eve kérlelően nézett rá. Adam bólintott egyet, és magához szorította a lányt. Eve volt alul, hanyatt feküdt, rajta Adam. Átkulcsolta a lábait, kitárta magát, és kezébe vette, és az alagutacskájához segítette Adam ágaskodó férfiasságát. Adam pedig lassan elkezdte előre tolni a csípőjét. A szűk járatba lassan csúszott be, érezte a forróságot. Eve szemébe nézett, és lassan mozogni kezdett. Lassan teljesen behatolt, kicsit visszahúzta, és hullámzani kezdett a két test.

...

Összefonódtak, tempójuk lassú volt, mint egy álmot, úgy élték meg a szeretkezés első perceit. Egyszerre vették a levegőt, Egyszerre mozdultak. Ahogy egyre gyorsabban vették a levegőt felgyorsulta mozgásuk, egyre hevesebben, és egyre mélyebbeket lökött Adam. Eve felsóhajtott, újra elindult a csúcsra vezető úton. Adam átfordította, és most ő került felülre. Eve felült, megmutatta gyönyörű testét, és meglovagolta a fiút. Egyre gyorsabban lovagolt, aztán hirtelen lelassított és megállt. Adam felült, átölelte, és csókolóztak. Mozdulatlanságuk újra lassú ringatózássá vált. És a csókok felkorbácsolták egymás szenvedélyeit. Eve hirtelen felállt, hanyatt lökte a fiút, majd négykézlábra ereszkedett, fenekét megmutatva Adam arcának, és újra a szájába vette a koronaékszert. Adam előbb elkerekedett szemmel nézte a szépen borotvált puncit, aztán belenyalt, és lefetyelni kezdett. Izgatták egymást hosszú percekig. Eve aztán elkövetett egy apró hibát: felemelte a fejét, hogy egy hatalmasat sóhajtson.

Egy aprót sikkantott, amikor Adam kicsusszant alóla, és még egyet, amikor finoman, lassan, de nagyon határozottan hátulról behatolt. Csak állt négykézláb, és csak azt érezte, hogy a fiú hogyan teszi a magáévá. Adam aztán ráhajolt, lefeküdtek: Eve alul, Adam felette. Adam Eve fülébe sóhajtott. Eve aztán hanyatt fordult, és újra a misszionárius pózban szeretkeztek. És egyre hevesebben mozogtak, nyoma sem volt már a korábbi lassú ringatózásnak. Mindkettejüket elborította az egyre közeledő orgazmus élménye. Eve egyre mélyebbeket sóhajtott. Egyre jobban szorította magához Adamot.

...És akkor mélyről, nagyon mélyről érkezett az orgazmus. Eve alig bírta ki. Minden izma összerándult. És amikor összerándult Adam is felrobbant. Az előző robbanása semmi volt ehhez képest. Eve érezte, ahogy kitölti a forróság, Adam érezte, ahogy összeszorítja a forróság. Megmozdult alattuk az univerzum. Ölelték egymást, szinte ájultan feküdtek az ágyon.
Repül egy űrhajó valahonnan valamerre. Senki sem hogy mi történik a fedélzetén. Én elárulom nektek: csoda. Amikor két szerelmes szeretkezi az bizony csoda. És a két test egybefonódik, a két elme elalszik, és amikor kisimulnak a vonásaik, elalszanak, a fiú a lányban, és a lány a fiúban, a két lélek összeér, és úgy szeretkeznek, ahogy test nem tud.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Címkék: alagutacskájához, mozdulatlanságuk, megszabadította, belefeledkezett, felkorbácsolták, megszabadítják, belemelegedett, visszatükrözik, mindkettejüket, összefonódtak, koronaékszert, ringatózásnak, felemelkedett, vénuszdombját, megszorította, lótuszvirágát, szenvedélyeit, összeszorítja, belemelegedni, felfedezőútra, misszionárius, felkuncogott, férfiasságát, négykézlábra, alsónadrágot, elbódították, határozottan, megérintette, beleharapott, felbátorodva, egybefonódik, megbocsátjuk, szeretkeztek, elkerekedett, rápillantott, keménységgel, mélyűrben repült, fedélzeten csend, hajtóművek halk, ember dolgozott, hajó vezérlő, nagy fontosságú, szemei visszatükrözik, monitorok fényét, kedves szellő, férfi mellé, lány tovább, kicsit sértődötten, hölgy fejében, ajkaik értek, férfi kissé, illat után, Adam Eve,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.08. 13:00 Csökkent a 3, az 5 és a 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama
11.08. 12:59 Tudomány Mátyás király udvarában címmel nyílt kiállítás Budapesten
11.08. 12:59 EKF 2023 - Egyhangúlag fogadta el a közgyűlés Debrecen pályázatát
11.08. 12:42 Elkészült az Elek Gyula Aréna energetikai korszerűsítése
11.08. 12:42 Huszonkét majonéz közül háromnál talált hiányosságokat a Nébih
11.08. 12:42 Csütörtöktől vetítik a mozik Szilágyi Zsófia Egy nap című filmjét
11.08. 12:42 Film készül Széchenyi Zsigmond életéről - BŐVÍTETT (új: vezető producer)
11.08. 12:41 MNB: 2030-ig terjedő makropályát vázol fel a legfrissebb Növekedési jelenté...
11.08. 12:33 Koncertek, kiállítások, könyvbemutatók a nagyszebeni Ars Hungaricán
11.08. 12:22 Rétvári: a korábbi gyerekvállalást segítené a fiatalok életkezdési támogatá...
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes estét kívánok!  Aranyosi Ervin: Éld meg az éle...  ***Szerelmes kép***  Mikulás a háztetőn, a kéményen  Facebookon kaptam  Rubin: Mikor szíved csapdába e...  Magyar Katalin megemlékezés 20...  Facebookon kaptam  Illatos, házi testradír sütőtö...  Facebookon kaptam  Rovó Gyöngyi : Pad, s őszi pa...  Isten a történelem Ura  Electronica  Ezért igyál meleg vizet citrom...  Te is összedörzsölöd a csuklód...  Mikulás a háztetőn, a kéményen  Új motor  Imádság  Szép Hétvégét Kívánok!  P. Géraldy  Urbán Tünde : Jó éjszakát  Sütés nélküli gyümölcsös túrót...  Szép napot!  Facebookon kaptam  Tasnádi Bernadett: Test - Vér...  Varrónő  Vers  Kellemes hétvégét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sütés nélküli gyümölcsös túrót...  Imádság  Vers  A történelem az Isten tervének...  Felebaráti szeretet  Szèp estét kedves látoga...  Váróterem  Margot: Akit én szeretek  Józsi bácsinak betört a feje  Legyen szép az estéd!  Kék bolygók  Sárga rózsaszál  Van egy gyöngyszem a kék tenge...  4 konyhai praktika, ami minden...  Jó reggelt , szép napot  Sziklaugrás gif  Jó reggelt!Vidám ébredést!  Keresztury Dezső : MINDIG VEL...  Soha többé nem fogsz fánkot vá...  Mírjam barátnőmtől a facebooko...  Sütés nélküli puncskocka  Karácsonyi képeslap  Sütés nélküli puncskocka  Őszi csendélet  Imádság  Angyal világában  Facebookon kaptam  Vers  Söpr seprű  Őszi kép  Erdős Olga: A vadászó nő  Vers  Rubin: Mikor szíved csapdába e...  Facebookon kaptam  Lehúzza a szemduzzanatot, és e...  Jó reggelt kívánok  Barátságos nagycica :-)  Őszi kép  Jó reggelt!!!  Imádság  Kinder Maxi King torta  Kellemes hétvégét  Keresztury Dezső : MINDIG VEL...  Mírjam barátnőmtől a facebooko...  Lengyel Attila :Altató  Minden gyereknek szüksége van ...  Szép estét  Meggyes-kókuszos keksztekercs  Jó reggelt!Itt a kávé  Szerelmesek 💝💗  ***Csodálatos kép***  Száguldó motor  Karácsonyi képeslap  Jó reggelt kávéval  Imádság  Eltűntél, én Édesanyám!  Megöregedtem  Vers  "Szeretnék eső lenni ,mely a s...  Csóválja a farkát  A történelem az Isten tervének...  Sütés nélküli gyümölcsös túrót...  Gondolatok a barátságról  Kellemes estét kívánok!  Szép estét  Sütés nélküli puncskocka  Szeretettel kedves Látogatóimn...  Te vagy az egyetlen, akiért él...  Sárga rózsaszál  B. B. Nala: Amikor dalom újraé...  Áprily Lajos: Sötétben 
Bejegyzés Címkék
mélyűrben repült, fedélzeten csend, hajtóművek halk, ember dolgozott, hajó vezérlő, nagy fontosságú, szemei visszatükrözik, monitorok fényét, kedves szellő, férfi mellé, lány tovább, kicsit sértődötten, hölgy fejében, ajkaik értek, férfi kissé, illat után, kupola teremben, fátyolszerű ruha, fény végig, pilóta csak, lányt hosszú, pillanat alatt, combjai közé, meztelen kebleit, hálóba vitte, szobában narancssárga, hatalmas franciaágyon, kapitányi póló, heves mozdulatba, földön landolt, fürge ujjak, következő pillanatban, melleit Adam, ujjaival Adam, combjai között, saját tangáján, puncijának feszült, nagy csókkal, türelmetlen pilótát, mellei között, kissé nagyranőtt, meglepett lányt, választ csókokkal, orrán veszi, kemény kulcscsont, mellek puhaságához, másik mellét, puha keménységgel, lány bőre, combjai belső, izgatott lány, világ legjobb, bódult fiút, nadrágon keresztül, merev hímtaggal, srác teljesen, kezébe vette, merev koronaékszert, végén bekapta, mély sóhajjal, férfi orgazmusát, kezét rajta, alagutacskájához segítette, szűk járatba, szeretkezés első, levegőt felgyorsulta, csúcsra vezető, csókok felkorbácsolták, szájába vette, szépen borotvált, apró hibát, hatalmasat sóhajtson, aprót sikkantott, misszionárius pózban, korábbi lassú, egyre közeledő, előző robbanása, űrhajó valahonnan, bizony csoda, alagutacskájához, mozdulatlanságuk, megszabadította, belefeledkezett, felkorbácsolták, megszabadítják, belemelegedett, visszatükrözik, mindkettejüket, összefonódtak, koronaékszert, ringatózásnak, felemelkedett, vénuszdombját, megszorította, lótuszvirágát, szenvedélyeit, összeszorítja, belemelegedni, felfedezőútra, , ,
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 119
  • e Hét: 812
  • e Hónap: 2655
  • e Év: 88897
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.