Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Terroristák a Parlamentben
  2018-12-13 18:56:12, csütörtök
 
   
 

TERRORISTÁK A PARLAMENTBEN
Profile picture for user Stoffán György
2018.12.12 13:47


Már értem és világosan látom, hogy a proli gőg, a hatalomvágy és a gyűlölet, a butaság, a magyarság elleni gyilkolási vágy hová vezeti a nép által választott törvényhozást, s milyen úton jut el egy ország a vérontáshoz, a kommunista és liberális hazudozás következtében. Már világos előttem az is, hogy Kun Béla páncélvonatából milyen arccal léphetett ki Szamuely egy-egy akasztás előtt, s milyen önhitt és önelégült lehetett, amikor a katolikus pap, az egyszerű paraszt, a hivatalnok vagy a rabbi utolsó vonaglását látta a kötélen.

Ma megismertem a terrorista arcát, amikor Brüsszelben vagy Párizsban öl, vagy gyermeket erőszakol egy félreeső kapualjban... Mert ami ma történt a magyar Parlament épületében, az nem volt más, nem más (hisz még folyik a terror), mint terrorizmus egy nemzet ellen, milliók ellen, a haza és a nép jövője, jelene ellen...

Látom ezeken az arcokon a Gyímesbe berontó oláh gyilkosok ábrázatát, és látom Avram Jancut, amikor magyar asszonyokat gyilkoltak emberei Zalatnán, és látom a délvidéki szerbek vérbenforgó szemét, miként magyarok ezreit gyilkolják Tito véreskezű kommunista bandái...

Mert ez a söpredék éppen úgy viselkedik, éppen olyan tekintettel takarja el a magyar címert egy uniós ronggyal, és ölni is képes, ez a söpredék amely belesípol Európa legnagyobb politikusa, Orbán Viktor arcába, s erővel akadályozza meg, hogy a Ház elnöke feljusson a pulpitusra. Igen, ez 1919. mai levonata. Egy másik logika szerint működő gyűlölethullám, ami mindent megenged magának, hiszen félremagyaráz, hazudik, és állítja, hogy a Ház elnöke bujkál a nép elől, mert nincs a pulpituson, amit ők zártak le, hogy fel ne juthasson.

És az örök dilemma miatt nem is lesz rend. Mert állandóan a nemlétező demokráciát emlegetjük mi, itt a jobboldalon, bármilyen rendbontás, hazaellenes megnyilvánulás történik. Ha megütik a Miniszterelnököt, az sem baj, mert demokrácia van... s a másik dilemma, hogy ki, mit szól majd, ha rendet teszünk... És félünk, mert még nem próbáltuk ki a gyurcsányi rendteremtést: Katonaság, rendőrség... szemkilövés, viperahasználat...

Az 1%-os söpredék pedig, nagy hangon, nagy és nagyon idegen pénzért vért kíván. És ha nem lépünk nyomatékosan, nem összecsinálva magunkat Európától és a hazai szellemi fogyatékosok sokaságától, és nem vágunk oda végre ennek a hazaáruló bandának, akkor végünk lesz, mert az történik majd, ami 1919-ben és 1948-tól történt. Háború van, amelyben ellenségeink hadserege benyomult a mi hátországunkba, sőt, a parlamentbe is.

Ha hagyjuk, megérdemeljük a jövőt. Ha nem hagyjuk, akkor is megérdemeljük a jövőt... csak nem mindegy milyen és melyik jövőről beszélünk...

Stoffán György


Terroristák a Parlamentben

LinkLökdösődés, kiabálás, sípszó, így fogadták el a "rabszolga törvényt?"

Link


Agresszió és kereszténygyűlölet

LinkAnarchisták tomboltak a parlamentben, a követőik tomboltak a városban

LinkIlyen volt a csűrhe a tegnap este!

LinkKarácsonyi gyűlölet Budapest utcáin

LinkMost kaptuk: Minden, amit a túlóratörvényről, “rabszolgatörvényről" tudni szeretnél - Íme

Link
Dologtalan élősködő paraziták!... Na, véreim! Ezek bontottak tegnap karácsonyfát! Ezek, akikkel normális, magára valamit is adó ember soha, sehol, semmilyen kulturált társaságban nem keveredik! És nem, ezek nem a honfitársaink! Ez csak a dologtalan, élősködő csürhe, amelyiknek csajozás/pasizás helyett maradt a Pornhub, meg a szexpartner keresők, a drog, az alkohol vagy éppen mimdkettő egyszerre! A károkért pedig a számlát ki kell küldeni! A kedves szülők, esetleg azok a politikusok fizessék, akik utcára hívták ezeket az undorító elemeket, aztán közéjük dobva a gyeplőt 9 óra után angolosan távoztak!


Elfogadhatatlan az ellenzék viselkedése!


Szégyenletes események helyszíne volt tegnap a parlamenti szavazás ideje alatt az Országház. A politikailag erőtlen ellenzék fizikailag próbálta megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját.

Nem engedték a levezető elnököt a pulpitusra és megengedhetetlen stílusban kiabáltak, miközben anarchista módon zavarták az ülést. Ez ma a teljes magyar ellenzék. Hazudnak és hisztériát keltenek.

Az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában. Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését. Talán, ha komolyan vennék munkájukat, többet is elérhetnének. Tetteikkel most is önmagukat minősítették!!!
Legtöbb embernek fogalma sincs erről...


Nem tudom miért nem beszélünk a megtörténtekről?

De azt se értem,hogy a Magyar Lobbi miért nem áll ki legalább olyan mértékben a nemzeti vagyon elherdálásának a megvédésében mint a Paks ll mellett ?
Egyre jobban lehet megérteni, miért nem lehet felelősségre vonni azokat akik az adófizetők pénzét mai napig és még 15- 17 éven keresztül lopni fogják!
Ez a kár amit a nemzetnek okoznak több mint két és félszerelése a Paksi atomerőmű bővítésének .
Továbbá az is érthető ezek után, hogy azok a baloldali vezetők ( nem annyira a szimpatizánsaik) miért támogatják az EU bevándorlási politikáját!
Ezt a témát napi renden kell tartani!
Gy.Á.

LEGTÖBB EMBERNEK ERRŐL FOGALMA SINCS - DE IGAZ!!!

Az ország legnagyobb kiárusítója, Gyurcsány Ferenc olyan szerződéseket kötött külföldi gigavállalatokkal, amelyek árát mind a mai napig nyögjük.
Kik is voltak a szerződő (kedvezményezett) cégek?
Az M6 Duna Autópálya Koncessziós Zrt. koncessziós társaságot 2004-ben a PPP (köz- és magán-együttműködés) projektek területén vezető német Bilfinger Berger BOT GmbH, az osztrák piacon több mint 125 éve jelen lévő Porr Infrastruktur GmbH, és a főként Közép-Európában tevékenykedő Swietelsky International Baugesellschaft.

2002-2010-közti beruházásait a fenti cégek vitelezték ki. A beruházásoknak 90%-át. egy jól kitalált PPP -konstrukcióban valósították meg.

Mi ennek a lényege?

Ezzel a PPP -konstrukcióval mindenki jól járt csak az állam fizetett rá de keményen.
Az építőipari cég megépíti a beruházást. Átadás után az építő cég tulajdonába kerül a megépített létesítmény. Az építményt a tulajdonos bérbe adja az államnak.

Bármennyire is meglepő, Gyurcsányék még az autópályákat is eladták a külföldi befektetőknek.

Az autópálya-matrica októbertől 500 forinttal, januártól pedig az e-útdíj 5,8 százalékkal emelkedik majd.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy hová kerülnek az útdíjrendszerbe befizetett összegek?

Nos, a válasz nagyon egyszerű.

A közutak használata pénzbe kerül, a múlt évben összesen 216 milliárd forintot jelentett mindez.
Az útdíjrendszer 2018-ban pedig nettó 187 milliárdot termelt az állami költségvetésnek.

Azaz termelne, de a bevételek jelentős része elmegy Gyurcsány előnytelen szerződéseire.
Többek között az is kiderült, hogy a közutak fenntartása megközelítőleg 80-90 milliárd forintba kerül, de emellett az államnak évente ki kell fizetnie egy 110 milliárdos koncessziós díjat az autópályák tulajdonosainak.

Így az M5-ös és az M6-os autópályák, hidak és egyéb létesítmény építési költségeit többszörösen fizethetik ki az adófizetők 2031-ig és 2038-ig, hiszen ekkor járnak le a gyurcsányi szerződések nagy része.

Amúgy ezeket a szerződéseket az állam nem tudja felmondani, tehát a költségvetésbe befolyt összegeket magánkézben lévő külföldi cégeknek kell kifizetnie. Ezen beruházásokat egy jó-pár év múlva a szerződések lejárta után az állam megvásárolhatja a piaci áron a tulajdonostól.

De honnan vette a külföldi építő a beruházáshoz szükséges pénzt?

Mivel a beruházás az ország területén épül ezért az országnak járó EU-s támogatásokat igénybe vette.

Így épült meg mintegy 3500-milliárgos beruházás 2002-2010-közt. A mai napig fizeti az állam a több száz milliárdos évi bérleti költséget.

Ezekből a beruházásokból a nemzeti kormány 2018-ig mintegy 1250-milliárdos létesítményt megvásárolt.
A maradék több mint 2250-milliárdos értékért tovább kell fizetni a bérleti díjat mindaddig míg a a szerződés le nem jár és akkor állam
megvásárolhatja ezeket a létesítményeket is.

Sajnos a lakosság ezekről a zseniális üzletekről mit sem tud.

,,Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből."
(Margaret Thatcher )Választói vélemény Szabó Tímea képviselő asszonynak


Szabó Tímea Képviselő Asszony!

Amikor Juhász Péter és bandája belesípolt a Himnuszba egyik nemzeti ünnepünkön, azt hittem, hogy ennél már nincs lejjebb. Hát van!

Ez pedig az, amit Önök ma műveltek a Magyar Nemzet Történelmi Parlamentjében! Nem minősítem kedvem szerint ezt az egész szégyenletes bohózatot, mert még meg találnék feledkezni magamról. De kifejezetten kikérem magamnak, hogy Ön engem sértegessen a nagy nyilvánosság előtt!

Márpedig ha az általam is megválasztott 2/3-os keresztyén-demokrata jobboldal demokratikusan megválasztott, nagyra becsült és szeretett Miniszterelnökét, Orbán Viktort ilyen tiszteletlen, pimasz és bicskanyitogató módon megsérti azzal, hogy az arcába fütyül, ezzel engem és a velem választó nagy többséget, sok millió komoly embert, súlyosan megbántotta!!!

Pedig Ön az, akinek tudnia kell, hogy nem is lenne helye a Parlamentben, ha nem vetemedett volna arra a burkolt választási csalásra, hogy 20 évvel fiatalabb kori és jól kikozmetikázott arcképét minden villanyoszlopra kirakatja Óbudán, hogy a felületesen ítélő, az esztétikára viszont nem érzéketlen óbudai választók egy részét megtévessze, és így nyerjen el méltatlanul egy értékes képviselői helyet az arra sokkal méltóbb jobb oldali jelölt elől. Ráadásul úgy, hogy Önt Óbudán jóformán senki sem ismerte!

Nyugodjon meg, ha most lenne választás, Ön már nem jutna be Óbudáról a Parlamentbe, hiszen egyetlen életképes javaslatot sem tett eddig a Képviselőházban, annál inkább játszott arra az oldalra, mely pl. a migráns-kérdésben az Európa halálos ítéletét jelentő határozatokat vagy éppen a hitvány és hazug fércmunkát jelentő Sargentini jelentést is támogatta.

Ön szégyent hozott Óbudára! Ezért méltatlan a képviselői helyre!

Egyedüli érdeme ez alatt az idő alatt, hogy gyermeket szült a hazának.

Jó lenne, ha a felnevelését választaná főhivatásának. Erre nem kizárható domináns EQ-ja és alig sugárzó IQ-ja mellett sokkal inkább alkalmas lehet, mint a HAZA nagy léptékű ügyeivel foglalkozni! Mely utóbbira nem elég a verbális intelligencia, bölcsesség is szükséges lenne. Aminek láthatólag nincs birtokában!

Én nem vagyok közszereplő, engem nem lehet sértegetni, Ön pedig ezt tette Orbán Viktor miniszterelnök úr tiszteletlen provokálásával, aki már több évtizeden át hazai és nemzetközi viszonylatban bizonyította alkalmasságát erre a felelős posztra, aláhúzva választói, így az én választásom helyességét is. Ön megérdemli, hogy általános negatív politikai magatartásáért és ezért a maiért is elnyerje azt, ami ezekért jár! Ha majd ennek eljön az ideje, emlékezzék a szavaimra!

Őszintén elmondtam a véleményemet. Nem a megbántás, csupán a jogos bírálat szándékával. Ha mégis megbántottam volna, tűrje méltósággal.

Mint ma tette Önnel Orbán Viktor miniszterelnök úr is, aki bölcs ember, s tudja, hogy mit kell és mit nem kell elviselnie. Mert ő valódi közszereplő a szó legmélyebb értelmében is.

Egy óbudai, nem Önt választó nyugdíjas Választópolgár.

N. S., dr.tech.
 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: megengedhetetlen, miniszterelnökét, miniszterelnököt, túlóratörvényről, létesítményeket, bicskanyitogató, páncélvonatából, kedvezményezett, viperahasználat, megtörténtekről, szocialistákkal, villanyoszlopra, megvásárolhatja, kikozmetikázott, szimpatizánsaik, képviselőházban, tulajdonosainak, útdíjrendszerbe, elfogadhatatlan, baugesellschaft, költségvetésnek, megnyilvánulás, parlamentjében, költségvetésbe, megközelítőleg, magatartásáért, provokálásával, demokratikusan, miniszterelnök, gyűlölethullám, beruházásoknak, konstrukcióval, konstrukcióban, elherdálásának, ütköztetésében, bebizonyította, magyarság elleni, egyszerű paraszt, hivatalnok vagy, rabbi utolsó, terrorista arcát, félreeső kapualjban…, magyar Parlament, nemzet ellen, délvidéki szerbek, söpredék éppen, magyar címert, uniós ronggyal, söpredék amely, másik logika, örök dilemma, nemlétező demokráciát, TERRORISTÁK PARLAMENTBEN, Stoffán György, Avram Jancut, Orbán Viktor, Magyar Lobbi, LEGTÖBB EMBERNEK ERRŐL FOGALMA SINCS, Gyurcsány Ferenc, Duna Autópálya Koncessziós Zrt, Bilfinger Berger BOT GmbH, Porr Infrastruktur GmbH, Swietelsky International Baugesellschaft, Margaret Thatcher, Szabó Tímea, Szabó Tímea Képviselő Asszony, Amikor Juhász Péter, Magyar Nemzet Történelmi Parlamentjében, Orbán Viktort, Pedig Ön, Önnel Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.13. 22:02 Önkormányzat 2019 - Sveiczer Sándor (FIDESZ-KDNP) Heves polgármestere
10.13. 22:02 Önkormányzat 2019 - Hernádi Ádám (FIDESZ-KDNP) Esztergom polgármestere
10.13. 21:53 Önkormányzat 2019 - Koós Csaba Tibor (FIDESZ-KDNP) Barcs polgármestere
10.13. 21:52 Önkormányzat 2019 - Dr. Filvig Géza (FIDESZ-KDNP-KJE) Kalocsa polgármestere
10.13. 21:52 Önkormányzat 2019 - Ormai István (Nagyatádért) Nagyatád polgármestere
10.13. 21:52 Önkormányzat 2019 - Főpolgármester - RÉSZEREDMÉNY (56,11 százalék)
10.13. 21:52 Önkormányzat 2019 - Jobbik: megtörni látszik a Fidesz uralma
10.13. 21:49 Önkormányzat 2019 - Dr. Göbl Richárd (2011 EGYESÜLET) Budakalász polgármest...
10.13. 21:48 Önkormányzat 2019 - Szücsné Posztovics Ilona (DK-JOBBIK-LMP-MSZP-MOMENTUM-P...
10.13. 21:48 Önkormányzat 2019 - Dr. Fülöp György (Tiszaújvárosi Lokálpatrióták-MSZP) Ti...
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Ferenc pápa: Hitünk valódiságá...  Egy kedves kutyus  Őszi kép  10 érem lett az Úszó V.B. - Du...  Szép őszi napot  Napraforgó  Egy hajón  Facebookon kaptam  Őszi kép  Boldogasszony Anyánk a Notre D...  Egy kedves kutyus  Jó éjszakát  Őszi csendélet  Facebookon kaptam  A ferencesek üzenete Szent Fer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hallgatnak a fák  Őszi kép  Őszi kép  Őszi kép  Sexy nő  Jó reggelt kedves làtogat...  Vidám, szép napot  Az olvasás segít élni  Őszi dekoráció  Gombák  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Őszi csendélet  Szép őszi napot  A gyermekek nem születnek ross...  Őszi csendélet  Boldogasszony Anyánk a Notre D...  Posertube  Szép álmokat , jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png virág  Szép őszi napot  Szèp estét kedves látogat...  Őszi levelek  Szép hetet  Gerbera csokor  Isten szava teremtő szó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila: Istenem  Egy rózacsokor  Tóbiás Tünde versei  Üzenet...  A hulló falevelek szépsége  Szőlők  Őszi kép  ISL csapatok úszó versenye 201...  Naplemente  Őszi ajtódísz  Kellemes délutáni időtöltést  Őszi kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Változhatsz  Facebookon kaptam  Nő a padon  József Attila: Istenem  Megyek az utamon, némán, csend...  Kislány sapkában  Állatok , avagy mit gondolok r...  Kis Szent Teréz-búcsút ünnepel...  Őszi levelek  Őszi kép  Facebookon kaptam  A fénykép hatalma  Sexy nő  Jó reggelt kedves làtogat...  Diók kosárban  Őszi ajtódísz  Őszi kép  ISL csapatok úszó versenye 201...  Png nő  Reggeli gondolatok  Őszi kép  Png virág  Isten személyes megismerése  Facebookon kaptam  Az aradi vértanúk minorita gyó...  Csakrahangolás ( Ősfa )  Posertube  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Angyal és szív  Jó reggelt , szép napot  Őszi kép  A hulló falevelek szépsége  Őszi csendélet  Facebookon kaptam  Őszi levelek  Őszi kép  Postás viccek  Szép csokor  Üzenet...  Moretti Gemma: Majd elfelejtek... 
Bejegyzés Címkék
magyarság elleni, egyszerű paraszt, hivatalnok vagy, rabbi utolsó, terrorista arcát, félreeső kapualjban&#8230, magyar Parlament, nemzet ellen, délvidéki szerbek, söpredék éppen, magyar címert, uniós ronggyal, söpredék amely, másik logika, örök dilemma, nemlétező demokráciát, másik dilemma, gyurcsányi rendteremtést, 1%-os söpredék, hazai szellemi, hazaáruló bandának, történik majd, követőik tomboltak, tegnap este, szexpartner keresők, alkohol vagy, károkért pedig, kedves szülők, politikusok fizessék, undorító elemeket, ellenzék viselkedése, parlamenti szavazás, politikailag erőtlen, levezető elnököt, teljes magyar, ellenzék ezzel, politikai vitában, érvek ütköztetésében, agresszív fellépésben, választók támogatását, többség akaratának, nemzeti vagyon, megvédésében mint, adófizetők pénzét, nemzetnek okoznak, baloldali vezetők, témát napi, ország legnagyobb, osztrák piacon, főként Közép-Európában, fenti cégek, beruházásoknak 90%-át, állam fizetett, megépített létesítmény, tulajdonos bérbe, külföldi befektetőknek, autópálya-matrica októbertől, útdíjrendszerbe befizetett, válasz nagyon, közutak használata, múlt évben, útdíjrendszer 2018-ban, állami költségvetésnek, bevételek jelentős, közutak fenntartása, államnak évente, autópályák tulajdonosainak, adófizetők 2031-ig, gyurcsányi szerződések, költségvetésbe befolyt, szerződések lejárta, állam megvásárolhatja, piaci áron, külföldi építő, beruházáshoz szükséges, ország területén, országnak járó, több száz, nemzeti kormány, maradék több, bérleti díjat, lakosság ezekről, zseniális üzletekről, mások pénzéből, egész szégyenletes, nagy nyilvánosság, arcába fütyül, velem választó, burkolt választási, felületesen ítélő, esztétikára viszont, részét megtévessze, értékes képviselői, arra sokkal, képviselői helyre, felnevelését választaná, verbális intelligencia, felelős posztra, jogos bírálat, megengedhetetlen, miniszterelnökét, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 213 db bejegyzés
Összes: 3849 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1305
  • e Hét: 1305
  • e Hónap: 15602
  • e Év: 334777
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.