Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Isteniáldás-háromszög az égen
  2013-07-19 09:36:19, péntek
 
   
  Olyan bolygóállás lesz az égen 2013. június 26-a és augusztus 8-a között, amilyen 165 éve nem volt. Sőt akkor se volt ilyen erős hatású...
Megnéztük, mit hoz ez az egyes jegyek számára.

A háromszög három csúcsán lassú bolygók állnak, s így garantálják, hogy ezt mindenki meg fogja érezni - méghozzá abszolút pozitív értelemben, ugyanis a három fényszög (az ún. trigon), amiből összeáll a háromszög, jupiteri fényszög, a létező legjobb. A három bolygó a Jupiter, a Szaturnusz és a Neptunusz.

Neptunusz az intuíció bolygója, legutóbb 165 éve állt ezen a helyen, a Halak jelében, ahol a legjobban érzi magát, vagyis a legtöbb kedvező hatást adja. Közel 14 évig tartózkodik egy jegyben. 2012. február óta erősíti a megérzéseinket, de most nyáron a Jupiterrel és a Szaturnusszal ,,szövetkezve" hihetetlen dolgokat fog eredményezni.

Szaturnusz az idő, Jupiter a tér

Mindig jó időben, jó helyen leszünk, ha hallgatunk a megérzéseinkre. Nem tudunk elkésni, nem tudunk rossz helyre menni, csak engedni kell azt a nehezen megfogható, köddé váló intuíciót működni. Természetesen óvatosságra most is szükség lesz, ugyanis a Jupitert szemből támadja a Plútó. Ő a józanságot és a mértéktartást szimbolizálja itt, mert a Bak jelében áll.

Mivel a háromszög, más néven királytrigon víz jegyekben lesz (Rákban a Jupiter, Skorpióban a Szaturnusz és Halakban a Neptunusz), a romantika, a szentimentalizmus és az érzelmeken alapuló kapcsolatok kerülnek előtérbe ezen a nyáron. Azok a babák, akik ez alatt a konstelláció alatt születnek, rendkívüli képességekkel, tehetséggel fognak bírni, főleg művészetek és spiritualitás terén. Nézzük pontosan, hogy a 12 jegy szülötteinek miben segít ez a bolygóállás, és mire kell ügyelniük:


KOS

Amiben jó: Ingatlanügyekre remek ez a bolygóállás, de bármilyen lakásfelújítás, otthonszépítés, kertrendezés, kerítésfestés szóba jöhet. Természetesen a magánélet és a család kerül előtérbe. Nem kizárt, hogy bővülni fog a család egy-két új taggal. Ezen túl a meditáció is szuperül fog menni. Érdemes ilyesmit tanulni, vagy agykontrollt, vagy autogén tréninget stb...

Amiben óvatosnak kell lenni: A Kosoknak a munkájukra kell vigyázniuk. Ha a magánéletüket beviszik a munkahelyükre és/vagy hibáznak, mert családi ügyekkel vannak elfoglalva, akkor bajba kerülhetnek. A feletteseikkel és a kollégáikkal is meg kell tartaniuk a három lépés távolságot. Most nem szerencsés haverkodni azokkal, akikkel együtt dolgoznak.


BIKA

Amiben jó: Sorsszerű találkozás vár a Bikákra ezen a nyáron. Akár van párjuk, akár nincs, most valaki elrabolhatja a szívüket. Észnél kell lenniük, ha nem akarják az aktuális kapcsolatukat veszélybe sodorni. De az is előfordulhat, hogy itt az ideje lezárni a régit, és teret engedni az új szerelemnek. Közben a barátaik száma gyarapodhat, ami sok vidám programot jelent.

Amiben óvatosnak kell lenni: A Bika-szülötteknek a közlekedésben és a kommunikációban is óvatosnak kell lenniük. Gyorsan megvan a baj, ha szétszórtak vagy fegyelmezetlenek. Szóval könnyű megtalálni az ,,ellenszert": legyenek mindig mindenkivel mindenhol korrektek, és figyeljenek oda az éppen aktuális feladatra! Így minden rendben lesz.

IKREK

Amiben jó: Karrier, pozíció, pénzügyek - az Ikrek életében ezeket a területeket érinti az a háromszög, ami idén nyáron az égen lesz. Ennek okkal fognak örülni. Már alig várják, hogy végre könnyebb legyen az életük. Megdolgoztak azért, ami most jön. Minden a kezükre játszik. Nem lesz panaszuk, ha hallgatnak a megérzéseikre. Akkor is, ha ebben eddig nem volt elég tapasztalatuk...

Amiben óvatosnak kell lenni: Az a pénz, ami bejön, hihetetlen sebességgel el is mehet, ha nem lesznek nagyon elővigyázatosak. Remek befektetések fognak előkerülni. De okosabb ezeket egy szakértővel átbeszélni a döntés előtt. Ezzel párhuzamosan minden kiadást jól át kell gondolniuk, nehogy adósságba keveredjenek. Csak így maradhatnak pluszban.

RÁK

Amiben jó: Június 26-án a Jupiter, a Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója belép a Rák jelébe, és itt lesz 12 hónapig. Ez azt jelenti, hogy a Rákok mellé áll a szerencse. Különösen a nyári hónapok lesznek szuperek, ugyanis az isteni áldás háromszöge közvetlenül érinti a Rák-szülötteket. Egyetlen tanács van számukra: éljenek, de ne éljenek vissza a szerencséjükkel!

Amiben óvatosnak kell lenni: A Rákok számára legfontosabb dolog kerülhet veszélybe: a párkapcsolatuk. Úgy tűnik, a másik fél ezt a nyarat kevésbé lelkesen fogja megélni, sőt keserűen és hitetlenül kritizálhatják a Rákokat. A türelem és a szeretetteljes tolerancia a leghatékonyabb módszer, a szakítás elkerülésére. Azok a Rákok, akik még nem találták meg a párjukat, ne most keressék!

OROSZLÁN

Amiben jó: Elkerülhetetlen, sorsszerű feladatok várnak az Oroszlánokra ez alatt a konstelláció alatt. Elsősorban a munkájukban lesznek nagyobb terhek. Ahhoz, hogy elbírják, sőt kitűnően abszolválják, be kell vonniuk segítőket, szóval muszáj lesz csapatjátékossá válniuk. Ez az egyetlen megoldás, ami szerencsére mindenki számára sikerrel végződik...

Amiben óvatosnak kell lenni: Az Oroszlán jegyében születetteknek idén nyáron az egészségükre kell a leginkább vigyázniuk. Kerüljék a tűző napot és a dermesztő, légkondicionált helyiségeket is. A szélsőséges hőmérsékletek megbetegíthetik őket. Ez vonatkozik az ételekre és italokra is. Kerüljék a jéghideget és a tűzforrót is! Így nem fognak ágynak dőlni a legnaposabb időben.

SZŰZ

Amiben jó: A Szűz-szülöttek most nyáron sok érdekes, okos emberrel fognak találkozni. Mindenkitől tanulhatnak valamit. Akkor is, ha korban, rangban vagy tapasztalatok terén le vannak maradva a Szüzekhez képest. A ,,lemaradás" csak egy bizonyos értelemben igaz. A bölcs Szűz képes észrevenni, hogy mit tanulhat a másiktól. Mindez belépő egy olyan korszakba, ahol sima az út felfelé.

Amiben óvatosnak kell lenni: A szerencse csak akkor áll a Szüzek mellé, ha gyermeki részüket engedik érvényesülni. Nem a naivitásra, hanem inkább a kreativitásra gondoljanak! Mindig minden helyzetben legyenek rugalmasak, és ne a problémára, hanem a megoldásra koncentráljanak! Ekkor fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejükből.


MÉRLEG

Amiben jó: Úgy tűnik, a magánélet kicsit háttérbe szorul a Mérlegek életében az idei nyáron. Ez nem azt jelenti, hogy nem jut idejük a szeretteikre, hanem azt, hogy a hozzájuk méltó mértéktartással kell prioritást állítaniuk. Nem baj, ha a hétköznapokban a karrierépítés és a munka, hétvégén a család dominál. Így a hét mérlege mindig kielégítő lesz...

Amiben óvatosnak kell lenni: A kritikus pont a család lesz. Valószínűleg ők most többet szeretnének kapni a Mérlegekből, és rosszul fogják viselni, ha ez nem megy. A béke kedvéért muszáj lesz velük is foglalkozni. De meg kell értetni velük, hogy az egzisztencia, a munka nem öncélú, hanem az egész család megélhetését és jólétét szolgálja.

SKORPIÓ

Amiben jó: Július 8-án Szaturnusz, a Nagy Sors bolygója befejezi hátráló mozgását, és végre elindul előre. Ez azt jelenti, hogy a Skorpiók július 8-ig legyenek türelmesek, és a régi ügyeket tegyék rendbe! Utána elindulhatnak előre, és építhetik a jövőjüket. Közben ne lepődjenek meg, ha érettebben, felelősségteljesebben látják a világot és az egész sorsot!

Amiben óvatosnak kell lenni: Akár vezetnek, akár nem, legyen körültekintőek az utakon! Balesetveszélyt mutatnak a bolygók. Szerencsére a baj elkerülhető, közlekedjenek lassabban, tartsák be a szabályokat, és engedjék el azokat, akik rohannak! Nem kell senkit kioktatni és/vagy udvariasságra tanítani. Majd a sors megtanítja nekik...

NYILAS

Amiben jó: Mesébe illő vagy filmszerű az, ami a Nyilas-szülöttekre vár ezen a nyáron. Jobb, ha nem akarnak semmit irányítani, csak hagyják, hogy a dolgok menjenek a maguk útján! Lesz valami vagy valaki, ami vagy aki elbúcsúzik. Ezt a veszteséget el kell fogadniuk. És bízzanak benne, hogy cserébe kapnak a sorstól ,,kártérítést"! Mert így lesz...

Amiben óvatosnak kell lenni: A pénzükre és minden értékükre fokozottan kell vigyázniuk a Nyilasoknak. Ha tömegben vannak egy piacon vagy koncerten, szorítsák magukhoz a pénztárcájukat! Ha strandra mennek, nem elég, ha letakarják törölközővel a cuccokat. Bízzák rá valakire, vagy még jobb, ha az értékmegőrzőbe teszik! Az elővigyázatosság hiánya veszélyes.

BAK

Amiben jó: Hiába tesznek úgy a Bakok, mintha kemények és érzéketlenek lennének, jön valaki, aki meglágyítja a szívüket. Ez a nyár nagy találkozást tartogat a Bakok számára. Ha már van párjuk, akkor nem az új, hanem a meglévő érzelmek erősödnek fel. Eljegyzés, esküvő vagy összeköltözés lehetséges. Ha ezen már túl vannak, akkor keressenek más módot a kapcsolat megerősítésére!

Amiben óvatosnak kell lenni: Idén nyáron a Bakok legveszélyesebb ellenfelei önmaguk lesznek. Úton-útfélen a saját elégedetlenségük lesz a legbosszantóbb. Kritikusan és mogorván láthatják a világot és az embereket. Ezt erőnek erejével, tudatosan át kell fordítani ahhoz, hogy élvezetes, kellemes és minél vidámabb legyen ez a nyár.

VÍZÖNTŐ

Amiben jó: A Vízöntők szeretnek, szeretnének minden kötöttségtől függetlenedni. De a normális élethez szorosan hozzátartozik a keretek és szabályok betartása. Ha szorgalmasan dolgoznak a Vízöntők, akkor eddig még nem látott sikerben lesz részük. Ez újabb lendületet ad nekik, amivel minden akadályt le tudnak győzni. Nem kell ebben hinniük. Csak teszteljék le...

Amiben óvatosnak kell lenni: Idén nyáron a legveszélyesebb a pletyka lesz a Vízöntők számára. Tilos bármilyen szóbeszédnek hitelt adniuk. Járjanak utána a hír igazságtartamának! Vagy ha ez nem lehetséges, akkor maradjanak csendben, és tegyenek úgy, mintha semmit nem hallottak volna. Ezzel elkerülhetik, hogy kínos helyzetbe keveredjenek.

HALAK

Amiben jó: Az a háromszög, ami az égen lesz idén nyáron, a Halak-szülöttek számára kevésbé látványos, de annál kellemesebb lesz. Hátradőlhetnek, és nyugodtan engedhetik, hogy a sors működjön. Természetesen nem a sült galambot kell várniuk, hanem tegyék azt, amit az élet elvár tőlük. De nem kell semmiben megfeszülniük vagy rágörcsölniük. A többi már nem az ő feladatuk...

Amiben óvatosnak kell lenni: Igaz, hogy a szerencse a Halak jegyében születettek mellé áll most, de ez nem azt jelenti, hogy ezzel dicsekedniük kéne. Sőt jobb, ha titkolják, mert a barátokból irigyek, sőt ellenségek válhatnak. Ha ezt tudják előre, könnyebb megelőzniük a bajt. Így talán megkímélhetik magukat az olyan csalódásoktól, amelyek megviselnék érzékeny lelküket...

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elégedetlenségük, elővigyázatosság, fegyelmezetlenek, elkerülhetetlen, legveszélyesebb, ingatlanügyekre, elővigyázatosak, mértéktartással, kommunikációban, szerencséjükkel, balesetveszélyt, légkondicionált, megbetegíthetik, csapatjátékossá, koncentráljanak, körültekintőek, hétköznapokban, legbosszantóbb, értékmegőrzőbe, megerősítésére, pénztárcájukat, lakásfelújítás, kritizálhatják, otthonszépítés, szeretetteljes, születetteknek, leghatékonyabb, megérzéseinket, hátradőlhetnek, párkapcsolatuk, megérzéseinkre, feletteseikkel, tapasztalatuk, udvariasságra, szaturnusszal, kapcsolatukat, égen 2013, egyes jegyek, háromszög három, három fényszög, létező legjobb, három bolygó, intuíció bolygója, legjobban érzi, legtöbb kedvező, nehezen megfogható, mértéktartást szimbolizálja, érzelmeken alapuló, konstelláció alatt, család kerül, család egy-két, munkájukra kell, Fortuna Major, Nagy Szerencse, Nagy Sors,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.14. 22:42 Illegális bevándorlás - Bakondi: a belügyminiszter vezetésével elemző-érték...
12.14. 22:42 Férfi kézilabda SEHA Liga - Zágrábban győzött a Veszprém
12.14. 22:12 Lezárták a Ferihegyi út egy részét
12.14. 22:02 Timişoara 30 - Orbán: suntem pregătiţi pentru a construi o nouă Europă Cent...
12.14. 21:42 Négy nemzet bajnoksága - Tóth Ivett megvédte magyar bajnoki címét
12.14. 21:32 Labdarúgó NB I - Korábbi eredmények
12.14. 21:32 Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella
12.14. 21:32 Labdarúgó NB I - Döntetlent játszott a Honvéd és az Újpest
12.14. 21:32 Labdarúgó NB I - Góllövőlista
12.14. 21:02 Férfi kosárlabda NB I - Idegenben nyert a Szolnok, otthon a Kaposvár
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép téli napokat  Mosonmagyaróvári Vetítő –...  Teher lettem  Isten igazsága  Tékozlás és elhívás  Luca-napi búzaültetés  Élvezze a hétvégét  Üdvösség  Böjt  Kellemes kávézást  Jó reggelt , szép napot  Karácsony  Díszes fenyő ág  Győzött az élet  Öttevény  December 13 - Luca napja (fejl...  Luca napja  Mennyei örökség  Facebookon kaptam  Karácsonyi csokor  Este van már  Luca-napi hagymakalendárium  Kapcsolat Krisztussal  Élvezze a hétvégét  Karácsonyi lámpa  Szép napot  Szép estét  Végső cél  Erkel Ferenc: Hunyadi László-L...  Indulnak az esküvőre  Áldott Adventi várakozást Mind...  Rilke: A hattyú  Rózsaszín rózsák  Facebookon kaptam  Páncsics Hedvig Közeledik...S...  Kellemes hétvégét kívánok  Reménység  ADVENT harmadik vasárnap  Böjt  Karácsony  Cuki kislány fenyőfával  Karácsonyi képek  Ragyogj fel mindannyiunk szívé...  Öttevény  Mesés téli kép  Szép estét  Sárga rózsa  Vanília krém  Welkomme  Rózsaszín rózsák  Harangok  A szívek melegében  Áldott Adventi várakozást Mind...  Lucia név:  Isten áldása legyen Mindnyájun...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sok virág - és a fiatal pár  Rózsaszín rózsák  Virágok kosárban  Facebookon kaptam  Téli kép  Böjt  Ajándékok  Dsida Jenő Közeleg az emberfia...  Facebookon kaptam  Harangok  Facebookon kaptam Krisztina...  Welkomme  Végső cél  Mesés téli kép  Téli este  Krumplisaláta  Szèp napot kívánok  Naplemente  3 gyertya Advemtre  Szent Lúcia története  Karácsonyi lámpa  Telefonáló kislány  2. adventi hét szombat 12.14  Indulnak az esküvőre  Karácsony  ÉRDEMES ÉLET "A legszebb nap?...  Mesés téli kép  Facebookon kaptam  Luca napja  Ferenc pápa a Guadalupei Szűza...  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Karácsony - jön a 3 király is  Rövid pályás úszás Országos Ba...  Győzött az élet  Luca-nap – dologtiltó na...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Keresztes Szent János áldozópa...  Téli este  Facebookon kaptam  Karácsonyi csokor  Kisfiú sapkában  Facebookon kaptam  Győzött az élet 
Bejegyzés Címkék
égen 2013, egyes jegyek, háromszög három, három fényszög, létező legjobb, három bolygó, intuíció bolygója, legjobban érzi, legtöbb kedvező, nehezen megfogható, mértéktartást szimbolizálja, érzelmeken alapuló, konstelláció alatt, család kerül, család egy-két, munkájukra kell, magánéletüket beviszik, három lépés, aktuális kapcsolatukat, ideje lezárni, barátaik száma, éppen aktuális, területeket érinti, égen lesz, kezükre játszik, szakértővel átbeszélni, döntés előtt, nyári hónapok, isteni áldás, nyarat kevésbé, szeretetteljes tolerancia, leghatékonyabb módszer, szakítás elkerülésére, munkájukban lesznek, egyetlen megoldás, egészségükre kell, leginkább vigyázniuk, tűző napot, szélsőséges hőmérsékletek, legnaposabb időben, bizonyos értelemben, bölcs Szűz, olyan korszakba, szerencse csak, kreativitásra gondoljanak, megoldásra koncentráljanak, magánélet kicsit, idei nyáron, hozzájuk méltó, család dominál, kritikus pont, család lesz, béke kedvéért, egész család, régi ügyeket, egész sorsot, sors megtanítja, dolgok menjenek, maguk útján, sorstól &#8222, piacon vagy, értékmegőrzőbe teszik, elővigyázatosság hiánya, nyár nagy, meglévő érzelmek, kapcsolat megerősítésére, saját elégedetlenségük, normális élethez, pletyka lesz, sors működjön, sült galambot, élet elvár, barátokból irigyek, olyan csalódásoktól, elégedetlenségük, elővigyázatosság, fegyelmezetlenek, elkerülhetetlen, legveszélyesebb, ingatlanügyekre, elővigyázatosak, mértéktartással, kommunikációban, szerencséjükkel, balesetveszélyt, légkondicionált, megbetegíthetik, csapatjátékossá, koncentráljanak, körültekintőek, hétköznapokban, legbosszantóbb, értékmegőrzőbe, megerősítésére, pénztárcájukat, lakásfelújítás, kritizálhatják, otthonszépítés, szeretetteljes, születetteknek, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 338 db bejegyzés
Összes: 8112 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 652
  • e Hét: 3952
  • e Hónap: 9238
  • e Év: 180396
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.