Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A sérült aura (rokkantsági)
  2012-01-02 18:12:12, hétfő
 
   
  1992-ben írtam egy cikket a betegségekről. Akkoriban levelezgettem a Nyugdíjfolyósítóval, hogy rehabilitáljanak engem, küldjenek szanatóriumba gyógyulni. Ezt mereven elutasították azzal, hogy erre nincs lehetőség. Megrokkanásom fóbiával kezdődött, nem tudtam utcán közlekedni és boltba bemenni, sem máshová, még szülői értekezetre sem, mert remegett minden részem.

Cseh Károly a cikkemet (Nem vagyok jó cikkíró, csak saját tapasztalataimból, mások elmondásából tudok merítkezni, de ugyanez jellemzi minden írásomat, különösen, amióta 1991-ben a fejem megtámadásra került, valamint 1998-ban, ezt követően agyi defectem lett dr. Almássi, a Nyírő Gyula zsidó kórház orvosa szerint, akitől segítséget kértem 2001-ben, de semmi mást nem mondtam, csak azt, hogy eutanáziát kérek. Erre megkérdezte tőlem: - Mikor látott fényt? Furcsa orvosi társaság kezébe kerültem, szerintem valamennyinek beütése van, különösen, hogy körbevették az ágyamat, mintha űrhajón lennék, s egymás ellen beszéltek, nevettek rajtam.) sérült aurára, amit akkor nem értettem, sőt azt sem tudtam még akkor, hogy én egyszeri életű embernek születtem, aki soha nem lehet beteg, nemhogy a karmikus elmeosztályi szülöttek sorsát hordozza, velük együtt kerüljön megáldozásra, ami itt történik születésem óta.

A sérült aura töréseket jelent a testen, a törések mentén a fekete mágikus elmeosztályok, börtön és menhelyi főleg cigányság, egészségügyi Ufó kíséretek, média horrorisztikus csűrhéjével, a Vörös Oroszlán alkémistáival és Zorobabel Talmud démonikus népével csapásokat, rontásokat küld a testbe. Ezek először az aurára tapadnak rá, majd később a törések mentén a testbe hatolnak. Az elektromos csapásoknak, foglyuggatóknak, melyek a református börtön karmikusok, Gabik, Ágik, Imrék, Ildikók, Erikák, halak szülöttek népét emelték fekete mágusi kinövéseket produkáltak, deformálták elektromos rontásaikkal az embereket, akár mint Zoltán Erika puffasztó elektromos felettese.

Nekem volt férjem a fejemet hátul, az orromat, a bal fülemet, a bal arccsontomat törte össze, de rengeteg sérülést szereztem gyerekkoromban is figyelmetlenségem miatt, mely külső befolyására utal az elektromos suttogó hangú szörnyetegének a médiának, melynek hangja az RTL klubban volt egy ideig hallható.

1991 augusztusában pszichopaták emelése közben Miskolc városa a csanyiki szanatóriumba utalt dr. Vass elmebeteg pszichiáter osztályára, ahol furcsa dolgok történtek, s megfenyegetett egy rendőr, hogy mert kihívtam az újságírókat, bosszút fognak rajtam állni az orvosok. Dr Padúr Ildikó karmikus szülött utalt oda be, aki akkor a vasgyári belgyógyászatra lett kiemelve. A körzeti orvos, dr. Sz. László félt a főorvosnőtől, csak az asztalt verte.

Erről eszembe jut 1990-ben a TIGÁZ későbbi igazgatója, T. A. Ildikó, akit szintén ember áldozással emeltek, s tették meg később polgármesternek. Álmoskönyvemben is szerepelt, vagyis apokaliptikus szülött is, nemcsak karmikus, Tóth férje Tóth atyafiak néven kiválasztott.
Egyszer azt mondtam neki, mikor beszélgettünk, hogy minden ember egyforma. Ez így is van, egyforma benső törvényekkel, egyforma jogokkal rendelkeznek az emberek szerintem. Nincs olyan ember a világon, aki áthágná az emberiességi törvényeket, vagy erkölcstelenül viselkedik önmagától. Ildi azt felelte, kikéri magának, őt ne emlegessem egy napon a züllött alakokkal, ő különb másoknál. Nem tudom, mennyire különb egy karmikus előző életében nagy bűnt elkövető ember áldozással tanult emberi külsővel rendelkező szülött egy kihalatásra ítélt emberfajnál?

Öcsém már meghalt négy esztendeje, cigányság sorsát hordoztatták el vele születése óta, leköpdösték, lecigányozták, éheztették, nyomorgatták, szexuális csapások, alkoholisták, drogosok, füvesek helyett egyszerűen beszállították a kórházba és megsokkolta dr. Bohács elmeszülött orvos 12-szer emberi agyát. Arcát a fotókon az éppen akkor emelt kormánytagok helyett X alakban keresztül húzta - ez a jobbikos vezér is, Vona nevét felvéve a Miskolc-kiliániaknak -, személyiségét megszűntették. Állítólag a pszichózist az öcsémen a menhely hajtotta végre.

Nem tudtam nézni a szenvedését, Cseh Károly a róla szóló történetet 1991-ben Feketebárányra javította át. Nagyon sokan voltak bűnösek sorsában, nemcsak jegyzők, mentősök, rendőrök, hanem a média háromnegyed része is az összes elmeosztállyal együtt, amelyek reformálják önmagukat, különösen 1995 óta, egy barcikai Margó nevű dr. M. betege fekete özvegyként való megjelenése óta a kórházban.

Tisztában vagyok azzal, hogy vannak szerepjátékosok, akiket legyőztek, vannak gonosz karmikus szülöttek, akiket kitermeltek, ezek győzelemittasan élik csodálatos életüket, de azt is tudom, hogy rengeteg táppénz csaló van. 1998-ban Petrezselyem-szigeteki háborsút mutattak, ahogyan kiabáltak Amerikának a négerek mindenfélét, egymás ellen hadakoztak, s itt a II-es fokú orvosi bizottságon velem együtt ült egy Petrezselyem nevű cigány férfi, vagyis olyan érzésem volt, hogy a az egészségügy emberei a cigánysággal ismétlik a média történéseit is.

A miskolci orvosi bizottság orvosai között volt olyan, aki egy mázsa krumpliért százalékolta le a cigányokat, melyekről az emberek tudtak, ezért félve mentek az orvosi bizottságokra.
1989-ben megszűntették a bányákat. Egyik bányász ismerősöm, aki már azóta élvezi magas nyugdíját elhagyva a borsodi körzetét is karmikus színhelyének, leányait férjhez adta, három gyerekesként már régóta ember áldozásból élt, pénzt adott a vasgyári kórház akkori sebészének azért, hogy adjon papírt neki a bizottsághoz, s mellette munkát is tudott végezni.

A mezőkövesdi orvosi bizottság vezetőjéről beszélték régebben, hogy korrumpálható, tartottam is tőle, mert utána odakültek engem. Az egész vizsgálat olyan volt, mint egy színjáték, kezdve a ravasz róka kinézetű asszisztensnővel, amelyik arcára rossz volt még ránézn is, annyira lesült róla a ravaszság, a rosszindulat.

Nem kérem, hogy válasszák szét a megérdemelt betegségeket a meg nem érdemelt emberekétől, de rengeteg táppénz csaló van, s ez mint írtam, a rendszerváltással kezdődött, a munkahelyek felszámolásával. Addig, míg munkahelyeket nem biztosítanak, nem lehet szétválasztani a nyugdíjrendszert és a rokkantságit, mert emberek százezrei kerülnek az utcákra betegen, eltekintve azoktól, akik valóban csalók és tudnak, bírnak dolgozni. Szerintem éppen nekik van a legnagyobb hangjuk.

Nekem minden napom szenvedéssel telik, gondolkodásom 1997-ben alakilag meglassult Medveczky Ilona Mici Mackós régi és a Kovács-féle új Pagony meseszereplők helyett, én értelmiség legyőzés áldozataként nem érdemlem meg, hogy teljes százszázalékos rokkantnak tekintsenek. 1998-as agyi defectes állapot óta írni alig vagyok képes, mint ahogyan a volt férjem kiabálta mindig a Bertalan utcai lakók és nyanyák sorsát rám terhelve, elintézi, hogy még takarítónőnek se vegyenek fel. Vaszily Mária betegein 1995 óta haladnak végig már ismétlésben is. Majd elkezdem bemásolni Benedek István BI Aranyketrecét is, melyből kiderül, a honfoglaló puszta népe valójában valamennyi karmikus bolond, már minden szerepet eljátszottak, amire érdekes módon emlékeznek is.

Csodára van szükségem, olyan csodatévőre, aki felveszi a harcot a hóval, esővel pusztító hatalom ellen, az elektromos médiával, kiszedi a testbe küldött élő, eleven csapásokat. Innen emelték egész keletet, az emberek gyengék voltak ahhoz, hogy védekezzenek a pusztító hatalmak ellen. A karmikusok között szép számmal vannak olyan cigányok is, amelyek szenesként meghalnak, eltemetik őket, majd ismét feltámadnak. Ezekkel a szenes cigányokkal temettettek 1945 előtt és talán után is. A médiába állították be a nevüket, s már elég régi múltjuk van. A történelem ismétlés miatt születtek a halottak, akik sziklákban múltak el megint, hiszen a világ kezdetével indultak születésemkor, az összes megjelent könyvet ismételve és végrehajtva, beleértve a meséket is.

Remélem, nevünket a jövő majd tisztázni fogja, s nem úgy maradunk fenn, ahogyan a sánta karmikus S. László és társai Sátoraljaújhelyben híresztelték, hogy mi vagyunk a betegek. Az emberek soha nem lehetnek betegek, nincs karmikus múltjuk, előző életük, tisztán születtek és tisztán haltak meg. Irigységből tettek tönkre engem, mert tehetséges, szép és ötös tanuló voltam, még a gyerekeimet is cigányság helyett áldozták meg, valamint a simontornyi elmeosztály helyett, innen kezdték 1986-ban a torzításokat.

Minden szereplőt megmentettek, minden bábot felemeltek, pedig a báb olyan, mint a falkavezér népe, önálló döntésre nem képes. A kormány jutalmazza a megmentettek miatt harcoló feketéket, mint a Bábu vagy előadóját, aki a Táncdalfesztiválon adta elő Bábu vagy számát.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: asszisztensnővel, nyugdíjrendszert, rehabilitáljanak, győzelemittasan, szerepjátékosok, polgármesternek, foglyuggatóknak, belgyógyászatra, felszámolásával, álmoskönyvemben, szörnyetegének, feketebárányra, megfenyegetett, gyerekkoromban, elmeosztállyal, százszázalékos, erkölcstelenül, horrorisztikus, beszállították, szétválasztani, lecigányozták, beszélgettünk, munkahelyeket, elutasították, megszűntették, bizottságokra, meseszereplők, születésemkor, levelezgettem, személyiségét, augusztusában, apokaliptikus, szanatóriumba, betegségekről, megrokkanásom, aranyketrecét, fejem megtámadásra, karmikus elmeosztályi, sérült aura, törések mentén, fekete mágikus, aurára tapadnak, testbe hatolnak, elektromos csapásoknak, református börtön, fejemet hátul, elektromos suttogó, ideig hallható, csanyiki szanatóriumba, vasgyári belgyógyászatra, körzeti orvos, asztalt verte, Cseh Károly, Nyírő Gyula, Vörös Oroszlán, Zorobabel Talmud, Zoltán Erika, Padúr Ildikó, Medveczky Ilona Mici Mackós, Vaszily Mária, Benedek István BI Aranyketrecét,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.09. 21:39 Illegális bevándorlás - Migrációkutató: 2050-re 500 millióval nő a migráció...
12.09. 21:23 Női kosárlabda NB I - Győzött a Cegléd
12.09. 21:13 Hasogdzsi-gyilkosság - Amerikai sajtóértesülések: Trump veje tanácsokat ado...
12.09. 21:03 Szénászky Zsoltot választották polgármesterré Nagytőkén
12.09. 21:03 Jégkorong Erste Liga - Három vereség után újra csíkszeredai siker
12.09. 20:56 Nagy Sándor lett Tibolddaróc polgármestere
12.09. 20:37 Férfi röplabda NB I - A Kazincbarcika és a Pénzügyőr is könnyedén győzött
12.09. 20:37 Női röplabda Extraliga - Négy szettben nyert a Vasas
12.09. 20:26 Jégkorong Erste Liga - Gálázott Bécsben a Ferencváros
12.09. 20:05 Szlovák jégkorongliga - A MAC és a DVTK is nyert
Tudjátok ?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
Mennyi ideig élhet egy benti macska?
Mennyire káros a szervezetre a dohányzás?
Milyen sorozatokat lenne érdemes néznem?
Már lehet kérdést feltenni?
még több kérdés
Blog Címkék
Már útra kelt a Télapó  A tökéletes forralt bor ( rece...  Rózsaszín virág  Négy bibliai fogalom  Kun Elemér: Ajándék  Advent ünnepének,égő gyertyája  Megbocsátás  Fekete tél  Az Uraknak Ura  Télapó  Érdekesség  Gyertya világítson  Hóember  Orchidea  A magyarság önképe az ezredfor...  Igazságosság  Facebookon kaptam  Levél a mikulásnak  Megbocsátás  Egyetem történet 1918-2018 - b...  Az előrelátó okosság tennivaló...  Szandi  Télapó  Megbocsátás  Hóember  Az Ige: igazság  Tizenötödik nap  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Mire irányítjuk és mivel töltj...  Érdekesség  Ablakokba csizma ásít  Megbocsátás  Jézus mondja neked ma!  Horvát Jánosné: Télapó  Facebookon kaptam  Tizenötödik nap  Őszi kép  Télapó  Szèp napot kívánok  Mikulás lány  Macska és egér  Felfelé néztek  Kisőzi  Télapó  Őszi kép  Télapó  Facebookon kaptam  Télapó traktoron  Igazságosság  Érdekesség  Png rózsa  Megbocsátás  Őszi kép  Tizenötödik nap  Komolyzene  Mikulás csízmák  Cicák mikulás sapkában  Mentovics Éva: Üzenem a Mikulá...  Messze földről érkezett . . ...  Rózsa csokor  Ásító bagoly  Jézus születése - Újszövetségi...  Rózsa csokor  Útnak indul Télapó  Idézetek az evangéliumból  Igazságosság  Szèp délutánt  Levél a mikulásnak  Tizenötödik nap  Png rózsa  Idézetek az evangéliumból  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Teréz Anya üzenet adventre  Korcsolyázó télapó  Kellemes kávézást  Megbocsátás  Érdekesség  Szép napot mindenkinek!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Levél a mikulásnak  Bede Anna : Angyal  Télapó  Hóember  Télapó zsákja  Cica a holdon  Mikulás csízmák  Igazságosság  Érdekesség  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Igazságosság  Facebookon kaptam  Te, Mikulás!  Jócselekedetek  Hóember  Érdekesség 
Bejegyzés Címkék
fejem megtámadásra, karmikus elmeosztályi, sérült aura, törések mentén, fekete mágikus, aurára tapadnak, testbe hatolnak, elektromos csapásoknak, református börtön, fejemet hátul, elektromos suttogó, ideig hallható, csanyiki szanatóriumba, vasgyári belgyógyászatra, körzeti orvos, asztalt verte, emberek szerintem, emberiességi törvényeket, züllött alakokkal, karmikus előző, kihalatásra ítélt, éppen akkor, jobbikos vezér, menhely hajtotta, róla szóló, média háromnegyed, összes elmeosztállyal, barcikai Margó, négerek mindenfélét, cigánysággal ismétlik, média történéseit, miskolci orvosi, mázsa krumpliért, emberek tudtak, orvosi bizottságokra, borsodi körzetét, vasgyári kórház, mezőkövesdi orvosi, egész vizsgálat, ravasz róka, megérdemelt betegségeket, rendszerváltással kezdődött, munkahelyek felszámolásával, utcákra betegen, legnagyobb hangjuk, volt férjem, honfoglaló puszta, elektromos médiával, testbe küldött, emberek gyengék, pusztító hatalmak, karmikusok között, szenes cigányokkal, médiába állították, történelem ismétlés, világ kezdetével, összes megjelent, jövő majd, sánta karmikus, emberek soha, simontornyi elmeosztály, falkavezér népe, kormány jutalmazza, megmentettek miatt, asszisztensnővel, nyugdíjrendszert, rehabilitáljanak, győzelemittasan, szerepjátékosok, polgármesternek, foglyuggatóknak, belgyógyászatra, felszámolásával, álmoskönyvemben, szörnyetegének, feketebárányra, megfenyegetett, gyerekkoromban, elmeosztállyal, százszázalékos, erkölcstelenül, horrorisztikus, beszállították, szétválasztani, lecigányozták, beszélgettünk, munkahelyeket, elutasították, megszűntették, bizottságokra, meseszereplők, születésemkor, levelezgettem, személyiségét, augusztusában, apokaliptikus, szanatóriumba, betegségekről, megrokkanásom, aranyketrecét, , ,
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 418 db bejegyzés
Összes: 6866 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 619
  • e Hét: 619
  • e Hónap: 4413
  • e Év: 370628
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.