Belépés
kati53.blog.xfree.hu
Blogom az általam talált, érdekesnek és hasznosnak vélt dolgok gyűjteménye.Jó olvasást. Boldog Karácsonyt. P. Kati
1953.06.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Számmisztika-születés
  2009-02-17 12:47:42, kedd
 
   
  ...... ........... .....Mikor születtél?

...Olvasd el a születési dátumodnál ---Milyen vagy !!!!
...De azt is megtudhatodmások milyenek...esetleg !!!!
... Ez számmisztika !!! De igaz !!

...1----Az 1-es szám energiája azt mutathatja, hogy talán több igazgatási képességed és vezetői tulajdonságod van, mint amennyit az életútszámod mutatott.

Bármelyik hónapban is születtél, ha az első napon jöttél a világra, akkor tekintélyes mennyiségű akaraterővel és önbizalommal rendelkezel, és valószínűleg eredeti módon állsz hozzá a problémákhoz.
Az 1-es szám energiája lehet, hogy elmossa a részletek iránti vágyadat és a kezelésükhöz szükséges képességeket, és inkább széles ecsetvonásokkal festesz.
Lehet, hogy érzékeny vagy, de az érzéseidet eléggé elnyomod.

....2---A hónap 2. napján születés bizonyos mennyiségű érzelmet, érzékenységet és intuíciót ad az életút száma által leírtakhoz.
A 2-es szám azt mutatja, hogy társasági lény vagy, és nagyon könnyen és gyorsan szerzel barátokat. Ennek ellenére eléggé izgulsz és ideges vagy nagyobb társaságban.
Melegszívű természeted van, könnyen megérted mások érzéseit, és folyamatosan szeretetre vágysz.
A legtöbb embernél könnyebben leszel depressziós és rosszkedvű, mert az érzelmeid befelé fordulhatnak, és szorongást, zavaros gondolatokat válthatnak ki belőled. Nem könnyű számodra visszatérni a valóságba, amikor beáll a depresszió.

....3 ---Ha a hónap 3. napján születtél, az nagy valószínűséggel sok-sok életerőt kölcsönöz neked. A 3-as szám energiája segít neked abban, hogy mind a fizikai, mind pedig a mentális sorscsapások után nagyon gyorsan talpra állj.
Van bizonyos fokú nyugtalanság a természetedben, de mások felé könnyen tudod azt a képet sugározni, hogy könnyed vagy, és a dolgok kevésbé már nem is érdekelhetnének.
Veled született képességed van arra, hogy kifejezd magad a nyilvánosság előtt, és mindig nagyon jó benyomást teszel másokra. Mivel jól bánsz a szavakkal, nagyon jól megy neked az írás, a beszélés, és valószínűleg az éneklés is.
Energikus vagy, és mindig jó beszélgetőpartner vagy.
Nagyon jó a fantáziád, de hajlamos vagy túlságosan is felosztani az energiáidat, mert túl sok felszínes dologgal foglalkozol.
Gyengéd és szeretetteljes vagy, de néha túlságosan érzékeny vagy, és a hangulatod is nagyon gyorsan tud váltakozni.

....4 ----Ha a hónap 4. napján születtél, akkor az segít neked abban, hogy jobb szervező és irányító lehess.
Valószínűleg felelősségteljesebb vagy, és nagyobb az önfegyelmed, mint amit az életútszámod mutat. Komoly és őszinte ember vagy, és keményen dolgozol.
A 4-es szám energiája bizonyos korlátozásokat is jelenthet, különösen akkor, ha valamelyik másik számod is éppen a 4-es.
Az érzéseidet időnként bizonyos mértékig elfojtod. A 4-es számnak olyan hatása van rád, hogy kevésbé leszel képes kimutatni és kifejezni a szeretetedet, mert az érzéseidet nagyon erősen szabályozod és irányítod.
Ha egyik másik számod sem 4-es, akkor is sokkal gyakorlatiasabb és racionálisabb vagy, és sokkal jobban odafigyelsz a részletekre, mint amit az életútszámod sugall.
A 4-es számmal nagy adag merevség és makacsság is együtt jár.

....5 ---Ha a hónap 5. napján születtél, akkor valószínűleg jól tudsz bánni az emberekkel, és élvezed is a társaságukat.
Tehetséges vagy és sokszínű, és nagyon jól elő tudod adni az ötleteidet és a gondolataidat. Időnként viszketni kezd a talpad, és változásra vagy utazásra van szükséged.
Ha az ötödik napon születtél, akkor fejlődőképesebb, fantáziadúsabb és alkalmazkodóképesebb vagy, mint amit az életútszámod mutat.
Az észjárásod gyors; okos vagy, és jó elemző. Van benned valami nyugtalanság, és emiatt kissé türelmetlen vagy, és nagyon könnyen beleunsz a változatlanságba.
Hajlamos lehetsz arra, hogy kivond magad a felelősség alól.

....6 -----Ha a hónap 6. napján születtél, akkor az életútszámod alapján leírt, természetes hajlamaidhoz képest felelősségteljesebb, segítőkészebb és megértőbb vagy.
A hatodik napon születettek sokkal nyíltabbak és őszintébbek mindenkivel, és a barátaikkal és a családjukkal is többet törődnek, mint mások.
A 6-os szám a felelősséggel és a törődéssel áll kapcsolatban, és bármit is mutat az életútszámod, ez a szám azt sugallja, hogy törődsz másokkal.

....7 ----Ha a hónap 7. napján születtél, akkor eléggé hajlamos vagy arra, hogy maximalista legyél és mindig mindenben a tökéletesre törekedj, valamint sokkal önállóbbá tesz több szempontból is.
Az észjárásod nagyon jó a mély elemzésre és a bonyolult érvelésre.
Közel állsz az okkultizmushoz, nagyon érzékeny vagy, és általában jól teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre.
Nem nagyon szereted, ha parancsolgatnak neked, ezért talán jobban teszed, ha olyan munkát választasz, ahol egyedül kell dolgoznod, vagy pedig próbálsz olyan helyzetbe kerülni, ahol te lehetsz a főnök.
A 7-es szám miatt van esély arra, hogy bizonyos mértékig önző vagy, és egy kissé makacs is.

....8 ----Ha a hónap 8. napján születtél, akkor nagyon tehetséges vagy az üzlethez, mivel képes vagy nagyban gondolkozni és tervezni. Nagyon jók az igazgatási képességeid, és jól meg tudod ítélni az embereket és a dolgok értékét.
A legjobb, ha saját üzletet alapítasz, már csak azért is, mert nagyon erős vágyat érzel arra, hogy te irányítsd a dolgokat.
Általában megbízható vagy, ha pénzkérdésről van szó; ebben a tekintetben meg lehet bízni benned.
Mivel nagyon idealista természeted van, mindig tudsz időt szakítani arra, hogy érdemleges ügyekkel foglalkozz, különösen akkor, ha irányításra, támogatásra és vezetésre van szükség.
A 8-as számhoz az óriási anyagi sikerek lehetősége tartozik.

....9 ----Ha a hónap 9. napján születtél, akkor a természeted idealistább és emberbarátibb, mint amit az életútszámod mutat.
Olyan ember vagy, aki könnyen tud másokkal dolgozni vagy olyan munkát végezni, ahol emberekkel kell foglalkozni, mert széles látókörű, türelmes, toleráns és nagylelkű vagy.
Nagyon érzékeny vagy mások szükségleteire és érzéseire, és még akkor is nagyon együtt érző és jószívű vagy, ha az összes többi számod teljesen mást mutat.
Az érzéseid nagyon mélyek, és gyakran olyan szituációban találod magad, amely érzelmektől és drámaiságtól fűtött.
A 9-es szám energiája azt eredményezheti, hogy többet adj, mint amennyit kapsz.

....10 ----Ha a hónap 10. napján születtél, akkor az függetlenséget és energiát ad hozzá az életútszámod által leírtakhoz.
A 10-es szám energiája az 1-es száméval egyezik meg, ami azt eredményezi, hogy jól értesz a vezetéshez és az irányításhoz, valamint óriási akaraterővel és önbizalommal rendelkezel. A dolgokhoz sokszor nagyon eredeti módon állsz hozzá.
A 10-es szám energiája abban is megnyilvánulhat, hogy kevésbé vagy képes a részletekkel törődni, de nem is érzel erre késztetést, és ehelyett inkább széles ecsetvonásokkal szeretsz festeni.
Érzékeny vagy, de az érzéseidet bizonyos mértékben elfojtod.
Parancsoló az egyéniséged és a modorod, ezért általában olyan szituációkba kerülsz, ahol te veszed át az irányítást és te dominálsz.

....11 ----Ha a hónap 11. napján születtél, akkor valószínűleg álmodozó vagy és idealista. A tizenegyes szám, mesterszám. Különleges és misztikus erejű. Élheted életed úgy is, ha felvállalod a 11-es számmal járó különleges életutat. A zsenialitást. A tizenegyes szám két számjegyének összege kettő. A kettes szintén a te számod. Ez alapján választhatod a 2-es szám harmonikusabb életformáját is.
Nagyon jól együtt tudsz dolgozni emberekkel, mert tudod, hogyan használj erő helyett inkább meggyőzést.
A természetednek van egy erősen spirituális oldala, és valószínűleg vannak megérzéseid és intuícióid.
Nagyon odafigyelsz másokra és érzékeny vagy, habár gyakran elég temperamentumos vagy.
Annak ellenére, hogy jól vág az eszed és nagyon jó elemző vagy, nem biztos, hogy jól éreznéd magad az üzleti életben.
Nagyon kreatív vagy, és emiatt hajlamos vagy inkább álmodozni, semmint cselekedni.

....12 ---Ha a hónap 12. napján születtél, akkor a 3-as szám energiája hat rád. Emiatt tekintélyes mennyiségű életerővel rendelkezel.
A 3-as szám energiája segít neked abban, hogy mind a fizikai, mind pedig a mentális sorscsapások után nagyon gyorsan talpra állj.
Van bizonyos fokú nyugtalanság a természetedben, de mások felé könnyen tudod azt a képet sugározni, hogy könnyed vagy, és a dolgok kevésbé már nem is érdekelhetnének.
Veled született képességed van arra, hogy kifejezd magad a nyilvánosság előtt, és mindig nagyon jó benyomást teszel másokra. Mivel jól bánsz a szavakkal, nagyon jól megy neked az írás, a beszélés, és valószínűleg az éneklés is.
Energikus vagy, és mindig jó beszélgetőpartner vagy.
Nagyon jó a fantáziád, de hajlamos vagy túlságosan is felosztani az energiáidat, mert túl sok felszínes dologgal foglalkozol. Ennek ellenére gyakorlatias és racionális a gondolkodásmódod.
Gyengéd és szeretetteljes vagy, de néha túlságosan érzékeny vagy, és a hangulatod is nagyon gyorsan tud váltakozni.

....13 ----Ha a hónap 13. napján születtél, akkor az segít neked abban, hogy jobb irányító és szervező legyél, mint amit az életútszámod sugall, de arra is hajlamossá tehet, hogy uralkodni próbálj másokon.
Valószínűleg felelősségteljesebb vagy, és nagyobb az önfegyelmed, mint amit az életútszámod mutat. Komoly és őszinte ember vagy, és keményen dolgozol.
A 13-as szám energiája, ami a 4-esével egyezik meg, bizonyos korlátozásokat is jelenthet, különösen akkor, ha valamelyik másik számod is éppen a 4-es.
Az érzéseidet időnként bizonyos mértékig elfojtod. Ha egyik másik számod sem 4-es, akkor is sokkal gyakorlatiasabb és racionálisabb vagy, és sokkal jobban odafigyelsz a részletekre, mint amit az életútszámod sugall.
Vannak olyanok, akiket idegesít, hogy mennyire ragaszkodsz a tökéletes pontossághoz, és mennyire nem tudod elviselni, ha ez valakiben vagy valamiben nincsen meg.

...14 ---Ha a hónap 14. napján születtél, akkor az 5-ös szám energiája hat rád. Emiatt jól tudsz bánni az emberekkel, és élvezed is a társaságukat.
Tehetséges vagy és sokszínű, és nagyon jól elő tudod adni az ötleteidet és a gondolataidat. A szervezésben és a rendszerezésben is nagyon jó vagy.
Időnként viszketni kezd a talpad, és változásra vagy utazásra van szükséged.
Ha az ötödik napon születtél, akkor fejlődőképesebb, fantáziadúsabb és alkalmazkodóképesebb vagy, mint amit az életútszámod mutat.
Az észjárásod gyors; okos vagy, és jó elemző. Van benned valami nyugtalanság, és emiatt kissé türelmetlen vagy, és nagyon könnyen beleunsz a változatlanságba, és ezért fel is lázadsz ellene.
Hajlamos lehetsz arra, hogy kivond magad a felelősség alól.

....15 ----Ha a hónap 15. napján születtél, akkor hajlamos vagy nagyon erősen kötődni az otthonodhoz, a családodhoz és a lakhelyedhez.
Az 1 és az 5 összege 6, és emiatt olyan energiát ad neked ez a születésnap, amely miatt nagyszerű szülő vagy tanár lehetsz. Erős a felelősségtudatod, és jók a képességeid.
Ez a születésnap azt eredményezi, hogy magadhoz vonzod a dolgokat, és a dolgok is magukhoz vonzanak téged.
Nagyon szereted, ha harmónia uralkodik a környezetben, és nagy erőfeszítéseket teszel, hogy ez a harmónia meg is maradjon.
Inkább megfigyelések alapján tanulsz, nem pedig vizsgálódás és kutatás útján. Ha szeretsz főzni, akkor nagyon valószínű, hogy nem használsz szakácskönyvet.
Ez a szám azt mutatja, hogy művészi hajlamaid vannak, és mindenféle olyan művészi tehetséget támogat és erősít, amelyet a többi számod sugall.
Nagyon nagylelkű és odaadó ember vagy, de talán egy kicsit túl makacs vagy néha.

.....16 ----Ha a hónap 16. napján születtél, akkor szereted a magányt, és általában egyedül kívánsz dolgozni. Viszonylag rugalmatlan vagy, és ragaszkodsz a függetlenségedhez.
Nagyon sok időre van szükséged a pihenésre és a meditálásra. Befelé forduló vagy, és egy kissé makacs is.
Emiatt lehet, hogy nem könnyű számodra hosszú ideig tartó kapcsolatokat kialakítani, de valószínűleg mégis kialakítasz tartós párkapcsolatot, mert nagyon sokra értékeled az otthont és a családot.
Ez a születésnap azt eredményezi, hogy a technikai és a tudományos dolgok érdekelnek, vagy pedig a spirituális felfedezések vallási vagy ismeretlen oldalaival szeretsz foglalkozni.
A születésnapod miatt hajlamos vagy új módon hozzáállni a problémákhoz, szokatlan megoldásokat keresni, és emiatt a stílusod kissé eltér a körülötted lévőkétől, és elég egyedi is.
Az intuíciódat és a megérzéseidet segíti a születésnapod, azonban a legtöbb cselekedetedet a logika, a felelősségtudat és a racionális megközelítés irányítja.
Lehet, hogy érzelmes vagy, de nagyon nehéz számodra kifejezni az érzéseidet. Emiatt nehéz dolgod lehet, hogy szeretetet akarsz adni vagy kapni.

....17 ---Ha a hónap 17. napján születtél, akkor a pénzügyekben nagyon sikeres vagy, mert ez a születési dátum nagyon jó az üzleti érdekekhez és a szilárd üzleti érzékhez.
Valószínűleg nagyon őszinte és erkölcsös vagy, azonban a születésnapod miatt tudsz nagyon ravasz is lenni, és ez segít abban, hogy sikeres legyél az üzleti életben és az üzleti vállalkozásokban.
Nagyszerű szervezési, irányítási és adminisztratív képességeid vannak. Emiatt viszonylag könnyen tudsz nagy projekteket és óriási pénzösszegeket kezelni.
Nagyon ambiciózus és céltudatos vagy, habár van esély arra, hogy jobban megy neked a tervek elkezdése, mint a befejezésük.
A felszín alatt valójában érzékeny természetű vagy, ezt azonban még magad elől is titkolod. Emiatt nehéz lehet számodra a szeretet adása vagy elfogadása.

....18 ---Ha a hónap 18. napján születtél, akkor jól tudsz csapatban dolgozni, de mégis olyan ember maradsz, akinek szüksége van az egyéni szabadságra.
Az üzleti szituációkhoz, amikben találni szoktad magad, általában humanista, emberbarát módon állsz hozzá.
Valószínűleg jók az irányítási képességeid, mert nagyszerűen értesz a szervezéshez és az adminisztrációhoz.
Széles látókörű, toleráns és nagylelkű vagy. Együtt tudsz érezni másokkal, és fantáziadús ötleteiddel inspirálni tudsz másokat.
Valószínűleg az érzéseid egy részét ki szoktad fejezni, de még nagyobb részét magadba fojtod. Eléggé sok a drámaiság a természetedben, és abban, ahogy kifejezed magad mások előtt.
Furcsa módon nem vársz annyit másoktól, mint amennyit te adsz nekik.

...19 ----Ha a hónap 19. napján születtél, akkor az függetlenséget és energiát ad hozzá az életútszámod által leírtakhoz. Ugyanekkor azonban számos akadályt le kell küzdened, mielőtt eléred a kívánt függetlenséget.
A 19-es szám energiája az 1-esével egyezik meg. Emiatt talán több igazgatási képességed és vezetői tulajdonságod van, mint amennyit az életútszámod mutatott.
A 19-es szám miatt nagy akaraterőd és önbizalmad van, és gyakran igen eredeti módon állsz hozzá a dolgokhoz. Ezzel egy időben azonban kissé önközpontú módon viszonyulsz az élethez, és ez konfliktusokhoz vezethet az életed többi részével.
Az 1-es szám energiája lehet, hogy elmossa a részletek iránti vágyadat és a kezelésükhöz szükséges képességeket, és inkább széles ecsetvonásokkal festesz.
Valószínűleg érzékeny vagy, de az érzéseidet eléggé elnyomod.
Parancsoló az egyéniséged és a modorod, ezért általában olyan szituációkba kerülsz, ahol te veszed át az irányítást és te dominálsz.
Nem vagy hajlamos a konvenciókat követni, és nem veszed jó néven, ha tanácsokat adnak neked. Emiatt általában a saját tapasztalataidból - sokszor a saját károdon - tanulsz meg dolgokat.
A 19/1-es szám magányosságra utal, és akkor is magányosnak érezheted magad néha, ha van házastársad.
Valószínűleg hajlamosabb vagy az idegeskedésre és a dühöngésre, mint amit az életútszámod mutat.

...20 ----Ha a hónap 20. napján születtél, az bizonyos mennyiségű érzelmet, érzékenységet és intuíciót ad az életút száma által leírtakhoz.
A 2-es szám azt mutatja, hogy társasági lény vagy, és nagyon könnyen és gyorsan szerzel barátokat. Ennek ellenére eléggé izgulsz és ideges vagy nagyobb társaságban.
Melegszívű természeted van, könnyen megérted mások érzéseit, és folyamatosan szeretetre vágysz.
A legtöbb embernél könnyebben leszel depressziós és rosszkedvű, mert az érzelmeid befelé fordulhatnak, és szorongást, zavaros gondolatokat válthatnak ki belőled. Nem könnyű számodra visszatérni a valóságba, amikor beáll a depresszió.
Ha azonban jól mennek a dolgok, az ellenkező irányba is ugyanolyan sokáig el tudsz menni, vagyis nagyon jó kedved tud lenni, és nagyon erősen tudsz szeretni másokat.

....21 ----Ha a hónap 21. napján születtél, akkor a 3-as szám energiája hat rád, és ez nagy valószínűséggel sok-sok életerőt kölcsönöz neked. A 3-as szám energiája segít neked abban, hogy mind a fizikai, mind pedig a mentális sorscsapások után nagyon gyorsan talpra állj.
Van bizonyos fokú nyugtalanság a természetedben, de mások felé könnyen tudod azt a képet sugározni, hogy könnyed vagy, és a dolgok kevésbé már nem is érdekelhetnének.
Veled született képességed van arra, hogy kifejezd magad a nyilvánosság előtt, és mindig nagyon jó benyomást teszel másokra. Mivel jól bánsz a szavakkal, nagyon jól megy neked az írás, a beszélés, és valószínűleg az éneklés is.
Energikus vagy, és mindig jó beszélgetőpartner vagy.
Nagyon jó a fantáziád, de hajlamos vagy túlságosan is felosztani az energiáidat, mert túl sok felszínes dologgal foglalkozol. Ennek ellenére gyakorlatias és racionális a gondolkodásmódod.
Gyengéd és szeretetteljes vagy, de néha túlságosan érzékeny vagy, és a hangulatod is nagyon gyorsan tud váltakozni.

....22 ----Ha a hónap 22. napján születtél, akkor néha nagyon eredeti és szokatlan módon állsz hozzá a dolgokhoz, de ennek ellenére is képes vagy nagy léptékű vállalkozásokba fogni, mert erős a felelősségtudatod, és képes vagy hosszú ideig és keményen dolgozni a vállalkozásaid megvalósításáért.
Gyakran - különösen az életed korai szakaszán - merev és makacs vagy, és hajlamos vagy elfojtani az érzéseidet.
Idealista vagy, és azért dolgozol, hogy jobbá tedd a világot. Ezt óriási belső erővel és karizmával teszed.
Nagyszerűen értesz a szervezéshez, de inkább széles ecsetvonásokat használsz, és nem foglalkozol az apró részletekkel.
Nagyon éber és intuitív vagy. Általában nagy idegi feszültségnek vagy kitéve.

...23 -----Ha a hónap 23. napján születtél, akkor az 5-ös szám energiája hat rád. Emiatt valószínűleg jól tudsz bánni az emberekkel, és élvezed is a társaságukat.
Tehetséges vagy és sokszínű, és nagyon jól elő tudod adni az ötleteidet és a gondolataidat. Időnként viszketni kezd a talpad, és változásra vagy utazásra van szükséged.
Ha az ötödik napon születtél, akkor fejlődőképesebb, fantáziadúsabb és alkalmazkodóképesebb vagy, mint amit az életútszámod mutat.
Az észjárásod gyors; okos vagy, és jó elemző. Van benned valami nyugtalanság, és emiatt kissé türelmetlen vagy, és nagyon könnyen beleunsz a változatlanságba.
Hajlamos lehetsz arra, hogy kivond magad a felelősség alól.
Nagyon szociális vagy, szereted a társaságot, és ezért könnyen barátkozol, valamint nagyszerű útitárs vagy.

...24 -----Ha a hónap 24. napján születtél, akkor az életútszámodnál leírtakhoz képest sokkal nagyobb a felelősségérzeted, és többet segítesz másoknak.
Feszültséggel teli, viszálykodó szituációkban valószínűleg te leszel a közvetítő és a béketeremtő.
Odaadó vagy és ragaszkodsz a családodhoz. Hajlamos vagy arra, hogy irányíts és védj másokat.
Ez a születésnap érzelmesebb természetűvé tesz, és lehet, hogy az érzékenységedet is növeli.
A szeretet nagyon fontos számodra, mégpedig az adása és a kapása is.

...25 -----Ha a hónap 25. napján születtél, akkor a 7-es szám energiája hat rád. Ez annyiban módosítja az életútszámod által leírtakat, hogy érdeklődni fogsz a technikai, tudományos, vagy más, bonyolult és gyakran nehezen érthető témák iránt.
Valószínűleg eléggé maximalista vagy, és ragaszkodsz a részletekhez. A gondolkodásmódod logikus és intuitív, racionális és felelősségteljes.
Az érzéseid nagyon mélyek, de elég kicsi a valószínűsége annak, hogy ki is mutatod őket. A születésnapod miatt magadnak valóbb, befelé fordulóbb és talán rugalmatlanabb vagy, mint amit az életútszámod sugall.
A baráti kapcsolatokban nagyon óvatos és visszafogott vagy.
Valószínűleg nagyon találékony vagy, és szeretsz egyedi, szokatlan megoldásokat adni a problémákra.

....26 -----Ha a hónap 26. napján születtél, akkor a 8-as szám energiája hat rád. Emiatt az életútszámod által leírtaknál több képességed van arra, hogy az üzleti életben dolgozz és sikeres lehess.
Az üzleti környezetben a 2-es és a 6-os számok energiájának a kombinációja miatt nagyon jól és eredményesen tudsz másokkal együtt dolgozni.
Jobbak a szervezői, irányítói és adminisztratív képességeid, mint amit az életútszámod mutat. Nagyon hatékony vagy, és jól bánsz a pénzzel.
Ambiciózus és energikus vagy, de mégis tudsz együttműködő és alkalmazkodó lenni. Lelkiismeretes vagy, és nem félsz a felelősségtől.
Általában kedveled a társaságot, barátságos és diplomatikus vagy, és inkább a meggyőzést használod másokkal szemben, nem pedig az erőszakot és a kényszert.
Csodálatosan értesz ahhoz, hogy nagy léptékben is, és az apró részletekben is jó munkát végezz. A terveket nemcsak elkezdeni tudod jól, hanem folytatni és befejezni is.
A születésnapod azt mutatja, hogy gyakorlatias és realista vagy, és valószínűleg anyagi sikerekre vágysz.

....27 -----Ha a hónap 27. napján születtél, akkor a 9-es szám energiája hat rád. Önzetlenebb és emberbarátibb vagy, mint amit az életútszámod mutat.
Nagyon jól tudsz emberekkel dolgozni, de ugyanakkor sok időre van szükséged egyedül, hogy pihenhess és meditálhass.
Az életútszámodtól függetlenül nagyon humanista és emberbarát módon állsz a legtöbb dologhoz, amivel foglalkozol.
Ez a születésnap segít neked abban, hogy széles látókörű, toleráns, nagylelkű és nagyon együttműködő legyél.
Az a típusú ember vagy, aki a céljai elérésnek érdekében inkább a meggyőzés, nem pedig a kényszerítés erejét használja.
Hajlamos vagy nagyon érzékenynek lenni mások szükségleteire és érzéseire, és a barátságban képes vagy nagyon sok mindent adni, anélkül, hogy cserébe túl sokat elvárnál.

....28 -----Ha a hónap 28. napján születtél, akkor az 1-es szám energiája hat rád. Emiatt függetlenebb és energikusabb vagy, mint amit az életútszámod mutat.
Az 1-es szám energiája azt mutathatja, hogy talán több igazgatási képességed és vezetői tulajdonságod van, mint amennyit az életútszámod mutatott.
Bármelyik hónapban is születtél, ha a huszonnyolcadik napon jöttél a világra, akkor tekintélyes mennyiségű akaraterővel és önbizalommal rendelkezel, és valószínűleg eredeti módon állsz hozzá a problémákhoz.
A többi olyan születésnappal szemben, amiket még az 1-es szám határoz meg, ez a dátum segít neked abban, hogy képes legyél elkezdeni dolgozni valamin, és aztán azt be is tudd fejezni.
Valószínűleg jobban szeretsz nagy ecsetvonásokkal dolgozni, de a részletektől sem idegenkedsz.
Érzékeny vagy, de az érzéseidet bizonyos mértékig magadba fojtod.
Parancsoló az egyéniséged és a modorod, ezért általában olyan szituációkba kerülsz, ahol te veszed át az irányítást és te dominálsz.

....29 -----Ha a hónap 29. napján születtél, akkor bizonyos mértékig idealista természetű vagy.
Fantáziadús vagy és kreatív, de ennek ellenére eléggé idegenkedsz az üzleti élettől, és nem érzed jól magad benne. Okos és érzékeny vagy, valamint nagyszerűek az intuitív és az elemző képességeid.
A 29-es szám a 11-re vezethető vissza, ami egyike a mesterszámoknak. A mesterszámok gyakran idegi feszültséget alakítanak ki.
Ez a születésnap azt mutatja, hogy inkább álmodozó vagy, semmint cselekvő. Ennek ellenére jól tudsz együtt dolgozni másokkal.

....30 ----Ha a hónap 30. napján születtél, akkor a boldogság eléréséhez valószínűleg szükséged van az egyéni önkifejezésre.
Nagyon jól ki tudod fejezni magad szavakkal, mégpedig olyan módon, hogy mindig teljesen világos és érthető, hogy mit akarsz mondani. Nagy esélyed van arra, hogy olyan területen sikeres legyél, ahol szavakkal kell bánni.
Nagyon drámaian is elő tudod adni magad, és ezért lehet, hogy jó színész vagy pantomimművész lennél. Nagyon élénk a fantáziád. Ez segít abban, hogy jó író vagy mesélő lehess.
Erősen hiszel a véleményedben, és mindig hajlamos vagy úgy gondolni, hogy neked van igazad mindenben.
Hajlamos lehetsz arra, hogy túl sokfelé elosztod az energiáidat, és a munkádban jócskán akadhatnak elvarratlan szálak.
Valószínűleg nagyon kreatív művész vagy.

...31 -----Ha 31-én születtél, nagyon jó szervező és irányító vagy. Energikus és megbízható munkaerő vagy, ezért nagy az esélyed arra, hogy sikeres legyél az üzleti életben.
Mivel komoly vagy és őszinte, megvan benned a nagy dolgok eléréséhez szükséges türelem, céltudat és kitartás.
Eredeti módon is meg tudod közelíteni a problémákat, de gyakran merev és makacs vagy. Lehet, hogy érzékeny vagy, de az érzéseidet valószínűleg magadba fojtod.
Nagyon jóban vagy a részletekkel, és ragaszkodsz a pontossághoz, de időnként túl sokfelé osztod szét az energiáidat. Gyakorlatiasan gondolkozol, és mégis jó a fantáziád.
Imádsz utazgatni, és nem szeretsz egyedül élni. Jól teszed, ha korán házasodsz, mert a stabilitáshoz szükséged van a felelősségre.

 
 
0 komment , kategória:  Mindennapi jóslatok  
Címkék: gondolkodásmódod, megvalósításáért, felelősségteljes, változatlanságba, megtudhatodmások, vállalkozásokban, konfliktusokhoz, gyakorlatiasabb, érdekelhetnének, fejlődőképesebb, valószínűséggel, megnyilvánulhat, felelősségtudat, életútszámodnál, mesterszámoknak, ecsetvonásokkal, érzékenységedet, temperamentumos, parancsolgatnak, erőfeszítéseket, életútszámodtól, huszonnyolcadik, vállalkozásokba, rendszerezésben, fantáziadúsabb, lelkiismeretes, okkultizmushoz, szükségleteire, vállalkozásaid, függetlenséget, természetedben, ecsetvonásokat, természetednek, pantomimművész, korlátozásokat, szeretetteljes, születési dátumodnál, életútszámod mutatott, első napon, 1-es szám, részletek iránti, kezelésükhöz szükséges, érzéseidet eléggé, életút száma, 2-es szám, legtöbb embernél, érzelmeid befelé, nagy valószínűséggel, 3-as szám, mentális sorscsapások, képet sugározni, dolgok kevésbé,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.16. 09:26 A harmadik adventi vasárnap egyediségét hangsúlyozza az újlipótvárosi plébá...
12.16. 08:41 Koszovó felállította a Szerbiával folytatandó párbeszédet vezető csoportot
12.16. 07:50 Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff
12.16. 07:31 PM-államtitkár: egyszerű, és jó választással kifizetődő a bankszámlaváltás
12.16. 07:30 Heti makronaptár - Kamatdöntés, kereseti adatok jönnek a jövő héten
12.16. 07:05 Karácsony - Szakmaközi szervezet: elég hal lesz az ünnepekre
12.16. 07:04 Rétvári: 35 százalékkal csökkent az öngyilkosságok száma 2010 óta
12.16. 07:04 Jónak lenni jó! - Ma van a közmédia jótékonysági műsorfolyama
12.16. 07:04 Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten
12.16. 07:04 Rövidpályás úszó-vb - Telegdy 15., Földházi 19. 200 méter háton
Tudjátok ?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
Mennyi ideig élhet egy benti macska?
Mennyire káros a szervezetre a dohányzás?
Milyen sorozatokat lenne érdemes néznem?
még több kérdés
Blog Címkék
Szülinapra Fiamnak  Ránctalanító egyszerűen - otth...  Szép estét kívánok mindenkinek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit szólnál egy öleléshez,  Szèp napot kívánok  Negyven felé  Szeretet  Posertube  Bogár kutyusunk - nagyon szere...  Érdekesség  Szülinapra Fiamnak  Délutáni kávézás  Érdekesség  Három idő van  Érdekesség  Idő  Könyvbemutató  Jó reggelt , szép napot  Presser Gábor: Ugye mi jó bará...  Szèp virág  Boldogok és áldottak vagytok!  Ünnepeltek, akik kivetették a ...  Facebookon kaptam  Piros ruhás angyal  Posertube  Hogy is van ez  Guadalupei Boldogságos Szűz Má...  Hétvégére  Ünnepeltek, akik kivetették a ...  Őszi képek - csendélettel  Fájdalom  Facebookon kaptam  A csend  Lila rózsák  Facebookon kaptam  Szép napot mindenkinek!  Presser Gábor: Ugye mi jó bará...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt  Békés és boldog felkészülést k...  Hit  Facebookon kaptam  Nő mikulás sapkában  Kereszten  Karácsonyi díszítők PNG  Szèp ünnepváró napokat  Jézus a kapuban  Fájdalom  2. adventi hét szerda 11.12.  Karácsonyi sorelválasztók  Jó éjszakát  Jézus a téli fenyvesben  Mit szólnál egy öleléshez,  Út  Jó reggelt , szép napot  Vasutas gyerek az iskolában  Böröczki Mihály : Békesség  Guadalupei Boldogságos Szűz Má...  Facebookon kaptam  Vizsga  Png kislány  Kicsi angyal imája  Hajléktalan lány  Hóemberek PNG  Mírjam barátnőmtől a facebooko...  Szèp virág  Esős este  Attrction látványszínház karác...  Kellemes kávézást  Rózsa szirmok  Gerbera  Png nő  Télapó  Délutáni kávézás  Hóemberek PNG  Alamizsna  Szép napot  Igazság által örök életre  Szalagok díszítéshez PNG  Fájdalom  Mai cuki  Facebookon kaptam  Egy lélek az üres emberekbe  Attrction látványszínház karác...  Strucctojás  Békés és boldog felkészülést k...  Aki kapni akar, annak először ...  Pici nyuszik  Hóemberek PNG  Szalagok díszítéshez PNG  Kóc pipi  2018.December 12., szerdai Nap...  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Érdekesség  Facebookon kaptam  Ádott legyen ... 
Bejegyzés Címkék
születési dátumodnál, életútszámod mutatott, első napon, 1-es szám, részletek iránti, kezelésükhöz szükséges, érzéseidet eléggé, életút száma, 2-es szám, legtöbb embernél, érzelmeid befelé, nagy valószínűséggel, 3-as szám, mentális sorscsapások, képet sugározni, dolgok kevésbé, nyilvánosság előtt, segít neked, életútszámod mutat, 4-es szám, érzéseidet időnként, 4-es számnak, érzéseidet nagyon, életútszámod sugall, 4-es számmal, ötödik napon, észjárásod gyors, felelősség alól, életútszámod alapján, hatodik napon, 6-os szám, tökéletesre törekedj, észjárásod nagyon, mély elemzésre, bonyolult érvelésre, 7-es szám, kissé makacs, igazgatási képességeid, dolgok értékét, 8-as számhoz, óriási anyagi, természeted idealistább, összes többi, érzéseid nagyon, 9-es szám, életútszámod által, 10-es szám, 1-es száméval, dolgokhoz sokszor, részletekkel törődni, érzéseidet bizonyos, tizenegyes szám, 11-es számmal, kettes szintén, erősen spirituális, üzleti életben, 13-as szám, 4-esével egyezik, tökéletes pontossághoz, 5-ös szám, többi számod, tudományos dolgok, spirituális felfedezések, születésnapod miatt, stílusod kissé, körülötted lévőkétől, megérzéseidet segíti, legtöbb cselekedetedet, racionális megközelítés, pénzügyekben nagyon, születési dátum, üzleti érdekekhez, szilárd üzleti, üzleti vállalkozásokban, tervek elkezdése, felszín alatt, szeretet adása, egyéni szabadságra, üzleti szituációkhoz, irányítási képességeid, kívánt függetlenséget, 19-es szám, 1-esével egyezik, időben azonban, életed többi, konvenciókat követni, saját tapasztalataidból, saját károdon, bizonyos mennyiségű, ellenkező irányba, vállalkozásaid megvalósításáért, életed korai, apró részletekkel, életútszámodnál leírtakhoz, születésnap érzelmesebb, szeretet nagyon, gondolkodásmódod logikus, valószínűsége annak, baráti kapcsolatokban, 8-as szám, üzleti környezetben, , ,
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2297 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 94
  • e Hét: 94
  • e Hónap: 2948
  • e Év: 262820
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.