Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Májusról (2014)
  2014-04-30 15:30:18, szerda
 
   
  Május hónapja során láthatjuk majd a lekerülését azon láncoknak rólunk, amik november óta csörögnek rajtunk folyamatosan. Minden egyes héten újabb és újabb ilyen korlátozó erő tűnik el, és egyre magasabb fokozatokba tudunk majd kapcsolni. Az elején döcöghet a történet még, de mint a biciklizéssel, itt is hamar bele fogunk jönni, és rátalálhatunk arra a harmóniára, ami már jópár hónapja vár rá, hogy visszatérjünk hozzá! :)

Április 30, szerda és Május 12, hétfő között érezzük majd a 'földelődést', mint amikor a repülő leszállt, vagy fordítva, a vakond előjött, és harmonikusabban tapasztaljuk az életünket fizikaibb síkokon. (Nap Bikában szextilben Jupiterrel Rákban)

Május 1, csütörtökön még inkább szabadnak érezhetjük a cselekedeteinket a világi síkokon, amit kitaláltunk, amiért eddig dolgoztunk, elkezd majd formát ölteni, a világi szinteken is megvalósulni. (Merkúr kilép együttállásból Nappal Bikában)

Május 1, csütörtök és Május 5, hétfő között mindehhez a 'világiasodáshoz' kapcsolódhat egyfajta visszahúzó bűntudat, óvatosság is, induljunk ezért lassan, körültekintően, lépésről-lépésre. (Merkúr Bikában szembenállásban Szaturnusszal Skorpióban)

Május 3, szombaton ismét olyan fényszög indul, amire nagyon várok, és aminek hiányát nagyon érezzük egy pár hete. Ez a hatás visszahozza fokozatosan a Rendet, a Spiritualitást, a magasabb Jót az életünkbe. (Jupiter Rákban trigonba lép Szaturnusszal Skorpióban)

Ugyanezen a napon a Vénusz bolygó belép a Kos csillagjegybe. Magasabb aspektusában ez új Párkapcsolat születését, meglévő újraformálódását, energiával feltöltődését jelenti, tágabb értelemben a Harmónia Születését. Alacsonyabb aspektusában ez tovább erősíti a nők elférfiasodását, amit a Mérlegben március és május között hátrafelé haladó Mars még inkább fokoz. Érdemes több nőnek már nem levágatni a haját rövidre, a konditermeket most már hagyni egy kicsit kiürülni, mert a hosszú távú hatása ennek eléggé nagy káosz lesz, már az is, de ez egy külön cikk témája lehetne. Itt még azt a tippet érdemes figyelembe venni, hogy minél jobban akar valamit egy nő, és minél hevesebben és türelmetlenebbül tesz érte, annál messzebbre kerül tőle. Ennek a tanácsnak, tippnek különösen az év második felében lesz nagy jelentősége.

Egy harmadik hatás itt a felfrissülésünket, a külvilág felé fordulásunkat eredményezi. Az a 'nyugtató', 'fájdalomcsillapító', amit a Nagy Kereszt utolsó időszakára kaptunk, már kimegy itt belőlünk. (Nap Bikában kilép szextilből Neptunusszal Halakban)

Május 4, vasárnap ismét olyan nap, amikor oda kell, hogy figyeljünk a komfortérzetünkre, általánosságban az emberi kapcsolatainkra, hogy jól tudjuk magunkat érezni, és ne nagyon bántsunk meg senkit. Fontos, hogy ez lesz a Nagy Kereszt feloldódása előtt az utolsó ilyen nap. (Nagy Kereszten a Hold is, Rákban, együtt Jupiterrel)

Május 6, kedd és Május 15, csütörtök között olyan érzetünk lesz, mint amikor hosszú bezártság után kinyitnak egy ajtót, és szabadok vagyunk, de még nem tudjuk elhinni. Figyeljük, hogy nem-e cselről van szó, nem-e valami probléma van, azzal, amit kapunk, és mikor visznek vissza oda, ahol eddig még kevésbé jó volt. A dolog iróniája, hogy ha nem figyelünk oda, ez az attitűd önbeteljesítő jóslattá képes válni, 'megmérgezve' azt, ami valójában teljesen rendben van életünk világi szintjein. (Nap Bikában szemben Szaturnusszal Skorpióban)

Május 7, szerda és Május 15, csütörtök között, mindezzel párhuzamosan, olyan fényszög lesz aktív, ami teljesen megboríthatja a nemeket, mind globális, mind egyéni szinteken. A Mars és a Vénusz egymás csillagjegyeiben, egymással szemben olyan erőt képviselhet, mint amit a vihar előtti feszültségként érzékelünk, szinte tapintható lesz ez a fajta elektromosság. Próbáljuk mély tisztázásokkal és minél egyszerűbb dolgokkal tölteni ezt az egy hetet. Itt is még a lépésről-lépésre haladás elve van érvényben teljes mértékben.

Május 8, csütörtök és Június 4, szerda között a hónap leghosszabb, leginkább átívelő hatását találjuk, amolyan 'surranópályán'. Két apróbb bolygó a Merkúr és a Vénusz alkotja, egy finom, lágy fényszöggel. Ebben a majdnem egy hónapban szinte kötelező jelleggel érdemes ismerkedni, randevúzni, kimenni a szabadba, élvezetes dolgokat csinálni. Aki eddig frusztrált volt a Párkapcsolat hiánya miatt, itt tud a legnagyobb eséllyel találkozni valakivel. Arra érdemes figyelni, hogy lassan kell felépíteni az itt indult kapcsolatokat, ha hosszabb távon akarjuk őket, mert a fényszög hatása gyors fellángolás után gyors lelohadást eredményez alaphelyzetben. (Vénusz Kosban-Bikában szextilben Merkúrral Ikrekben-Rákban)

Május 9, péntek ismét olyan nap tavaly Szeptember 20 után, amikor is a Pluto előreindult, amire mindenki nagyon vár már! :) Ezen a napon kioldódik az Április 9-én indult ún. Nagy Kereszt. Ezt a hónapot az asztrológusok az év legnehezebb hónapjaként emlegették, és mindannyian tapasztaljuk, hogy konfliktusos, pörgős, nagy felfordulásokkal és átalakulásokkal teli négy hét zajlik éppen. Innentől egy kicsit könnyebb lesz majd, az újraépülés, a rendeződés lassan és fokozatosan végbe is tud menni.

Május 9, péntek és Május 14, szerda között egy másik hatás is aktív, mely azt eredményezi, hogy megriadhatunk a szabadságtól, ami így jön. Már rég kinyíltak a kapuk, már régen mehetnénk, de szemünk összezáródik a hirtelen jött fénytől, és tétován indulunk el. Ebben a pár napban zavarodottnak, tanácstalannak, aluszékonynak, lassúnak érezhetjük magunkat szóban, tettben és gondolatban is egyaránt. (Merkúr Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Május 11, vasárnap és Május 20, kedd között szintén olyan hatás aktív, ami segíthet régi, kevésbé funkcionális (pár)kapcsolatok megújulásában, nem működőek felbomlásában, és újak megszületésében. Érdemes ebben az időszakban beiratkozni táncolni, színházba menni, szocializálódni. (Vénusz Kosban együtt Uránusszal)

Május 13, kedd remek nap gyerekvállalásra, egészségügyi beavatkozás elvégeztetésére, lelki terápiára, régi, múltbeli dolgok begyógyítására. (Hold Skorpióban trigonban Neptunusszal Halakban)

Május 13, kedd és Május 23, péntek között túl gyorsan akarjuk majd behabzsolni azokat a dolgokat, melyeket úgy érzünk, kimaradtak az elmúlt fél év visszahúzódásai miatt. Mintha egy napja nem ettünk volna, és most mindent fel akarnánk falni. Induló párkapcsolatoknál figyeljünk arra, hogy ne támasszunk túl nagy elvárásokat és igényeket még a másikkal, és ne akarjunk folyamatokat siettetni - úgy általában az életünk minden területén. (Vénusz Kosban kvadrátban Jupiterrel Rákban)

Május 14, szerdán a korábbi Nagy Kereszt egy másik fényszögkapcsolata is kioldódik, tovább növelve komfortérzetünket és felszabadulásunkat. Szintén nagyon jót tesz az eddig tapasztalt (pár)kapcsolati küszködések enyhülésének, és életünk komfortjának, a jó közérzetünknek helyreállításában. (Uránusz Kosban szembenállása kioldódik Marssal Mérlegben)

Május 15, csütörtökön nagy (pár)kapcsolati fordulat lehet mindenki életében. Amolyan 'delphoi jóslat' ez: könnyen lehet régiek vége vagy újak kezdete ez a nap, egyaránt. (Vénusz fokra pontosan együtt Uránusszal Kosban)

Május 20, kedden a Mars bolygó előreindul ellentétes csillagjegyében, a Mérlegben. Március eleje óta ment hátrafelé benne, megfosztva bennünket a nyugalomtól, a kellemes közérzettől, a pozitív dolgok élvezetétől. Július végéig itt tartózkodik még, de már léééényegesen kisebb hatásfokkal, mint a tavasz első hónapjaiban.

Május 21, szerdán a Nap bolygó belép az Ikrek csillagjegybe. Ez mindig a kiáradás, az aktivitás energiáit hozza el. Érdemes innentől több időt tölteni a barátainkkal, jönni-menni, sokat beszélgetni. Különösen jót tud tenni, hogyha megmozgatjuk így magunkat az elmúlt hónapok 'berozsdásodása' után.
Ugyanezen a napon a korábbi Nagy Kereszt egy másik fényszöge is kioldódik; még egy lánc, addig feszültséget gerjesztő erő hullik majd le rólunk! (Jupiter Rákban kilép szembenállásból Pluto-val Bakban)

Május 22, csütörtök és Május 29, csütörtök között a hirtelen, frissen indult (Pár)kapcsolatunk megremeghet, illetve a régóta húzódó elválások itt ismét valósággá válhatnak. Ha már nagyon régóta küszködünk, érdemes itt mély önvizsgálatot tartani, nem a külvilágban 'szerelgetni' a dolgot, hanem megvizsgálni magunkat belül, hogy mi is történik velünk, és miért. Akik gyereket szeretnének, kerüljék ezt a hetet a próbálkozásokkal itt. (Vénusz Kosban együtt Leszálló Holdcsomóponttal)

Május 23, péntek és Június 2, hétfő között ismételten úgy érezhetjük, még inkább sejthetjük, hogy a szabadság, amivel rendelkezünk az elmúlt hónapok után, túl sok nekünk. Emiatt mondhatunk, vagy tehetünk olyat, ami megbánt másokat, vagy akár magunkat. Olyan érzet ez, mint amikor a rab annyira megszokja a börtönt, hogy ismét elkövet valamit, csak azért, hogy visszamenjen zárt, de megszokott közegébe, a zárkájába. Legyünk itt bátrak, konstruktívak, merjünk az ismeretlenbe haladni, ne ismételgessük nem működő mintáinkat. Az már biztosan nem működik, ha huszadszorra próbáljuk, akkor sem fog, csináljunk-gondoljunk valami újat, nagyot és merészet. (Nap Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Május 24, szombat remek nap valamilyen rituálé elvégzésére, imádkozásra, tanfolyamra menésre, lelki gyakorlatok végzésére. Bárhol is legyünk, szenteljük meg ezt a napot valamivel, lehetőleg minél hosszabban és mélyebben, mert nagyon-nagyon erős spirituális energiák lesznek aktívak. (Szaturnusz Skorpióban fokra pontos trigonban Jupiterrel Rákban)

Május 25, vasárnap és Június 6, péntek között végre elkapjuk majd a fonalat, és utolérjük saját magunkat. Itt már valóban világossá válik a mi magunk számára is, hogy szabadok vagyunk, erősek, és amit szeretnénk, képesek is vagyunk megtenni. Legyünk nagyon aktívak itt, intézzünk mindent a külvilágban, amit csak lehet, most mehetünk, és sikeresek is tudunk lenni benne. (Nap Bikában trigonban Marssal Mérlegben)

Május 28, szerda ismét tökéletes nap randevúzásra, gyerekvállalásra, tegyünk ezen a napon valami kellemeset, élvezeteset, magunknak és másoknak élvezeteset. (Vénusz Kosban-Bikában szextilben Merkúrral Ikrekben-Rákban)

Május 29, csütörtökön a Vénusz bolygó belép a Bika csillagjegybe, ami nagyon pozitív dolog, mert ez az egyik hely, ahol otthon van. Segít majd konszolidálni életünket: induló kapcsolatokat stabilizálni tudja, lehetővé teszi, hogy március-április során befektetetett időnk-energiánk megtérüljön. Ez a pihenés, aratás, béke időszakát tudja elhozni.

Június 1, vasárnap a korábbi Nagy Kereszt egy másik fényszöge is kioldódik, még inkább növelve békénket és a harmóniát. Segít majd azoknak, akik költöznének, házat adnának vagy vennének, akik nem tudtak eddig egyről a kettőre lépni Párkapcsolatilag, Családilag, Gyerekvállalás tekintetében. Általánosságban véve a küszködés, az egyet-előre-egyet-hátra motívuma oldódik itt fel, és végre haladhatunk teljes gőzzel. (Jupiter Rákban kilép kvadrátból Uránusszal Kosban)

Kinylínak hát a kapuk, amik eddig bezártak, és amolyan szobafogságban tartottak minket érzelmileg és fizikai szinteken is. Nyúljunk mégis vissza állandó jelleggel az elmúlt hónapok tapasztalataihoz is, erőt és kontrollt merítve belőlük. Ahogy indul és gyorsul az életünk fizikai síkokon is, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy esünk le a lóról, húzzuk hát kicsit a kantárt, és lassítsuk a folyamatokat tudatosan. Minden menni fog magától, a mi dolgunk a keretek, a meder biztosítása. A ló lábát sem kell emelgetni, vágtázik ő. Amennyiben tartjuk a gyeplőt rendesen, élvezhetjük majd a száguldást, hogy ismét zajlik az élet. Élvezzük is ki, megérdemeljük, és ránk is fér a hosszabb téli hónapok után.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Címkék: újraformálódását, gyerekvállalásra, felfordulásokkal, csillagjegyeiben, cselekedeteinket, próbálkozásokkal, türelmetlenebbül, tapasztalataihoz, párkapcsolatilag, holdcsomóponttal, elférfiasodását, megszületésében, szembenállásban, harmonikusabban, világiasodáshoz, kapcsolatainkra, általánosságban, elvégeztetésére, átalakulásokkal, szocializálódni, csillagjegyében, szembenállásból, visszahúzódásai, alaphelyzetben, együttállásból, tisztázásokkal, feszültségként, berozsdásodása, begyógyítására, gyerekvállalás, spiritualitást, szobafogságban, tanácstalannak, közérzetünknek, körültekintően, csillagjegybe, lekerülését azon, elején döcöghet, repülő leszállt, vakond előjött, életünket fizikaibb, világi síkokon, világi szinteken, hatás visszahozza, haját rövidre, konditermeket most, kicsit kiürülni, hosszú távú, külön cikk, tippet érdemes, harmadik hatás, külvilág felé, Jupiterrel Rákban, Nappal Bikában, Merkúr Bikában, Szaturnusszal Skorpióban, Jupiter Rákban, Harmónia Születését, Nagy Kereszt, Neptunusszal Halakban, Nagy Kereszten, Vénusz Kosban-Bikában, Merkúrral Ikrekben-Rákban, Merkúr Ikrekben, Vénusz Kosban, Hold Skorpióban, Uránusz Kosban, Marssal Mérlegben, Uránusszal Kosban, Pluto-val Bakban, Leszálló Holdcsomóponttal, Szaturnusz Skorpióban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.21. 21:42 Porrobbanás történt egy visontai üzemben
10.21. 21:22 Krónika 12. rész (azonnali kérdések, terrorizmus elleni konferencia, napire...
10.21. 21:01 Netanjahu visszaadta kormányalakítási megbízását az államelnöknek
10.21. 20:52 Dömötör: ez nem egy cirkusz, hanem a parlament
10.21. 20:52 Uzsorázás miatt börtönbüntetésre ítélték Nyírpilis polgármesterét
10.21. 20:52 Önkormányzati választások - Visszaélés miatt újra kell szavazni Kisberénybe...
10.21. 20:51 Cambridgei kutatók "mesterséges levelet" hoztak létre, amely képes szintézi...
10.21. 20:42 ITM-államtitkár: az innováció ad lehetőséget a tudományos eredmények gyakor...
10.21. 20:41 Kaderják Péter: az energiaellátás függőségének csökkentése áll a nemzeti en...
10.21. 20:32 Walesi-magyar - Kleinheisler eltiltás miatt nem játszhat
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
A "B2" vitaminról  Szèp estét kedves látogat...  A "K" vitaminról  Facebookon kaptam Krisztina...  Png nő  Png nő  Harmónia......  Őszi kép  Harmónia......  Facebookon kaptam  Vágyakozó  Sexy nő kalapban  Harmónia......  Őszi színek  Jó reggelt , szép napot  Füle Lajos : Magadra tudod-e v...  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rakodás  Szép estét  Oltalmazzuk az ÉLETET  Őszi kép  Szép virágok  Őszi kép  Jó reggelt , szép napot  Kihúzlak  Facebookon kaptam  Őszi kép  Cirmos rózsa  Őszi kép  Bordó rózsák  Facebookon kaptam  Sárga rózsa  Szép virágok  Kellemes hétvégét  Nem megsértődni  Őszi levelek  Reggeli üdvözlet - Manfredtől  Tévelygés  Újraélesztés - Czeizel Ilona b...  Png kislány  Png csokor vázában  Kihúzlak  Őszi kép  Facebookon kaptam  Vidám, szép napot  Kellemes hétvégét  Harmónia......  Természetes fájdalomcsillapító...  Kellemes hétvégét  Szülinapra  Szőlők  Őszi kép  Megfojtalak  A hajnövekedés feltételei  Szép virágok  Gyümölcstál  Süni virág csokorral  A. Túri Zsuzsa versei  Őszi levelek  Jó éjszakát  Vidám, szép napot  Kellemes délutánt kívánok!  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Tévelygés  Harmónia......  Png nő  Vágyakozó  Ábrándozó  Látogatható lesz a cella - Pi...  Facebookon kaptam  Neked adom magam  Vágyakozó  Őszi kép  Harmónia......  Facebookon kaptam  Sárga rózsa  Png nő  Oltalmazzuk az ÉLETET  Facebookon kaptam  Png virág  Harmónia......  Szép őszi napot  Őszi kép  Facebookon kaptam  Neked adom magam  Jó reggelt , szép napot  Jó reggelt kedves látogatóimna...  A hajnövekedés feltételei  Egy bolgár orvos véleménye  Kellemes hétvégét  Jó reggelt , szép napot  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Png kislány  Őszi kép  Megfojtalak  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor 
Bejegyzés Címkék
lekerülését azon, elején döcöghet, repülő leszállt, vakond előjött, életünket fizikaibb, világi síkokon, világi szinteken, hatás visszahozza, haját rövidre, konditermeket most, kicsit kiürülni, hosszú távú, külön cikk, tippet érdemes, harmadik hatás, külvilág felé, emberi kapcsolatainkra, utolsó ilyen, dolog iróniája, attitűd önbeteljesítő, vihar előtti, fajta elektromosság, lépésről-lépésre haladás, hónap leghosszabb, hónapban szinte, legnagyobb eséllyel, fényszög hatása, napon kioldódik, kicsit könnyebb, rendeződés lassan, másik hatás, hirtelen jött, időszakban beiratkozni, életünk minden, korábbi Nagy, eddig tapasztalt, kellemes közérzettől, pozitív dolgok, tavasz első, aktivitás energiáit, elmúlt hónapok, másik fényszöge, régóta húzódó, külvilágban &#8217, ismeretlenbe haladni, napot valamivel, napon valami, egyik hely, kettőre lépni, életünk fizikai, folyamatokat tudatosan, meder biztosítása, gyeplőt rendesen, hosszabb téli, újraformálódását, gyerekvállalásra, felfordulásokkal, csillagjegyeiben, cselekedeteinket, próbálkozásokkal, türelmetlenebbül, tapasztalataihoz, párkapcsolatilag, holdcsomóponttal, elférfiasodását, megszületésében, szembenállásban, harmonikusabban, világiasodáshoz, kapcsolatainkra, általánosságban, elvégeztetésére, átalakulásokkal, szocializálódni, csillagjegyében, szembenállásból, visszahúzódásai, alaphelyzetben, együttállásból, tisztázásokkal, feszültségként, berozsdásodása, begyógyítására, gyerekvállalás, spiritualitást, szobafogságban, tanácstalannak, közérzetünknek, körültekintően, csillagjegybe, szaturnusszal, önbeteljesítő, konditermeket, feltöltődését, fordulásunkat, aluszékonynak, ismételgessük, konstruktívak, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 312 db bejegyzés
Összes: 8086 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 388
  • e Hét: 818
  • e Hónap: 10295
  • e Év: 146926
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.