Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A manipuláció módszertana
  2012-08-12 11:09:52, vasárnap
 
 
A manipuláció módszertana

A küldemény feladója szerint ez alapján dolgozik az egyik magyarországi párt. Vagy mindegyik...

HELYZETÉRTÉKELÉS

A 2002-es választási kampány során megjelent Magyarországon Ron Werber kampányguru. Félelmetes vehemenciával kiképezte az egész országban a szocialista kommunisták választási kampánycsapatát. Előzőleg sok választási kampányt levezényelt, neki köszönhette Borisz Jelcin, hogy Oroszország elnöke lehetett attól függetlenül, hogy józanon nem igen jelent meg a kampány során sem.

2002-ben meg is nyerték a szocialista kommunisták a választásokat, és szégyenszemre Horn Gyula pufajkás múltú miniszterelnök után újra egy pöttyös kommunista, a D-209-es forgalmi rendszámmal ellátott titkos ügynök lett Magyarország miniszterelnöke. A szabad varjakkal koalícióra léptek, de miután kiderült a titkos ügynöki múlt (amiről Medgyessy azt mondta, hogy Magyarországot védte a KGB ellen - ettől a kijelentésétől többen röhögő görcsöt kaptak), a szabad varjak ki akartak táncolni a koalícióból. Ekkor lépett színre egy időközben elhunyt szoci, aki meglátogatta a szabad varjak frakcióját. Elmondta nekik, hogy az irodák, a személygépkocsik kulcsait, az állami mobil telefonokat, a számítógépeket azonnal adják le, és köszönjenek el a titkárnőktől, vagyis a zsíros állásaiktól. A varjak a kijelentés után visszatáncoltak! Hiszen dolgozni egyikük sem akart, csak ártani a hazának... (szabad varjaknak nevezzük a szabad demokratákat, akik örökkön örökké károgtak!)

Talán két év múlva Medgyessy elszólta magát, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel (az MSZP hasonló dolgairól hallgatott), még két napig volt miniszterelnök. Nem került azonnal kiírásra előrehozott választás, ezt a szalonellenzék nem szorgalmazta... És hosszú évekre a világ szégyenére beült a miniszterelnöki székbe Gyurcsány Ferenc, a Kommunista Ifjúsági Szövetségben kiképzett nagylegény. Amikor Gyurcsánynak is lejárt a kihordási ideje, akkor sem lettek előre hozott választások, mert a szalonellenzék ismét szelídre vette a figurát. A szocialista kommunisták zavartalanul cserélgették a miniszterelnököket. Utoljára következett az a Bajnai Gordon, aki úgy vásárolta fel a libákat a termelőktől, hogy a vételárat mind a mai napig nem fizette ki.
Az a bizonyos szalonellenzék ma kétharmados parlamenti többséggel kormányzó erő!

A fenti tények is bizonyítják, hogy milyen fontos a manipuláció...

Kaptunk a levelesládánkba egy nagyon érdekes anyagot a manipuláció módszertanáról. A feladó szerint ezt a módszertant használják a manipulátorok napjainkban is...

A MANIPULÁCIÓ MÓDSZERTANA

A média ellenőrzése

Az első és legfontosabb lépés az információk feletti kontrol. A média tulajdonlása központi szerepet játszik az emberek manipulálásában. Az emberek manipulálása egyenlő a szavazataik manipulálásával. A médiát birtokolni kell, ha más nincs, akár szívességekkel (állami pénzek, megbízások) meg kell nyerni a média birtokosait.

Folyamatos háború

Az egyetlen olyan nép a magyar, amely egyesülten és boldogan adja át a hatalmat a vezetőnek, csak külső, belső vagy virtuális ellenséggel meg kell őket ijeszteni.

Orwell szerint

"S ugyanakkor a tudat, hogy háborúban állunk, s következésképp veszélyben vagyunk, azzal jár, hogy a megmaradás természetes, elkerülhetetlen feltételének tartjuk azt, hogy minden hatalom egy kis kaszt kezében van."

Hermann Göring szerint a népet bármikor rá lehet bírni a vezér szolgálatára. Ennél mi sem könnyebb. Mondd nekik, hogy támadás alatt állnak, és a béketeremtőket nevezd hazaárulónak, az országra veszélyesnek.

A nyelvhasználat, új beszéd

A nyelv ellenőrzése egyenlő az emberi gondolatok ellenőrzésével. A nyelv újradefiniálása, a szelektált szókincs alkalmazása (Nemzeti Együttműködés Rendszere, pénzügyi forradalom) előfeltétele a nép irányításának. Az új beszéd célja a gondolatiság szűk tartományba terelése.
Azt mondják, hogy nincs megszorítás. Átnevezik Széll Kálmán-tervnek, sőt legújabban azt mondják, hogy RACIONALIZÁLÁS! Hogy törne bele ki a nyelvük! Még inkább a nyakuk...

Hazafiság

Első ránézésre a hazafiság az emberekkel és a hazával való szolidaritásnak tűnhet, de valójában ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy "rávegyük" az embereket arra, hogy oly módon szolgálják kormányukat, amely igazából nem szolgálja a saját érdeküket, a közösség érdekeit. Illetve a hazafias ember általában figyelmen kívül hagyja a hazafiasnak mondott kormány bűneit.

Lev Tolsztoj szerint

"... az emberek alávetettsége a kormánnyal szemben addig fog folytatódni, amíg a patriotizmus létezik, mert minden uralkodó hatalma a patriotizmuson nyugszik, az emberek emiatti készségén, hogy a hatalmat átadják."

Poroszos oktatási rendszer

Tévedés azt hinni, hogy csak az iskolázatlanokat lehet manipulálni. Valójában azokat a legkönnyebb manipulálni, akik nagy mennyiségű és monoton információk mechanikus feldolgozására vannak kényszerítve, mert bár meg vannak győződve róla, hogy tanultak, azonban elemző készségeik fejletlenek és valós kritikai látásmódjuk nincs.

Vallás és egyéb kultuszok

A hatalom transzcendens, elvont átértelmezése a politikai rendre, mint felülről, kegyként kapott abszolútumra tekint. Ez mind morálisan, mind intellektuálisan eltéríti a népet a realitásokon alapuló, demokratikus, szekuláris berendezkedéstől.

Devizahitelek és árfolyamjátékok

Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.

A 2010-es választási kampányról és napjaink történéseiről

Ez a kampány is ugyanúgy a manipuláció, a hazudozás jegyében telt, mint a többi! Ezúttal a Fidesz volt a karmester az úgynevezett Kubatov-listával! A nagy manipulátor Orbán Viktor volt, aki szintén a nagy ígéretek mestereként mutatkozott be, mint a nagyra nőtt elődje!
A WikiLeaks-es jegyzőkönyvekből kellett megtudni, hogy arra kérte az amerikai nagykövetet, hogy kampány idején ne figyeljen a szavaira, hanem majd a tetteit kövesse!
Milyen kár, hogy ezt nem a magyar embereknek, mint kenyéradóinak mondta Orbán úr! Az egykulcsos adóval milyen jól tetszettek járni, a kisemberek meg milyen rosszul...

Mi köze van Amerikának a magyar belpolitikához? Csak nem ide akarnak már települni az amerikaiak is?

A furcsa választójogi törvénnyel 53 százalékos szavazati aránnyal parlamenti kétharmadot lehetett elérni, amivel lehet élni, és lehet visszaélni! Egyelőre a visszaélés folyamata zajlik!
Ma már azon élcelődnek az emberek egymást közt, hogy Ne hazudj, nem vagy Te miniszterelnök!

Se elszámoltatás, se felelősségre vonás! Az elkövetők még mindig a parlamentben ülnek a börtön helyett! A korrupció folytatódik, mintha nem is lett volna kormányváltás... Lopnak az unióban is a hétpróbások, de a bankárok nem hagyják magukat lekörözni! Ők a legtalálékonyabb módszerekkel kifosztották az egész világot!
A magyarországi devizahitelezés túlburjánzásáért felelősség terheli Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököket, Draskovics Tibor és Veres János volt pénzügyminisztereket, Farkas Ádámot, a PSZÁF volt elnökét, és tisztázni kell Járai Zsigmond akkori bankelnök felelősségét is! A fő felelős Gyurcsány Ferenc és Veres János, az ő hatalmi idejük maga volt a pokol...

Kevés embert rövid ideig meg lehet téveszteni, de sok embert sokáig nem!

Békéscsaba, 2011. szeptember 27.
Anton

Emlékeztető: "1997-ben a Tocsik-botrány miatt megbukott Suchman Tamást felváltó Csiha Judit privatizációs miniszter kikotyogja a parlamentben, hogy hétmilliárd dollár (nem elírás: dollár)) privatizációs bevétellel nem tud elszámolni a kormány. Ha a világ bármely parlamentjében hangzott volna el ez, azonnal bukott volna a kormány, országos botrány lett volna. Nálunk a fű sem rezdült...
Lumpen ország, lumpen politikai osztály, lumpen szakmai értelmiség..."
(Gazdag László közgazdász, egyetemi docens)

sokkaljobb.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jegyzőkönyvekből, iskolázatlanokat, berendezkedéstől, helyzetértékelés, legtalálékonyabb, intellektuálisan, személygépkocsik, túlburjánzásáért, manipulálásában, manipulálásával, visszatáncoltak, árfolyamjátékok, elkerülhetetlen, szolidaritásnak, gondolkodásbeli, devizahitelezés, miniszterelnöke, kampánycsapatát, miniszterelnöki, újradefiniálása, levelesládánkba, miniszterelnök, következésképp, szívességekkel, parlamentjében, szalonellenzék, feldolgozására, magyarországot, módszertanáról, kijelentésétől, belpolitikához, nézetrendszere, racionalizálás, béketeremtőket, ellenőrzésével, magyarországon, manipuláció módszertana, küldemény feladója, egyik magyarországi, 2002-es választási, egész országban, szocialista kommunisták, kampány során, pöttyös kommunista, szabad varjakkal, titkos ügynöki, kijelentésétől többen, szabad varjak, időközben elhunyt, személygépkocsik kulcsait, állami mobil, számítógépeket azonnal, Magyarországon Ron Werber, Borisz Jelcin, Horn Gyula, Gyurcsány Ferenc, Kommunista Ifjúsági Szövetségben, Amikor Gyurcsánynak, Bajnai Gordon, MANIPULÁCIÓ MÓDSZERTANA, Hermann Göring, Nemzeti Együttműködés Rendszere, Átnevezik Széll Kálmán-tervnek, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Draskovics Tibor, Veres János, Farkas Ádámot, Járai Zsigmond, Suchman Tamást, Csiha Judit, Gazdag László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A másik dolog,  Jónás Tamás – Végtelen b...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png kutya  Png férfi  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Esti kép  Jó éjszakát  Fehér virág  Erdőn  A Megváltó szolgálatában  Sose bánj semmit  Alázat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A sors  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png fotel  Kövesd a cowboyt!  A sors  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A boldog családok mind hasonló...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Annuska bar...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 19  Fekete István - Akác  Garai Gábor - Takarítás  Png rózsa csokor  Png virág  Rátalálsz  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Jónás Tamás – Végtelen b...  Idő  A kételkedés kezelése  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Még csak most kezdődik a nap  Szép álmokat!  Ne kapaszkodj magasabbra,  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Szívem  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png ház  Nevem  Hogy lehet megtartani  Akik bántanak téged  Soha ne kedvezz...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  A Megváltó szolgálatában  Neked tudnod kell  A televizió nem a kultúrát kép...  Lóhere  Németh László tollából  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
manipuláció módszertana, küldemény feladója, egyik magyarországi, 2002-es választási, egész országban, szocialista kommunisták, kampány során, pöttyös kommunista, szabad varjakkal, titkos ügynöki, kijelentésétől többen, szabad varjak, időközben elhunyt, személygépkocsik kulcsait, állami mobil, számítógépeket azonnal, zsíros állásaiktól, kijelentés után, szabad demokratákat, világ szégyenére, miniszterelnöki székbe, kihordási ideje, szalonellenzék ismét, vételárat mind, fenti tények, nagyon érdekes, manipuláció módszertanáról, feladó szerint, módszertant használják, manipulátorok napjainkban, média ellenőrzése, információk feletti, média tulajdonlása, emberek manipulálásában, emberek manipulálása, szavazataik manipulálásával, médiát birtokolni, média birtokosait, egyetlen olyan, megmaradás természetes, népet bármikor, vezér szolgálatára, béketeremtőket nevezd, országra veszélyesnek, nyelv ellenőrzése, emberi gondolatok, nyelv újradefiniálása, szelektált szókincs, gondolatiság szűk, hazával való, leghatékonyabb módszer, embereket arra, saját érdeküket, közösség érdekeit, hazafias ember, hazafiasnak mondott, emberek alávetettsége, kormánnyal szemben, patriotizmus létezik, patriotizmuson nyugszik, emberek emiatti, hatalmat átadják, iskolázatlanokat lehet, legkönnyebb manipulálni, hatalom transzcendens, politikai rendre, realitásokon alapuló, pénzügyi rabságban, 2010-es választási, hazudozás jegyében, úgynevezett Kubatov-listával, nagy manipulátor, nagy ígéretek, nagyra nőtt, amerikai nagykövetet, tetteit kövesse, magyar embereknek, egykulcsos adóval, magyar belpolitikához, furcsa választójogi, visszaélés folyamata, emberek egymást, parlamentben ülnek, börtön helyett, korrupció folytatódik, legtalálékonyabb módszerekkel, egész világot, magyarországi devizahitelezés, világ bármely, jegyzőkönyvekből, iskolázatlanokat, berendezkedéstől, helyzetértékelés, legtalálékonyabb, intellektuálisan, személygépkocsik, túlburjánzásáért, manipulálásában, manipulálásával, visszatáncoltak, árfolyamjátékok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 660
  • e Hét: 3762
  • e Hónap: 14873
  • e Év: 168369
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.