Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A semmi közepén
  2008-01-16 11:43:54, szerda
 
   
  Valahol, a mélyűrben repült ez az űrhajó. Két galaxis között félúton. Csak egy hosszú, fekete árny az éjben. A fedélzeten csend van.
Nagyon nagy csend. Csak a szűrők, és a hajtóművek halk morajlását lehet hallani. Nincs mozgás sehol, félhomály uralkodik. Néha egy-egy karbantartó droid zümmögve elsuhan a folyosókon. Csend van, mondtam.
Azaz mégsem!

Egy ember dolgozott a hajó vezérlő termében, és közben rég elfeledett dalokat hallgatott. Teljesen elmerült a munkájában a férfi, éppen egy nagy fontosságú programot javít. A szemei visszatükrözik a monitorok fényét. Kicsit pocakos is, de ezt megbocsátjuk neki, mert remek pilóta. Annyira elmerül a munkájában ez a férfi, hogy észre sem vette, hogy egy kis alak belépett a terembe. Éppen csak besuhant, mint egy kedves szellő. Egy lány. Haja sötétvörös, alakja karcsú, és ő egyáltalán nem pocakos. Neki is megbocsátjuk. Viszont neki vannak szép keblei! Leül a férfi mellé, és nem tesz semmit. Csak nézi. Egy ideig nem is történik semmi, aztán emberünk észreveszi a közönséget. Ránéz egy pillanatra, aztán tovább dolgozik. A lány tovább nézi, most már egy kicsit sértődötten.

A Pilóta azonban nagy mágus, tudja, hogy mi járhat a hölgy fejében, így legépel még két parancsot, ezzel kijavítva végleg a hibát, majd ment.
...és odafordult, és megcsókolta. Hosszan és forrón csókolta meg. Csak az ajkaik értek össze, de jaj, mennyi erotika volt benne. Hirtelen felállt a lány, és kisietett a teremből. A férfi kissé komótosan, de ment az illat után. Végig ment a folyosókon (Szórakozottságában majdnem fellökött egy droidot) egészen a kupola teremben.

Középen ott állt Ő. Egy fátyolszerű ruha volt rajta, és ahogy a fény végig simogatta a testét, tisztán látszott a sziluettje. A pilóta csak nézte megigézve a lányt hosszú percekig. Aztán szinte odarohant hozzá, letépte a fátylat és megcsókolta a lányt. Közben megérintette, és a lány úgy érezte, hogy egyszerre simogatják száz helyen. Egy pillanat alatt tapogatta végig a nyakát, a melleit, a pocakját, a kis vénuszdombját, a combjait, és vissza. Emberünk meglepve tapasztalta, hogy még van egy melltartó és egy bugyi is a barátnőjén. Egyik kezével tehát felfedezőútra indult a combjai közé, másik kezével pedig elkezdte kigobozni a pici, sárga melltartót. Nem kellett sok idő, és már a meztelen kebleit masszírozta gyengéden.
És csókolóztak. Hirtelen felkapta Eve-t, és a hálóba vitte. 'Hangulat. Sárga.' És a szobában narancssárga hangulatvilágítás lett. A hatalmas franciaágyon vörös lepel volt. Lefektette a lányt az ágyra, és fölé hajolt, hogy megcsókolja. Eve fürge kezei azonban gyorsabban voltak, és szinte lerántották Adam pólóját. A kapitányi póló belereccsen a heves mozdulatba, és a földön landolt. Adam most megcsókolta Eve-t. Négykézláb volt, így meg volt kötve a keze, és csak annyit tehetett, hogy élvezi, ahogy megszabadítják a fürge ujjak a nadrágjától, majd végig cirógatják a testét.

Hirtelen teljesen ráfeküdt, és nagyon erősen megszorította, belecsókolt a nyakába, a következő pillanatban Eve már felül volt, és a melleit Adam már masszírozni is kezdte. Eve behunyta a szemét, aztán körözni kezdett az ujjaival Adam mellkasán. Lassan felemelkedett...
...Kicsit zavart volt, mert ahogy felemelkedett, érezte, hogy egyre emelkedik, de a combjai között érzett valami keménységet, ami Adam boxerén, és a saját tangáján keresztül a puncijának feszült. Aztán rájött, és egy nagy csókkal jutalmazta a türelmetlen pilótát. Aki persze nem maradt adósa, és megszabadította a bugyitól is a hölgyet.
Annyit érzett csak, hogy néhány fürge ujj végig szalad a mellei között, megérinti ott, és finoman becsúszik a kisajkak köz, és keresni kezdi a csiklóját, amit hamarosan meg is talált. Sóhajtott egy nagyot, és élvezte a helyzetet. Aztán gondolt egyet, felült, és csókolni kezdte Adam testét. Valahogy úgy csinálta, ahogy ,,tanulta": Megcsókolta a nyakát, aztán a mellkasát, és felbátorodva Adam sóhajain, csókolni kezdte a kissé nagyranőtt pocakot is. Aztán meglepődött. Adam ugyanis felnevetett. Átölelte a meglepett lányt, kicsit birkóztak, átfordultak, és lihegve azt mondta: ,,Csikis vagyok!" És meg sem várva a választ csókokkal indult felfedezőútra a gyönyörű női testen.

Lassított a tempón. Hosszan elidőzött a nyakán. Eve érezte, ahogyan az orrán veszi és kifújja a levegőt. Aztán továbbment. Ajkaival érezte, ahogyan ahogy a kemény kulcscsont után a mellek puhaságához ért. Finoman beleharapott a bimbókba, és masszírozta a másik mellét. És utána cserélt, és a másik mellét kezdte el csókolni.
Adam nem bírt betelni a puha keménységgel, azzal az illattal, amit a lány bőre árasztott magából. Csak csókolta, és belefeledkezett a két puha kebelbe.
De aztán tovább indult, Ajkaival megkereste a lágyékát, tovább ment, és a combjai belső felén indult újra felfele. Megcsapta az orrát az izgatott lány nedveinek illata. Elbódították a fejét a feromonok, és szinte önkívületi állapotban csókolt bele a nedvességbe. Kinyújtotta a nyelvét, és most azzal kereste meg a csiklót. Megtalálta, nyalni kezdte. Tenyerébe fogta a világ legjobb popsiját, kicsit megemelte, és elmerült teljesen...

Eve érezte, ahogy Adam nyelve egyre gyorsabban jár. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és egyszer csak átélte... Lenyúlt, és magához húzta a bódult fiút. Megcsókolta, és magához szorította. Aztán hanyatt fektette, cinkosan ránézett, és simogatni kezdte a testét. Eljutott a combjai közé is. A nadrágon keresztül ismerkedni kezdett a merev hímtaggal. Kicsit belepirult, amikor kíváncsian lehúzta az alsónadrágot is, és ott feküdt előtte a srác teljesen meztelen, és mereven.
És újra csókolni kezdte a fiú testét. A nyakát, a mellkasát, a pocakját, és most már nem lepődött meg, amikor a hős lovag felkuncogott. Aztán felült és a kezébe vette a merev koronaékszert, és játszani kezdett vele. Adam közben egyre jobban élvezte a dolgot, és egyre mélyebbeket sóhajtott. Eve látta. Aztán... gondolt egyet és megcsókolt a hímtagot. Adam meglepődött egy kicsit. Erre nem számított...

Eve pedig kezdett belemelegedni a dologba, és végig puszilgatta. És a végén bekapta. Adam már... Neki mér elbódult az agya... Egyszerűen élvezte, hogy hogyan játszanak vele. És Eve egyre jobban belemelegedett, és egyre hevesebben izgatta a szájával a fiút. Adam szólni akart, jelezni, hogy robban, de Eve nem törődött vele, és végül egy mély sóhajjal felrobbant, Eve pedig meglepetten, de elégedetten ízlelte meg a férfi orgazmusát. Nyelt egy nagyot, aztán kislányosan rápillantott párjára: ,,Milyen voltam?" Adam csak nyögni tudta: ,,Isteni!"

Megölelte, és hanyatt fektette Eve-t, átölelte, és megcsókolta. Pillanatok alatt újra harcképes lett, és Eve is egyre nedvesebb lett, ahogy ölelkeztek, és csókolóztak. Adam pedig kényeztetni kezdte a testet, nagyon gyengéden. Megérintette a lótuszvirágát, végig húzta a kezét rajta. Eve kérlelően nézett rá. Adam bólintott egyet, és magához szorította a lányt. Eve volt alul, hanyatt feküdt, rajta Adam. Átkulcsolta a lábait, kitárta magát, és kezébe vette, és az alagutacskájához segítette Adam ágaskodó férfiasságát. Adam pedig lassan elkezdte előre tolni a csípőjét. A szűk járatba lassan csúszott be, érezte a forróságot. Eve szemébe nézett, és lassan mozogni kezdett. Lassan teljesen behatolt, kicsit visszahúzta, és hullámzani kezdett a két test.

...

Összefonódtak, tempójuk lassú volt, mint egy álmot, úgy élték meg a szeretkezés első perceit. Egyszerre vették a levegőt, Egyszerre mozdultak. Ahogy egyre gyorsabban vették a levegőt felgyorsulta mozgásuk, egyre hevesebben, és egyre mélyebbeket lökött Adam. Eve felsóhajtott, újra elindult a csúcsra vezető úton. Adam átfordította, és most ő került felülre. Eve felült, megmutatta gyönyörű testét, és meglovagolta a fiút. Egyre gyorsabban lovagolt, aztán hirtelen lelassított és megállt. Adam felült, átölelte, és csókolóztak. Mozdulatlanságuk újra lassú ringatózássá vált. És a csókok felkorbácsolták egymás szenvedélyeit. Eve hirtelen felállt, hanyatt lökte a fiút, majd négykézlábra ereszkedett, fenekét megmutatva Adam arcának, és újra a szájába vette a koronaékszert. Adam előbb elkerekedett szemmel nézte a szépen borotvált puncit, aztán belenyalt, és lefetyelni kezdett. Izgatták egymást hosszú percekig. Eve aztán elkövetett egy apró hibát: felemelte a fejét, hogy egy hatalmasat sóhajtson.

Egy aprót sikkantott, amikor Adam kicsusszant alóla, és még egyet, amikor finoman, lassan, de nagyon határozottan hátulról behatolt. Csak állt négykézláb, és csak azt érezte, hogy a fiú hogyan teszi a magáévá. Adam aztán ráhajolt, lefeküdtek: Eve alul, Adam felette. Adam Eve fülébe sóhajtott. Eve aztán hanyatt fordult, és újra a misszionárius pózban szeretkeztek. És egyre hevesebben mozogtak, nyoma sem volt már a korábbi lassú ringatózásnak. Mindkettejüket elborította az egyre közeledő orgazmus élménye. Eve egyre mélyebbeket sóhajtott. Egyre jobban szorította magához Adamot.

...És akkor mélyről, nagyon mélyről érkezett az orgazmus. Eve alig bírta ki. Minden izma összerándult. És amikor összerándult Adam is felrobbant. Az előző robbanása semmi volt ehhez képest. Eve érezte, ahogy kitölti a forróság, Adam érezte, ahogy összeszorítja a forróság. Megmozdult alattuk az univerzum. Ölelték egymást, szinte ájultan feküdtek az ágyon.
Repül egy űrhajó valahonnan valamerre. Senki sem hogy mi történik a fedélzetén. Én elárulom nektek: csoda. Amikor két szerelmes szeretkezi az bizony csoda. És a két test egybefonódik, a két elme elalszik, és amikor kisimulnak a vonásaik, elalszanak, a fiú a lányban, és a lány a fiúban, a két lélek összeér, és úgy szeretkeznek, ahogy test nem tud.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Címkék: alagutacskájához, mozdulatlanságuk, megszabadította, belefeledkezett, felkorbácsolták, megszabadítják, belemelegedett, visszatükrözik, mindkettejüket, összefonódtak, koronaékszert, ringatózásnak, felemelkedett, vénuszdombját, megszorította, lótuszvirágát, szenvedélyeit, összeszorítja, belemelegedni, felfedezőútra, misszionárius, felkuncogott, férfiasságát, négykézlábra, alsónadrágot, elbódították, határozottan, megérintette, beleharapott, felbátorodva, egybefonódik, megbocsátjuk, szeretkeztek, elkerekedett, rápillantott, keménységgel, mélyűrben repült, fedélzeten csend, hajtóművek halk, ember dolgozott, hajó vezérlő, nagy fontosságú, szemei visszatükrözik, monitorok fényét, kedves szellő, férfi mellé, lány tovább, kicsit sértődötten, hölgy fejében, ajkaik értek, férfi kissé, illat után, Adam Eve,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 07:20 BÉT - Csökkenő forgalomban erősödött a BUX a héten
02.17. 07:10 Heti makronaptár - Kereseti, államháztartási adatok jönnek a jövő héten
02.17. 07:10 Izer Norbert: még vonzóbb befektetési célpont lehet Magyarország
02.17. 07:04 Biztosítási alkuszok: a casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást
02.17. 07:04 Ma lejár a felsőoktatási jelentkezések határideje
02.16. 22:02 Berlinale - Izraeli rendező filmje nyerte az Arany Medvét
02.16. 22:01 Halálos baleset Nagykőrösnél
02.16. 21:42 A Dal 2019 - Pápai Joci nyerte a második elődöntőt
02.16. 21:42 Labdarúgó NB I - Góllövőlista
02.16. 21:42 Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények
Tudjátok ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
még több kérdés
Blog Címkék
Imádság  Gerbera csokor  Imádság  Virág pillangóval  Van, aki kihűlt Valentin napra  A szív erre képtelen  Egy ölelés ezt jelenti...........  Szép estét  Hála  Tandari Éva: A Csönd Szigete v...  Bálint nap  Happy Valentines Day!  Terv  Amit kiadsz..................  Aranyosi Ervin: Elszáll a szó  Imádság  Png nő  Kukuccs! - Van itt cica a házb...  Facebookon kaptam  Évától verses kép- Hóvirág  Ne felejtsd el!  Amikor a szerelem kopogtat  Facebookon kaptam  Boldogság teli - szép napot kí...  Hála  5. évközi hét szerda 02.13  Sárga rózsák  Békesség Istene velünk van  Kész nő  Szép estét  Imádság  Jávor Pál: Van örökélet  Szèp estét kedves látogat...  Boldog Valentint!  A lelki dimezió kulcsa  Szív a szívnek, szívet adott  Boldogság teli - szép napot kí...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Szép estét  Élesztő  Facebookon kaptam  Png kutya  Imádság  Jó éjszakát  Imádság  Szép estét  Kellemes kávézást  Isten terve  Egy őszinte ölelés  Naplemente  Gerbera csokor  Jó éjszakát  Szomjúság  Imádság  Facebookon kaptam  Imádság  Szomjúság  Boldog Valentint!  Imádság  Kiút  Kedd: szeretet és béke  Imádság  Imádság  Közeleg a Valentin nap  Imádság  - Hiába vágyakozol utána  Facebookon kaptam  Hárpia  Petőfi Sándor: Szeretlek, kedv...  Png cica  Kilencvenedik születésnapját ü...  Mai harmónia kártyám  Petőfi Sándor: Szeretlek Kedve...  Imádság  Rózsaszín rózsák  Imádság  Imádság  A csend  Petőfi Sándor: Szeretlek, kedv...  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tudd, van egy gyertya a szívün...  Facebookon kaptam  Imádság  Fohász  A csend  Köszönöm, hogy vagy nekem  A csend jó barátunk.  Gerbera csokor  Ne felejtsd el!  Rózsaszín rózsák  Facebookon kaptam  Közeleg a Valentin nap  Hála  Van, aki kihűlt Valentin napra  Tartozás  A szív erre képtelen  Facebookon kaptam  Imádság 
Bejegyzés Címkék
mélyűrben repült, fedélzeten csend, hajtóművek halk, ember dolgozott, hajó vezérlő, nagy fontosságú, szemei visszatükrözik, monitorok fényét, kedves szellő, férfi mellé, lány tovább, kicsit sértődötten, hölgy fejében, ajkaik értek, férfi kissé, illat után, kupola teremben, fátyolszerű ruha, fény végig, pilóta csak, lányt hosszú, pillanat alatt, combjai közé, meztelen kebleit, hálóba vitte, szobában narancssárga, hatalmas franciaágyon, kapitányi póló, heves mozdulatba, földön landolt, fürge ujjak, következő pillanatban, melleit Adam, ujjaival Adam, combjai között, saját tangáján, puncijának feszült, nagy csókkal, türelmetlen pilótát, mellei között, kissé nagyranőtt, meglepett lányt, választ csókokkal, orrán veszi, kemény kulcscsont, mellek puhaságához, másik mellét, puha keménységgel, lány bőre, combjai belső, izgatott lány, világ legjobb, bódult fiút, nadrágon keresztül, merev hímtaggal, srác teljesen, kezébe vette, merev koronaékszert, végén bekapta, mély sóhajjal, férfi orgazmusát, kezét rajta, alagutacskájához segítette, szűk járatba, szeretkezés első, levegőt felgyorsulta, csúcsra vezető, csókok felkorbácsolták, szájába vette, szépen borotvált, apró hibát, hatalmasat sóhajtson, aprót sikkantott, misszionárius pózban, korábbi lassú, egyre közeledő, előző robbanása, űrhajó valahonnan, bizony csoda, alagutacskájához, mozdulatlanságuk, megszabadította, belefeledkezett, felkorbácsolták, megszabadítják, belemelegedett, visszatükrözik, mindkettejüket, összefonódtak, koronaékszert, ringatózásnak, felemelkedett, vénuszdombját, megszorította, lótuszvirágát, szenvedélyeit, összeszorítja, belemelegedni, felfedezőútra, , ,
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 15
  • e Hónap: 872
  • e Év: 3453
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.