Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nincs Cím
  2014-04-04 08:53:05, péntek
 
   
  MIÉRT ELLENZIK A HATÁSOS, TERMÉSZET ADTA GYÓGYMÓDOKAT? ITT A VÁLASZ!

VAJON MIÉRT?
VAJON KINEK, VAGY KIKNEK AZ ÉRDEKE EZ?


Ahhoz, hogy jobban megértse a “Miért?"-re a választ, most jöjjön egy részlet Dr. Ghislaine Lanctot, Az egészségügyi maffia című könyvéből:
,,Ismerjük meg Mr. Smith-t!

Mr. Smith egy gyógyszergyártó cég elnök- vezérigazgatója.
Ha mi lennénk Mr. Smith, akkor az ő helyében az első dolgunk az lenne, amikor reggel beérünk az irodába, hogy megkérdezzük az alkalmazottainkat:

“milyen eredményeket értünk el az egészség javulása terén?"
Büszkék lennénk termékeink jótékony hatására.
De mi nem vagyunk Mr. Smith!
Ugyanis Mr. Smith egy olyan multinál dolgozik, amely a pénzemberek birodalmához tartozik.
Nekik csak a profit számít.
Mr. Smith nem gyógyszerész!
Üzleti iskolában szerzett diplomát, s alaposan felkészült termelékenységből, pénzügyekből, hatékonyságból és marketingből.

Neki csak egyetlen dolog számít, a vastag vonal alatti szám, a nyereség.

Tudja, hogyan aknázza ki nyersanyagát: a népet.
Terméke: a gyógyszer.
Értékének mérőeszköze: a tőzsde.
Ha a cég részvényeinek ára emelkedik, meg fogja tartani állását, és nagy jutalékot kap. Ha zuhan, el fogja veszíteni munkáját.
Mit csinál tehát Mr. Smith, amikor reggel megérkezik az irodájába?

Ellenőrzi a tőzsdét!

Így hát világossá válik, hogy Mr. Smith-nek:
1. Annyi orvosságot kell eladnia, amennyit csak lehetséges.
Ennek elérésére nem válogat az eszközökben:
Hazugság, csalás, információ eltitkolása
Bármilyen taktikához képes folyamodni azért, hogy a cég pénzügyi teljesítményét javítsa.

A gyerekeket, nőket és férfiakat ugyanúgy gyógyszerezésnek veti alá, mint az időseket.
És egész népességeket fog beoltani.
És mindezt a hatóságok (...) hallgatólagos beleegyezésével.
Marketing költségvetése két-háromszorosa a kutatási büdzsének.
Legfontosabb ügynökei az orvosok.
Mr. Smith egyetemeken képzi őket, ahol ellenőrzi a tananyagot. Aztán szakmai konferenciákkal és tudományos publikációkkal műveli őket, amelyeket ő finanszíroz.
Brosúrákat tesz ki várótermeikbe.
Kutatási adományokkal, ajándékokkal és más kedvezményekkel, pl. egzotikus utazásokkal jutalmazza meg őket. (...)
Legfontosabb vevője a köznép, akihez közvetlenül folyamodik:
Magazinokkal, ,,ismeretterjesztő cikkekkel".
Újságokkal, újonnan piacra dobott termékek hírével, hadd kérjék azokat a betegek orvosaiktól és gyógyszerészüktől.

Alapítványokon keresztül, amelyek “tájékoztatják" a nyilvánosságot bizonyos betegségek veszélyeiről, a megelőzés szükségességéről, és hogy mennyire fontos a segítségnyújtás azoknak, akik elkapták a betegséget.

Nyilvános helyeken, mint a bevásárlóközpontok és iskolák, ahol információkkal szolgál betegségekről és azok gyógyszeres kezeléséről.
A televízióban, vagy közvetlenül a termékeit reklámozva, vagy közvetve, a gyógyszeripar figyelemre méltó kísérleti erőfeszítéseit hirdetve.

2. Gondoskodik róla, hogy termékei csak enyhítsék, de ne gyógyítsák meg a betegségeket, ezáltal biztosítva a betegségekből származó bevételt.

3. Nem törődik azzal a ténnyel, hogy az orvosságai megbetegítik az embereket. Tény, hogy a káros mellékhatásaik rendkívül gyakoriak, de ez újabb gyógyszerek szedéséhez vezet, ami egyszerűen jó az üzletnek.

4. Gondoskodik róla, hogy a gyógyszereket ráerőltessék a páciensekre (ha betegek, ha nem). Olyan bürokratákkal tárgyal, akik az egészségügyi kiadásokról döntenek.

5. Kiiktatja a versenyt. Harcol az olcsóbb, hasonló összetételű, jogilag nem védett termékek gyártóival és a természetes (növényi) ellenszerek készítőivel. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy az alternatív gyógymódok gyakorlását betiltsák. Mivel ő irányítja az egészségügyi és politikai hatóságokat, ez nem nehéz feladat.

6. A termékeit érintő információk, a törvényhozás és a gazdasági/pénzügyi döntések irányítására törekszik. Célja elérése érdekében ott ül számos igazgatói tanácsban, (...) bizottságban, és aktív társadalmi életet él, hogy befolyásolhasson másokat - házalással és lobbizással.

7. Gondoskodik róla, hogy a tudományos kutatás jövedelmező legyen. Eléri, hogy saját kutatási költségei minimálisak legyenek, hogy a kutatásokat közpénzekből támogassák (...), és hogy olyan jól jövedelmező készítményeket fejlesszenek ki, amelyek kizárólagos szabadalma az ő kezében van.

8. Gondoskodik arról, hogy a termékeit a lehető legmagasabb áron árulják. Hogy ezt elérje, szabadalmaztatja őket. A szabadalom védi a termék monopóliumát, és ennek eredményeként annak monopolista eladási árát.

Mr. Smith mindent szabadalmaztat, azt is, ami szabadalomképes, azt is, ami nem az. Nem tétovázik, hogy elérje, hogy az ENSZ és szervei bizonyos gyógynövényeket ,,világörökséggé" nyilvánítsanak. Ily módon ki tudja sajátítani a kizárólagos jogot, betiltja, vagy szabadalmaztatja őket, és uzsoraárakon árusíthatja portékáját még azoknak is, akik valójában birtokolják őket.

Mr. Smith egészen odáig is elment, hogy a semmiből teremtsen ,,valamit", az érintettek tiltakozása ellenére - ez A BIOLÓGIAI ANYAG FÖLÖTTI SZELLEMI TULAJDON JOGA.“
Az orvostanhallgatók tudatos gyógyszerszemléletre nevelése, a szintetikus gyógyszerek és mellékhatása

kirajzolnak egy tényleges “egészségügyi maffiát".
Az “egészségügy" szó mögött egy nagyon jól felépített “betegségipar" húzódik meg.
A betegségiparnak “ügyfelekre" van szüksége, akik megveszik a készítményeit.
A betegségipar csillapíthatatlan nagyravágyását mutatja, hogy nem elégszik meg egy-egy vásárlással, az a célja, hogy jó törzsvásárlói legyenek.

A betegségipar legjobb törzsvásárlói pedig a beteg emberek.
A betegségipar célja az, hogy az embereket minél hamarabb ( gyermek kor, fiatal felnőtt kor) rávegye a gyógyszerek szedésére, majd a mellékhatások következtében egy életen át gyógyszerfüggőkké tegye őket.
Forrás: feltarulagazsag.blogspot.hu
KÖZZÉTETTE - TUDNODKELL
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Címkék: szükségességéről, szabadalmaztatja, gyógyszerezésnek, befolyásolhasson, ismeretterjesztő, gyógynövényeket, konferenciákkal, segítségnyújtás, kedvezményekkel, vezérigazgatója, beleegyezésével, szabadalomképes, gyógyszergyártó, feltarulagazsag, betegségiparnak, világörökséggé, szabadalmaztat, erőfeszítéseit, készítményeket, publikációkkal, mellékhatásaik, alapítványokon, nyilvánítsanak, nagyravágyását, teljesítményét, információkkal, nyilvánosságot, hatékonyságból, részvényeinek, tájékoztatják, törzsvásárlói, bürokratákkal, várótermeikbe, gyógyszereket, költségvetése, betegségekből, egészségügyi maffia, első dolgunk, egészség javulása, olyan multinál, pénzemberek birodalmához, profit számít, vastag vonal, kutatási büdzsének, betegek orvosaiktól, nyilvánosságot bizonyos, megelőzés szükségességéről, segítségnyújtás azoknak, termékeit reklámozva, gyógyszeripar figyelemre, betegségekből származó, orvosságai megbetegítik, Nincs Cím, MIÉRT ELLENZIK HATÁSOS, TERMÉSZET ADTA GYÓGYMÓDOKAT, VAJON MIÉRT, VAJON KINEK, VAGY KIKNEK AZ ÉRDEKE EZ, Ghislaine Lanctot, Ugyanis Mr, BIOLÓGIAI ANYAG FÖLÖTTI SZELLEMI TULAJDON JOGA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szeretem ujjad karcsuságait,  Jánosházy György: Fogd a kezem  39 ígéret  Bornyi Veronika haiku verse  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Tanmese  Ott van  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Egy barátság története  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Szabó T. Anna - Pitypang  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam Krisztinától  Különleges  Facebookon kaptam  Tavaszi este  IGEN így  Facebookon kaptam  Csend  Azért kaptad  Mindent de mindent visszakap  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Mindig lesz olyan  Önmaga ellenére  40 felett  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimna...  Martin Buber, A haszidim meséi  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Kertem  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szeretem ujjad karcsuságait,  Ma van a magyar költészet napj...  Különleges  Paul David Tripp Április 12  Egy tavasz  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Latinovits Zoltán tollából  Jázmin  jó reggelt  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  39 ígéret  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Paul David Tripp Április 14  Segíts neki dicsérni Téged  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Somlyó Zoltán - Orgonával  Előfordul, hogy  Hamvas Béla  Dóró Sándor: Embernek maradni  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Reményik Sándor: Pierrot &...  Anyámról való emlékek  Minden tavaszból őrizz..  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egészségügyi maffia, első dolgunk, egészség javulása, olyan multinál, pénzemberek birodalmához, profit számít, vastag vonal, kutatási büdzsének, betegek orvosaiktól, nyilvánosságot bizonyos, megelőzés szükségességéről, segítségnyújtás azoknak, termékeit reklámozva, gyógyszeripar figyelemre, betegségekből származó, orvosságai megbetegítik, káros mellékhatásaik, gyógyszereket ráerőltessék, egészségügyi kiadásokról, alternatív gyógymódok, termékeit érintő, tudományos kutatás, kutatásokat közpénzekből, lehető legmagasabb, szabadalom védi, termék monopóliumát, kizárólagos jogot, semmiből teremtsen, érintettek tiltakozása, orvostanhallgatók tudatos, szintetikus gyógyszerek, tényleges &#8220, betegségiparnak &#8220, betegségipar csillapíthatatlan, betegségipar legjobb, beteg emberek, betegségipar célja, embereket minél, gyógyszerek szedésére, mellékhatások következtében, szükségességéről, szabadalmaztatja, gyógyszerezésnek, befolyásolhasson, ismeretterjesztő, gyógynövényeket, konferenciákkal, segítségnyújtás, kedvezményekkel, vezérigazgatója, beleegyezésével, szabadalomképes, gyógyszergyártó, feltarulagazsag, betegségiparnak, világörökséggé, szabadalmaztat, erőfeszítéseit, készítményeket, publikációkkal, mellékhatásaik, alapítványokon, nyilvánítsanak, nagyravágyását, teljesítményét, információkkal, nyilvánosságot, hatékonyságból, részvényeinek, tájékoztatják, törzsvásárlói, bürokratákkal, várótermeikbe, gyógyszereket, költségvetése, betegségekből, betegségekről, készítményeit, mellékhatások, eredményeként, következtében, gyógyszeripar, hallgatólagos, legfontosabb, betegségeket, gyógymódokat, egészségügyi, birodalmához, megkérdezzük, ráerőltessék, veszélyeiről, televízióban, eredményeket, megbetegítik, betegségipar, magazinokkal, törvényhozás, monopóliumát, népességeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 888
  • e Hét: 4398
  • e Hónap: 6293
  • e Év: 57084
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.